Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım darısı seninde başına inş. gerçekten çok mutlu hissediyorum kendimi,sen nasılsın dosbacım?
çay derken çokmu siyah çay tüketiyorsun?
allah seni ne etmmesin emi
beş kilomu kız
en az 8 kilo vermem lazım benimm
sen kaç kilosun tatlımm bende çok çabuk sıkılırım onun için listeye girmek istemedim
çok zor vermiştim ve yaklaşık 3 ayda geri aldım
evet canuim. migdemi kücültmem lazim.
ne kadar az gida o kadar iyi :)))
ilk günümü atlattım çok şükür,hocam beğendi beni :)) ilk aerobik sonra step plates ve en son ise yogayla bitirdik(yogada çok gülesim geldikaydirigubbakcemile3) umutluyum valla arkadaşlar,bi arkadaşıma rastladım spor salonunda kızı görünce gözlerime inanamadım çok zayıflamış :1shok:meğer 3 aydan beri spor yapıyormuş düzenli olmasada ben bir gaza geldim bir gaza geldim anlatamam,akşam balık vardı çok yemedim bir tabak sebze yemeği yedim ve yarım litre su içtim,birazdan yeşil çayımı içecem belki bir mandalina yerim bu günü bu şekilde bitiricem inş. ve bundan sonrada bu şekilde devam edicemkaydirigubbakcemile2
canım şu an acayip tatlı çekiyor ama akşam sadece 2 porsiyon meyve yiyecğim
baharcım ama niye yaaa
ne güzel akşama kadar dayandın şimdi neden ??
bende kendime kzıyorum
aylardır burda sürünüyorum yeter artık
şubattan beri bu takımdayım sanırım mart gibi üye oldum ama hala burdayım
10 kilo vermiştim ama geri 2-3 kilo aldım
yeter artık! diyorum kendime
bu arada sana da !
çok güzelsin fıstığım hadi çıkalım şu bunalımdan... senin hatan kilom çok nasıl verecem diye bi süre sonra salıveriyorsun
bence kendine küçük hedef koy !! mesela ayda 3 kilo
önemli olan bu yoksa hangimiz 20 kiloyu hemen verip kurtulabiliyoruz ki(
baharcım seni çok sevdiğim için samimiyetimden böle konuştum sakın kırılma canım
destek olalım birbirimize ve yılbaşına kadar 3 kilo verelim
doğru söylüyosun canım hiç kırılır mıyım burda birbirimize sadece destek olmak için değil birbirimize yanlışlarımızı da söylemek için birlikteyiz..evet çok ama çoookkk uzun bir yol var önümde ve düşündükçe gerçekten çok sıkılıyorum ama bundan sonra çok daha dikkatli olucam hatta evde sıkılmadan yapabileceğim tek spor olan ip atlamaya bile başlıycam kullanmadığımız bir odada..öyleyse bundan sonra birlikte hiç bir kaçamak olmadan yılbaşına kadar en az 3 kilo vermeye bende varım :lepi:
sağol baharcım bende bu şekilde düşündüm ve küçük araştırmadan sonra bir salona yazıldım ve tavsiye ederim :))
ahhh dob-sbacım ahhh ben kaçıncı ayda başladım zayıflama yarışmasına ama bir arpa boyu ilerleyemedim bencede verelim şu kiloları güzelliğimize daha da bir güzellik katalım kaydirigubbakcemile3
Merhabalar kızlar, eve yeni geldim.
Geçmişi okudum.
Güzelimm, çok büyük geçmiş olsun. Kendine dikkat et
Melankolicim, sporun hayırlı uğurlu olsun. Hep randımanlı git :)
Melzeyitcim, yoga ve meditasyondan az buçuk anlarım
nereuscum merhaba. Tanışmadık canım. Tekrar hoşgeldin
dosbacım, saüpersin. Kendini düzene soktun
Meliscim valla gece kuşu olduk :)
Çok yorgunum. Sabah spor eşyalarımı alıp okula gittim ama okulda iş çıktı, geç çıktım. Sporuma gidemedim. Üstelik çarşamba da gidemeyeceğim. Çünkü 8. saat kulüp toplantısı yapılacak. Sırf spor için 8. saatlerimi boşalttırmıştım. Neyse ki bir seferlik olacak.
Bugün aerobik vardı çarşamba da pilates. Üzüldüm. Artık evde eliptik bisiklete binerim.
Kızlar çok yorgunum, banyo yapıp yatacağım. Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar
Merhabalar kızlar, eve yeni geldim.
Geçmişi okudum.
Güzelimm, çok büyük geçmiş olsun. Kendine dikkat et
Melankolicim, sporun hayırlı uğurlu olsun. Hep randımanlı git :)
Melzeyitcim, yoga ve meditasyondan az buçuk anlarım
nereuscum merhaba. Tanışmadık canım. Tekrar hoşgeldin
dosbacım, saüpersin. Kendini düzene soktun
Meliscim valla gece kuşu olduk :)
Çok yorgunum. Sabah spor eşyalarımı alıp okula gittim ama okulda iş çıktı, geç çıktım. Sporuma gidemedim. Üstelik çarşamba da gidemeyeceğim. Çünkü 8. saat kulüp toplantısı yapılacak. Sırf spor için 8. saatlerimi boşalttırmıştım. Neyse ki bir seferlik olacak.
Bugün aerobik vardı çarşamba da pilates. Üzüldüm. Artık evde eliptik bisiklete binerim.
Kızlar çok yorgunum, banyo yapıp yatacağım. Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar
insallah canim ya kacamak yapmiyorum insallah sonucuda görürümDoğrusun canım yaa. Yerken insanın eli yağlanıyor. Okulun kantini kapalıydı. Öğrenciyi dışarı gönderdim. Ya çizi ya çubuk kraker al dedim. O da çizi ile gelmiş.
Kızlar, uyku tutmadı. Bakayım dedim neler yazmışsınız diye. Karamanlım, süpersin. Çok istikrarlısın. Cumaya çok güzel kilo verceksin.
Meliscim, sen de buralardaymışsın. Sana da iyi çalışmalar canım.
yaaaaaaaaaa kuzum sen buralardan git böyle kilo alir dönersin gel kuzum gel özledik senimafoldumben günnayydınnnn mafoldumben
ben bugün tartıda çok şok bir olayla karşılaştımm mafoldumben mafoldumben
kilom 68.5 olmuş mafoldumben mafoldumben
ne olmuş bana yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canim cok gecmis olsun ne insanlar var artik sansa yasiyoruz artik ya verilmis sadakan varmis da yüzüne falan gelmemisMerhaba arkadaşlar nasılsınız?Takımdan çıkartıldım mı bilmiyorum ama ben yinede yazmak istedim.Sizleri çok özledim.....Bayramdan önce başıma bu kadarda olmaz dedirten bir olay geldi bu yüzden giremedim.Kuzenim aralık başı gircekti benim yerime o da başaramamış sanırım yazmayı bilgisayardan anlamadığı için.Her neyse aranızdan ayrılmamın nedeni;arkadaşlarla kafede oturuyrduk.Birden dışardan 3 kişi geldi cafenin camına koca taşı attı,cam patladı.Cam patlayınca cam parçası koluma saplandı.Bu yüzden hastanede yatmak zorunda kaldım.ameliyat falan oldum.Bayramı hastanede geçirdim.Şükrediyorum sol kolum oldu sağ kolum olsaydı hiçbirşey yapamazdım.....Yine yemeğimi yiyebiliyorum,ekmeğimi annem dilimlesede......Çok kötü günlerdi.OFFFFF sıkıldım anlatırken.doktorlar tekrar eski haline dönmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söylüyorlar.....Bu arada taşı atanlar yakalandı bu yüzden mutluyum.
merhaba canim nasilsin iyisindir umarimherkeslere güzel günler kızlar.
güzelim çok ama çok geçmiş olsun hayatım.inan çok üzüldüm.verilmiş sadakan varmış sanırım. dilerim hayırlısı ile toparlanırsın canım.bu arada istersen sende melise tel.nonu ver hayatım.haberleşirsiniz. hani gelemediğinde sen yada o ararsınız birbirinizi.
dosbacım toparlanmışsın hayatım sevindim.
melzeyitcim sanada çok geçmişolsun hayatım. balığın solungaçlarıydı sanırım kırmızıysa tazedir hayatım. soluksa bayattır. ayıklatmak iyi oluyorda bu sefer bayatları kakalıyorlar.
nereusum hoşgeldik güzellik.
baharcim canim nasilsin moral bozmak yokgünaydınlar takım arkadaşlarımmm a.s.
aklımda kalanları yazayım alıntı ile cevaplamak epey zamanımı alacaktı
dosbacım bomba gibi geliyorsun canım kim tutar seni cuma eminim ki yüzün gülecektir tartıda hadi bakalım..
melzeyitcim geçmiş olsun balıktan iyi anlayan birine aldırmak gerekiyor sanırım yoksa satan kişinin insafına kalmış bayatıda koyar aralarına belki birkaç tane vardı içlerinde o da sana denk geldi diğerlerine bişey olmadığına göre..
nereus canım tanışmıyoruz sanırım ama takımın eskilerindenmişsin hoşgeldin öyleyse tekrardan kaç kilo almışsın bu kadar stres olduğuna göre epey fark çıktı tartıda..?
güzelimm çok çok geçmiş olsun diyorum büyük talihsizlik allah korumuş ama ucuz atlatmışsın ki sadece koluna gelmiş daha büyük bir hasar verebilirdi neyse ki şu an aramızdasın :1hug:
ahhh canim ya niye gidersin öyle filmlerekızlar dün zonguldağa demir parka gittik.şu meşhur 2012 filmi için ereğlidede gösterimde ama küçük salonda olduğu için dedik demirparkta rahat izleriz diye. malesef en ön koltuklar boştu 2.15 seansında. daha geç yada daha erken olamazdı. koltuklar rahat ama önde olmak berbat. stresli bir filmdi. normalde evde izlerken bile hemen o moda girerim yaşarım yani filmi. yada anlatılanı. sinemada daha beter oluyorum sanki bende oynuyorum.bazı sahnelerinde çok ağladım. strese girdim.ay bunaldım yaa. valla biran önce bitsin diye baktım.sonlarına doğru karnım acıktı. wc geldi. iyice streslendim. valla o akşam yatasıya kadar gergindim.keşke gelmeseydik dedim içimden.birde emanet arabayla gitmiştik. oda sahibine lazım olunca bişeyler yiyip apar topar ereğliye döndük.ıııyyh berbattı.
yediğim bişeyleri yazayım.
akşam chicken menü yedim kızlar. açlıktan gözüm dönmüştü.ondan öncede sabah 9 da klasik kahvaltı.
:kedi:
harikakaydirigubbakcemile3:roflol:doktor ameliyattan çıkar ve kendisini acıyla bekleyen hasta yakınlarına ''hastayı kaybetmek üzereyiz,ancak yeni bir beyin nakledilirse yaşar,ama beyin çok pahalı ''der.yakınlarından biri ''bir beyin ne kadar '' diye sorar. doktor ''erkek beyni 500$,kadın beyni 200$ '' der. erkekler gülmemek için kadınlarla göz göze gelmemeye çalışırlar. erkeklerden biri dayanamayıp sorar 'erkek beyni neden bu kadar pahalı'' doktor cevap verir. ''erkeklerde beyin nadir bulunuyorda ondan'' .
canim cok sevindim spora baslamana seni icin iyi olacakdün akşam ki tartı şokundan sonra bugün yeni bir gün deyip işe koyuldum,sabah iki lokma peynirli yumurta yedim kursta da iki küçük tuzlu kurabiye,öğlen yani şimdi bir kase yoğurt yedim akşamada balık var birde sebze yemeği.bugün spora başlıyorum çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2 bakalım beni neler bekliyo,haftanın 5 günü 1 saat inş. bir ay içerisinde çok güzel sonuç alır en azından bi nebzede olsa moralim düzelirsositososito
canim cok gecmis olsun canim carsamba ben basliyorum yogaya ondan sonra sana anlatirimadcığım evini güzel anlatmışssım aman be kuzum memur adamın evi nasıl alur her yerde bir eşyamız kırılıyor yemek takımım mürdüm gri ve sarı tonlarında halılarımda perdem tül 7 yıl önce alınmış koyu beyaz koltuklarım koltukların kenarları deri oturma yerleri gri tonlarında asıl takımımı kullanmıyorum şuan diğer odamda oda mürdüm ve sarı tonlarında ama evim çok kalabalık beni yoruyor daha sakin bir ev istiyorum ama 13 ay erteledim borçlardan dolayı aman salla gitsin
bu arda adcığım kendinden bahsedecektin neler yaparsın nelerden hoşlanırsın favorilerin falan buarda 2012ye gitmişsin ya tam maerkan filmi bütün düya yok oluyor nedense abd halkı hep kurtuluyor o yüzdn bu tarz filimler bana tanrıya meydan okumaymış gibi geliyor o yü<zden hoşuma gitmiyor
alacakaranlığın ikinci serisi çıktı mutlaka izleyimn yeni ay halen çoruma eledi ama internette ,izledim hatta kitab serisini acayip tavsiye ediyolar ama kitap benim tarzım değil ilkini izlemedende ikinciyi izlemeyin
bu arada kızlar meditasyon ve yogayla ilgilenen varmı aranızda
sende öyle olacaksin gör bak birakmak yokilk günümü atlattım çok şükür,hocam beğendi beni :)) ilk aerobik sonra step plates ve en son ise yogayla bitirdik(yogada çok gülesim geldikaydirigubbakcemile3) umutluyum valla arkadaşlar,bi arkadaşıma rastladım spor salonunda kızı görünce gözlerime inanamadım çok zayıflamış :1shok:meğer 3 aydan beri spor yapıyormuş düzenli olmasada ben bir gaza geldim bir gaza geldim anlatamam,akşam balık vardı çok yemedim bir tabak sebze yemeği yedim ve yarım litre su içtim,birazdan yeşil çayımı içecem belki bir mandalina yerim bu günü bu şekilde bitiricem inş. ve bundan sonrada bu şekilde devam edicemkaydirigubbakcemile2
kızlar ben de oruçluydum akşam iftara yetişemedim bir hurma yolda bir hurma evde yedim sonra eşimin yemekleri .) tarhana çorbası bir kase 1 tabak, etli nohut (bunu ben yapmıştım gerisini eşim yapmış) ve pilav. Ama çok yavaş yedim çünkü kızımı da yedirdim bir yandan. 1 lt su içtim şimdiye kadar sahurda da yarım lt içmiştim.
benim evimi anlatayım salonum bal rengi kahve sarı tonlarını severim. Yatak odam pembeli :) Koyu ahşap mobilyalarım var her yerde başka ne anlatılır ki. Kızımın odası da pembişli.