Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşımlar arkadaşlar.Birkaç gundur sitede problem vardı giremiyordum.O düzeldi benim pc de sorun çıktı,virüsler yüzünden netim kendinden kapınıyordu sayfalar acılmıyordu.Hele şükür en sonunda yeni format attım ve rahatladım.Buara klaviyemi türkçe yaptım yazmaktan zorlaniyorum hatılar varsa kusurama bakmayın.
Bugun kahvaltım ve öğlen yemeğim birden yaptım 5 tane peynirli sigara böreği yedim ve cay içtim.
ara kaysılı kek yedim(kabızlığım vardı super geldi)
aksam da ıspınaklı kuru fasulye bır tabak yanına 2 dılım ekmek ve bir acı biber.
Ben aksamları çok iyorum ve cok büyük bir hata yapiyorum.

kızlar minicik çikolatamı yedim
biraz öncede greyfurt suyumu içtim
sabah herşey daha iyi olacak inş.
artık eski motivasyonumu sağlamam lazım

dosbacım nasılsın canım?

canım çok daha iyiyim...
bazı şeylere üZülüyordum birden boşaldım sanırım...sorarsan sorunlarım devam ediyor ama hayatta kimin sorunu yokki??
aslında şükredecek o kadar çok şeyim var ki...işte insanoğlu bazen sadece bardağın boş kısmını görüyor

canım çok daha iyiyim...
bazı şeylere üZülüyordum birden boşaldım sanırım...sorarsan sorunlarım devam ediyor ama hayatta kimin sorunu yokki??
aslında şükredecek o kadar çok şeyim var ki...işte insanoğlu bazen sadece bardağın boş kısmını görüyor

doğrudur canım hepimizin sorunları var bana bir dokunsan bin tane dert işitirsin mesela ama aklıma getirmemeye çalışıyorum benim de oluyo düşünüp boşaldığım zamanlar oluyo ee zaten çok da içine atmamalı insan o da kötü yine insanın kendisine zarar..ama şükredecek şeylerin olduğunu farketmen bile sorunun büyük kısmını hallettiğine işarettir çünkü tam karamsarlıktayken onu bile göremiyo ne yazıkki insan :teselli:

sen nasılsın bahrcım
nasıl gidiyor
sanırım bayramda herkes kilo aldı :((
ben bi de geçen hafta misafirim var diye yedim şimdipişmanım
ama pişmanlık fayda vermiyor

sen nasılsın bahrcım
nasıl gidiyor
sanırım bayramda herkes kilo aldı :((
ben bi de geçen hafta misafirim var diye yedim şimdipişmanım
ama pişmanlık fayda vermiyor

saol canım benim bende iyiyim işte evde pineklemeye devam :(
bende kilo aldım bayramda hemde 2,3 kg bayramdan hemen sonra 2 kilosunu verdim çorba diyetiyle şu an sorsan kaçım bilmiyorum ama dün bende kaçamak yaptım baya kardeşim döndü memleketten bir sürü hazırlık yaptık annemle beraber eee nefis de bir yere kadar dayanıyor işte :)
yarın sıkı bi şekilde bende başlıyorum bugünde çok dikkat edemedim ne yazık ki pazar olduğu için :kedi:

saol canım benim bende iyiyim işte evde pineklemeye devam :(
bende kilo aldım bayramda hemde 2,3 kg bayramdan hemen sonra 2 kilosunu verdim çorba diyetiyle şu an sorsan kaçım bilmiyorum ama dün bende kaçamak yaptım baya kardeşim döndü memleketten bir sürü hazırlık yaptık annemle beraber eee nefis de bir yere kadar dayanıyor işte :)
yarın sıkı bi şekilde bende başlıyorum bugünde çok dikkat edemedim ne yazık ki pazar olduğu için :kedi:

çorba diyetini nasıl yaptın canım?? ne çorbası içtin ?? bi de her öğün mü??

çorba diyetini nasıl yaptın canım?? ne çorbası içtin ?? bi de her öğün mü??

evet canım her öğün çorba içiyorsun ne çorbası olduğu farketmez ama içinde erişte ya da hamur olan çorba olmazsa daha etkili olur aralarda yine bir meyve yedim veya süt içtim çorbanın yanında da bir dilim kepek ekmeği yedim tok tutsun diye günde 2-3 litrede su içtim ve bayramda aldıklarım yerleşmeden gitti bu sayede

evet canım her öğün çorba içiyorsun ne çorbası olduğu farketmez ama içinde erişte ya da hamur olan çorba olmazsa daha etkili olur aralarda yine bir meyve yedim veya süt içtim çorbanın yanında da bir dilim kepek ekmeği yedim tok tutsun diye günde 2-3 litrede su içtim ve bayramda aldıklarım yerleşmeden gitti bu sayede

ya aslında bende yapabilirim
çorbayı çok severim zaten
ekmek konusunda da daha dayanıklı olabilirim sanırım

bahar canım ben yatıyorum yarın erken kalkacağım ve evde inanılmaz iş var :((
canım ii geceler yarın görüşürüz
öpüyorum

iyi akşımlar arkadaşlar.Birkaç gundur sitede problem vardı giremiyordum.O düzeldi benim pc de sorun çıktı,virüsler yüzünden netim kendinden kapınıyordu sayfalar acılmıyordu.Hele şükür en sonunda yeni format attım ve rahatladım.Buara klaviyemi türkçe yaptım yazmaktan zorlaniyorum hatılar varsa kusurama bakmayın.
Bugun kahvaltım ve öğlen yemeğim birden yaptım 5 tane peynirli sigara böreği yedim ve cay içtim.
ara kaysılı kek yedim(kabızlığım vardı super geldi)
aksam da ıspınaklı kuru fasulye bır tabak yanına 2 dılım ekmek ve bir acı biber.
Ben aksamları çok iyorum ve cok büyük bir hata yapiyorum.

fikriyecim afiyet olsun şekerim ama sanki biraz hamurişi çok olmuş gibi hele sabah sigara böreğini yağdamı kızarttın eğer öyleyse fena.akşam menün güzelmiş ama.

kızlar minicik çikolatamı yedim
biraz öncede greyfurt suyumu içtim
sabah herşey daha iyi olacak inş.
artık eski motivasyonumu sağlamam lazım

ohh afiyet olsun canım sanada hadi bakalım yarın yeni bir gün inşallah daha mutlu bi şekilde uyanırsın.kısa zamanda eski motivasyonuna döneceğinede eminim canıma.s

bende bugün ne yedim şööyyle bir toparlayayım;

sabah iki dilim ekmek,ince bi dilim kaşar,1 tatlı kaşığı kadar süzme yoğurt
öğlen bi fincan nescafe , 6 kepekli bisküvi
arada bir elma
akşam iki ekmek arası iki ızgara köfte ve domates soğanla yaptığım sandviç
yemekten sonra 54 cal. stick çikolata ve bi fincan kahve

bahar canım ben yatıyorum yarın erken kalkacağım ve evde inanılmaz iş var :((
canım ii geceler yarın görüşürüz
öpüyorum

tamam canım sana da iyi geceler yarından itibaren dikkat ediyoruz hep birlikte inşallah toparlanma vakti geldi yerimseniben

bende bugün ne yedim şööyyle bir toparlayayım;

sabah iki dilim ekmek,ince bi dilim kaşar,1 tatlı kaşığı kadar süzme yoğurt
öğlen bi fincan nescafe , 6 kepekli bisküvi
arada bir elma
akşam iki ekmek arası iki ızgara köfte ve domates soğanla yaptığım sandviç
yemekten sonra 54 cal. stick çikolata ve bi fincan kahve

senin günün gayet hafif geçmiş canım çok güzel pazar olmasına rağmen üstelik

Gencıza masallah cok az yemışsin.Ben bugun baya kaçardım gercekten.Yarın dikkat etmem lazım.

sende yarından itibaren dikkat edersin canım çok aşırı değil yediklerin ama gencizanın dediği gibi kızartmaysa sigara böreği epey kalorili neyse artık telafi edersin şekerim

sağolun kızlar evet bugünü hafif geçirdim çok şükür.
baharcım bugün pazar ama benim eşim çalışıyor bende evdeyim zaten o yüzden normal bi günden farkı yoktu benim için.iyi geceler bu arada..

herkese iyi geceler kizlar ben bugün calistim kahvalti ve ölen yemegi beraber oldu bugün
toplam 2 litre su
aksam da corba
ve meyve yedim
evet kzlar yarin herkes kampa hadi bakalim cuma ya kadar herkes kilo verecek ve kacamak yok bol su

Back