Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar takım arkadaşlarımmm a.s.
aklımda kalanları yazayım alıntı ile cevaplamak epey zamanımı alacaktı
dosbacım bomba gibi geliyorsun canım kim tutar seni cuma eminim ki yüzün gülecektir tartıda hadi bakalım..
melzeyitcim geçmiş olsun balıktan iyi anlayan birine aldırmak gerekiyor sanırım yoksa satan kişinin insafına kalmış bayatıda koyar aralarına belki birkaç tane vardı içlerinde o da sana denk geldi diğerlerine bişey olmadığına göre..
nereus canım tanışmıyoruz sanırım ama takımın eskilerindenmişsin hoşgeldin öyleyse tekrardan kaç kilo almışsın bu kadar stres olduğuna göre epey fark çıktı tartıda..?
güzelimm çok çok geçmiş olsun diyorum büyük talihsizlik allah korumuş ama ucuz atlatmışsın ki sadece koluna gelmiş daha büyük bir hasar verebilirdi neyse ki şu an aramızdasın :1hug:
hoşgeldin canımherkeslere güzel günler kızlar.
güzelim çok ama çok geçmiş olsun hayatım.inan çok üzüldüm.verilmiş sadakan varmış sanırım. dilerim hayırlısı ile toparlanırsın canım.bu arada istersen sende melise tel.nonu ver hayatım.haberleşirsiniz. hani gelemediğinde sen yada o ararsınız birbirinizi.
dosbacım toparlanmışsın hayatım sevindim.
melzeyitcim sanada çok geçmişolsun hayatım. balığın solungaçlarıydı sanırım kırmızıysa tazedir hayatım. soluksa bayattır. ayıklatmak iyi oluyorda bu sefer bayatları kakalıyorlar.
nereusum hoşgeldik güzellik.
günaydıııınnngünaydınlar takım arkadaşlarımmm a.s.
aklımda kalanları yazayım alıntı ile cevaplamak epey zamanımı alacaktı
dosbacım bomba gibi geliyorsun canım kim tutar seni cuma eminim ki yüzün gülecektir tartıda hadi bakalım..
melzeyitcim geçmiş olsun balıktan iyi anlayan birine aldırmak gerekiyor sanırım yoksa satan kişinin insafına kalmış bayatıda koyar aralarına belki birkaç tane vardı içlerinde o da sana denk geldi diğerlerine bişey olmadığına göre..
nereus canım tanışmıyoruz sanırım ama takımın eskilerindenmişsin hoşgeldin öyleyse tekrardan kaç kilo almışsın bu kadar stres olduğuna göre epey fark çıktı tartıda..?
güzelimm çok çok geçmiş olsun diyorum büyük talihsizlik allah korumuş ama ucuz atlatmışsın ki sadece koluna gelmiş daha büyük bir hasar verebilirdi neyse ki şu an aramızdasın :1hug:
aslında güzel film ama sen çok duygusalsın adcım....aslında duygusal insanların hayatı daha bi anlamlı yaşadıklarına inanıyorum ...kızlar dün zonguldağa demir parka gittik.şu meşhur 2012 filmi için ereğlidede gösterimde ama küçük salonda olduğu için dedik demirparkta rahat izleriz diye. malesef en ön koltuklar boştu 2.15 seansında. daha geç yada daha erken olamazdı. koltuklar rahat ama önde olmak berbat. stresli bir filmdi. normalde evde izlerken bile hemen o moda girerim yaşarım yani filmi. yada anlatılanı. sinemada daha beter oluyorum sanki bende oynuyorum.bazı sahnelerinde çok ağladım. strese girdim.ay bunaldım yaa. valla biran önce bitsin diye baktım.sonlarına doğru karnım acıktı. wc geldi. iyice streslendim. valla o akşam yatasıya kadar gergindim.keşke gelmeseydik dedim içimden.birde emanet arabayla gitmiştik. oda sahibine lazım olunca bişeyler yiyip apar topar ereğliye döndük.ıııyyh berbattı.
yediğim bişeyleri yazayım.
akşam chicken menü yedim kızlar. açlıktan gözüm dönmüştü.ondan öncede sabah 9 da klasik kahvaltı.
:kedi:
:roflol:doktor ameliyattan çıkar ve kendisini acıyla bekleyen hasta yakınlarına ''hastayı kaybetmek üzereyiz,ancak yeni bir beyin nakledilirse yaşar,ama beyin çok pahalı ''der.yakınlarından biri ''bir beyin ne kadar '' diye sorar. doktor ''erkek beyni 500$,kadın beyni 200$ '' der. erkekler gülmemek için kadınlarla göz göze gelmemeye çalışırlar. erkeklerden biri dayanamayıp sorar 'erkek beyni neden bu kadar pahalı'' doktor cevap verir. ''erkeklerde beyin nadir bulunuyorda ondan'' .
inanmıyoruuummmmm aranızda bekar vaaarr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden Şeniz Şeniz :roflol: :roflol:
merhaba tatlıımmmm a.s. :1hug: opuyorumnanaktan Şeniz
kaç kilo fark var tammı tammına 4.5 kilo var mafoldumben mafoldumben
eskiden 64 kiloydum bir ara 63.9 bile gördümmm :çok üzgünüm:
çok feci üzüldüm ama