• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşımlar arkadaşlar
kahvaltım 1 k.k peynir.1 dilim ekmek,çay ve 5 tane fındık
ara 2 mandalina
1 dilim kek,çay,1 kuru tane incir
ara sütlükahve
daha sonra yarım nar
akşam 1 kase mercimek çorbası 2 dilim ekemk,yarım domates,2 halka soğan.
bugun canım hep tatlı istiyor suan yine nar yiyorum.

arkadaşlar bugun sizinle olamayacam eşim evde ilgilemem lazım.hepinize kolay gelsin.Eğer çok acıkırsanız yeşil çaya veya ıhlamur çay için.

canım kusurabakma,her fırsatta yazıcam ama unutuyorum. hoşgeldin hayatım. a.s.

.
opuyorumnanaktan hosbuldum canim

canım hoşgeldin aramıza a.s.
kusura bakma tatlım sanırım kaçırdım kendini anıtırmısın azıcık?? kaç kilosun hedefin yaşın?? sanırım bebeğin var ??
opuyorumnanaktan hosbuldum canim..
viyanadayim
3yillik doktorum
2yil.3 aylik evliyim
17 aylik bi kizim var
kilomu nasil desem ki bende 2 tane baskül var ilki fazla gösteriy demislerdi arkadasalr bende gittim dijitalaldim o daha fazla gösterdi..napicami sasirdim..biri diyo 76 biri diyo 80 arada baya fark var ama ben verdigim kiloya bakacam bu hafta..aldigim yere gidip kontrol ettirmem lazim..
hedefim 60 evlendigimde o civardaydim memnundum halimden..dogum yaptigimda bile bu kadar degildim..bi tatli krizi bi tatli krizi sormayin ama ben biliyom sebebi kansizlik büyük ihtimal bi kansayimi yaptirmam lazim terzi kendi sökügünü dikemezmis dogumdan beri bi tedavi olamadim gitti..

canım şu an için düşünyorsan her yer indirime girdi... setrems her marka kadar fiyatı.. biz kapalılara hitap ediyor ... özellikle etekleri ve kapanları güzel oluyor... istersen özelden fiyat bildiriminde bulunabilirim canım
simdi ankarada olmak vardiya kac haftardir uzun bir kislik bulamadim,bende tesettürlüyüm hatta oyüzden yurtdisina gelip burda bitirdim okulu..ankara hep yazlari gidiyorum kislik bulamiyorum kafama göre burda elbise etek pantolan tamamda manto yok uzun...bi espritte buldum ama cok kaba..

bende bugünki menümü yazayim..
sabah
koca bi bardak ilik su
2 ceviz ici
2 kiraz domates
1 dilimden az ekmek
biraz peynir
3-5 yesil zeytin
5-6 catal menemen

öglen
sütlü sekersiz neskafe
bi kac kücük cikolata

ara:1 yesil elma
5-6 az kalarili cubuk

aksam:bol yesil salata
azicik ekmek(evde ekmek makinem var ne yazikki sicak sicak olunca ucundan böldüm)
haslama et
1 tabak bulgur pilavi..

yarim cay kasigi nutella
2 kupa cay

yarin bende yesil caya baslayacagim simdi yapsam uykum kacar..yarin bi ensitüde almanca dersim var,calisma iznim olmadigindan meslegimi yapamiyoum esim ögrenci onun okulu bitene kadar evhanimiyim ama ben kendime ugrasacak bunu buldum hafta 3 gün ders veriyorum..

bende bugünü hafif atlattım kızlar direk meyve diyeti yapamadım ama en azından akşamı çorba ve sebzeyle geçiştirdim yarın yapmaya çalışıcam bakalım tartıya da çıkarım heralde korkuyorum aslında :tomato:

kimsecikler gelmiyo bugün bende çıkayım kızlar iyi geceler öpüldünüz yarın görüşürüz..

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
dün çok güzel geçti hani anlatmıştım ya seminerimiz var bizim çocuklar düzenledi diye çok güzel ağırladı bizi İTO. İTO'nun dış ticaret müdürü dünyadaki krizle ve Türkiyenin yeri ile ilgili bir konuşma yaptı sonunda ben çıktım bizim bölüm adına plaket verdim. Yemek falan oldukça geç geldim eve. Sonrada kızımla ilgilendim benimki çıldırdı 11-12den önce uyumuyor onu bir düzene koymalıyım. İşte böyle. Dersim var 2 tane bugün biliyorsunuz notlara hiç bakamadım artık hayat hikayemi anlatırım derste :)

Nachtigallcim beğendiğine çok sevindim ben de çok beğenmiştim benim de çok benzerinin kırmızıları var :) Çoraplar konusunda haklısın inan o kadar küçük oluyorlarki o bile büyük geliyor ayaklarından kayıp düşüyor melis ilk doğduğunda o çoraplarla yatırıyordum sabah uyandığımda ayaklarından çıkm ış oluyordu bilekleri tutmuyordu çok küçüktü ama 20 gün falan giyebiliyorlar bunları hatta evdeki yenidoğan kıyafetleri hep büyüktü herkes bu çocuk çok küçük diyince ben de oturup ağlamıştım (bu arada melis 3300 doğmuştuı küçük değildi) eşim gidip tinybaby en küçük tulumlardan almıştı 3 tane ama dediğim gibi 20 gün giymişti ayyyy çokkk şekerdi :) 2. doğurmayı çok isterim ama geceli gündüzlü sürekli kalabilecek bir bakıcı tutabilecek duruma gelince yoksa gerçekten çok zor hem ev hem iş benim için. İşte o zaman çorap isterim senden :)

scapula senin ne kadar bebeğin? Bir de akşamları biraz kaçırmıyormusun karbonhidrat daha az alsan akşamları daha güzel kilo verebilirsin.

fikriyecim çok tatlısın gerçekten biz seni bu halinle çok seviyoruz. Köpek küpe, salatalık satılık olayları da süper. Bir çok türkten daha güzel konuştuğuna eminim canım. Gencizacım seninle görüşmüştük bir buluşma daha ayarlayalım fikriyede olsun seninle tanışmayı ben de çok siterim canım. Nachtigallede haber veririz, melzeyitim senin olduğun haftaya denk getiririz olmadı bir daha buluşuruz sen gelince.

melzeyitim bir önceki gün evde kalacağım demiştim ya eşim nöbetçiydi babam izin vermedi burada kal dedi oradan da internete giremiyorum ya ondan o kadar uzun sürdü uyemek :))

nereus kolay gelsin şekerim sen yap güzel de vermişsin 1 hafta geçsin ben de başlamayı düşünürum. Kuaföre gitmiştim ya geçen benim kız (hani her halimi gören :kedi:) kilo almışsın dedi offf canım sıkıldı.

adcım bazen öyleoluyor bazen ben de 1000 kaloriyi hüpletiyorum bir oturuşta. Boğazımızı tutsak iyi olur ama benim midem fena açılmış.

dosbacım senin hep yolculuk sonrası şişin oluyor bak inmeye başlamış bile üzülme.

gencizacım tamam tatlım misafirlerin gidince hazır olunca gel yerin hazır her zaman.

emirel ben de 62leri gördüm 59lara kadar düşmüştüm :((( seninle aynıydık abartmışız.

bhrcım çok güzel olur kursa başlaman online olursa da faydası olur herhalde. Ne zamanmış sınav?

melankolicim ciciler alacaksın galiba kendine. Hayırlı olsun şimdiden.

askito canıkm ben de ancak kendimi kurtaracak kadar makyaj yapabiliyorum. Hint makyajı beceremem gülersiniz bana :)

cevap vermediğim kimse kaldıysa kusura bakmayın hepinizi öpüyorum hazırlanıp çıkmalıyım.

ama ben bişeyler yazmıştım görünmüyor neden ya
neyse sabah kahvaltısı 1 bardak meyveli süt
küçük bir lokma açma minnacıcık

ara 1adet biskrem ve mandalina

öğlen yemeği 4 kaşık pilav ve
1 adet karnıyarık
karnıyarığın kıymasını yedim patlıcanında yarısını yiyebildim
iki lokmada ekmek yedimmmm

çok olmamış akşamda yoğurt yiyecem çocuğa balık yapacam ama ben o balığı pek sevmiyorum hatta hiç malesef hamsiden başka bir balık tüketemiyorum gerçi hamsiyide pek tüketemiyorum ama

haklisin meliscim ama bu benim azaltmis halim yumusak bi gecis yapayim istedim kan sekerimi ayarlayarak arada ucurum olunca yoksunluk sendromu yasiyorum..birde cok az yiyerek verdigimde o düzeni ilk bozmamda kilo aliyorum hep öylede yasanmazki..
ama bi ara elma dietini deneme niyetindeyim..

bgün kahvaltiyi esim hazirladi omlet yapmis baktim tereyagi filan
azicik omletten aldim,
2kiraz domates
yarim kk peynir
4,5 zeytin kizim saolsun isirip isirip bana yedirdi
1 dilim ekmek
yesil cay
azicik bögürtlen marmeladi

ara
1 yesil elma
yarim kurabiye

öglen meyveli light yogurt

kızlar merhaba,
dün çok güzel geçti hani anlatmıştım ya seminerimiz var bizim çocuklar düzenledi diye çok güzel ağırladı bizi İTO. İTO'nun dış ticaret müdürü dünyadaki krizle ve Türkiyenin yeri ile ilgili bir konuşma yaptı sonunda ben çıktım bizim bölüm adına plaket verdim. Yemek falan oldukça geç geldim eve. Sonrada kızımla ilgilendim benimki çıldırdı 11-12den önce uyumuyor onu bir düzene koymalıyım. İşte böyle. Dersim var 2 tane bugün biliyorsunuz notlara hiç bakamadım artık hayat hikayemi anlatırım derste :)

Nachtigallcim beğendiğine çok sevindim ben de çok beğenmiştim benim de çok benzerinin kırmızıları var :) Çoraplar konusunda haklısın inan o kadar küçük oluyorlarki o bile büyük geliyor ayaklarından kayıp düşüyor melis ilk doğduğunda o çoraplarla yatırıyordum sabah uyandığımda ayaklarından çıkm ış oluyordu bilekleri tutmuyordu çok küçüktü ama 20 gün falan giyebiliyorlar bunları hatta evdeki yenidoğan kıyafetleri hep büyüktü herkes bu çocuk çok küçük diyince ben de oturup ağlamıştım (bu arada melis 3300 doğmuştuı küçük değildi) eşim gidip tinybaby en küçük tulumlardan almıştı 3 tane ama dediğim gibi 20 gün giymişti ayyyy çokkk şekerdi :) 2. doğurmayı çok isterim ama geceli gündüzlü sürekli kalabilecek bir bakıcı tutabilecek duruma gelince yoksa gerçekten çok zor hem ev hem iş benim için. İşte o zaman çorap isterim senden :)

scapula senin ne kadar bebeğin? Bir de akşamları biraz kaçırmıyormusun karbonhidrat daha az alsan akşamları daha güzel kilo verebilirsin.

fikriyecim çok tatlısın gerçekten biz seni bu halinle çok seviyoruz. Köpek küpe, salatalık satılık olayları da süper. Bir çok türkten daha güzel konuştuğuna eminim canım. Gencizacım seninle görüşmüştük bir buluşma daha ayarlayalım fikriyede olsun seninle tanışmayı ben de çok siterim canım. Nachtigallede haber veririz, melzeyitim senin olduğun haftaya denk getiririz olmadı bir daha buluşuruz sen gelince.

melzeyitim bir önceki gün evde kalacağım demiştim ya eşim nöbetçiydi babam izin vermedi burada kal dedi oradan da internete giremiyorum ya ondan o kadar uzun sürdü uyemek :))

nereus kolay gelsin şekerim sen yap güzel de vermişsin 1 hafta geçsin ben de başlamayı düşünürum. Kuaföre gitmiştim ya geçen benim kız (hani her halimi gören :kedi:) kilo almışsın dedi offf canım sıkıldı.

adcım bazen öyleoluyor bazen ben de 1000 kaloriyi hüpletiyorum bir oturuşta. Boğazımızı tutsak iyi olur ama benim midem fena açılmış.

dosbacım senin hep yolculuk sonrası şişin oluyor bak inmeye başlamış bile üzülme.

gencizacım tamam tatlım misafirlerin gidince hazır olunca gel yerin hazır her zaman.

emirel ben de 62leri gördüm 59lara kadar düşmüştüm :((( seninle aynıydık abartmışız.

bhrcım çok güzel olur kursa başlaman online olursa da faydası olur herhalde. Ne zamanmış sınav?

melankolicim ciciler alacaksın galiba kendine. Hayırlı olsun şimdiden.

askito canıkm ben de ancak kendimi kurtaracak kadar makyaj yapabiliyorum. Hint makyajı beceremem gülersiniz bana :)

cevap vermediğim kimse kaldıysa kusura bakmayın hepinizi öpüyorum hazırlanıp çıkmalıyım.

gününün güzel geçmesine sevindim canım bu arada kilo aldığını söyleyen kızı bir dahai gidişine kadar tekrar şaşırt istersen aldığın birkaç kiloyu vererek ne dersin :jeyyar:
ben de bu puanla yerleşmekten ümiimi kestim tekrar hazırlanmaya karar verdim canım ne yazık ki evde hazırlanmak yeterli olmuyo bu hafta birkaç yerle görüşücem sanırım ocakta başlar sınav eylülde umarım 90 üzerinde bir puan alırım dua edin hepiniz canlarım :Saruboceq:

1 adet karnıyarık

çok olmamış akşamda yoğurt yiyecem çocuğa balık yapacam ama ben o balığı pek sevmiyorum hatta hiç malesef hamsiden başka bir balık tüketemiyorum gerçi hamsiyide pek tüketemiyorum ama

bende hamsiden başka balık sevmiyorum canım kokuyo resmen piştikten sonra bile bana bi de karadenizli olucam kim inanır bunu söylesem kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba,
gününün güzel geçmesine çok sevindim hayatım.dilerim sanada plaket verenler olur eminimki eline çok yakışmıştır.
benim zibidide aynı saatlerde yatıyor hayatım. yazın olsaydı iyiydi ama kışın bende çok yorgun oluyorum herkes gibi,onun uyuduğu saatler işime geliyor dokunmuyorum. önceden 6 da kalkar akşamda 8-9 gibi bazen 6 gibi uyuduğu uyurdu sonra sabaha kadar devam. ama şimdi nerdee. evde olsam belki düzene koyardık ama çalışırken olmuyor ki malesef.

1 adet karnıyarık

arada oluyor öyle hayatım boşver.afiyet olsun yemek işin gayet düzenli ve hafif olmuş bacım.diyorum ya sen bu işi kaptın artık, durmak yok.
bgün kahvaltiyi esim hazirladi omlet yapmis baktim tereyagi filan
azicik omletten aldim,
2kiraz domates
yarim kk peynir
4,5 zeytin kizim saolsun isirip isirip bana yedirdi
1 dilim ekmek
yesil cay
azicik bögürtlen marmeladi

ara
1 yesil elma
yarim kurabiye

öglen meyveli light yogurt
afiyet olsun canım.

gününün güzel geçmesine sevindim canım bu arada kilo aldığını söyleyen kızı bir dahai gidişine kadar tekrar şaşırt istersen aldığın birkaç kiloyu vererek ne dersin :jeyyar:
ben de bu puanla yerleşmekten ümiimi kestim tekrar hazırlanmaya karar verdim canım ne yazık ki evde hazırlanmak yeterli olmuyo bu hafta birkaç yerle görüşücem sanırım ocakta başlar sınav eylülde umarım 90 üzerinde bir puan alırım dua edin hepiniz canlarım :Saruboceq:

bende hamsiden başka balık sevmiyorum canım kokuyo resmen piştikten sonra bile bana bi de karadenizli olucam kim inanır bunu söylesem kaydirigubbakcemile3
canım tabiki dualarımız seninle. ama başka yerlerdede şansını dene hayatım. özel sektörde de gelişim sağlayabilirsin. basamakları yavaş yavaş ama yoğrularak çıkarsın.
boşa vakit kaybetme derim.

Tırtılı zorlayarak kelebek yapamazsınız, kendı ıÇınden gelen bır deĞıŞım olduĞu zaman muhteŞem bır kelebek olur

aramızda kaÇ kıŞı muhteŞem bır kelebek olmaya karar verdı
sızı bılmıyorum ama tırtıllıktan sonrakı o engÜzel kelebeklerden bırı yolunda ılerlıyorum(bahar hanım duyrulur)

iyi akşımlar bugün pc ile sorun vardı giremedim kk ya.
hemen yediklerimi yazıyım
sabah yarım yumurta.1 k.k peynir.1 dilim ekmek
ara biraz nar
öğlen 6 ç.k. pilav,3 ç.k. yoğurt
ara nar,sütlu kahve
akşam daha yapmadım bile...bakalım ne yeriz

yazayım aldığım kiloları mor olarak 63 kilocuk oluvermişim hangi ara aldım bilmem ki eşim sen bu aralar kk ye girmiyorsun diyor valla utancımdan girecek yüzmü var dedim biraz verip öyle geleyim diyordum ama baktım vermek ne mümkün durmadan alıyorum artık allı morlu geldim

Hoşgeldin emirelcim. O kilolar geldikleri gibi giderler. Sen üzülme.
kızlar merhaba,

Meliscim, günün hakikaten çok güzel geçmiş. İTO başkanı beklenen ikinci kriz ile ilgili neler düşünüyor? Türkiyeyi etkiler miymiş? Tabi buradan uzun uzun anlatamazsın :) İkinci çocuk konusunda kesinlikle haklısın. Evde yatılı biri çok iyi olur. Kesinlikle çalışırken çok zor olur.
Ben de buluşacağınız zaman size katılmak isterim.
Sen kuaför kıza bakma. Bir-iki kilo fazlalık anlaşılmaz. O kızın gözleri bulanmıştır.

1 adet karnıyarık

Melzeyitim, çok güzel beslenmişsin. Afiyet olsun. Nazar da değmesin.

Ben de kahvaltıda 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir yedim. Öğlen 1 tost yedim. Akşam da meyve ve ayran (ayrı zamanlarda) yemeyi planlıyorum.
Bugün okul çıkışı bir arkadaşla gezdik. Ruj alacaktım. Oradaki kız çok hafif makyaj yaptı. Pudra ve allık sürdü ve hemen yüzüm değişti yaa. Makyaj insanı hemen değiştiriyor.
Kızlar, dünya kadar okumam gerken sınav var. Öğrencileri de alıştırmışım, dün sınav yaptım, bugün neden okumadınız diyorlar.
2 hafta sonra da 3. sınavlarım var. Yani bunları bir an önce okumam lazım ama elim varmıyor. Her sınav kağıdı 3 sayfadan oluşuyor. Hazırlarken iyi de okuması ne olacak, bilmem.

aa çok sessiz bi gün
sabah kahvaltıdan akşama kadar misafirim vardı çok yoruldum ve çok kattım karıştırdım

dosbacım özelden msj atmıştım ama cvp yollamadın :((
bugün çok yoğundu,sabah kursum öğleden sonra koşturmaca,bu arada neler yediğimide yazayım;
sabah: 5-6 adet yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
iş sonrası koştur sohbetime gitim
öğlen: 4 tane form bisküvi
spora gittim bu arada yaptığımız hareketlerden hala her tarafım pıt pıt atıyo:bbo:
akşam: bir tabak sade makarna,az pazı saplarının kavurması yarım dilim ekmekle
veeee bu günlük bu kadar bir kaç saat sonra yeşil çayımıda içerim,eşlik eden olursa daha güzel olur tabi :))

Son düzenleme:
Back