merhaba kızlar a.s.
hoşgeldin ferdacım
geçmiş olsun melzeyit.bende kızıma yaptırmayı düşünüyorum bu şekilde hergün stres altında yaşamaktansa yaptırır rahatlarım.dediğin gibi salgın soğukla birlikte artacaktır ve mutlaka hasta olacağız bizde,kimse kendini karantinaya alamaz sonuçta.aşı meseleside abartıldı bence normal grip aşısı içinde başta neler söylenmişti ama şimdi herkes yaptırıyor.
merhaba kızlar a.s.
hoşgeldin ferdacım
geçmiş olsun melzeyit.bende kızıma yaptırmayı düşünüyorum bu şekilde hergün stres altında yaşamaktansa yaptırır rahatlarım.dediğin gibi salgın soğukla birlikte artacaktır ve mutlaka hasta olacağız bizde,kimse kendini karantinaya alamaz sonuçta.aşı meseleside abartıldı bence normal grip aşısı içinde başta neler söylenmişti ama şimdi herkes yaptırıyor.
kahvaltıyı yazmıştım
öğlen yarım kase çorba,bi baget ızgara,bi dilim uno ve salata
arada iki erik yedim eşim almış dün değişik bi erik irice yusyuvarlak biraz sert ama çok tatlı.pikolata yemekten iyidir sanırım.
elbette kafamda soru işaretleri var ama eğer yaptırmazsamda vicdan azabı ben iyiyp bitierecek evet bu aşının bir sikıntısı varsa ilerleyen yıllarda ortaya çıkacak ama yoksa bunun sıkıntısını yaşamak çok zor ya
merhaba gecmisi okumaya firsat bulamadim.
bugün moralim cok bozuldu .. 4 gün durmaksizin tikinmamin cezasini bugün tartida 68 i görerek buldum.
yaziklar olsun bana senağlama
su an ki tek hedefim cumaya kadar yine 66 yi görmek.
sadece diyet meyve yogurdu yicem:1no2:
Canım, verirsin aldıklarını. Daha çok yeni. Ama kendine çok baskı kurma bence. Daha sonra patlar :)
Meliscim, nasılsın? O sınavlar okunacak bi de :))))
Ben hafta sonu 150 kağıt okudum. Gözlerim döndü :))))
Bugün yediklerime gelince: Sopa nerede? Bir tabak makarna yedim.
Akşam çorba içeceğim sadece. Yemeğe bir arkadaş geliyor. Domates çorbası, pilav, tavuk schnitsel ve salata var. Ben sadece çorba içeceğim.
Bizim okulda da raporlu öğrenciler var. Tabi nedeni malum. Velilerden izin dilekçesi topluyor okul. Ona göre aşı yapılacak.
canım çorba değilde salata ve yoğurt yersen daha mantıklı olur neden 2 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor 1 ksae çorba 2 kepçe eder 2 kepçede 4 dili ekmek eder ama salata ve yoğurt tan bişey olmaz azbişey de tavuk ye ama tavuk kızarmış olduğuna göre yeme birde meyve ye sonra daha iyi olur ama yinede sen bilirisn
shopaholiccim başladınmı diyete?
nasıl gidiyor bu hafta listeye gireceksin ya azıcık gitsin kilolar :))
canim cok gecmis olsun canim hicbir dr garanti vermiyor yada yan etkisi sudur demiyor burdakilerde kendiniz vereceksiniz karari diyor biz simdilik yaptirmayi düsünmüyoruz ilerki zamanlarda ne olur bilemembanada çok gelmedi ama ne bileyim ceviz varya içinde tereddüt ettim bu arada grip oldum resmen a tipi grip şuan geçirilen bütün gripler a tipiymiş çocuk olursa aman düşünmesi bile kötü maskelerimi aldım evde onunla gezecem cuma günü zatüre aşısı yaptıralım diyorum arkasınada a tipi grip aşısı ben kendi adıma kesin kararımı verdim kızıma ve kendimize yaptıracağız ilerleyen dönem de yani havanın daha çok soğuması ile birlikte ölümlerin ve salgının çok daha fazla artacağı söyleniyor
hadi gözünaydin canimsorunu hallettik kızlar artık tekrardan benim de msn im vaaarrrrr opuyorumnanaktan yediklerimi yazayım
sabah kepke ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
arada 2 mandalina yarım bardak süt
birazdan 1 kase yoğurt çorbası içeceğim yanında belki birazda kabak ondan sonra da 1 ya da 2 ara daha yaparım bugünlük böyle
hic moralini bozma canim gider aldiklarinda ama kendine cok baski da uygulama sonra patlamalar kötü oluyormerhaba gecmisi okumaya firsat bulamadim.
bugün moralim cok bozuldu .. 4 gün durmaksizin tikinmamin cezasini bugün tartida 68 i görerek buldum.
ahhh canim ya bozma moralini sen cok iradeli birisin elbette gidecek bu kilolarselam kızlar
moralim bozuk diyetisyene gittim ... sonuç ii değil biraz fazlalık çıktı(
hata benim... anlattıklarını artıknasıl dinlediysem bugün gülmekten öldük.... işime nasıl geliyorsa öğle uygulamışım sırnaşık şey
neyse öğleden sonrada arkadaşıma gittim döktürmüş ama dikkat ettim sıkı yed
m yaklava:
akşama mantarlı tavuk sote ve yoğurt var
haftaya diyetisyenle işim bitiyor vedalaşacağız(
merhaba gecmisi okumaya firsat bulamadim.
Canım, verirsin aldıklarını. Daha çok yeni. Ama kendine çok baskı kurma bence. Daha sonra patlar :)
Meliscim, nasılsın? O sınavlar okunacak bi de :))))
Ben hafta sonu 150 kağıt okudum. Gözlerim döndü :))))
Bugün yediklerime gelince: Sopa nerede? Bir tabak makarna yedim.
Akşam çorba içeceğim sadece. Yemeğe bir arkadaş geliyor. Domates çorbası, pilav, tavuk schnitsel ve salata var. Ben sadece çorba içeceğim.
Bizim okulda da raporlu öğrenciler var. Tabi nedeni malum. Velilerden izin dilekçesi topluyor okul. Ona göre aşı yapılacak.
tatlı kaptanımhihoyyytdünden beri çok iyiyim cumaya kadar hafifiliycem cnm..
selam kızlar
moralim bozuk diyetisyene gittim ... sonuç ii değil biraz fazlalık çıktı(
hata benim... anlattıklarını artıknasıl dinlediysem bugün gülmekten öldük.... işime nasıl geliyorsa öğle uygulamışım sırnaşık şey
neyse öğleden sonrada arkadaşıma gittim döktürmüş ama dikkat ettim sıkı yed
m yaklava:
akşama mantarlı tavuk sote ve yoğurt var
haftaya diyetisyenle işim bitiyor vedalaşacağız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?