Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel fotolar çekmişsin askitom ben de çok severim çekmeyi.
acıbibercim sen de hoşgeldin evine mi döndün? hiç evinde oturmuyorsun sürekli annenlerdesin (aynı ben) eşin bir şey demiyormu?
O zaman 53-55 arası senin için iyi olur canım. Boyun da kısa değil. Benden 4 cm daha kısa :))))
Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyisindir şimdi. Gidebildin mi tiyatroya?
Hoşgeldin acıbiberim..
Oldum valla deşarj. Şehir tiyatrolarından Kabare'ye gittik. Ben pek beğenmedim canım oyunculuk açısından. Sunucu çok başarılıydı. Geçen hafta Marx'ın dönüşüne gittik Muammer Karaca'da. Genco Erkal 2 saat tek başına izleyiciyi büyüledi. Bunlar maalesef... Bir de Tarla Kuşuydu Juliet'e gitmek istiyorum. Ama bu ay oynamıyor ve dünki gibi hayal kırıklığına uğramam :)
Kızlar akşam yemeğinde 1 muz yedim. Oyundan çok geç geldik ve çok acıkmıştım. 1 dilim ekmek ve 1 parça peynir yedim.
Sabahki kahvaltım klasik, 2 dilim ekmek, peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi.
Okula gidiyorum
İyi cumartesiler şekerler...
bugün bende hasta gibiyim boğazım ağrımaya başladı gibi(
sabah geç kalktım ve güzel bi kahvaltı yaptım ama öğle ile beraber gibi oldu
geçmişolsun hayatım.biraz dinlenmeye çalışsan belki faydası olur canım.bugün bende hasta gibiyim boğazım ağrımaya başladı gibi(
yok meliscim bir şey demiyor zaten giderken onu da götürüyorum.
geçmişolsun hayatım.biraz dinlenmeye çalışsan belki faydası olur canım.
afiyetolsun hayatım.
kaydirigubbakcemile3
günaydın acıbiberim nasılsın. oğluş nasıl kaç aylık oldu şimdi.
canım aslında hedefine çok az var onları verip koruma programı uygulasan 2 ay kadar da bence kolay almazsın ahh bi de ben hedefime az kaldığını bi görebilsem![]()
onun ferfaa diyen dilini yerim ben. maşallah yaa. seninkinin az kalmış konuşmasına hayatım baksana isim falan başlamış artık.ah benimki anne demeye bile yeni başladı belirgin bir şekilde.oda işine gelirse söylüyor. baba yı doğduğundan beri söylüyor. gerçi baba kelimesini söylemesi için uğraşan çoktu. Çok üzgünüm çoookaminnnnn.
az kladı canım birden açılır dii öyle diyrlar.
önceki gün komik birşey oldu çarşamba annem bakmıştı melise akşam işten geldim ferfaa diye bağırıyor anlamdık önce eşimle ismimi öğrenmiş arada anne arada ferfa diyor. bakallım ne zamna konuşacaklar tam anlamıyla ben de meraktayım. ıştahsız çok bir de asabi çok kızıyoır bana diştendir umarım :kedi:
selam kızlar nasıl geçiyor bakalım haftasonu?
evde sıkıntıdan patladım deli olucam valla çıkabilirsem dışarı çıkmayı düşünüyorum ama kapalı havaları hiç sevmem dışarıda da öyle bir hava var dışarı çıkasım da gelmiyo bakalım napıcam :bbo:
evet canım hava kapalı ve benimde canım sıkkın
kalktım evi toparladım ama dışarı çıkmak benim için en son şey olsa gerek ...
hala öğle yemeği yemedim ve canım bişi istemiyo
(
güzeliimm bu arada alt karın çalıştyırmayı bende yeni öğreniyorum ama anlatmaya çalışayım;yere uzanıyoruz düz bir şekilde eller gövdemizin yanında olacak hatta ellerimizi popomuzun altına sıkıştırcaz biraz,sonra ayaklarımızın arasında bir küçük yastık şıkıştırcaz ama şart değil ve dizlerimizi hiç kırmadan ilk önce bir karış kaldırıp yere koymadan tekrar kaldırcaz bu hareketi 10 kere yaptıktan sonra ayaklarımızı tekrar aynı hareketle ama daha yükseğe kaldırıp indircez ama ayaklarımızı yere koymadan yapıcaz bu hareketi bunuda 10 defa yaparsanız zaten alt karın kaslarının nasıl çalıştığını anlayacaksınız,kolay gelsin kaydirigubbakcemile2
Merhaba arkadalar bugün nasılsınız?Ben iyi olmaya çalışıyorum,moralimi yüksek tutmak için uğraşıyorum ama pekte başarılı sayılmam,kendimi kandırmaktan başka.....Yediklerimi yazayım öğlenle sabah karıştı bugün.Öğlen uyandım.1 bardak çay,yarım boyoz,2 dilim peynir,3 zeytin,5 bardak su.Yarım saat sonra kereviz yerim.
hoşbuldum.bebek olmadan önce bizde giderdik eşimle hatta sırf tiyatro için istanbul a giderdik ama oğlum doğdu wc ye zor gidiyorum tiyatro hayallllllllllllllllllllllllllllllllll ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
Canım, geçmiş olsun.bugün bende hasta gibiyim boğazım ağrımaya başladı gibi(
güzel anlatmışsın canım spor konusunda sana bir sorum olacak biliyor musun bilmiyorum veya bilmiyorsan da müsait olduğunda hocana sorarsan çok sevinirim yapılan egzersiz hareketlerinin yağ yakması için ne kadar ısınmak gerekli ille yarım saat falan mı gerekiyo mesela ben fırsat buldukca bi 5-10 dk da yapsam etkili olur mu ki :kedi:
Baharcım, nasılsın?
hayatım tabi hocama sorarım ama birden yaparsan yani vücudunu ısıtmadan kasların çok çeker ve ağrın olur ama en azından 10-15dk ısınma hareketleriyle ısınırsan daha kolay yaparsın ve çok ağrı hissetmezsina.s