Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam kızımla uyuyakalmışım 2de uyandım çalışıyorum buraya bakmaktan kendimi alamadım.

dosbacım iyi olmana sevindim geçmişi okudum ama aklımda kalmadı bu saatte kafa iyi :)

kendinize iyi bakın. Sabah uğrayamam muhtemelen güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

canım çizi çok yağlı eline alınca bile bir sürü yağ bulaşıyo insanın eline maviyeşil light ürünlerinin çizisi var o da aynı tat ve yağlı da değil aklında bulunsun at çantana onlardan dışarı çıkarken çok acıktığında yersin zaten paketi de çizi kadar büyük değil onun yarısı kadar yerimseniben

Doğrusun canım yaa. Yerken insanın eli yağlanıyor. Okulun kantini kapalıydı. Öğrenciyi dışarı gönderdim. Ya çizi ya çubuk kraker al dedim. O da çizi ile gelmiş.

Kızlar, uyku tutmadı. Bakayım dedim neler yazmışsınız diye. Karamanlım, süpersin. Çok istikrarlısın. Cumaya çok güzel kilo verceksin.
Meliscim, sen de buralardaymışsın. Sana da iyi çalışmalar canım.

Günaydın, uyukluyorum.
Kahvaltı standart 2 dilim ekmek, peynirve kahveli.
Okul çıkışı spora gideceğim. Oradan da özel derse. Bugün fazla yazamayabilirm.
Gününüz güzel geçsin kaydirigubbakcemile3

günaydınnn a.s.
tekrar sıkı diyete başladım
sabah kahvaltımdaki ekmeği çoook azalttım
herşeyi yine tartmaya başladım
bugün sabah tartı 68i gösterdi şoktayım :((
aşkito dediğin oldu canım :((
ama bende bugün kararlıyım ve herşeye en baştan başlıyorum

günaydın geçmişi okuyamadım dosbacığım takma kafanı bende aynı durumdayım birde mens oldum bitene kadar tam kilomu bilemeyecem
sabah ne yedim 1 dilim kaşar peyniri şimdide yarım simit yiyecem
arada 1 elma 3 bisküvi
öğlen sebze yada et bakalım ama mutlaka bol salata
akşama allah büyüktür
bu arada kızlar dün hamsi yemiştim bağırsaklarımı bozdu alllahtan evde ilaç vardıda rahatladım yoksa sabaha serum takılırdı
tek yediğim balık hamsiydi birdaha onuda ağzıma sürmeyecem bu gidişle

canım hamsi bayatmıydı??
2 yıl önce bende hamsi yedim ama kendim temizleyemediğim için temizlenmiş almıştım o da bayatmış kırmızı benekler çıkmıştı vücudum da :))
2 yıldır korktuğum için yemiyordum bu sene tekrar yemeye başladım çokta severim ama illaki kızartma olcak :((
neyse canım geçmiş olsun... bugünde fazlaca süt ve süt ürünlerine yaklaşma derim

büyük ihtimal bayattı canım çünkü kızartırkende dağıldı ama balıktan anlamadığım için işin tuhafı bitek ben rahatsızlandım

mafoldumben günnayydınnnn mafoldumben
ben bugün tartıda çok şok bir olayla karşılaştımm mafoldumben mafoldumben
kilom 68.5 olmuş mafoldumben mafoldumben
ne olmuş bana yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nereusum aman canım gel hemen takıma boşyerimiz olması lazım melislede konuşalım sana bizden ayrı kalmak yaramadı ayrı kalmak gerçi hiçbirimize yaramıyor

ablam geçmiş olsun balıkmı dokundu sanadaa Şeniz

başka takımlarda yer varsa orayada gidebilriimm :gitme:

benim accıkk azara ihtiyacım vardı geleyim dediimm
mafoldumben mafoldumben

canım listeye baktım 10 kişiyiz 12 kişi galiba sınır bu durumda sana yer var demektir melisciğimde eminim kabul edecektir sen artık yazmaya başla bence kaçamak yok sopa gelir yoksa

canım listeye baktım 10 kişiyiz 12 kişi galiba sınır bu durumda sana yer var demektir melisciğimde eminim kabul edecektir sen artık yazmaya başla bence kaçamak yok sopa gelir yoksa

geleyiimm tamam mafoldumben
çok pis moralim bozuldu sabah çok mafoldumben mafoldumben

gel gel sen takıma neşe katıyosun ama melise yinede soralım sanki tek başıma karar almış gibi olmayım başkanımızada saygısızlık yapmayalım:))) gelsin gelsin değilmi meliss

mafoldumben günnayydınnnn mafoldumben
ben bugün tartıda çok şok bir olayla karşılaştımm mafoldumben mafoldumben
kilom 68.5 olmuş mafoldumben mafoldumben
ne olmuş bana yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bu ara herkes şokta canım benim üzülme... hemen toparlanman lazım aramıza katıl tekrar
,
geleyiimm tamam mafoldumben
çok pis moralim bozuldu sabah çok mafoldumben mafoldumben
gel tabii ki de ... takım ruhu herşeyi değiştiriyo

gel gel sen takıma neşe katıyosun ama melise yinede soralım sanki tek başıma karar almış gibi olmayım başkanımızada saygısızlık yapmayalım:))) gelsin gelsin değilmi meliss

melzeyite katılıyorum melise de sorsun hemen katıl aramıza... özledik seni

teşekkür ederim dosbacımm
geleyim bakayım yine kilo çizelgesiii ühüüüüü
mafoldumben
çizelgeden okadar gıcık alıyorumkiii bana resmen utanç tablosu olarak geliyor mafoldumben mafoldumben

teşekkür ederim dosbacımm
geleyim bakayım yine kilo çizelgesiii ühüüüüü
mafoldumben
çizelgeden okadar gıcık alıyorumkiii bana resmen utanç tablosu olarak geliyor mafoldumben mafoldumben

canım hepimiz kilolarımızdan memnun olmadığımız için burdayız
utanç tablosu olarak bakma... tek tek vereceğini basmak basamak küçüleceğini düşünerek yap

bu arada aramı da yaptım 1 büyük bardak greyfurt suyu içtim
bakalım sıkılmazsam bu hafta aksatmadan içmeyi düşünüyorum

canım hepimiz kilolarımızdan memnun olmadığımız için burdayız
utanç tablosu olarak bakma... tek tek vereceğini basmak basamak küçüleceğini düşünerek yap

öyle düşünüyorum ama
taplo olmasa daha güzel olurdu
tabi çoğu kişiye bakınca şevk geliyor o ayrı bir konuda
aman yaa stres sardı beni yine
:roflol: :roflol:

Back