ooooo bütün kızlar toplandık olmuş kaydirigubbakcemile5 nerdeyse bir saat oldu spordan geleli bugün hoca canıma okudu suyum çıktı resmen :bbo: bugün daha çok karın bacak ve yan yağlar ile ilgili hareketler yaptık,hoca üst karını çok iyi çalıştırdığımı söyledim ama alt karını çalıştırmada popomu kaldıramadım:kedi:ama çalışcam evde de başarıcamhihoyyytbugün yediklerime gelince; sabah kahvaltıda dört adet ceviz,yarım dilim ekmeğe sürülmüş acıka ve iki zeytin,öğlen ise bir kase çorba yarım simit ve 2 adet buraçk bisküvi,akşam ise bir kase çorba ve bir tabak sebze yemeği yedim tabi bu arada 1,5lt suyumu içtim yatana kadar da 2lt ye tamamlarım,bir saat sonra yeşil çayımıda içtim mi tamamdırrr:içelim:
acıktıııııııımmmmmm :sinifsinif:
ad dosba nactigall canim nasilsiniz
iyiyim hayatım sağol sanırım sende iyisin,tekrar eski formuna dönüyorsun sanırım. opuyorumnanaktan
yılbaşı süslerine bayılırım,yılbaşı alışverişinide severim.kim svmezki. en azında alışverişi.
sein adına sevindim hayatım. ekmek harici gayet güzelmiş canım. birazcık spor yapsan telafi edersin sanırım. kaydirigubbakcemile2
ooooo bütün kızlar toplandık olmuş kaydirigubbakcemile5 nerdeyse bir saat oldu spordan geleli bugün hoca canıma okudu suyum çıktı resmen :bbo: bugün daha çok karın bacak ve yan yağlar ile ilgili hareketler yaptık,hoca üst karını çok iyi çalıştırdığımı söyledim ama alt karını çalıştırmada popomu kaldıramadım:kedi:ama çalışcam evde de başarıcamhihoyyytbugün yediklerime gelince; sabah kahvaltıda dört adet ceviz,yarım dilim ekmeğe sürülmüş acıka ve iki zeytin,öğlen ise bir kase çorba yarım simit ve 2 adet buraçk bisküvi,akşam ise bir kase çorba ve bir tabak sebze yemeği yedim tabi bu arada 1,5lt suyumu içtim yatana kadar da 2lt ye tamamlarım,bir saat sonra yeşil çayımıda içtim mi tamamdırrr:içelim:
ohhh ne güzel sporu yapmis gelmissinooooo bütün kızlar toplandık olmuş kaydirigubbakcemile5 nerdeyse bir saat oldu spordan geleli bugün hoca canıma okudu suyum çıktı resmen :bbo: bugün daha çok karın bacak ve yan yağlar ile ilgili hareketler yaptık,hoca üst karını çok iyi çalıştırdığımı söyledim ama alt karını çalıştırmada popomu kaldıramadım:kedi:ama çalışcam evde de başarıcamhihoyyytbugün yediklerime gelince; sabah kahvaltıda dört adet ceviz,yarım dilim ekmeğe sürülmüş acıka ve iki zeytin,öğlen ise bir kase çorba yarım simit ve 2 adet buraçk bisküvi,akşam ise bir kase çorba ve bir tabak sebze yemeği yedim tabi bu arada 1,5lt suyumu içtim yatana kadar da 2lt ye tamamlarım,bir saat sonra yeşil çayımıda içtim mi tamamdırrr:içelim:
iyyim canim isten geldim ev isi yapacam ama kalkamadim kafama agriyor bugün yaBen deeeee
Canım, bu hafta biraz tempolu gidiyor. Hafta sonu da dinlenemedim. Ama rejime üç ileri bir geri devam... Birazdan banyo yapayım da enerjime kavuşayım canım. Sen nasılsın?
Dış kapıya astım hemen :)) Yeni yıl, yeni ümitler, yeni hedefler...
Bu hafta da ancak cuma spora gidebileceğim. Annem burada olduğu için onu bırakıp eliptiğe de binemiyorum. Artık cumaya...
ben alirim canimsaol canım yemeğimi yedim ama kahve tercihim oldu
arzu edene şekersiz kahve ikram edebilirim
tamam canim bekliyorumkaramanlı hemen hazırlıyorum canım :))
karamnlıcım bundan sonra böyle eve spor yapıp dönecem valla içim bi raha bi rahat anlatamam bir de bir ay sonrasını merak eidyorum CADIARZU
arkadaşlar merhaba. 1 sene önce 13.takımda 7 kilo vermiştim. şimdi neredeyse aynı kilolara geldimtekrar aranıza alırmısınız beni.... eskilerden bi karamanlı yı gördüm. başka tanıdık var mı ???
arkadaşlar merhaba. 1 sene önce 13.takımda 7 kilo vermiştim. şimdi neredeyse aynı kilolara geldimtekrar aranıza alırmısınız beni.... eskilerden bi karamanlı yı gördüm. başka tanıdık var mı ???
dosba soralım melis'e. valla almadan gelsem süper olurdu. gerçi o zamanda hedefime ulaşamadan bırakmıştım. fakat bu kez kesinlikle ulaşmam gerekiyor hedefime. umarım birlikte birbirimize destek olarak bu işi keyifli bir hale getiririz. çok teşekkürler arkadaşım mesajın için.
baharcım havuç şekerli, kırmızı lahananın kalorisi yüksek sanırım ama özellikle turp metabolizmayı yavaşlatıyormuş
benimde tirodimi yavaşlatıyor .... diyet esnasında her türlü malzeme kullan ama turp havuç lahana yasak demişti diyetisyenim
bende genelde çoban,marul ve roka salatası tercih ediyordum ama kış gelince bunlardan da uzak kalamdım
geçmişten nameler;
melankoli; takımda en büyük eksiklik spor hayatım. sen tamamlandın darısı başımıza. sağlam kilo vereceğine eminim hayatım. alkisalkisalkis
melis; Allah kabul etsin hayatım,benimde hala biraz borcum var bakalım ne zaman vercez.
filmin 14.15 seansına gittik hayatım.daha erken olsa iyiydi ama pazar günü rahatlığı vardı üstümüzde.
fıkrayı sen ve dosba okudu sadece. teşekkürederim hayatım. bende sizi güldürdüğüme sevindim canım.:1hug: elimden geldiği kadarıyla kendimi anlatmaya çalıştım canım.nasıl iyi birimiyim. sırnaşık şey
karamanlım iyiyim hayatım sağol,sen nasılsın. valla film çok övdüler.güzel ama çok stresli.
fıkrayı beğendiğine sevindim canım. teşekkürederim . :1hug: sadece 4 kişi güldük. sositososito
sanırım tekrar kilo vermeye başlıcaksın,yine gelişmeler var sende.
güzelim; zamanla daha iyi olacaksın inşallah. Allah beterinden korusun hayatım. :Saruboceq:
sen ne güzel yağları atmışsın.acep bende ne kadar varki. :kedi:
fikriyecim; canım başınsağolsun,gerçekten çok üzüldüm. yaralılarada acil şifalar diliyorum. dularım sevdiklerinledir. Rabbim sizlerede sabır nasip etsin inşallah.
durumları nasıl peki bir gelişme varmı canım.inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşurlar.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
migdem guru guru ede ede duruyorum canim :)) nnapimm..
migdemin kcüülmesi lazimm..
bak dün az yedigim icin bugün yediklerime bak..
migdem agridi yemegi yedikten sonra :) fazla geldi yani..
az yemeye alisirsan cok iyi olur.
ekmegi de kepekli mepekli ..hic yememeye calis tümden kess..
sabah
1 bardak süt (100 kcal)
1 parca kasar peyniri (70 kcal)
öglen
2 parca balik köftesi 200 kcal
tavada soslu karnibahar 175 kcal.
aksam
bir fincan cappucino icerim. 54 kcal
Toplam 599 kcal.
protein diyetini uyguluyorum 2 gündür.
bakalim pazartesiden cumaya ne kadar fark olacak. pazartes 69 tum.bu sabah 68,3.
bizde iyiyiz canım durucukta yanımda kuduruyo napsın :)
kızlar resmen kendimle savaş halindeyim
canım neler çekti anlatamam ama kalktım dolaptaki patlıcan yemeğini ısıttım ve 1 cup yedim
ekmek almadım sayılır (1 lokma )yanında da turşu...
biliyorum turşu şişiriyor ama diyetisyenim haftada 2 defa yiyebilirsin demişti
nach... canım sen gidiyor musun hala diyetisyene ??
aşkito canım senin yürüyüşler ne durumda ??
önc sağlık tabii:1ninca:biliodum bir günn biri soracakti bunu bana :))
havalar acayip sogudu canim.. kiz kardesimi ve kendimi üsüttükten sonra biraktik artik..
havalar düzelince insallah..
su an burasi ortalama 5 derecedelikafadulden
nestai takimda yer varmi bilmiyorum ama hosgeldinnn..kaydirigubbakcemile5
bugün neler yediğimiz yazayım:
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
ara 1 mandalin
öğle 1 küçük kase yoğurt ve 1.5 galeta
ara 1 galeta 1 çay bardağı süt
akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yoğurt
ara 1 küçük sakızlı şeker
2.5 litre suyumu içtim belki yatana kadar bi yarım litre daha içerim birazdan yeşil çayımı da demlerim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?