• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar a.s.
offff bu annem gitmeden benim diyet işi yatar maalesef :(

ferdayada yazdım burayada yazayım arkadaşlar ben bi süre takımdan ayrılıyorum.şimdi annem burda yılbaşı gibide kayınvalidemler gelip uzun bi süre kalacaklar ve ben internete girip paylaşımda bulunamayacağım.takıma girmek isteyen diğer arkadaşlarada mani olmayayım daha sonra takımda boş yer olursa girerim yine.

hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar umarım ben gelene kadar hepiniz mezun olmuş olursunuz:1hug:

Canım, dediğin gibi anneler oldu mu diyet biter. Umuyorum sen de izinli olduğun dönemde sen de fazla kilo almazsın, hatta verirsin.

baharcım evet soğan suyunu 15 günden fazla içmeyeceksin dediğini bende duymuştum zaten bugün başlayamadım yarında misafirim var yanında yapamayacağım
nact... canım Allah kavuştursun... anne gibisi var mı... hayatta başka hiç bişeyi yerine koyamazsın
nereus canım gayet ii dayanıyorsun aman dikkat...

genciza canım tabii en ii sen bilirsin ama arayı sakın uzatma sonra malesef kilolar artarak geri dönüyoruz
emirelcim canım hoşgeldin... söle bakalım ne kadar aldın ;)

dosbacım soğan suyunun tadı kötüdür sanırım,denerim dicem ama başaramam.
bhr cım sende görüyorsunki ''ya hep ya hiç'' olayı kötü oluyor işe yaramıyor. kaydirigubbakcemile bence strateji değiştirmelisin hayatım yada hep kısmını uygulamak yerine birazda hiç kısmını uygulamayı denemelisin sonunda mutsuz oluyorsun. :teselli:
melzeyitim sabah ve öğleyi hafif atlatmışsın. sen bu işi kaptın bacım,akşamıda hafif atlatırsın inşallah.
emirelcim kilo almamak için takımdan ayrılmamak gerekiyor hayatım.burası motivasyon yeri,ama vermekte lazım kiloları. bende ayrılırsam ne yaparım diyorum ama yine katılımda bulunurum sanırım kopamam. ne kadar kilo aldın hayatım. :oklava:
nereusum güzel gidiyorsun hayatım,duracağın yeri bilirsin ama bencede dikkatli ol tatlım.
genciza canım,sende inşallah kilo almazsın hayatım,hatta inşallah kiloları verirsinde sadece katılım için gelirsin.
nactigall canım Allah kavuştursun hayatım. bol karbonhidratlı gün geçirmişsin,telafi edersin artık canım.

adcığım vallahi hafif atlattım 6- kaşık kurufasulye ve yarım kase yoğurt tava yoğurdu kesinlikle tavsiye ediyorum
4 kaşık pilav ve 2 tane kornişon salatalık turşusu yoksa kordişonmuydu hehehee

şimdi kızımmı yedirecem bakalım ondan kalanları yersem belki az daha yemiş olurum

nactigall 3 dilim pizza yalkaşık 450-500 kalori ama karbonhidratı almazsan yarın ve bu saatten sonra kaçırmış sayılmazsın yoğurt veya salata ye şimdi

herkeze hayırlı akşamalar,bugün ne yedim hımmm ;
sabah: bir bardak su bir ceviz iki parça cevizli ekmek
öğlen: 4 tane form peksimet
akşam: bir tabak barbunya ve mısırlı yemek,bir kaşık sade makarna ve çok az pazı saplarının kavurması yarım dilim ekmekle
bu günlükte bu kadar bu arada suyumu içiyorum 2lt,sporumuda yaptım güzeeelce,ehh birde kuaföre gittim manikür ve saç kesimi kendimi çok iyi hissediyorum zemuszemus

dosbacım sen ankaradasın bişey sormak istiyorum setrms adlı mağzadaki kyafetler uçuk fiyatlarda mı? birde içerisinde güzel şeyler var mı? :uhm:

nactigall 3 dilim pizza yalkaşık 450-500 kalori ama karbonhidratı almazsan yarın ve bu saatten sonra kaçırmış sayılmazsın yoğurt veya salata ye şimdi

Yiyorum şekerim. Hepimize afiyet olsun :)

herkeze hayırlı akşamalar,bugün ne yedim hımmm ;
sabah: bir bardak su bir ceviz iki parça cevizli ekmek
öğlen: 4 tane form peksimet
akşam: bir tabak barbunya ve mısırlı yemek,bir kaşık sade makarna ve çok az pazı saplarının kavurması yarım dilim ekmekle
bu günlükte bu kadar bu arada suyumu içiyorum 2lt,sporumuda yaptım güzeeelce,ehh birde kuaföre gittim manikür ve saç kesimi kendimi çok iyi hissediyorum zemuszemus

Günün çok güzel geçmiş canım. Sağlıklı ve düzenli gidiyosun:)

baharcım canımmm sabah abartmadan normal kahvaltı oluyor sonra 2 saat arayla elma ve yeşil çay
yeşil çayı elmayı içtikden sonra içiyorum ve 1 kupa dolusu ama
akşam saat 6 en son elmam olarak ayarlıyorum

saat: 7.30 kahvaltı
ara öğün saat:10.00 veya 10.30 elma ve yeşil çay
öğlen 12.00 elma ve yeşil çay
ara öğün saat: 14.00 veya 14.30 elma ve yeşil çay
ara öğün saat16.00 elma ve yeşil çay
akşam 18.00 elma ve istediğin saatte yeşil çay

ve günde 3.5 litre su içiyorum

ben 2 gündür böyle yapmıştım bugün tam saati yapamdım ve elma yiyemedim yeşil çaylarımı içemedim
bugün kilo vermemişimdir kesin

sanırım öyle olursa bende yapabilirim canım bugün yapamadım ne yazık ki akşama midemden sesler geliyordu bir kase çorba ve 2 kaşık ıspanak yedim napim :utangac:

Kolay gelsin canım. Detoks gibi bir şey olmuş seninki. Tazeleniyor gibisin :)

Kızlar, annemi yolcu ettim. İçim burkuldu. Alışıvermişim hemen. Artık daha az yiyebileceğim ama annemin gitmesine çok üzüldüm.
Şimdi yeşil çay yapacağım kendime.
Bugün neler yedim, yazsam mı bilmiyorum. Yazmak istemiyorum. Kahvaltıda 2 dilim pizza, öğleye doğru süt, öğlen 6 kaşık kuru fasülye, 1 dilim pizza. Pizzalar bitti ohh.

kolay değilmiş canım meyveyle idare etmek bu kış günlerinde bakalım yarın tam anlamıyla yapabilecek miyim ama en azından kaçamak yapmadım bugün midem de yavaş yavaş alışacaktır

bhr cım sende görüyorsunki ''ya hep ya hiç'' olayı kötü oluyor işe yaramıyor. kaydirigubbakcemile bence strateji değiştirmelisin hayatım yada hep kısmını uygulamak yerine birazda hiç kısmını uygulamayı denemelisin sonunda mutsuz oluyorsun. :teselli:

haklısın canım bak utandım şimdi pis boğazlı olduğum için :kedi:

dosbacım sen ankaradasın bişey sormak istiyorum setrms adlı mağzadaki kyafetler uçuk fiyatlarda mı? birde içerisinde güzel şeyler var mı? :uhm:

canım şu an için düşünyorsan her yer indirime girdi... setrems her marka kadar fiyatı.. biz kapalılara hitap ediyor ... özellikle etekleri ve kapanları güzel oluyor... istersen özelden fiyat bildiriminde bulunabilirim canım

canım şu an için düşünyorsan her yer indirime girdi... setrems her marka kadar fiyatı.. biz kapalılara hitap ediyor ... özellikle etekleri ve kapanları güzel oluyor... istersen özelden fiyat bildiriminde bulunabilirim canım

pardösü fiyatlarını şöle bi geçersen sevinirim daha doğrusu etekler ne biliyosan çok iyi olur kaydirigubbakcemile3

yazayım aldığım kiloları mor olarak 63 kilocuk oluvermişim hangi ara aldım bilmem ki eşim sen bu aralar kk ye girmiyorsun diyor valla utancımdan girecek yüzmü var dedim biraz verip öyle geleyim diyordum ama baktım vermek ne mümkün durmadan alıyorum artık allı morlu geldim

geçmişi okuyamadım hangi diyetleri yapıyorsunuz soğanlar elmalar pek anlayamadım henüz ama vakit bulursam ilkfırsatta geçmişie bir bakarım

Back