Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaa kimsecikler yok :((
öğle yemeğimi yiyorum kocaman bi tabak yağsız salata
aslında diyetimde havuç turp ve kırmızı lahana yoktu ama ben dayanamadım salatamı böyle yaptım

baharcım da burdaymış,bi muhabbet edemiyoruz bi türlü:(( yatmam lazım çünkü sabah erken kalkıyorum,mıncırdım yanaktan şekeropuyorumnanaktan

hakkaten canım bir türlü denk gelemedik bende bazen aniden çıkmak zorunda kalıyorum o sırada yazılanlar havada kalıyo işte kaydirigubbakcemile3

iyi akşımlar Baharcım sen nasılsın?

saol canım sen nasılsın yazdıklarını okudum tabi ki iyi olman mümkün değil ama bi bebeğin var o yüzden güçlü durmak zorundasın şu an daha iyisindir umarım :teselli:

merhaba kizlar

sabah bir bardak light süt (118 kcal)

ögle tavuklu salata. ( 288kcal)

aksam 1 cappucino (54kcal)

yanlis hesaplamadiysam 460 kalori ile bitirdim günü.

yani normal bir insanin yemesi ngerektiginin 4 te 1 i :)

alkisalkisalkis tebrikler canım süper geçmiş iyi dayanmışsın

kızlar bugün diyete aynen devam
dün tartıda 68.3 ü görmüştüm bugün 67.5 im
çok mutluyum
bu hafta sadece aldıklarımı versem başkada bişey istemem zaten

çok sevindim canım zaten bayramda aldıkların yerleşmemiştir daha o yüzden hızlı bi şekilde gider verirsin eminim ki yerimseniben

aaa kimsecikler yok :((
öğle yemeğimi yiyorum kocaman bi tabak yağsız salata
aslında diyetimde havuç turp ve kırmızı lahana yoktu ama ben dayanamadım salatamı böyle yaptım

canım havuç turp ve lahananın diyette ne gibi bir zararı varmış anlatmış mıydı doktorun havucu biliyoruz yüksek oranda şeker içerdiği için pek tavsiye edilmiyo ama lahana ve turp niye :uhm:

bu saate kadar neler yediğimi yazayım bende
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost ve şekersiz meyve çayı
ara 1 tane mandalina
öğle yemeğimi birazdan yiycem 1 kase yoğurtla 1 kepçe çorba düşünüyorum bakalım..

yemeğimide yedim geldim afiyet olsun bana
yarım kase çorba
1 dilim kepek ekmek
5-6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık tavuk sote mantarlı
salata dosbacığıb benimkindede havuç ve lahana vardı ben ayırdım sadece yeşilini yedim
aradada bir elma yerim afiyetle

merhaba fıstıklar a.s.

menüleriniz güzel olmuş afiyet olsun hepinize

bende bugün sabah iki dilim ekmek,az peynir ve şekersiz çay

şimdide kahve içiyorum ve kepekli bisküvi yiyorum.

baharcım aşağıda seni görüyorum bitek aşağıda nasılsın canım ?

selammmm

sabah 1 bardak süt (100 kcal)
1 parca kasar peyniri (70 kcal)

protein diyetini uyguluyorum 2 gündür.

bakalim pazartesiden cumaya ne kadar fark olacak. pazartes 69 tum.bu sabah 68,3.

kızlar hatırlıyomusunuz geçen haftabayramdan önce biriyle tartışmıştım biz aynı büroda çalışıyorduk müdürüm işte bana artık sen diğer bayanla çalış falan filan demişti 10 güne yakın oldu tek başına kıvranıyodu hiç oralı olmadım dün bayan arkadaşa seni bilgi işleme alalım arkadaş tek başına yapamıyor falan yallnız olmuyor orası demiş diğer memurlar bende hiç umrumda değil kim geçerse geçsin dedim
bugünde önüme evrak getirmiş ....hanım şunları dosyasına tak oldu bende ne yaptım
ben seninle çalışmıyorum git kendin yap dedim dedimmi dedim vallahi gerildim ama rahatladım beni yine şikayet edecek ama kime ederse etsin gerekirse şubeden çıkarsınlar ama onunla çalışmam dedimmi dedim duydumu duydu erkekliğin kitabında dönmek varmı yok omu daha erkek benmi herkes görecek ayyyyy çok hırslı gördüm kendimi gıcık oluyorum bu huyuma ama ne yapayım müdürüm sen onunla çalışma dedi bende öyle yapıyorum niye böyle yapıyosun dersede müdürüm siz demiştiniz derim değilmi bana destek kızlar biraz ihtiyacım var galiba

merhaba fıstıklar a.s.

menüleriniz güzel olmuş afiyet olsun hepinize

bende bugün sabah iki dilim ekmek,az peynir ve şekersiz çay

şimdide kahve içiyorum ve kepekli bisküvi yiyorum.

baharcım aşağıda seni görüyorum bitek aşağıda nasılsın canım ?

canım sayfa açıktı ama bilgisayarın başında değildim o yüzden ancak şimdi gördüm yazdığını iyiyim sen nasılsın durucuk nasıl? opuyorumnanaktan

melzeyit :) walla tam olarak anlamadim olayi ama .. kararindan dönme :)
is yerlerinde biraz di$ göstermek gerekiyor. yoksa hep ezerler.

canım bence de kararından vazgeçme zaten müdürün onunla çalışma demiş...
hakkını savunacak pozisyondasın

baharcım havuç şekerli, kırmızı lahananın kalorisi yüksek sanırım ama özellikle turp metabolizmayı yavaşlatıyormuş
benimde tirodimi yavaşlatıyor .... diyet esnasında her türlü malzeme kullan ama turp havuç lahana yasak demişti diyetisyenim
bende genelde çoban,marul ve roka salatası tercih ediyordum ama kış gelince bunlardan da uzak kalamdım

selam kızlar.yemeğini yiyenlere afiyetolsun.
bende yedim.ne yedim;
1 kepçe çorba, 3 çorbakaşığı tavuk sote,1 kase salata.
melzeyit,verdiğin karar ve gösterdiğin tavır doğrudur bence.herkes ne kadar istikrar sahibi olduğunu anlasın ve seslerini kessin lütfen.

teşekkürler arkadaşlar dosbacığım turpu bilmiyodum bak zaten çok sevmem ben
bende şimdi yarım elma 3 mavi yeşil bisküvi yedim 2 litre suyumuda içtim akşama kadar 3 litreyi bulur tahminim bakalım bugün koşu bandını açacam

Melzeyitcim madem müdür senia destek oluyorsa kararından dönme,hatta bu olaydan sonra sözüne dönersen bundan sonra seni hep ezilmeye çalışacaklar.Sen köle değilsın diyer çalışanlara kadar hakkın var,

askiti bugun senin dünkü diyetini uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor kardeşi,sen bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun?
Sabah sütümü içtim ama sadece 1 saat sonra bisküvi yedim 3 tane,
Öğlen yemegim saat 14.30 yaptım bit tabak tavuk sote ve 2 dilm ekmek.evet çook yemişim.
akasam yemegim için süt ve armut olacak umarım uygulabilirim.

geçmişten nameler;
melankoli; takımda en büyük eksiklik spor hayatım. sen tamamlandın darısı başımıza. sağlam kilo vereceğine eminim hayatım. alkisalkisalkis
melis; Allah kabul etsin hayatım,benimde hala biraz borcum var bakalım ne zaman vercez.
filmin 14.15 seansına gittik hayatım.daha erken olsa iyiydi ama pazar günü rahatlığı vardı üstümüzde.
fıkrayı sen ve dosba okudu sadece. teşekkürederim hayatım. bende sizi güldürdüğüme sevindim canım.:1hug: elimden geldiği kadarıyla kendimi anlatmaya çalıştım canım.nasıl iyi birimiyim. sırnaşık şey
karamanlım iyiyim hayatım sağol,sen nasılsın. valla film çok övdüler.güzel ama çok stresli.
fıkrayı beğendiğine sevindim canım. teşekkürederim . :1hug: sadece 4 kişi güldük. sositososito
sanırım tekrar kilo vermeye başlıcaksın,yine gelişmeler var sende.
güzelim; zamanla daha iyi olacaksın inşallah. Allah beterinden korusun hayatım. :Saruboceq:
sen ne güzel yağları atmışsın.acep bende ne kadar varki. :kedi:
fikriyecim; canım başınsağolsun,gerçekten çok üzüldüm. yaralılarada acil şifalar diliyorum. dularım sevdiklerinledir. Rabbim sizlerede sabır nasip etsin inşallah.
durumları nasıl peki bir gelişme varmı canım.inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşurlar.

askiti bugun senin dünkü diyetini uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor kardeşi,sen bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun?
Sabah sütümü içtim ama sadece 1 saat sonra bisküvi yedim 3 tane,
Öğlen yemegim saat 14.30 yaptım bit tabak tavuk sote ve 2 dilm ekmek.evet çook yemişim.
akasam yemegim için süt ve armut olacak umarım uygulabilirim.

migdem guru guru ede ede duruyorum canim :)) nnapimm..
migdemin kcüülmesi lazimm..

bak dün az yedigim icin bugün yediklerime bak..
migdem agridi yemegi yedikten sonra :) fazla geldi yani..
az yemeye alisirsan cok iyi olur.
ekmegi de kepekli mepekli ..hic yememeye calis tümden kess..

sabah
1 bardak süt (100 kcal)
1 parca kasar peyniri (70 kcal)

öglen
2 parca balik köftesi 200 kcal
tavada soslu karnibahar 175 kcal.

aksam
bir fincan cappucino icerim. 54 kcal

Toplam 599 kcal.

protein diyetini uyguluyorum 2 gündür.

bakalim pazartesiden cumaya ne kadar fark olacak. pazartes 69 tum.bu sabah 68,3.

[/QUOTE][/B][/COLOR]

kızlar ara olarak 1 bardak süt içtim
eşim bugün geç gelecekmiş
yemeğimi erken yemeyi planlıyorum ama dün akşam çok zorlandım :((
çok savaş verdim bu yüzden saat 7 gibi mi yesem ??
geç mi olur bilmiyorum çünkü meyve de yiyeceğim ??

Back