Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün akşam ki tartı şokundan sonra bugün yeni bir gün deyip işe koyuldum,sabah iki lokma peynirli yumurta yedim kursta da iki küçük tuzlu kurabiye,öğlen yani şimdi bir kase yoğurt yedim akşamada balık var birde sebze yemeği.bugün spora başlıyorum çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2 bakalım beni neler bekliyo,haftanın 5 günü 1 saat inş. bir ay içerisinde çok güzel sonuç alır en azından bi nebzede olsa moralim düzelirsositososito

merhaba kızlar a.s.

güzelimm çok çok geçmiş olsun canım arkadaşlarında dediği gibi daha kötü olabilirdi bunada şükür.
melzeyit sanada geçmiş olsun canım bişey olmamış allahtan.bende balıktan pek anlamam bitek hamsi ayıklayabilirim diğerlerini eşim helleder.hatta evlenmeden öncede bitek hamsiyi bilirdim şekil olarak diğerlerin ayırt edemezdim :))

nereus hoşgeldin canım tanışmıyoruz ama umarım istediğin kilolara ulaşırsın.bizde burdan seni destekleriz.

dosbacım bugün çok güzel gidiyosun eferim sana inşallah cuma yüzün gülecek :)

aşkito kuu sende binbir zorlukla veriyosun sonra spagettileri hüpletiyosun oldumu şimdi.neyse hadi bakalım bu haftayı hafif atlatabilirsin inşallah.

melankoli,ad1 siz zonguldağın neresindesiniz kızlar ? ben istanbulda evlendim ama direk ereğliye gittik.eşimin işi ordaydı 2 sene oturduk çok güzel günlerim oldu ereğliyi asla unutamam.hatta ileride yine orada oturmak istiyorum kısmet tabi ama gerçekten çok güzel bi yer.

bende bugün ne yedim sabah iki dilim ekmek bi parça peynir ve çay
öğlen 1 fincan nescafe 3 kepekli bisküvi
şimdilik bu kadar

melankoli,ad1 siz zonguldağın neresindesiniz kızlar ? ben istanbulda evlendim ama direk ereğliye gittik.eşimin işi ordaydı 2 sene oturduk çok güzel günlerim oldu ereğliyi asla unutamam.hatta ileride yine orada oturmak istiyorum kısmet tabi ama gerçekten çok güzel bi yer.

canım ben zonguldak merkezde oturuyorum ama ad ise ereğlide oturuyo,spora gidiyorum şimdi ,akşama görüşürz :))))

hoşgeldin canım
evet bugün iyiyim tatlım çok şükr toparflandım
günaydıııınnn
evet bugünden sonra yine bomba gibi aranızdayım
aslında güzel film ama sen çok duygusalsın adcım....aslında duygusal insanların hayatı daha bi anlamlı yaşadıklarına inanıyorum ...
bu arada ben geçen hafta ne menüler yedim hiiiiç sormayın :((
:roflol:
eveet aramızda bekarlar var artık
bahar guzelim melankoli hmmm başka fisfisfis
canıııım,iyi olmana çok seviniyorum hayatım inan. :1hug:
duygusallık hiç iyi değil dosbam keşke daha gaddar ve umursamaz olabilsem.
mafoldumben

arkadaşımın doğum günüydü malesef pasta yedim üzgünüm akşam telafi edecem yemek zorunda kaldım üfff
afiyeeet olsun canıım. telafi edersin sıkma canını :teselli:

şimdi kocaman bi tabak yağsız salatımı yiyorum bu benim bugün ki öğle yemeğim
sanada afiyetolsun hayatım. çok güzel ve hafif. cokacimcoook

dün akşam ki tartı şokundan sonra bugün yeni bir gün deyip işe koyuldum,sabah iki lokma peynirli yumurta yedim kursta da iki küçük tuzlu kurabiye,öğlen yani şimdi bir kase yoğurt yedim akşamada balık var birde sebze yemeği.bugün spora başlıyorum çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2 bakalım beni neler bekliyo,haftanın 5 günü 1 saat inş. bir ay içerisinde çok güzel sonuç alır en azından bi nebzede olsa moralim düzelirsositososito
süper hayatım tebrikler. ilkgünün hayırlı olsun.ben sonuç alacağına inanıyorum hayatım. dilerim kurtulursun kilolardan. opuyorumnanaktan
merhaba kızlar a.s.

güzelimm çok çok geçmiş olsun canım arkadaşlarında dediği gibi daha kötü olabilirdi bunada şükür.
melzeyit sanada geçmiş olsun canım bişey olmamış allahtan.bende balıktan pek anlamam bitek hamsi ayıklayabilirim diğerlerini eşim helleder.hatta evlenmeden öncede bitek hamsiyi bilirdim şekil olarak diğerlerin ayırt edemezdim :))

nereus hoşgeldin canım tanışmıyoruz ama umarım istediğin kilolara ulaşırsın.bizde burdan seni destekleriz.

aşkito kuu sende binbir zorlukla veriyosun sonra spagettileri hüpletiyosun oldumu şimdi.neyse hadi bakalım bu haftayı hafif atlatabilirsin inşallah.

canım ben zong.doğup büyüdüm 19 yaşımda ereğliye geldim burdada evlendim. şimdi ereğlideyim. burayı çok seviyorum,hala çok güzel. belediye başkanı hala halil posbıyık kaydirigubbakcemile3 eğer yolun düşerse gelmek istersen seve seve misafir ederim hayatım. başımın üstünde yerin var. a.s.

bende bugün ne yedim sabah iki dilim ekmek bi parça peynir ve çay
öğlen 1 fincan nescafe 3 kepekli bisküvi
şimdilik bu kadar

afiyetolsun hayatım. zemuszemus

kızlar bu arada mobilyalarınızın rengi nedir yazarsanız sevinirim. benim koltuklar bej rengi,mobilyalar siyah halılarım açık yeşil ve bej karışık. perdelerim keten üstüne parlak sarı çiçekli.
hani hertürlü bulundurmak istiyorum.

inanmıyoruuummmmm aranızda bekar vaaarr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden Şeniz Şeniz :roflol: :roflol:
merhaba tatlıımmmm a.s. :1hug: opuyorumnanaktan Şeniz
kaç kilo fark var tammı tammına 4.5 kilo var mafoldumben mafoldumben
eskiden 64 kiloydum bir ara 63.9 bile gördümmm :çok üzgünüm:
çok feci üzüldüm ama

olsun şekerim taş çatlasa 5 kilo fazlan var benimse önümde upuzuuuunnnnnn bir yol var mafoldumben aslında burdaki bayanların bir bakıma evli olmaları işime yarıyo çünkü ben bekar halimle nasıl bu kadar kilolu rahat ederim diye diyeti bırakmıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan vazgeçmiştim çünkü çok yavaş gidiyo kilolar benimde ne yazıkki sıkılgan bir yapım var işte canım :bbo:

şimdi kocaman bi tabak yağsız salatımı yiyorum bu benim bugün ki öğle yemeğim

vavvvv süpersin dosbacım aynen devam yerimseniben

günydin kizlar..
gecmise bakmadim..umarim hersey yolundadir..

bugün SIKI bir rejime basladim..
allah yüzümü kara cikarmaz ins :))

sabah
1bardak süt

öglen
biraz yogurt yerim.

aksamada allah kerim ..

öpüyorum sizi.

aşkitocum ben yiyecek bir şey göremedim listende bu ne kızzz akannehir

hadi hayırlı olsun canım spordan memnun kalırsın umarım bakalım ne kadar fark yapacak diyet+spor

Merhabalar arkadaşlar,ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitiremiyorum.
spora başlayan arkadaşları tebrik ediyorum,ben de akşam yuruyuşe çıkacam kısmet ise.

Sabah oglumndan kalımıs yarım yumurtasını yedim,peynır ve ekmek ama ekmek fazla yedim 2 dilim.
Ölende sütlü kahve ve bir paket eti bisküvisi.
ara için elma yerim,yeşil çayımı da içerim.
akşam daha belli degil

dük gece yatarken süt içtim,bu günlerde canım hep süt çekiyor en fazla ne kadar içebilirim acaba.

olsun şekerim taş çatlasa 5 kilo fazlan var benimse önümde upuzuuuunnnnnn bir yol var mafoldumben aslında burdaki bayanların bir bakıma evli olmaları işime yarıyo çünkü ben bekar halimle nasıl bu kadar kilolu rahat ederim diye diyeti bırakmıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan vazgeçmiştim çünkü çok yavaş gidiyo kilolar benimde ne yazıkki sıkılgan bir yapım var işte canım :bbo:

hadi hayırlı olsun canım spordan memnun kalırsın umarım bakalım ne kadar fark yapacak diyet+spor

allah seni ne etmmesin emi
beş kilomu kız
en az 8 kilo vermem lazım benimm

sen kaç kilosun tatlımm bende çok çabuk sıkılırım onun için listeye girmek istemedim
çok zor vermiştim ve yaklaşık 3 ayda geri aldım

adcığım evini güzel anlatmışssım aman be kuzum memur adamın evi nasıl alur her yerde bir eşyamız kırılıyor yemek takımım mürdüm gri ve sarı tonlarında halılarımda perdem tül 7 yıl önce alınmış koyu beyaz koltuklarım koltukların kenarları deri oturma yerleri gri tonlarında asıl takımımı kullanmıyorum şuan diğer odamda oda mürdüm ve sarı tonlarında ama evim çok kalabalık beni yoruyor daha sakin bir ev istiyorum ama 13 ay erteledim borçlardan dolayı aman salla gitsin
bu arda adcığım kendinden bahsedecektin neler yaparsın nelerden hoşlanırsın favorilerin falan buarda 2012ye gitmişsin ya tam maerkan filmi bütün düya yok oluyor nedense abd halkı hep kurtuluyor o yüzdn bu tarz filimler bana tanrıya meydan okumaymış gibi geliyor o yü<zden hoşuma gitmiyor
alacakaranlığın ikinci serisi çıktı mutlaka izleyimn yeni ay halen çoruma eledi ama internette ,izledim hatta kitab serisini acayip tavsiye ediyolar ama kitap benim tarzım değil ilkini izlemedende ikinciyi izlemeyin
bu arada kızlar meditasyon ve yogayla ilgilenen varmı aranızda

Son düzenleme:
oldu mu aşkitom ??
bu hafta bakalım nooolcak
temem olmus :)

welcome to the club :)kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar a.s.

güzelimm e nolmus?? ben kcirdim orayi sanirim
kafamçokkarıştı
canım ben zonguldak merkezde oturuyorum ama ad ise ereğlide oturuyo,spora gidiyorum şimdi ,akşama görüşürz :))))

ay ay y bende eregliliyim.. yani esim tarafindan :))
evimiz var orda
.. gercekten süper bir sehir.

sende vercen canimm inaniyorumm:lepi: yüzümü kara cikarma.

evet canuim. migdemi kücültmem lazim.
ne kadar az gida o kadar iyi :)))

allah seni ne etmmesin emi
beş kilomu kız
en az 8 kilo vermem lazım benimm

sen kaç kilosun tatlımm bende çok çabuk sıkılırım onun için listeye girmek istemedim
çok zor vermiştim ve yaklaşık 3 ayda geri aldım

.. hosgeldinnkaydirigubbakcemile5

adcığım evini güzel anlatmışssım aman be kuzum memur adamın evi nasıl alur her yerde bir eşyamız kırılıyor yemek takımım mürdüm gri ve sarı tonlarında halılarımda perdem tül 7 yıl önce alınmış koyu beyaz koltuklarım koltukların kenarları deri oturma yerleri gri tonlarında asıl takımımı kullanmıyorum şuan diğer odamda oda mürdüm ve sarı tonlarında ama evim çok kalabalık beni yoruyor daha sakin bir ev istiyorum ama 13 ay erteledim borçlardan dolayı aman salla gitsin
bu arda adcığım kendinden bahsedecektin neler yaparsın nelerden hoşlanırsın favorilerin falan buarda 2012ye gitmişsin ya tam maerkan filmi bütün düya yok oluyor nedense abd halkı hep kurtuluyor o yüzdn bu tarz filimler bana tanrıya meydan okumaymış gibi geliyor o yü<zden hoşuma gitmiyor
alacakaranlığın ikinci serisi çıktı mutlaka izleyimn yeni ay halen çoruma eledi ama internette ,izledim hatta kitab serisini acayip tavsiye ediyolar ama kitap benim tarzım değil ilkini izlemedende ikinciyi izlemeyin
bu arada kızlar meditasyon ve yogayla ilgilenen varmı aranızda
,
daha ne olsun gülüm mis gibi evin var.inşallah istediğin zevke göre yenilersin eşyalarını Allah sağlık versin hayatım. benim eşyalarda yavaş yavaş aşınıyor,zaten servis sehbalarımı görme özellikle en küçük olanını oğlum ters çevirip laminant üzerinde sürüyor.
osta sehbamın kenarlarınıda ön dişleri çıkma zamanında kemirmişti birazcık aşkım benim. büyüsün ona aldırcam eşyaları diyorum da nerdeee daha biz ona eşyalar alacağız iiinnnşaallaah.
klasik amerikan filmi işte,ama ben bu tür filmlerin biraz olsun bazı şeyleri yansıttığını düşünüyorum. güneş patlamaları zaten yaşanıyor ama bu kadar büyükleri yaşanırmı bilmiyorum ama beni ürkütüyor böyle filmler.armegedonda da çok ağlamıştım.
yeniayfilmi burda henüz gösterimde değil ilk cd sini aldık ama hala izlemedim. 2. geldikten sonra izlemeyi düşünüyorum. vizyondaki filmlerin kitabını okumayı sevmiyorum çok çelişkiye düşürüyor insanı. kıtaptaki ayrıntıları filmde süre kısıtlaması olduğu için bulamıyorsun bu sefer filmi beğenmiyorsun.
hayatım ben klasik bir tipim. aptalca duygusallığı olan, ama yapılan işlerde mantığı arayan bir insanım. kendimi çok eleştiririm. spor giyinmeyi severim,ama çalıştığım için genelde klasik giyinirim. hafta sonları spor takılırım. takı takmayı severim özellikle yüzük ve küpe. ama kibar ve şık duran bişeyler olmalı. kitap uzun zamandır okuyamıyorum kızlar.en son hamileliğimden önce arkadaştan ödünç aldığım daha doğrusu ısrarla oku dediği iclal aydının bitmiş aşklar emanetçisini okumuştum. çok hoşuma gitmişti. bitanemden fırsat bulduğum ilk anda tekrar okumalara başlarım inşallah.
film izlemeyi çok severim.eşimle her hafta sonu nerdeyse film alıp izleriz.duygusal komedi,fantastik,mistik,konusu anlamlı gelen her filmi izlerim. çin ve japon filmi hariç.
müzik olarakta aynıyımdır adam akıllı hertürlü müziği severim. şuan en sevdiğim albüm sertab erener. arada ajda pekkan da dinlerim resim şarkısına bayılıyorum.
sürpriz yapmaya bayılırım,heleki birinin yaptığım sürprizi çok seveceğini biliyorsam dahada istekli olurum. tekrar gelicem çıkıyorum acil.

yaaa şimdi ben bile merak ettim hediyelerinizi sırnaşık şey bana ne oluyorsa :sm_confused:
hepinizden foto bekliyorum... bi daha ki çekilişe bende katılmak istiyorum

ilk günümü atlattım çok şükür,hocam beğendi beni :)) ilk aerobik sonra step plates ve en son ise yogayla bitirdik(yogada çok gülesim geldikaydirigubbakcemile3) umutluyum valla arkadaşlar,bi arkadaşıma rastladım spor salonunda kızı görünce gözlerime inanamadım çok zayıflamış :1shok:meğer 3 aydan beri spor yapıyormuş düzenli olmasada ben bir gaza geldim bir gaza geldim anlatamam,akşam balık vardı çok yemedim bir tabak sebze yemeği yedim ve yarım litre su içtim,birazdan yeşil çayımı içecem belki bir mandalina yerim bu günü bu şekilde bitiricem inş. ve bundan sonrada bu şekilde devam edicemkaydirigubbakcemile2

ilk günümü atlattım çok şükür,hocam beğendi beni :)) ilk aerobik sonra step plates ve en son ise yogayla bitirdik(yogada çok gülesim geldikaydirigubbakcemile3) umutluyum valla arkadaşlar,bi arkadaşıma rastladım spor salonunda kızı görünce gözlerime inanamadım çok zayıflamış :1shok:meğer 3 aydan beri spor yapıyormuş düzenli olmasada ben bir gaza geldim bir gaza geldim anlatamam,akşam balık vardı çok yemedim bir tabak sebze yemeği yedim ve yarım litre su içtim,birazdan yeşil çayımı içecem belki bir mandalina yerim bu günü bu şekilde bitiricem inş. ve bundan sonrada bu şekilde devam edicemkaydirigubbakcemile2

canım senin adına çok sevindim
spor insanı mutlu ediyor
hiç bırakmaman dileğiyle

Back