- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
öğünlerinin arası çok uzun olması bi de ara öğün yap bence.az az aç kalmadan yemek yersen tasiyonun düşmez diye düşünüyorum.sağlıklı bir menü olunca bu sorunları yaşamazsın ama yediklerinde bir sorun yok ve hala devam ediyosa diyetisyenden ve doktordan yardım alman daha iyi.bugünden itibaren menülerini görücez nasıllar bakalım:))bende kilo vermeye başladığımda senin kilolarındaydım şuan da 64.8 yani senin hedeflediğin kiloyu verebilmiş biriyim seninde yapmaman için hir bir neden yok.
Ay özlemcim çok güzel konuştun canım :) Valla hedeflediğim kilodasın inanıca her şey oluyor canım . tansiyon ve şeker problemim tamamen yediklerimden kaynaklanıyor yani umarım öyledir ben öyle düşünüyorum az ve sık sık yediğimde bir problem yok :) bu önerini kesinlikle değerlendiricem canım;
sabah
bir haşlanmış patates yarım ceviz
saat 10:30
iki haşlanmış patates
ayran
öğle
iki dilim kepek ekmeği ile yapılmış peynirli domatesli sandiviç
bir küçük meyve suyu
ikindi
bir küçük meyve suyu
akşamda (muhtelemelen)
bir tabak nestle gevrek ya da yulaf ezmesi
gece 10:00 (muhtemelen)
gibi iki tane ceviz ve kuru erik
(BİRAZ HAZIRLIKSIZ GELDİM BUGUN İŞE O YÜZDEN İKİ TANE KÜÇÜK MEYVE SUYU TÜKETİMİNİ TANSİYON VE ŞEKERİMİ TOPARLAMAK GEREKLİ OLAN ENERJİYİ ALMAK İÇİN İÇTİM AMA İLK GÜN SENDROMU DİYEBİLİRİZ BUNA HAZIRLIKSIZ GELDİĞİM İÇİN

bu arada patatesi çıkardım listemden şok diyet uygulamasını bıraktığım için belki baharatlı yerim bir adet :)
(bu arada 1.5 lt su içtim işte olduğumdan dolayı spor yapamadım ama akşam yapacağım 1 saat yürüyüş)
Son düzenleyen: Moderatör: