Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım darısı seninde başına inş. gerçekten çok mutlu hissediyorum kendimi,sen nasılsın dosbacım?

canım bende bayramdan sonra ilk defa kendime geldim
eski diyet listeme döndüm ve ona göre yemek hazırladım
öğleni çok hafif atlattım
tek sıkıntım şu çayı içerken kendime hakim olmam

kilo çizelgem bozulmasa acı gerçekleri kendin görürdün şekerim ne yazık ki kilom 82,2 idi en son tartıldığımda 3 gündür tartılmıyorum o yüzden bilmiyorum :kedi: ama evdekilerle diyet yapmak çok zor nefis de bir yere kadar dayanıyo çok zorluyo insanı senin az kalmış canım 2 ay dişini sıksan hepsini verirsin benim o kadar çok vermem gereken kilo var ki gözümde büyüdüğü için bi tam anlamıyla sıkamadım kendimiiii klava:

evet canuim. migdemi kücültmem lazim.
ne kadar az gida o kadar iyi :)))

canım tabi ki mideni küçült ama o kadar da az yenir mi kız başın falan döner biyere yığılır kalırsın allah korusun sabah kahvaltısını bari sıkı yapıver :1hug:

melankoli spor salonuna yazılmakla çok iyi yapmışsın gerçekten insan kendini zorunlu hissetmeden ne yazık ki düzenli spor yapamıyo bak evdeki yürüyüş bandı orda ben burda ayrı gayrıyız hiç de bir araya gelemiyoruz kaydirigubbakcemile3

canım şu an acayip tatlı çekiyor ama akşam sadece 2 porsiyon meyve yiyecğim

ben bugün yine nefsime engel olamadım 5 tane küçük tulumba yedim akşama kadarki o kadar dikkat etmem ziyan oldu gitti :bbo:

baharcım ama niye yaaa
ne güzel akşama kadar dayandın şimdi neden ??
bende kendime kzıyorum
aylardır burda sürünüyorum yeter artık
şubattan beri bu takımdayım sanırım mart gibi üye oldum ama hala burdayım
10 kilo vermiştim ama geri 2-3 kilo aldım
yeter artık! diyorum kendime
bu arada sana da !
çok güzelsin fıstığım hadi çıkalım şu bunalımdan... senin hatan kilom çok nasıl verecem diye bi süre sonra salıveriyorsun
bence kendine küçük hedef koy !! mesela ayda 3 kilo
önemli olan bu yoksa hangimiz 20 kiloyu hemen verip kurtulabiliyoruz ki (

baharcım seni çok sevdiğim için samimiyetimden böle konuştum sakın kırılma canım
destek olalım birbirimize ve yılbaşına kadar 3 kilo verelim

baharcım seni çok sevdiğim için samimiyetimden böle konuştum sakın kırılma canım
destek olalım birbirimize ve yılbaşına kadar 3 kilo verelim

doğru söylüyosun canım hiç kırılır mıyım burda birbirimize sadece destek olmak için değil birbirimize yanlışlarımızı da söylemek için birlikteyiz..evet çok ama çoookkk uzun bir yol var önümde ve düşündükçe gerçekten çok sıkılıyorum ama bundan sonra çok daha dikkatli olucam hatta evde sıkılmadan yapabileceğim tek spor olan ip atlamaya bile başlıycam kullanmadığımız bir odada..öyleyse bundan sonra birlikte hiç bir kaçamak olmadan yılbaşına kadar en az 3 kilo vermeye bende varım :lepi:

sağol baharcım bende bu şekilde düşündüm ve küçük araştırmadan sonra bir salona yazıldım ve tavsiye ederim :))
ahhh dob-sbacım ahhh ben kaçıncı ayda başladım zayıflama yarışmasına ama bir arpa boyu ilerleyemedim bencede verelim şu kiloları güzelliğimize daha da bir güzellik katalım kaydirigubbakcemile3

eee anlaştıysak sorun yok
sıfır kaçamak!!!
bende diyetisyeni bıraktım saçmalıyorum
bundan sonra eski listeme uyacağım

hım herkesler burada ne güzel
ben ne yedim bilmiyorum ki kafam karıştı bi bakın
sabah çeyrekten az simit 1 dilim kaşar peyniri
ara 3 kayısı 1 bardak yeşil çay
2 tane mavi yeşil bisküvi
öğlen yarım porsiyon melemen 2 dilim ekmek ve en kötüsü yaşpasta
akşama doğru 1 serçe parmağı simit
v1 serçe parmağı poğaça
akşam 1dilim kaşar peyniri 1dili salam
1 zeytin 4 kaşık etli taze fasulye
1 bardak yoğurt
birazdanda şekersiz bir kahve ay pasta olmasa güzelmiş menüm üzgünüm ya ama birazcık kilo vermişim nasıl oldu anlamadım minnacıkta olsa güzeldi 2 litrede su içtim

Nachtigallim ben çıkmışım sen gelmişsin iki gece kuşu ama benim için iyi oldu gece sessizliğinde iyi çalışılıyor. Bir de 6da kalkmışsın uyursun tabi :)

dosbacım ve askitocum sizlere güveniyoruz hadi bakalım sıkı diyetlerinizle cumaya alkışlayacağız sizleri a.s.

melzeyitcim ben de hiç anlamam balık almaktan bayatları verirler kesin. Geçmiş olsun canım. Melzeyitim nereusu davet etmekle iyi etmişsin sormana bile gerek yok. Gelsin bence de. Ayrıca evini çok güzel anlatmışsın daha ne olsun.

ayyyy nereusum kilo almış gelmiş canım takıma da irebilirsin dışarıdan da katılabilirsin seni çok özledik zaten. Hepimiz şoklardayız bayram sonrası zaten. Stres oluyorsun sen kararını ver listeye girip girmemeye biz hepsine uyarız listede değilsen de tırtıklarız kötükedihüso bekarımız çok artık :)

güzelim çok geçmiş olsun hayatım yaaa çok üzüldüm ucuz atlatmışsın yine. Normalde uzun süe habersiz kalınca diskalifiye edeyioruz ama sen çok katılımlıydın ondan izne ayırmıştım seni istediğin zaman dönebilirsin. Biz de seni çok özledik. Yerin belli inan.

adcım oldukça geç saatte sinemaya gitmişsiniz eğer ben o saatte gitseydim 1.seans bitmeden uyumaya başlardım. Yazdığın fıkraya da güldüm eğledirdin beni bu saaatte. Daha bir iyi tanıdım seni güzel anlatımışsın kendini.

melankolim sede mi tartıda şok oldun hepimiz gibi. Cozuttuj takımcak. Sporun nasıl geçti yazarsın.

genciza güzel yemişsin şekercim.

fikriyecim güzel beslenmişsin çok ilinçlisin zaten seni gıptayla takip ediyorum hamarat arkadaşım benim. Süt için bir sınır varmıdır bilmem ama 1 ltyi geçme sen yine de.

dosbacım yaparız yine çekiliş katılırsın çok heyecanlı bence de. Dyet içinde ilk bir iki gün zor geçer alışırsın hemen.

melankoli sevinmdim canım hocanın beğenmesine. Hadibakalım güzel olur inşallah sonuçlar.

baharım akşama kadar dikkat edip tulumbaları yutmak da ne oluyor yazık değilmi emeğine :bbo:

melzeyitim pastalar falan fena yememişsin. Regl olduğun için basküle yansımıştır.

kızlar ben de oruçluydum akşam iftara yetişemedim bir hurma yolda bir hurma evde yedim sonra eşimin yemekleri .) tarhana çorbası bir kase 1 tabak, etli nohut (bunu ben yapmıştım gerisini eşim yapmış) ve pilav. Ama çok yavaş yedim çünkü kızımı da yedirdim bir yandan. 1 lt su içtim şimdiye kadar sahurda da yarım lt içmiştim.

benim evimi anlatayım salonum bal rengi kahve sarı tonlarını severim. Yatak odam pembeli :) Koyu ahşap mobilyalarım var her yerde başka ne anlatılır ki. Kızımın odası da pembişli.

Merhabalar kızlar, eve yeni geldim.
Geçmişi okudum.
Güzelimm, çok büyük geçmiş olsun. Kendine dikkat et
Melankolicim, sporun hayırlı uğurlu olsun. Hep randımanlı git :)
Melzeyitcim, yoga ve meditasyondan az buçuk anlarım
nereuscum merhaba. Tanışmadık canım. Tekrar hoşgeldin
dosbacım, saüpersin. Kendini düzene soktun
Meliscim valla gece kuşu olduk :)

Çok yorgunum. Sabah spor eşyalarımı alıp okula gittim ama okulda iş çıktı, geç çıktım. Sporuma gidemedim. Üstelik çarşamba da gidemeyeceğim. Çünkü 8. saat kulüp toplantısı yapılacak. Sırf spor için 8. saatlerimi boşalttırmıştım. Neyse ki bir seferlik olacak.
Bugün aerobik vardı çarşamba da pilates. Üzüldüm. Artık evde eliptik bisiklete binerim.
Kızlar çok yorgunum, banyo yapıp yatacağım. Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar

olsun canım bir hafta için o gün spor yapmamış ol yada evde telafi edersin. İyi geceler canım dinlen sen. Görüşürüz.

canım müsait olduğunda meditasyon hakkında bilg,lerinden faydalanmak isterim

insallah canim ya kacamak yapmiyorum insallah sonucuda görürüm
mafoldumben günnayydınnnn mafoldumben
ben bugün tartıda çok şok bir olayla karşılaştımm mafoldumben mafoldumben
kilom 68.5 olmuş mafoldumben mafoldumben
ne olmuş bana yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yaaaaaaaaaa kuzum sen buralardan git böyle kilo alir dönersin gel kuzum gel özledik seni
canim cok gecmis olsun ne insanlar var artik sansa yasiyoruz artik ya verilmis sadakan varmis da yüzüne falan gelmemis
merhaba canim nasilsin iyisindir umarim
baharcim canim nasilsin moral bozmak yok
ahhh canim ya niye gidersin öyle filmlere
harikakaydirigubbakcemile3:roflol:
canim cok sevindim spora baslamana seni icin iyi olacak
canim cok gecmis olsun canim carsamba ben basliyorum yogaya ondan sonra sana anlatirim
sende öyle olacaksin gör bak birakmak yok

canim allah kabul etsinevini güzel anlatmisin benim kizimin odasi da pembis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…