Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anacuğum ben bunları yediğim an hastanelik olurum kesinlikle ölürüm ölürüm galiba işin sırrı burda akşam yememek akşam yemiyorsun kilo almıyorsun hatta veriyorsun ama maşallah akşam eve gittiğimde elim ayağım titriyor ne bulsam yiyecekmişim gibi geliyor
birazdan süt içecem

canım tansiyon problemin mi var eğer öyleyse öğünlerini atlama sakın yengemde de düşük tansiyon var aç kalsın direk elleri titriyo başı falan dönüyo aman deyim sağlık herşeyin başında geliyo..

Olsun Baharım. YAvaş verilen kilolar daha kalıcı olur. Önemli olan hedefe ulaşmak... Tebrik ediyorum canım

Baharcım, sanırım alienle atışmışsın. Buna çok üzüldüm. Muhakkak bununla başetmenin bir yolunu bulmalısın. Yoksa çok hırpalanırsın. Onlar değişmeyecekler. Yaşlandıklarında biraz daha yumuşuyorlar. Ama sen daha genceciksin. Lütfen bir hatta iki kulağını kapatmayı dene. Günlük yazabilirsin. Belki yazmak seni rahatlatır.

Canım, ekmeği önce 6 ya, sonra 5 e indir. Sonra da 4 olsun. Bence tabi. Bi de ekmek dilimleri 25 gr olsun. Uno ekmeklerin arkasında yazıyor.

Maalesef tartılmadım canım. Hergün tartılınca daha çabuk sinirleniyorum ve "zaten kilo veremiyorum, bari yiyeyim" diyorum :)

Kızlar, bugün öğleye doğru bir kaşarlı tost yedim. Sonra stepe gittim. Ohhh, zıpladım, hopladım. Gitsin yağlar, gelsin kaslar....
Spordan sonra 1 ayran içtim. Eve gelince de 2 kaşık makarna ve 6 tane tavuk kuşbaşı yedim. Şimdilik bu kadar ve hedefim de akşam yemeğinde sebze yiyip günü kapatmak...
Akşam tiyatroya gideceğiz. Ufak ufak hazırlanayım. Eşimin şirketinde buluşacağız. Hava da nasıl yağmurlu! Nasıl evden çıkacağım, bilmem...

inşallah kalıcıdır giden gramlar canım çünkü geri gelince hiç motive olamıyorum yeniden mafoldumben
babamla üniversite bittiğinden beri çok tartışır olduk canım önceden bu kadar sık değildi tartışmalarımız sanırım fikir uyuşmazlığı yaş ilerledikce daha çok yüzüstüne çıkıyo ama konuşmaya başladık bile :kedi:
ekmeği de doktorum önermişti 7 dilim canım yaşıma uygun bir diyet yazdı ama bende azaltıcam çünkü bir çok kişi ekmeği kesince daha hızlı kilo veriyo bundan sonra sadece kahvaltıda 2 veya 3 dilim tüketmeye çalışıcam
hergün tartılmamakla aslında iyi yapıyorsun canım çünkü gün günü tutmuyo ertesi gün dikkat ettiğin halde tartıda fazla görünce morali falan kalmıyo insanın ben o yüzden haftada bir veya 3 günde bir tartılıyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada sporunu da yapmışsın gitmiştir yağlarda iyi eğlenmişsindir umarım tiyatroda da canım zira benim sosyalliğim kalmadı okul bitince arkadaşlarım hep şehir dışındalar ankarada olanların da bir kısmı çalışıyo bir kısmı da oturduğum semte uzak çok nadir görüşebiliyoruz :gitme:

boyum 1.56 hayatım. çok yok malesef ama bana yetiyor. kaydirigubbakcemile3
canım benim hedefim 50 olmak. ama 53 de iyiydim.şimdi ona gelsem oda yeter.ama gelsem bile korkmuyor değilim. sanırım mezun olduktan bir müddet sonra tekrar dönicem gibi görünüyor. mafoldumben

canım aslında hedefine çok az var onları verip koruma programı uygulasan 2 ay kadar da bence kolay almazsın ahh bi de ben hedefime az kaldığını bi görebilsem :delphin:

güzeliimm bu arada alt karın çalıştyırmayı bende yeni öğreniyorum ama anlatmaya çalışayım;yere uzanıyoruz düz bir şekilde eller gövdemizin yanında olacak hatta ellerimizi popomuzun altına sıkıştırcaz biraz,sonra ayaklarımızın arasında bir küçük yastık şıkıştırcaz ama şart değil ve dizlerimizi hiç kırmadan ilk önce bir karış kaldırıp yere koymadan tekrar kaldırcaz bu hareketi 10 kere yaptıktan sonra ayaklarımızı tekrar aynı hareketle ama daha yükseğe kaldırıp indircez ama ayaklarımızı yere koymadan yapıcaz bu hareketi bunuda 10 defa yaparsanız zaten alt karın kaslarının nasıl çalıştığını anlayacaksınız,kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

güzel anlatmışsın canım spor konusunda sana bir sorum olacak biliyor musun bilmiyorum veya bilmiyorsan da müsait olduğunda hocana sorarsan çok sevinirim yapılan egzersiz hareketlerinin yağ yakması için ne kadar ısınmak gerekli ille yarım saat falan mı gerekiyo mesela ben fırsat buldukca bi 5-10 dk da yapsam etkili olur mu ki :kedi:

biraz önce internetim düzeldi ve hemen kendimi burada buldummmmmmmmm..
özledim sizleri...diyet hiç iyi gitmiyor sizsizzzzzzzzzzzz

bizde seni özledik canım burayı boşlama çünkü kilo olarak geri dönüyo boşlanıldığı zaman kaydirigubbakcemile3

sabah
1 bardak portakal suyu 25 kcal
light kasarli omlet 350 kcal

ögle yok

aksam is'te pismis 1 alabalik 140 kcal

bugünüde 515 kalori ile bitirdimm..
gece acliktan agzim kokarsa :roflol: 4 kalorilik nar sekeri yerim :)

:roflol:

yok olmuyor aĞLIYACAM Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun bu çıkıyor olmuyor işte ya yok çizelge falan bana

kızlar geçmişi okuyamadım ancak sonuçları açıklayabildim eşim yok annemlerdeyim babam tırtıklıyor bilg. için. yarın buralarda olurum öptüm.

kizlar stepi yaptim geldim 3. olmusuz herkesi tebrik ederim askito süpersin canim tebrikler cok yoruldum kizlar carsamba pilates yapmistim ya her tarafim agriyor valla

melzeyit öncelikle cizelgenin görünmesi icin deneme yazisi yazmana gerek yok .. sayfayi yenilersenn cikar cizelge olmussa.:)
yorulma die seyttimm..

cizelgede mutlaka tickerfactoryden olmasi lazim.. baskasi yasak.
bana bakma. ben imza kismina koydumm

karamnlim masallah anacimm sana..
bende yeniden yüzmeye fln gitsem süper olucak.
ama cok mayi$ikim bu ara. ki$ rehaveti heralde.
bisi yapasim yokk.. habire sicak su doldurup küvete yatiyorum ohh :))

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canimmm..
yakinda fan club acacagim zatii :)))hayranlarima biri daha eklendidelikafaduldennaniknanik

süper motive ettin cnm saol.. bugün esimle yemege cikacaktik . vazgectim :))))

kız ASKITO fan clubunde beni de 1 tane daha hayranın olarak ekleyebilirsin.opuyorumnanaktanŞenizzemuszemus:hooray:a.s.:nazar:

Rabbim iyi niyetli,kendini bilen,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman,diğerlerinide ıslah etsin dilerim.
benim oğluş hala konuşamıyor. belirli kelimeleri söylüyor, ama şuvarki her söylenileni çok iyi anlıyor,ben çok üstüne gitmiyorum. birde birazcık şımarık,saçma seslerinin bizi nasıl güldürdüğünün farkında işine gelmiyor sanki keretanın. bazı arkadaşlarımın kızı var ve erken konuştular. sanırım kızlar biraz erken konuşuyor.
inşallah hayırlısı ile çıkarır dişlerini.bizim dişler bile bu ay oldu tamamlanmadı.önümüzde yine zor günler bizi bekliyor.

aminnnnn.
az kladı canım birden açılır dii öyle diyrlar.
önceki gün komik birşey oldu çarşamba annem bakmıştı melise akşam işten geldim ferfaa diye bağırıyor anlamdık önce eşimle ismimi öğrenmiş arada anne arada ferfa diyor. bakallım ne zamna konuşacaklar tam anlamıyla ben de meraktayım. İştahsız çok bir de asabi çok kızıyoır bana diştendir umarım :kedi:

Evet canım küçük cam kırıkları boğazıma falan geldi ama sadece sıyrık var.Kolum çok kötü oldu.AAA geliyor dememe kalmadan cam patladı zaten.Teşekkür ederim iyi dileklerin için

kaza geliyorum demiyor işte tatlım.

güzeliimmmmmmm Şeniz
kız zayıflatıyor bebikiiimmm

aşkito ben sana hayyranım kıızz :kedi: :kedi:
daha önce bilmiyorum belirttimmi
makkeşinn :kedi:
bugün ne giydin topikinde sürekli tapikdeyim :kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
süper ötesisinn Şeniz
ilan-ı aşk gibi oldu ama :kedi:

evet bence de öyle oldu gidi:kedi: sen kilonu yazmadın ne yaptın bakalım bu hafta.

bundan sonra öğle ve akşam yemeklerime eklemeyim bari ekmeği canım doktor tavsiyesine de güven olmuyo :bbo:

o tavsiye ile ayda 2 ilo verirsin ancak canım daha hızlı ermek için biraz kaloriyi düşürmen gerekir ekmeği azalt bence de.

anacuğum ben bunları yediğim an hastanelik olurum kesinlikle ölürüm ölürüm galiba işin sırrı burda akşam yememek akşam yemiyorsun kilo almıyorsun hatta veriyorsun ama maşallah akşam eve gittiğimde elim ayağım titriyor ne bulsam yiyecekmişim gibi geliyor
birazdan süt içecem

sen de az ye tatlım akşamları sebze ağırlıklı beslen hiç karbonhidrat alma. Ya da birçorba 1 dilim ekmek ye falan ama saat 6yı geçmesin.

kızlar sabah bir omlet yarım simit yedim
ara 1 bardak greyfurt suyu
öğlene yemek yapıyorum kocacığım hasta ve güzel yemekler yaptım
nefsime hakim olmak istiyoruuuuuummmmm

afiyet olsun tatlım. Kocişe geçmiş olsun.

Kızlar, bugün öğleye doğru bir kaşarlı tost yedim. Sonra stepe gittim. Ohhh, zıpladım, hopladım. Gitsin yağlar, gelsin kaslar....
Spordan sonra 1 ayran içtim. Eve gelince de 2 kaşık makarna ve 6 tane tavuk kuşbaşı yedim. Şimdilik bu kadar ve hedefim de akşam yemeğinde sebze yiyip günü kapatmak...
Akşam tiyatroya gideceğiz. Ufak ufak hazırlanayım. Eşimin şirketinde buluşacağız. Hava da nasıl yağmurlu! Nasıl evden çıkacağım, bilmem...

step çok deşarj ediyor insanı iyi olmuş.
umarım güel geçmiştir seyriniz. Ben sen son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum çok severim halbuki. Hangi oyuna gittiniz?

yine olmadı biri bana çizelge yapsın bişey eksik kalıyor diyecektim ki gülün bira imza kısmına yapıştırıp kaydetmeyen ve olmadı diye yardım dilenen kim olabilr bildiniz beeeen

ben de çok or yapabilmitim melzeyitim ve değiştiremiyorum bile hata verip duruyor. Site kaynaklı bir problem bence biz o kadar becerizsiz olamayız sürekli aynı hatayı verip "istenilen formatta değil" hatası verip çıldırtıyor beni de.

selam kızlar ben geldim,bugün biraz monutondu,iş sonra sohbet ve spor salonu olarak koşturdum,ne yediğime gelince;
sabah: 5 tane burçak bisküvi nescafe ile
öğlen: bir yemek kaşığı pilav ve yanında bir dilim cevizli ekmek
akşam:bir kepçe çorba yanında zeytinyağlı fasulye sebzeli ve yarım kase yoğurt
birazdan yeşil çayımı da içerim belki karanfil zencefil ve kabuk tarçınlı bir çayda yapabilirim,yarın sabah tartılcam bakalım neler göreceğim CADIARZU

ne güzel sen de sporunu yapmışsın. Afiyet olsun.

merhaba kızlar a.s.

bugün eşim evdeydi çok fazla giremedim ve maalesef çokta dikkat edemedim.

sabah tererağlı omlet ve bilimum kahvaltılıklar 3 dilim ekmek:kedi:

öğle 1 çikolatalı gofret 1 fincan kahve

akşam yarım kase kurufasulye 1 dilim ekmek

birazdanda sahlep içerim

:kedi::kedi::kedi: eşler evde olunca böyle oluyor.

ferdacım bugün kontrolünüz nasıl geçti canım melis hanım ne kadar büyümüş :)

genel kontroldü canım 800 gr almış 5 cm uzamış 2.5 ayda. Tabi çoğu son 1.5 aya ait yani kabızlığımız geçtikten sonra, ilk 1 ay 100 gr bile almamıştı benim tartıma göre. Herşey yolunda 2-3 ay sonra görüşürz dedi. Melis çok fazla ağladı doğru dürürst konuşamadım bile gerçi sorum yoktu ama.

sabah
1 bardak portakal suyu 25 kcal
light kasarli omlet 350 kcal

ögle yok

aksam is'te pismis 1 alabalik 140 kcal

bugünüde 515 kalori ile bitirdimm..
gece acliktan agzim kokarsa :roflol: 4 kalorilik nar sekeri yerim :)

ağzın koktu mu şekerim yedin mi şekeri delikafadulden

kizlar stepi yaptim geldim 3. olmusuz herkesi tebrik ederim askito süpersin canim tebrikler cok yoruldum kizlar carsamba pilates yapmistim ya her tarafim agriyor valla

hangisi iyi geldi canım plates mi stepmi hangisini sevdin.

baharım senin alıntını melis sildi bastı ne yazmıştın hatırlamıtyorum seni seviyorum opuyorumnanaktan

meliscim canımm kilom bu sabah itibariyle yine aynı 68.4 :1closedeyes: bişi anlamadımm fisfisfishaftaya cumaya kadar radikal bir kararla tartılmamaya karar verdiimm

ne güzel fotolar çekmişsin askitom ben de çok severim çekmeyi.

acıbibercim sen de hoşgeldin evine mi döndün? hiç evinde oturmuyorsun sürekli annenlerdesin (aynı ben) eşin bir şey demiyormu?

günaydınn canımm
dikkat ediyorum ama bakalımm ne yapcamm aşkitonun taktiğini uygulamayı düşünüyorum
afiyet olsun tatlım görüşrüüz Şeniz

boyum 1.56 hayatım. çok yok malesef ama bana yetiyor. kaydirigubbakcemile3
canım benim hedefim 50 olmak. ama 53 de iyiydim.şimdi ona gelsem oda yeter.ama gelsem bile korkmuyor değilim. sanırım mezun olduktan bir müddet sonra tekrar dönicem gibi görünüyor. mafoldumben

O zaman 53-55 arası senin için iyi olur canım. Boyun da kısa değil. Benden 4 cm daha kısa :))))

kızlar çok yordunum uyumak istiyorum tansiyonum düşmüş bulamıyorum:)
akşam tiyatroya gitmek istiyodum ama bu halde ondanda zevk alamam sanırsam ama şansımı deniyecem

Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyisindir şimdi. Gidebildin mi tiyatroya?

Hoşgeldin acıbiberim..

step çok deşarj ediyor insanı iyi olmuş.
umarım güel geçmiştir seyriniz. Ben sen son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum çok severim halbuki. Hangi oyuna gittiniz?

Oldum valla deşarj. Şehir tiyatrolarından Kabare'ye gittik. Ben pek beğenmedim canım oyunculuk açısından. Sunucu çok başarılıydı. Geçen hafta Marx'ın dönüşüne gittik Muammer Karaca'da. Genco Erkal 2 saat tek başına izleyiciyi büyüledi. Bunlar maalesef... Bir de Tarla Kuşuydu Juliet'e gitmek istiyorum. Ama bu ay oynamıyor ve dünki gibi hayal kırıklığına uğramam :)

Kızlar akşam yemeğinde 1 muz yedim. Oyundan çok geç geldik ve çok acıkmıştım. 1 dilim ekmek ve 1 parça peynir yedim.
Sabahki kahvaltım klasik, 2 dilim ekmek, peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi.
Okula gidiyorum
İyi cumartesiler şekerler...

kızlar çok yordunum uyumak istiyorum tansiyonum düşmüş bulamıyorum:)
akşam tiyatroya gitmek istiyodum ama bu halde ondanda zevk alamam sanırsam ama şansımı deniyecem
kaydirigubbakcemile3 alemsin hatun yaaa.
nasıl şimdi iyimisin,gidebildinmi tiyatroya.
yine olmadı biri bana çizelge yapsın bişey eksik kalıyor diyecektim ki gülün bira imza kısmına yapıştırıp kaydetmeyen ve olmadı diye yardım dilenen kim olabilr bildiniz beeeen
hayatım istersen başlangıç kilonu ve şimdiki kilonu vede hedefini yaz,ben yapıp buraya yapıştırırım sende kilo takip bölümüne eklersin. ilk seferdede öyle yapmıştık.
selam kızlar ben geldim,bugün biraz monutondu,iş sonra sohbet ve spor salonu olarak koşturdum,ne yediğime gelince;
sabah: 5 tane burçak bisküvi nescafe ile
öğlen: bir yemek kaşığı pilav ve yanında bir dilim cevizli ekmek
akşam:bir kepçe çorba yanında zeytinyağlı fasulye sebzeli ve yarım kase yoğurt
birazdan yeşil çayımı da içerim belki karanfil zencefil ve kabuk tarçınlı bir çayda yapabilirim,yarın sabah tartılcam bakalım neler göreceğim CADIARZU
yoğun birgün geçirmişsin ne güzel hayatım. afiyetolsun.

hoşgeldiiiin..

kızlar eve gelince birtane orcik yedim o beni kesti kalorsinide bilimyorum bira 1015 adet belki daha az leblebi yedin 20 gr belki daha az kabak çekirdeği yedim
akşam yemeğide 1 kaşık kuru fasulye ve 1 tabak yoğurt yedim belki yeşil çay içerim melankoli söyleyince canım istedi
orcik neki yaw. 1015 anladım. 10-15 diyosun. kaydirigubbakcemile3
günaydın nereusum bu hafta dikkat edersin bakalım ne olacak. kızım uyandı ben ona kahvaltı hazırlayayım tabi bize de :))öpüyorum.
afiyet olsun hayatım. yaptınızmı kahvaltınızı. opuyorumnanaktan

günaydınn canımm
dikkat ediyorum ama bakalımm ne yapcamm aşkitonun taktiğini uygulamayı düşünüyorum
afiyet olsun tatlım görüşrüüz Şeniz
nereusum hep dikkat ediyoruz diyoruz ama kaçırdığımız noktalar oluyor. bünyeyi kesinlikle şaşırtmak lazım. vede dikkat ediyorum dediğimizden daha az yemek. mafoldumben

O zaman 53-55 arası senin için iyi olur canım. Boyun da kısa değil. Benden 4 cm daha kısa :))))

Oldum valla deşarj. Şehir tiyatrolarından Kabare'ye gittik. Ben pek beğenmedim canım oyunculuk açısından. Sunucu çok başarılıydı. Geçen hafta Marx'ın dönüşüne gittik Muammer Karaca'da. Genco Erkal 2 saat tek başına izleyiciyi büyüledi. Bunlar maalesef... Bir de Tarla Kuşuydu Juliet'e gitmek istiyorum. Ama bu ay oynamıyor ve dünki gibi hayal kırıklığına uğramam :)

Kızlar akşam yemeğinde 1 muz yedim. Oyundan çok geç geldik ve çok acıkmıştım. 1 dilim ekmek ve 1 parça peynir yedim.
Sabahki kahvaltım klasik, 2 dilim ekmek, peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi.
Okula gidiyorum
İyi cumartesiler şekerler...
normalde kilomun boyuma göre 52.5 olması gerekiyor. keşke olabilsem.mafoldumben
canım çok imrendim sana keşke burdada olsa tiyatrolar,kabereler de gitsek,arada geliyor ama ya günü günüme uymuyor yada haberim olmadan bitiyor. en azından orda seçenek çok bugün olmazsa yarın gidersin. a.s

Back