Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

migdem guru guru ede ede duruyorum canim :)) nnapimm..
migdemin kcüülmesi lazimm..

bak dün az yedigim icin bugün yediklerime bak..
migdem agridi yemegi yedikten sonra :) fazla geldi yani..
az yemeye alisirsan cok iyi olur.
ekmegi de kepekli mepekli ..hic yememeye calis tümden kess..

sabah
1 bardak süt (100 kcal)
1 parca kasar peyniri (70 kcal)

öglen
2 parca balik köftesi 200 kcal
tavada soslu karnibahar 175 kcal.

aksam
bir fincan cappucino icerim. 54 kcal

Toplam 599 kcal.

protein diyetini uyguluyorum 2 gündür.

bakalim pazartesiden cumaya ne kadar fark olacak. pazartes 69 tum.bu sabah 68,3.

[/B][/COLOR][/QUOTE]

aşkito canım senin gibi yapamam sanırım
bugün hem salata yedim hem de ara oarak süt
akşamı daha hafif atlatacağım inş.
verdiğim kiloyu almak kadar sinir bozucu bi durum olamaz sanırım

Günaydın arkadaşlar,desteğiniz için çok saol.Acımazalmadıysa da yalnız olmadığımı bilmek benim için çok önemli.Bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlayabildim,en önemlisi oğlumla ilgilenebiliyorum.
Herşey Allahın elinde ne yazıldıysa o olacaktır.

Bugun ogluma saolsun aç brakmadı beni.Bugun ona makarna yaptım kendisi birkaçtane yedikten sonra birkaçtane bana da yidirdi.:) 1 bardak süt içtim.

Canım, oğlu şimdiden can yoldaşın olmuş ha :)))) Besleyerek sana bakmaya başlamış bile :))))

kızlar hatırlıyomusunuz geçen haftabayramdan önce biriyle tartışmıştım biz aynı büroda çalışıyorduk müdürüm işte bana artık sen diğer bayanla çalış falan filan demişti 10 güne yakın oldu tek başına kıvranıyodu hiç oralı olmadım dün bayan arkadaşa seni bilgi işleme alalım arkadaş tek başına yapamıyor falan yallnız olmuyor orası demiş diğer memurlar bende hiç umrumda değil kim geçerse geçsin dedim
bugünde önüme evrak getirmiş ....hanım şunları dosyasına tak oldu bende ne yaptım
ben seninle çalışmıyorum git kendin yap dedim dedimmi dedim vallahi gerildim ama rahatladım beni yine şikayet edecek ama kime ederse etsin gerekirse şubeden çıkarsınlar ama onunla çalışmam dedimmi dedim duydumu duydu erkekliğin kitabında dönmek varmı yok omu daha erkek benmi herkes görecek ayyyyy çok hırslı gördüm kendimi gıcık oluyorum bu huyuma ama ne yapayım müdürüm sen onunla çalışma dedi bende öyle yapıyorum niye böyle yapıyosun dersede müdürüm siz demiştiniz derim değilmi bana destek kızlar biraz ihtiyacım var galiba

Evet hatırlıyorum canım. Sanırım sen müdürünle konuyu konuştun ve o da sana onunla çalışmamanı söyledi. Bu durumda iyi etmişsin. Sözünden dönme :)))

Kızlar, bugün Sultanahmete gittim, oradan Eminönünden çeçil peynirive kayatuzu aldım. Bir iki yılbaşı süsü baktım. Güzel bir gündü.
Yediklerime gelince, öğleye doğru 1 bardak light süt, etiform yedim. Öğlen köfte, salata ve ayran vardı. Sanırım ekmeği biraz kaçırdım.3 dilim falan yemişimdir.
Az önce de annem yapmış, bir kaşık sakız muhallebisi yedim.
Akşama da bezelye yerim artık :))

canım sayfa açıktı ama bilgisayarın başında değildim o yüzden ancak şimdi gördüm yazdığını iyiyim sen nasılsın durucuk nasıl? opuyorumnanaktan

bizde iyiyiz canım durucukta yanımda kuduruyo napsın :)

baharcım havuç şekerli, kırmızı lahananın kalorisi yüksek sanırım ama özellikle turp metabolizmayı yavaşlatıyormuş
benimde tirodimi yavaşlatıyor .... diyet esnasında her türlü malzeme kullan ama turp havuç lahana yasak demişti diyetisyenim
bende genelde çoban,marul ve roka salatası tercih ediyordum ama kış gelince bunlardan da uzak kalamdım

canım bende bilmiyordum bu bilgiler çok işime yarayacak çok teşekkür ederim.

selam kızlar.yemeğini yiyenlere afiyetolsun.
bende yedim.ne yedim;
1 kepçe çorba, 3 çorbakaşığı tavuk sote,1 kase salata.
tfen.

senin menünde güzelmiş canım sanada afiyet olsun.
teşekkürler arkadaşlar dosbacığım turpu bilmiyodum bak zaten çok sevmem ben
bende şimdi yarım elma 3 mavi yeşil bisküvi yedim 2 litre suyumuda içtim akşama kadar 3 litreyi bulur tahminim bakalım bugün koşu bandını açacam

afiyet olsun canım ne güzel çok su içebiliyorsun.koşu bandınıda aç hemen koşmaya başla.bende istiyorum ama yerim yok.ben maalesef hiç spor yapamıyorum.yazın yürüyüş yapardım hava soğuyunca çocukla çıkamıyorum kaldım evde :(

merhaba dosbacım hehehe oglum senin avantıı görünce hemn kablumbaaaaaaaaa gülerek söylüyor,neşelendiriyor beni

kablumbaaa diyebiliyormu sanberk maaşallah çabuk konuşacak demekki canım.

melzeyitim bende arkadaşlara aynen katılıyorum.yürü beee kim tutar seniii :))

müdürün sana onunla çalışma demesi çok iyi olmuş sende bunu çok güzel kullanmışsın tebrik ediyorum ve kararlılığının devamını bekliyorum.

fıkrayı sen ve dosba okudu sadece. teşekkürederim hayatım. bende sizi güldürdüğüme sevindim canım.:1hug: elimden geldiği kadarıyla kendimi anlatmaya çalıştım canım.nasıl iyi birimiyim. sırnaşık şey

Adcıımmm, bulamıyorum yazını. 10 sayfadır tek tek bakıyorum. Dün yazdıysan çok yorgundum, herşeyi okuyamamıştım. Ne olur tekrar yaz :sinifsinif:

doktor ameliyattan çıkar ve kendisini acıyla bekleyen hasta yakınlarına ''hastayı kaybetmek üzereyiz,ancak yeni bir beyin nakledilirse yaşar,ama beyin çok pahalı ''der.yakınlarından biri ''bir beyin ne kadar '' diye sorar. doktor ''erkek beyni 500$,kadın beyni 200$ '' der. erkekler gülmemek için kadınlarla göz göze gelmemeye çalışırlar. erkeklerden biri dayanamayıp sorar 'erkek beyni neden bu kadar pahalı'' doktor cevap verir. ''erkeklerde beyin nadir bulunuyorda ondan'' .

Adcım, azmettim, buldum. Okuyamayan arkadaşlar için buraya da alıntı yaptım opuyorumnanaktan

Pek doğru bir fıkra. Her şakada gerçek yok mudur zaten :)))

kızlar bu arada mobilyalarınızın rengi nedir yazarsanız sevinirim. benim koltuklar bej rengi,mobilyalar siyah halılarım açık yeşil ve bej karışık. perdelerim keten üstüne parlak sarı çiçekli.
hani hertürlü bulundurmak istiyorum.

CAnımcım, biz koltuklarımızı geçen yıl yeniledik. Önceki koltuklarımız 6 yıllıktı ama ekstra battal bir arkadaşımız zıplayarak koltuğu kırdı, yaptırmayı denedik, olmadı. Ben de geçen yıl dayanamadım, yenileri aldık. Yeni ev, yeni koltuk olsun dedik (dedim)
Bir tane 3 kişilik 3 tane de berjerim var. Üç kişilikle karşısındaki berjer kremden biraz daha koyu, griye yakın. Diğer iki berjer de yeşil. Yeşil betjerlerin üstünde kırmızı, krem koltukların üzerinde de lacivert kırlent var. Halım yok. Eşimde halı takıntısı var :))))

Arkadaşlar sizin desteğinizden çok ihtiyacım var.İki gündür baya sıkıntılıyım ama nedeni yoktu belki rengl olcam diye düşünüyordum.Hele bugun daha sabah uyandıgımdan beri inanılmaz moralim bozuktu.Bütün öyle sıkıntılıydımkı daha 15 bucuk oğlumu bile anladı ve bugun beni hiç yormadı h.ç inaçılık ve şımarıklık yapmadı bana.aksama doğuru Sanberk durmada DAYI DAYI DİYORDU,bizimkileri arayım dedim ve çok kötü bir haber aldım.
İki ay önce babannemin kardeşi vefat etmişti,şimdi ise eşi yengem kadın hastalıklarda ameliyat geçirdi.Bugun onu hastaneden almaya gitmişler yolda bir tırla çarpıp kaza yapmışlar.Yengem orda vefat etmiş.Dİyerler ıkı oglu gelini onların durumu kritik hala yasacagı daha belli degilmiş.Torunu da varmış arabada 18 yasında komada.
Arkadaşlar lütfen dua edin.
Ne kadar kötü olduğumu anlatamıyorum,acım çok büyük.
canim önce basiniz sagolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin insallah hastanedeki genclere birsey olmaz
günaydın fikreyiciğim başınsğolsun allah geride kalanlara sabır versin hastanede yatanlalrada allahım acil şifalar versin terör örgütleri kadar trafik terörüde tehlikeli boyutlarda insanlar traikte ecele gider gibi araç kullanıyor kendilerine bişey olmayacak mantığıyla ama başkalarının gözyaşlarını kalplerini derinden yakıyolar allah hepimize edebiyle ve korkuyla yaşamayı nasip etsin
ben bugün ne yedim
1 serçe parmağı kızımdan kalan tost
yarım çay bardağı portakal suyu
yarım dan fazlamıydı bilmiyorum simit 4 zeytin
çok az sivasın lor peyniri ve 1 t.k yakın hakiki bal

simiti daha az yesem iyi olacaktı ama arkadaşlarla kahvaltı yaptık kalabalıkta anlamadım pek
bugün sabah tartıda yüzüm azcık güldü 79.9 olmuşum bugün spora başlıyorum koşu bandını açacam artık yeter bukadar tembellik otur otur nereye kadar

bu arada sabahları aç karnına 1,5 litre su içip birsaat sonra kahvaltı yapmak kolon temizliğine yardımcı oluyormuş bende hafta sonundan beri 1 litre aç karnına içiyorum suyumu bugün yarım litre içmek zorunda kaldım evde su kalmamıştı çeşmeden içtim oda pek içilmiyor
birazdan yarım litre daha içerim birde yeşil çay ama yanıma meyve almamışım artı köğleden sonra çarşıdan alırım hım birde 1 taneye yakın elma yedim aç karnına
canim bu su isini bir dene bakalim bizde deneriz ac klarnina
karamanlım eltim Schweifurt nünberge ye yekın biyerde oturuyormuş bavyera eyaleti dedi ben anlamadım ama sen anlarsın isterse benim msn adresimi ver dedi istersen sana msnden gönderirim bi görüş derim işini iyi bliyilor
tamam canim ver sen adresini biraz uzak bana ama bir konusurm
kızlar bugün diyete aynen devam
dün tartıda 68.3 ü görmüştüm bugün 67.5 im
çok mutluyum
bu hafta sadece aldıklarımı versem başkada bişey istemem zaten
bak canim sonucu almaya basladin bile hadi olacak
selam kızlar.yemeğini yiyenlere afiyetolsun.
bende yedim.ne yedim;
1 kepçe çorba, 3 çorbakaşığı tavuk sote,1 kase salata.
melzeyit,verdiğin karar ve gösterdiğin tavır doğrudur bence.herkes ne kadar istikrar sahibi olduğunu anlasın ve seslerini kessin lütfen.

geçmişten nameler;
melankoli; takımda en büyük eksiklik spor hayatım. sen tamamlandın darısı başımıza. sağlam kilo vereceğine eminim hayatım. alkisalkisalkis
melis; Allah kabul etsin hayatım,benimde hala biraz borcum var bakalım ne zaman vercez.
filmin 14.15 seansına gittik hayatım.daha erken olsa iyiydi ama pazar günü rahatlığı vardı üstümüzde.
fıkrayı sen ve dosba okudu sadece. teşekkürederim hayatım. bende sizi güldürdüğüme sevindim canım.:1hug: elimden geldiği kadarıyla kendimi anlatmaya çalıştım canım.nasıl iyi birimiyim. sırnaşık şey
karamanlım iyiyim hayatım sağol,sen nasılsın. valla film çok övdüler.güzel ama çok stresli.
fıkrayı beğendiğine sevindim canım. teşekkürederim . :1hug: sadece 4 kişi güldük. sositososito
sanırım tekrar kilo vermeye başlıcaksın,yine gelişmeler var sende.
güzelim; zamanla daha iyi olacaksın inşallah. Allah beterinden korusun hayatım. :Saruboceq:
sen ne güzel yağları atmışsın.acep bende ne kadar varki. :kedi:
fikriyecim; canım başınsağolsun,gerçekten çok üzüldüm. yaralılarada acil şifalar diliyorum. dularım sevdiklerinledir. Rabbim sizlerede sabır nasip etsin inşallah.
durumları nasıl peki bir gelişme varmı canım.inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşurlar.
canim fikra gercekten güzeldi ben iyiyim sadece bi siralar biraz fazla yoruluyorum yeni isten geldim

bugün ne yedim kizlar
sabah kahvalti
bir mandalina
öglen
brokkoli havuc ve patates haslamasi
domates salatalik
1 elma
aaksam canim birsey istemiyor
meyve yerim belki
toplam 2.5 litre su
bende evimi anlatayim mobilyalarim koyu renk tahta
koltuklarim acik yesil aksesuarlartim bordo renk agirlikli
yatak odam normal renk tahta ama degistirmkr istiyorum beyaz tercihim
kizim tam bir pembe fanatigi albümde resimleri var hatta
oglumun odasi tam genc odasi duvarlari mavi mobilyalari acik renk tahta
mutfagim acik renk tahta
bu kadar kizlar 15 senelik bir ev
sadece oturma odami yenileyeli 6 sene oldu ( ay o bile cok olmus)

ad ,fikriye nasılsınız canlarım ?? nasıl gidiyor ??
iyiyim hayatım sağol sanırım sende iyisin,tekrar eski formuna dönüyorsun sanırım. opuyorumnanaktan

Kızlar, bugün Sultanahmete gittim, oradan Eminönünden çeçil peynirive kayatuzu aldım. Bir iki yılbaşı süsü baktım. Güzel bir gündü.
Yediklerime gelince, öğleye doğru 1 bardak light süt, etiform yedim. Öğlen köfte, salata ve ayran vardı. Sanırım ekmeği biraz kaçırdım.3 dilim falan yemişimdir.
Az önce de annem yapmış, bir kaşık sakız muhallebisi yedim.
Akşama da bezelye yerim artık :))
yılbaşı süslerine bayılırım,yılbaşı alışverişinide severim.kim svmezki. en azında alışverişi.
sein adına sevindim hayatım. ekmek harici gayet güzelmiş canım. birazcık spor yapsan telafi edersin sanırım. kaydirigubbakcemile2

senin menünde güzelmiş canım sanada afiyet olsun..
sağol hayatım. Şeniz

Adcım, azmettim, buldum. Okuyamayan arkadaşlar için buraya da alıntı yaptım opuyorumnanaktan

Pek doğru bir fıkra. Her şakada gerçek yok mudur zaten :)))
CAnımcım, biz koltuklarımızı geçen yıl yeniledik. Önceki koltuklarımız 6 yıllıktı ama ekstra battal bir arkadaşımız zıplayarak koltuğu kırdı, yaptırmayı denedik, olmadı. Ben de geçen yıl dayanamadım, yenileri aldık. Yeni ev, yeni koltuk olsun dedik (dedim)
Bir tane 3 kişilik 3 tane de berjerim var. Üç kişilikle karşısındaki berjer kremden biraz daha koyu, griye yakın. Diğer iki berjer de yeşil. Yeşil betjerlerin üstünde kırmızı, krem koltukların üzerinde de lacivert kırlent var. Halım yok. Eşimde halı takıntısı var :))))

nactigall utandırdın beni kız. sağol hayatım a.s.
bahaneyle koltuklar yenilenmiş. arkadaşa kızmamak lazım sanırım. kaydirigubbakcemile3

ooooo bütün kızlar toplandık olmuş kaydirigubbakcemile5 nerdeyse bir saat oldu spordan geleli bugün hoca canıma okudu suyum çıktı resmen :bbo: bugün daha çok karın bacak ve yan yağlar ile ilgili hareketler yaptık,hoca üst karını çok iyi çalıştırdığımı söyledim ama alt karını çalıştırmada popomu kaldıramadım:kedi:ama çalışcam evde de başarıcamhihoyyytbugün yediklerime gelince; sabah kahvaltıda dört adet ceviz,yarım dilim ekmeğe sürülmüş acıka ve iki zeytin,öğlen ise bir kase çorba yarım simit ve 2 adet buraçk bisküvi,akşam ise bir kase çorba ve bir tabak sebze yemeği yedim tabi bu arada 1,5lt suyumu içtim yatana kadar da 2lt ye tamamlarım,bir saat sonra yeşil çayımıda içtim mi tamamdırrr:içelim:

Back