Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aksam yemegimi zor yedim biraz tavuktan yedim ama boğazımdan geçmiyor inanın ek çok çok susadım yaklasık 2 litreyi bitirdim.

merhaba kizlar

sabah bir bardak light süt (118 kcal)

ögle tavuklu salata. ( 288kcal)

aksam 1 cappucino (54kcal)

yanlis hesaplamadiysam 460 kalori ile bitirdim günü.

yani normal bir insanin yemesi ngerektiginin 4 te 1 i :)

merhaba kizlar

sabah bir bardak light süt (118 kcal)

ögle tavuklu salata. ( 288kcal)

aksam 1 cappucino (54kcal)

yanlis hesaplamadiysam 460 kalori ile bitirdim günü.

yani normal bir insanin yemesi ngerektiginin 4 te 1 i :)

cok iyi bitirmişsin günü canım.Ben de yarın senin yediklerini deneyecem bakalım o kadar az ymekle durabilcam mı:

fikriyecim.. aysegülün mesajindan yola cikarak gecmise baktim .. cok üzüldüm :(((

basiniz sag olsun canim..
rabbim digerlerine sifa versin.. hepsi kurtulur insallah :(((((((

güzelimm senin olayinida simdi okudum canim.. cokk gecmis olsun..
iste neyin nerede ne zaman gelecegi belli olmuyor :((
allah beterinden saklasin.. iyisin ya sükür.
allah korusun bogazinada isabet edebilirdi.. of walla.. canim.. acil sifalar.

canım müsait olduğunda meditasyon hakkında bilg,lerinden faydalanmak isterim

Seve seve şekerim:)

Arkadaşlar sizin desteğinizden çok ihtiyacım var.İki gündür baya sıkıntılıyım ama nedeni yoktu belki rengl olcam diye düşünüyordum.Hele bugun daha sabah uyandıgımdan beri inanılmaz moralim bozuktu.Bütün öyle sıkıntılıydımkı daha 15 bucuk oğlumu bile anladı ve bugun beni hiç yormadı h.ç inaçılık ve şımarıklık yapmadı bana.aksama doğuru Sanberk durmada DAYI DAYI DİYORDU,bizimkileri arayım dedim ve çok kötü bir haber aldım.
İki ay önce babannemin kardeşi vefat etmişti,şimdi ise eşi yengem kadın hastalıklarda ameliyat geçirdi.Bugun onu hastaneden almaya gitmişler yolda bir tırla çarpıp kaza yapmışlar.Yengem orda vefat etmiş.Dİyerler ıkı oglu gelini onların durumu kritik hala yasacagı daha belli degilmiş.Torunu da varmış arabada 18 yasında komada.
Arkadaşlar lütfen dua edin.
Ne kadar kötü olduğumu anlatamıyorum,acım çok büyük.

Fikriyecim, başın sağolsun. Hayatta kalma mücadelesi verenlere de allah güç versin. İnşallah onlar kurtulur.
Çok üzüldüm canım.

Kızlar dün yediklerimi yazmadım. Kahvaltıdan sonra arada 1/4 simit ve 2 tane çikolatalı etiform yedim.
Öğlen içi çıkarılmış light sandviç ekmeği arası tavuk yedim. Öğleden sonra 1 tane kepekli light poaça yedim. (200 kalori) Akşam da kabak.
Bu sabah bildiğiniz kahvaltı ile güne başladım.
Güzel günler...

GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan
AKŞAM 2 KASE TARHANA ÇORBASI ıÇTıM SADECE
SABAH KAHVALTI KEPEK EKMEĞı OLMADIĞI ıÇıN KAÇTI ÖZÜR DıLERıMM :kedi:

günaydın fikreyiciğim başınsğolsun allah geride kalanlara sabır versin hastanede yatanlalrada allahım acil şifalar versin terör örgütleri kadar trafik terörüde tehlikeli boyutlarda insanlar traikte ecele gider gibi araç kullanıyor kendilerine bişey olmayacak mantığıyla ama başkalarının gözyaşlarını kalplerini derinden yakıyolar allah hepimize edebiyle ve korkuyla yaşamayı nasip etsin
ben bugün ne yedim
1 serçe parmağı kızımdan kalan tost
yarım çay bardağı portakal suyu
yarım dan fazlamıydı bilmiyorum simit 4 zeytin
çok az sivasın lor peyniri ve 1 t.k yakın hakiki bal

simiti daha az yesem iyi olacaktı ama arkadaşlarla kahvaltı yaptık kalabalıkta anlamadım pek
bugün sabah tartıda yüzüm azcık güldü 79.9 olmuşum bugün spora başlıyorum koşu bandını açacam artık yeter bukadar tembellik otur otur nereye kadar

bu arada sabahları aç karnına 1,5 litre su içip birsaat sonra kahvaltı yapmak kolon temizliğine yardımcı oluyormuş bende hafta sonundan beri 1 litre aç karnına içiyorum suyumu bugün yarım litre içmek zorunda kaldım evde su kalmamıştı çeşmeden içtim oda pek içilmiyor
birazdan yarım litre daha içerim birde yeşil çay ama yanıma meyve almamışım artı köğleden sonra çarşıdan alırım hım birde 1 taneye yakın elma yedim aç karnına

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,desteğiniz için çok saol.Acımazalmadıysa da yalnız olmadığımı bilmek benim için çok önemli.Bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlayabildim,en önemlisi oğlumla ilgilenebiliyorum.
Herşey Allahın elinde ne yazıldıysa o olacaktır.

Bugun ogluma saolsun aç brakmadı beni.Bugun ona makarna yaptım kendisi birkaçtane yedikten sonra birkaçtane bana da yidirdi.:) 1 bardak süt içtim.

Arkadaşlar sizin desteğinizden çok ihtiyacım var.İki gündür baya sıkıntılıyım ama nedeni yoktu belki rengl olcam diye düşünüyordum.Hele bugun daha sabah uyandıgımdan beri inanılmaz moralim bozuktu.Bütün öyle sıkıntılıydımkı daha 15 bucuk oğlumu bile anladı ve bugun beni hiç yormadı h.ç inaçılık ve şımarıklık yapmadı bana.aksama doğuru Sanberk durmada DAYI DAYI DİYORDU,bizimkileri arayım dedim ve çok kötü bir haber aldım.
İki ay önce babannemin kardeşi vefat etmişti,şimdi ise eşi yengem kadın hastalıklarda ameliyat geçirdi.Bugun onu hastaneden almaya gitmişler yolda bir tırla çarpıp kaza yapmışlar.Yengem orda vefat etmiş.Dİyerler ıkı oglu gelini onların durumu kritik hala yasacagı daha belli degilmiş.Torunu da varmış arabada 18 yasında komada.
Arkadaşlar lütfen dua edin.
Ne kadar kötü olduğumu anlatamıyorum,acım çok büyük.

canım başınız sağolsun
rabbim sabır versin canımm çok üzüldüm
durumu ağır olan yakınlarına rabbim şifa versinnn
allah yardımcınız olsun çok zor aile içinde
allah esirgesin tatlımm inşallah en kısa sürede iyileşirler

karamanlım eltim Schweifurt nünberge ye yekın biyerde oturuyormuş bavyera eyaleti dedi ben anlamadım ama sen anlarsın isterse benim msn adresimi ver dedi istersen sana msnden gönderirim bi görüş derim işini iyi bliyilor

fikriyecim başın saolsun canım Allah sabır versin...
Allah diğer hastalarınıza şifa versin hayırlı ömür versin çok üzüldüm

kızlar bugün diyete aynen devam
dün tartıda 68.3 ü görmüştüm bugün 67.5 im
çok mutluyum
bu hafta sadece aldıklarımı versem başkada bişey istemem zaten

Back