melankoli,ad1 siz zonguldağın neresindesiniz kızlar ? ben istanbulda evlendim ama direk ereğliye gittik.eşimin işi ordaydı 2 sene oturduk çok güzel günlerim oldu ereğliyi asla unutamam.hatta ileride yine orada oturmak istiyorum kısmet tabi ama gerçekten çok güzel bi yer.
canıııım,iyi olmana çok seviniyorum hayatım inan. :1hug:hoşgeldin canım
evet bugün iyiyim tatlım çok şükr toparflandım
günaydıııınnn
evet bugünden sonra yine bomba gibi aranızdayım
aslında güzel film ama sen çok duygusalsın adcım....aslında duygusal insanların hayatı daha bi anlamlı yaşadıklarına inanıyorum ...
bu arada ben geçen hafta ne menüler yedim hiiiiç sormayın(
:roflol:
eveet aramızda bekarlar var artık
bahar guzelim melankoli hmmm başka fisfisfis
afiyeeet olsun canıım. telafi edersin sıkma canını :teselli:arkadaşımın doğum günüydü malesef pasta yedim üzgünüm akşam telafi edecem yemek zorunda kaldım üfff
sanada afiyetolsun hayatım. çok güzel ve hafif. cokacimcoookşimdi kocaman bi tabak yağsız salatımı yiyorum bu benim bugün ki öğle yemeğim
süper hayatım tebrikler. ilkgünün hayırlı olsun.ben sonuç alacağına inanıyorum hayatım. dilerim kurtulursun kilolardan. opuyorumnanaktandün akşam ki tartı şokundan sonra bugün yeni bir gün deyip işe koyuldum,sabah iki lokma peynirli yumurta yedim kursta da iki küçük tuzlu kurabiye,öğlen yani şimdi bir kase yoğurt yedim akşamada balık var birde sebze yemeği.bugün spora başlıyorum çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2 bakalım beni neler bekliyo,haftanın 5 günü 1 saat inş. bir ay içerisinde çok güzel sonuç alır en azından bi nebzede olsa moralim düzelirsositososito
canım ben zong.doğup büyüdüm 19 yaşımda ereğliye geldim burdada evlendim. şimdi ereğlideyim. burayı çok seviyorum,hala çok güzel. belediye başkanı hala halil posbıyık kaydirigubbakcemile3 eğer yolun düşerse gelmek istersen seve seve misafir ederim hayatım. başımın üstünde yerin var. a.s.merhaba kızlar a.s.
güzelimm çok çok geçmiş olsun canım arkadaşlarında dediği gibi daha kötü olabilirdi bunada şükür.
melzeyit sanada geçmiş olsun canım bişey olmamış allahtan.bende balıktan pek anlamam bitek hamsi ayıklayabilirim diğerlerini eşim helleder.hatta evlenmeden öncede bitek hamsiyi bilirdim şekil olarak diğerlerin ayırt edemezdim :))
nereus hoşgeldin canım tanışmıyoruz ama umarım istediğin kilolara ulaşırsın.bizde burdan seni destekleriz.
dosbacım bugün çok güzel gidiyosun eferim sana inşallah cuma yüzün gülecek :)
aşkito kuu sende binbir zorlukla veriyosun sonra spagettileri hüpletiyosun oldumu şimdi.neyse hadi bakalım bu haftayı hafif atlatabilirsin inşallah.
melankoli,ad1 siz zonguldağın neresindesiniz kızlar ? ben istanbulda evlendim ama direk ereğliye gittik.eşimin işi ordaydı 2 sene oturduk çok güzel günlerim oldu ereğliyi asla unutamam.hatta ileride yine orada oturmak istiyorum kısmet tabi ama gerçekten çok güzel bi yer.
bende bugün ne yedim sabah iki dilim ekmek bi parça peynir ve çay
öğlen 1 fincan nescafe 3 kepekli bisküvi
şimdilik bu kadar
inanmıyoruuummmmm aranızda bekar vaaarr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden Şeniz Şeniz :roflol: :roflol:
merhaba tatlıımmmm a.s. :1hug: opuyorumnanaktan Şeniz
kaç kilo fark var tammı tammına 4.5 kilo var mafoldumben mafoldumben
eskiden 64 kiloydum bir ara 63.9 bile gördümmm :çok üzgünüm:
çok feci üzüldüm ama
şimdi kocaman bi tabak yağsız salatımı yiyorum bu benim bugün ki öğle yemeğim
günydin kizlar..
gecmise bakmadim..umarim hersey yolundadir..
bugün SIKI bir rejime basladim..
allah yüzümü kara cikarmaz ins :))
sabah
1bardak süt
öglen
biraz yogurt yerim.
aksamada allah kerim ..
öpüyorum sizi.
dün akşam ki tartı şokundan sonra bugün yeni bir gün deyip işe koyuldum,sabah iki lokma peynirli yumurta yedim kursta da iki küçük tuzlu kurabiye,öğlen yani şimdi bir kase yoğurt yedim akşamada balık var birde sebze yemeği.bugün spora başlıyorum çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2 bakalım beni neler bekliyo,haftanın 5 günü 1 saat inş. bir ay içerisinde çok güzel sonuç alır en azından bi nebzede olsa moralim düzelirsositososito
teşekkür ederim dosbacımm
geleyim bakayım yine kilo çizelgesiii ühüüüüü mafoldumben
çizelgeden okadar gıcık alıyorumkiii bana resmen utanç tablosu olarak geliyor mafoldumben mafoldumben
olsun şekerim taş çatlasa 5 kilo fazlan var benimse önümde upuzuuuunnnnnn bir yol var mafoldumben aslında burdaki bayanların bir bakıma evli olmaları işime yarıyo çünkü ben bekar halimle nasıl bu kadar kilolu rahat ederim diye diyeti bırakmıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan vazgeçmiştim çünkü çok yavaş gidiyo kilolar benimde ne yazıkki sıkılgan bir yapım var işte canım :bbo:
vavvvv süpersin dosbacım aynen devam yerimseniben
aşkitocum ben yiyecek bir şey göremedim listende bu ne kızzz akannehir
hadi hayırlı olsun canım spordan memnun kalırsın umarım bakalım ne kadar fark yapacak diyet+spor
Hoşgeldın canım,a.s.
temem olmus :)oldu mu aşkitom ??
bu hafta bakalım nooolcak
welcome to the club :)kaydirigubbakcemile5dün akşam ki tartı şokundan sonra bugün yeni bir gün deyip işe koyuldum,sabah iki lokma peynirli yumurta yedim kursta da iki küçük tuzlu kurabiye,öğlen yani şimdi bir kase yoğurt yedim akşamada balık var birde sebze yemeği.bugün spora başlıyorum çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2 bakalım beni neler bekliyo,haftanın 5 günü 1 saat inş. bir ay içerisinde çok güzel sonuç alır en azından bi nebzede olsa moralim düzelirsositososito
merhaba kızlar a.s.
güzelimm çok çok geçmiş olsun canım arkadaşlarında dediği gibi daha kötü olabilirdi bunada şükür.
melzeyit sanada geçmiş olsun canım bişey olmamış allahtan.bende balıktan pek anlamam bitek hamsi ayıklayabilirim diğerlerini eşim helleder.hatta evlenmeden öncede bitek hamsiyi bilirdim şekil olarak diğerlerin ayırt edemezdim :))
nereus hoşgeldin canım tanışmıyoruz ama umarım istediğin kilolara ulaşırsın.bizde burdan seni destekleriz.
dosbacım bugün çok güzel gidiyosun eferim sana inşallah cuma yüzün gülecek :)
aşkito kuu sende binbir zorlukla veriyosun sonra spagettileri hüpletiyosun oldumu şimdi.neyse hadi bakalım bu haftayı hafif atlatabilirsin inşallah.
canım ben zonguldak merkezde oturuyorum ama ad ise ereğlide oturuyo,spora gidiyorum şimdi ,akşama görüşürz :))))
olsun şekerim taş çatlasa 5 kilo fazlan var benimse önümde upuzuuuunnnnnn bir yol var mafoldumben aslında burdaki bayanların bir bakıma evli olmaları işime yarıyo çünkü ben bekar halimle nasıl bu kadar kilolu rahat ederim diye diyeti bırakmıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan vazgeçmiştim çünkü çok yavaş gidiyo kilolar benimde ne yazıkki sıkılgan bir yapım var işte canım :bbo:
sende vercen canimm inaniyorumm:lepi: yüzümü kara cikarma.
vavvvv süpersin dosbacım aynen devam yerimseniben
aşkitocum ben yiyecek bir şey göremedim listende bu ne kızzz akannehir
hadi hayırlı olsun canım spordan memnun kalırsın umarım bakalım ne kadar fark yapacak diyet+spor
allah seni ne etmmesin emi
beş kilomu kız
en az 8 kilo vermem lazım benimm
sen kaç kilosun tatlımm bende çok çabuk sıkılırım onun için listeye girmek istemedim
çok zor vermiştim ve yaklaşık 3 ayda geri aldım
,adcığım evini güzel anlatmışssım aman be kuzum memur adamın evi nasıl alur her yerde bir eşyamız kırılıyor yemek takımım mürdüm gri ve sarı tonlarında halılarımda perdem tül 7 yıl önce alınmış koyu beyaz koltuklarım koltukların kenarları deri oturma yerleri gri tonlarında asıl takımımı kullanmıyorum şuan diğer odamda oda mürdüm ve sarı tonlarında ama evim çok kalabalık beni yoruyor daha sakin bir ev istiyorum ama 13 ay erteledim borçlardan dolayı aman salla gitsin
bu arda adcığım kendinden bahsedecektin neler yaparsın nelerden hoşlanırsın favorilerin falan buarda 2012ye gitmişsin ya tam maerkan filmi bütün düya yok oluyor nedense abd halkı hep kurtuluyor o yüzdn bu tarz filimler bana tanrıya meydan okumaymış gibi geliyor o yü<zden hoşuma gitmiyor
alacakaranlığın ikinci serisi çıktı mutlaka izleyimn yeni ay halen çoruma eledi ama internette ,izledim hatta kitab serisini acayip tavsiye ediyolar ama kitap benim tarzım değil ilkini izlemedende ikinciyi izlemeyin
bu arada kızlar meditasyon ve yogayla ilgilenen varmı aranızda
ilk günümü atlattım çok şükür,hocam beğendi beni :)) ilk aerobik sonra step plates ve en son ise yogayla bitirdik(yogada çok gülesim geldikaydirigubbakcemile3) umutluyum valla arkadaşlar,bi arkadaşıma rastladım spor salonunda kızı görünce gözlerime inanamadım çok zayıflamış :1shok:meğer 3 aydan beri spor yapıyormuş düzenli olmasada ben bir gaza geldim bir gaza geldim anlatamam,akşam balık vardı çok yemedim bir tabak sebze yemeği yedim ve yarım litre su içtim,birazdan yeşil çayımı içecem belki bir mandalina yerim bu günü bu şekilde bitiricem inş. ve bundan sonrada bu şekilde devam edicemkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?