neden canım rahatsız mısın yoksa aman dikkat et kendine evde birinizin sağlam olması lazım ki diğerine bakabilsin di mi eşin rahatsızmış madem bari sen ayakta ol bu arada eşine de geçmiş olsun canım..
Oldum valla deşarj. Şehir tiyatrolarından Kabare'ye gittik. Ben pek beğenmedim canım oyunculuk açısından. Sunucu çok başarılıydı. Geçen hafta Marx'ın dönüşüne gittik Muammer Karaca'da. Genco Erkal 2 saat tek başına izleyiciyi büyüledi. Bunlar maalesef... Bir de Tarla Kuşuydu Juliet'e gitmek istiyorum. Ama bu ay oynamıyor ve dünki gibi hayal kırıklığına uğramam :)
Kızlar akşam yemeğinde 1 muz yedim. Oyundan çok geç geldik ve çok acıkmıştım. 1 dilim ekmek ve 1 parça peynir yedim.
Sabahki kahvaltım klasik, 2 dilim ekmek, peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi.
Okula gidiyorum
İyi cumartesiler şekerler...
afiyet olsun hayatım. yaptınızmı kahvaltınızı. opuyorumnanaktan
normalde kilomun boyuma göre 52.5 olması gerekiyor. keşke olabilsem.mafoldumben
canım çok imrendim sana keşke burdada olsa tiyatrolar,kabereler de gitsek,arada geliyor ama ya günü günüme uymuyor yada haberim olmadan bitiyor. en azından orda seçenek çok bugün olmazsa yarın gidersin. a.s
bugün bende hasta gibiyim boğazım ağrımaya başladı gibi(
sabah geç kalktım ve güzel bi kahvaltı yaptım ama öğle ile beraber gibi oldu
yok meliscim bir şey demiyor zaten giderken onu da götürüyorum.
hoşbuldum.bebek olmadan önce bizde giderdik eşimle hatta sırf tiyatro için istanbul a giderdik ama oğlum doğdu wc ye zor gidiyorum tiyatro hayallllllllllllllllllllllllllllllllll ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
onun ferfaa diyen dilini yerim ben. maşallah yaa. seninkinin az kalmış konuşmasına hayatım baksana isim falan başlamış artık.ah benimki anne demeye bile yeni başladı belirgin bir şekilde.oda işine gelirse söylüyor. baba yı doğduğundan beri söylüyor. gerçi baba kelimesini söylemesi için uğraşan çoktu. Çok üzgünüm çoook
yavaş yavaş belirginleşmeye başlıyor hayatım kelimeleri hala anlayamıyoruz ama ilk zamanlarında aniii diyordu şimdi anne diyor bide manalı manalı söylüyor. yanında olmadığım zaman beni arıyor anne anne diye çok hoşuma gidiyor.
diş konusu gerçekten çok asabi yapıyor çocukları. gerçi bizimkinin asabiliği üstüne yapıştı kaldı. ama şu varki hayatım çocukların çoğu öğrenme kavrama yaşında çok asabi oluyor çünkü biz onları yapmasın etmesin diye kısıtlıyoruz onlarda ister istemez sinirleniyorlar çünkü yasak ne bilmiyorlar.şuda var ki belirli bir yaşa artık aklı erdiği yaşa gelice düzeliyorlar. iştahsızlık bebekken sendede varmıydı hayatım yada eşinde. dişte olabilir tabiki ama hani belki aileye çekmiştir.
selam kızlar nasıl geçiyor bakalım haftasonu?
evde sıkıntıdan patladım deli olucam valla çıkabilirsem dışarı çıkmayı düşünüyorum ama kapalı havaları hiç sevmem dışarıda da öyle bir hava var dışarı çıkasım da gelmiyo bakalım napıcam :bbo:
Merhaba arkadalar bugün nasılsınız?Ben iyi olmaya çalışıyorum,moralimi yüksek tutmak için uğraşıyorum ama pekte başarılı sayılmam,kendimi kandırmaktan başka.....Yediklerimi yazayım öğlenle sabah karıştı bugün.Öğlen uyandım.1 bardak çay,yarım boyoz,2 dilim peynir,3 zeytin,5 bardak su.Yarım saat sonra kereviz yerim.
Ben de zaten çocuk olunca gidemeyiz diye oyun depoluyorum :)))
haftasonu olduğunda topikte kimse olmuyo( bu sabah tartıldım ve sonucu görünce çok mutlu oldum,ama en fazla iki haftam daha var listeye girmeye hedefime geleyim yani cozuttup aldığım fazlalıkları bir vereyim sonra bende listede olmak istiyorum,bugün ne yediğimi yazayım;
sabah:baharatlı patates buğlama ocakta yarım dilim ekmek ve 5 tane zeytin bir bardak şekersiz çayla
öğlen: sabah yediklerimin aynısını yedim
akşam: birşey yemeyi düşünmüyorum ama bir kase yoğurt yiyebilirim
yarın öğrencilerim beni ziyarete gelecekler o yüzden akşama bişeyler hazırlıycam tabi yaptıklarımdan yemiycem yarın ise tadımlık ayıp olmasın diye yerim artık:bbo:
canim ikiside zevkli aslinda aa pilatesi yaptiktan sonra her tarafim agridi buda iyiymis galiba stepte olmuyor du ama ikisnde de feci sekilde terliyorumaminnnnn.
az kladı canım birden açılır dii öyle diyrlar.
önceki gün komik birşey oldu çarşamba annem bakmıştı melise akşam işten geldim ferfaa diye bağırıyor anlamdık önce eşimle ismimi öğrenmiş arada anne arada ferfa diyor. bakallım ne zamna konuşacaklar tam anlamıyla ben de meraktayım. İştahsız çok bir de asabi çok kızıyoır bana diştendir umarım :kedi:
kaza geliyorum demiyor işte tatlım.
evet bence de öyle oldu gidi:kedi: sen kilonu yazmadın ne yaptın bakalım bu hafta.
o tavsiye ile ayda 2 ilo verirsin ancak canım daha hızlı ermek için biraz kaloriyi düşürmen gerekir ekmeği azalt bence de.
sen de az ye tatlım akşamları sebze ağırlıklı beslen hiç karbonhidrat alma. Ya da birçorba 1 dilim ekmek ye falan ama saat 6yı geçmesin.
afiyet olsun tatlım. Kocişe geçmiş olsun.
step çok deşarj ediyor insanı iyi olmuş.
umarım güel geçmiştir seyriniz. Ben sen son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum çok severim halbuki. Hangi oyuna gittiniz?
ben de çok or yapabilmitim melzeyitim ve değiştiremiyorum bile hata verip duruyor. Site kaynaklı bir problem bence biz o kadar becerizsiz olamayız sürekli aynı hatayı verip "istenilen formatta değil" hatası verip çıldırtıyor beni de.
ne güzel sen de sporunu yapmışsın. Afiyet olsun.
:kedi::kedi::kedi: eşler evde olunca böyle oluyor.
genel kontroldü canım 800 gr almış 5 cm uzamış 2.5 ayda. Tabi çoğu son 1.5 aya ait yani kabızlığımız geçtikten sonra, ilk 1 ay 100 gr bile almamıştı benim tartıma göre. Herşey yolunda 2-3 ay sonra görüşürz dedi. Melis çok fazla ağladı doğru dürürst konuşamadım bile gerçi sorum yoktu ama.
ağzın koktu mu şekerim yedin mi şekeri delikafadulden
hangisi iyi geldi canım plates mi stepmi hangisini sevdin.
baharım senin alıntını melis sildi bastı ne yazmıştın hatırlamıtyorum seni seviyorum opuyorumnanaktan
haftasonu olduğunda topikte kimse olmuyo( bu sabah tartıldım ve sonucu görünce çok mutlu oldum,ama en fazla iki haftam daha var listeye girmeye hedefime geleyim yani cozuttup aldığım fazlalıkları bir vereyim sonra bende listede olmak istiyorum,bugün ne yediğimi yazayım;
sabah:baharatlı patates buğlama ocakta yarım dilim ekmek ve 5 tane zeytin bir bardak şekersiz çayla
öğlen: sabah yediklerimin aynısını yedim
akşam: birşey yemeyi düşünmüyorum ama bir kase yoğurt yiyebilirim
yarın öğrencilerim beni ziyarete gelecekler o yüzden akşama bişeyler hazırlıycam tabi yaptıklarımdan yemiycem yarın ise tadımlık ayıp olmasın diye yerim artık:bbo:
karamanlım spor olsun da ne olursa olsun ben ikisini de yapamıyorum.
askitocum az yemişsin ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz bence.
dosbacım biz de çok geç yedik.
benim cadı dün gece 12de uyuyunca sabah 10da uyandı babamız yok yine geç kahvaltı yaptık öğplen yemeği kayar bayaaa.
Kızlar merhaba... 82.9 olmuşum bugün tartıldım. Ama inanılmaz hastayım. Dün doktora gittim. Doktor grip vakalarının %50 sinin domuz gribi olduğunu söyledi. testini yapmıyorlar ama ihtimale karşı tamiflu denen ilaçtan veriyorlar. Onuda bulmak neredeyse imkansız. Neyse bir arkadaşım buldu. 4 gün daha içeceğim. Cuma kilo bildirimindede bulunamadım tabii. Kusura bakmayın olurmu ? Ama en azından kilo verdim :))) 84 idim 82.9 olmuşum. sevgilerr..
Kızlar merhaba... 82.9 olmuşum bugün tartıldım. Ama inanılmaz hastayım. Dün doktora gittim. Doktor grip vakalarının %50 sinin domuz gribi olduğunu söyledi. testini yapmıyorlar ama ihtimale karşı tamiflu denen ilaçtan veriyorlar. Onuda bulmak neredeyse imkansız. Neyse bir arkadaşım buldu. 4 gün daha içeceğim. Cuma kilo bildirimindede bulunamadım tabii. Kusura bakmayın olurmu ? Ama en azından kilo verdim :))) 84 idim 82.9 olmuşum. sevgilerr..
merhaba canım çok geçmiş olsun ben de merak ettim seni. Evet tamiflu veriyorlar onu bulmak da çok zor fiyatı da artmışiyice. Negüzel kilo vermişsin, tebrikler.
Özelden mesaj yazmıştım bakarsın.
merhaba arkadaşlar nasıl geçiyor pazar gününüz bakalım yerimseniben
benim kahvaltım abartılı oldu pazarları hep böyle kaçıyo yaaa salamlar sucuklarla olan bir kahvaltı masum sayılmaz di mi
ama geç yaptım kahvaltıyı akşama kadar sadece meyveyle idare ederim akşam da bir kase çorbayla biraz salatayla kapatırım günü form çayı içiyorum şu anda zaten hep buraya girdiğimde aklıma geliyo kaydirigubbakcemile3
ben bugün sabah öglene kadar calistim öglenden bu saate kadar da ev isi yaptim ne yedim
kahvalti ve öglen yemegi bir oldu
aksam da 1 kase tavuk corbasi
meyve
2 litre su
cok yoruldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?