Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amab enm aklıma şey geldi ben yine buraya yazayım yaptıkklarımı ama listeye almayın beni yaa
olmazmmııı
:kedi:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Takımdan çıkartıldım mı bilmiyorum ama ben yinede yazmak istedim.Sizleri çok özledim.....Bayramdan önce başıma bu kadarda olmaz dedirten bir olay geldi bu yüzden giremedim.Kuzenim aralık başı gircekti benim yerime o da başaramamış sanırım yazmayı bilgisayardan anlamadığı için.Her neyse aranızdan ayrılmamın nedeni;arkadaşlarla kafede oturuyrduk.Birden dışardan 3 kişi geldi cafenin camına koca taşı attı,cam patladı.Cam patlayınca cam parçası koluma saplandı.Bu yüzden hastanede yatmak zorunda kaldım.ameliyat falan oldum.Bayramı hastanede geçirdim.Şükrediyorum sol kolum oldu sağ kolum olsaydı hiçbirşey yapamazdım.....Yine yemeğimi yiyebiliyorum,ekmeğimi annem dilimlesede......Çok kötü günlerdi.OFFFFF sıkıldım anlatırken.doktorlar tekrar eski haline dönmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söylüyorlar.....Bu arada taşı atanlar yakalandı bu yüzden mutluyum.

Bu arada ben 62 kiloyum.Malum hastahane yemeklerini biliyorsunuz.Stresten yiyemedim zaten.Bol su içtim,meyve suyu.Bu arada ben hala takımda mıyım?

güzelim yok sen çıkartılmadın senden haber alamayınca melis izinli gösterdi seni ay çok üzüldüm ya geçmiş olsun allah acil şifalar versin umarım şimdi iyisindir çok üzüldüm ya
istediğin zaman geri gelebilirsin kolun nasıl kullanabiliyomusun merak ettim şimdi eski hali derken estetikle ilgilyse hiç kafanı takma ama umarım fiziksel oalrak umarım çabuk iyileşirsin

guzelim geçmiş olsun canım çok üzüldüm
ya bu ülkede bazen diyorum şansa yaşıyoruz
aklına kimin ne eserse!!!
bununla atlatmana şükür... yüzüne falan gelmediğine sevindim ne bileyim daha kötü şeylerde olabilrdi düşünmek bile istemiyorum

nereus canım seni yarışma durumu strese sokuyor sanırım... ve stres yapıncada vücut yağ yakmıyor...
tabii sen bilirsin ama istemiyorsan böyle de takılabilirsin
bi ara böyle devam et bakalım kilo verirsen bu şekilde devam et yoksa listede yer al :))

güzelim çok geçmiş olsun allah daha beterinden kormuş ve korusunn
inşallah en kısa sürede tekrar eski sağlığına kavuşursunn

dosbacım aynen öyle bebikim ben kilo veremiyorum kendimi sıkınca salıncada alıyorum işte
buraya yazcam yaptıklarımı verdiklerimi aldıklarımıı
aslında dikkat ediyorum
çok fazla patlamış mısır ve turşu yedim
şişkinlikmi yaptı ne yaptı anlamadım

turşu çok şişiriyor canım
mısırda çok masum değil...
iyisi mi sen her yediğini yaz buraya bizde destek olalım sana

herkeslere güzel günler kızlar.
güzelim çok ama çok geçmiş olsun hayatım.inan çok üzüldüm.verilmiş sadakan varmış sanırım. dilerim hayırlısı ile toparlanırsın canım.bu arada istersen sende melise tel.nonu ver hayatım.haberleşirsiniz. hani gelemediğinde sen yada o ararsınız birbirinizi.
dosbacım toparlanmışsın hayatım sevindim.
melzeyitcim sanada çok geçmişolsun hayatım. balığın solungaçlarıydı sanırım kırmızıysa tazedir hayatım. soluksa bayattır. ayıklatmak iyi oluyorda bu sefer bayatları kakalıyorlar.
nereusum hoşgeldik güzellik.

dosbacım yazayım evet çok iyiolur kaydirigubbakcemile5

adcımm merhaba tatlımm opuyorumnanaktan :1hug:

günaydınlar takım arkadaşlarımmm a.s.
aklımda kalanları yazayım alıntı ile cevaplamak epey zamanımı alacaktı
dosbacım bomba gibi geliyorsun canım kim tutar seni cuma eminim ki yüzün gülecektir tartıda hadi bakalım..
melzeyitcim geçmiş olsun balıktan iyi anlayan birine aldırmak gerekiyor sanırım yoksa satan kişinin insafına kalmış bayatıda koyar aralarına belki birkaç tane vardı içlerinde o da sana denk geldi diğerlerine bişey olmadığına göre..
nereus canım tanışmıyoruz sanırım ama takımın eskilerindenmişsin hoşgeldin öyleyse tekrardan kaç kilo almışsın bu kadar stres olduğuna göre epey fark çıktı tartıda..?
güzelimm çok çok geçmiş olsun diyorum büyük talihsizlik allah korumuş ama ucuz atlatmışsın ki sadece koluna gelmiş daha büyük bir hasar verebilirdi neyse ki şu an aramızdasın :1hug:

kızlar dün zonguldağa demir parka gittik.şu meşhur 2012 filmi için ereğlidede gösterimde ama küçük salonda olduğu için dedik demirparkta rahat izleriz diye. malesef en ön koltuklar boştu 2.15 seansında. daha geç yada daha erken olamazdı. koltuklar rahat ama önde olmak berbat. stresli bir filmdi. normalde evde izlerken bile hemen o moda girerim yaşarım yani filmi. yada anlatılanı. sinemada daha beter oluyorum sanki bende oynuyorum.bazı sahnelerinde çok ağladım. strese girdim.ay bunaldım yaa. valla biran önce bitsin diye baktım.sonlarına doğru karnım acıktı. wc geldi. iyice streslendim. valla o akşam yatasıya kadar gergindim.keşke gelmeseydik dedim içimden.birde emanet arabayla gitmiştik. oda sahibine lazım olunca bişeyler yiyip apar topar ereğliye döndük.ıııyyh berbattı.
yediğim bişeyleri yazayım.
akşam chicken menü yedim kızlar. açlıktan gözüm dönmüştü.ondan öncede sabah 9 da klasik kahvaltı.
:kedi:

doktor ameliyattan çıkar ve kendisini acıyla bekleyen hasta yakınlarına ''hastayı kaybetmek üzereyiz,ancak yeni bir beyin nakledilirse yaşar,ama beyin çok pahalı ''der.yakınlarından biri ''bir beyin ne kadar '' diye sorar. doktor ''erkek beyni 500$,kadın beyni 200$ '' der. erkekler gülmemek için kadınlarla göz göze gelmemeye çalışırlar. erkeklerden biri dayanamayıp sorar 'erkek beyni neden bu kadar pahalı'' doktor cevap verir. ''erkeklerde beyin nadir bulunuyorda ondan'' .

inanmıyoruuummmmm aranızda bekar vaaarr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden Şeniz Şeniz :roflol: :roflol:
merhaba tatlıımmmm a.s. :1hug: opuyorumnanaktan Şeniz
kaç kilo fark var tammı tammına 4.5 kilo var mafoldumben mafoldumben
eskiden 64 kiloydum bir ara 63.9 bile gördümmm :çok üzgünüm:
çok feci üzüldüm ama

hoşgeldin canım
evet bugün iyiyim tatlım çok şükr toparflandım

günaydıııınnn
evet bugünden sonra yine bomba gibi aranızdayım

aslında güzel film ama sen çok duygusalsın adcım....aslında duygusal insanların hayatı daha bi anlamlı yaşadıklarına inanıyorum ...
bu arada ben geçen hafta ne menüler yedim hiiiiç sormayın (

:roflol:

eveet aramızda bekarlar var artık
bahar guzelim melankoli hmmm başka fisfisfis

günydin kizlar..
gecmise bakmadim..umarim hersey yolundadir..

bugün SIKI bir rejime basladim..
allah yüzümü kara cikarmaz ins :))

sabah
1bardak süt

öglen
biraz yogurt yerim.

aksamada allah kerim ..

öpüyorum sizi.

haa bu arda 69 u gördüm bu sabah :))

gece gece esimle 2 tabak spagetti yedik :))
onun sonucu olsa gerek :))

gülüyorum cünküüü artikk vermeye baslayacgimm..

cumaya 67 yi görmezsem benimde nickim askito deil :roflol:

deme di deme ibrahim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…