Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elbette kafamda soru işaretleri var ama eğer yaptırmazsamda vicdan azabı ben iyiyp bitierecek evet bu aşının bir sikıntısı varsa ilerleyen yıllarda ortaya çıkacak ama yoksa bunun sıkıntısını yaşamak çok zor ya

hoşbuldum canım.
evet yaa öyle diyorlar şubata kadar herkes geçirmiş olcakmış bu hızla giderse.

öğlen yemeğin de aran da çok iyi olmuş bence.

evet canım doktorlar herkes kendi kararını versin diyor üstüne basa basa çünkü kimse çok emin değil, herkes kendi sorumluluğunu alacak ve kararını verecek. Biz de çok şüphedeyiz babam enfeksiyon uzmanları ile görüşüyor sürekli bir kısmı yaptırın bir kısmı yaptırmayın diyor.

sorunu hallettik kızlar artık tekrardan benim de msn im vaaarrrrr opuyorumnanaktan yediklerimi yazayım
sabah kepke ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
arada 2 mandalina yarım bardak süt
birazdan 1 kase yoğurt çorbası içeceğim yanında belki birazda kabak ondan sonra da 1 ya da 2 ara daha yaparım bugünlük böyle

merhaba gecmisi okumaya firsat bulamadim.
bugün moralim cok bozuldu .. 4 gün durmaksizin tikinmamin cezasini bugün tartida 68 i görerek buldum.
yaziklar olsun bana senağlama
su an ki tek hedefim cumaya kadar yine 66 yi görmek.
sadece diyet meyve yogurdu yicem:1no2:

aşkidocuğum ah canım ya nasıl olduğunu çok iyi biliyorum izne ayrıldım ve bana şuan bana2-3 kilo arası geri döndü aman ya nasıl bişey bu yemezsden veremezsin ipin ucunu kaçır alıesın millete imreniyorum yiyor yiyor ve kilo almıyor

Canım, verirsin aldıklarını. Daha çok yeni. Ama kendine çok baskı kurma bence. Daha sonra patlar :)

Meliscim, nasılsın? O sınavlar okunacak bi de :))))
Ben hafta sonu 150 kağıt okudum. Gözlerim döndü :))))

Bugün yediklerime gelince: Sopa nerede? Bir tabak makarna yedim.
Akşam çorba içeceğim sadece. Yemeğe bir arkadaş geliyor. Domates çorbası, pilav, tavuk schnitsel ve salata var. Ben sadece çorba içeceğim.

Bizim okulda da raporlu öğrenciler var. Tabi nedeni malum. Velilerden izin dilekçesi topluyor okul. Ona göre aşı yapılacak.

canım çorba değilde salata ve yoğurt yersen daha mantıklı olur neden 2 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor 1 ksae çorba 2 kepçe eder 2 kepçede 4 dili ekmek eder ama salata ve yoğurt tan bişey olmaz azbişey de tavuk ye ama tavuk kızarmış olduğuna göre yeme birde meyve ye sonra daha iyi olur ama yinede sen bilirisn

Doğrusun şekerim. Gözüm yemedi sadece salatayı da, mesele o. Kendime 1 tane tavuk göğsü ızgara yaparsam yoğurt ve salata beni susturur kaydirigubbakcemile3
Sen ne düşünüyorsun, ızgara göğüsten bir şey olmaz herhalde değil mi?

selam kızlar
moralim bozuk diyetisyene gittim ... sonuç ii değil biraz fazlalık çıktı (
hata benim... anlattıklarını artıknasıl dinlediysem bugün gülmekten öldük.... işime nasıl geliyorsa öğle uygulamışım sırnaşık şey
neyse öğleden sonrada arkadaşıma gittim döktürmüş ama dikkat ettim sıkı yed
m ya klava:
akşama mantarlı tavuk sote ve yoğurt var
haftaya diyetisyenle işim bitiyor vedalaşacağız (

canim cok gecmis olsun canim hicbir dr garanti vermiyor yada yan etkisi sudur demiyor burdakilerde kendiniz vereceksiniz karari diyor biz simdilik yaptirmayi düsünmüyoruz ilerki zamanlarda ne olur bilemem
hadi gözünaydin canim
hic moralini bozma canim gider aldiklarinda ama kendine cok baski da uygulama sonra patlamalar kötü oluyor
ahhh canim ya bozma moralini sen cok iradeli birisin elbette gidecek bu kilolar
meliscim canim sen nasilsin bu hafta derece yapacaksin degil mi
ben neler yedim bugün
kahvalati evde yapamadim sabah uyuyakalmisim
isyerinde yarim simit yedim
1 fincan kahve ictim
1 litre su
öglen
patates yemegi ve salata vardi
1litre su
arada
1 elma
aksama sadece meyve
yarim veya 1 litre su

hepimiz kaçamaklar yapıyoruz canım o anki gafletle sonrasını düşünmeden yiyor insan ama olan geçen haftaların emeğine oluyo telafi edersin cumaya kadar sıkma canını

öğrenciyken artık makarna görmek istemezdim ama yine eskisi gibi çok seviyorum özellikle ketçaplı mayonezli spagettiyiiii cokacimcoook bende dayanamam makarnaya canım sana da geçmiş olsun olan olmuş artık

tatlı kaptanımhihoyyytdünden beri çok iyiyim cumaya kadar hafifiliycem cnm..

hadi bakalım inşallah shocum

işine geldiği gibi mi anlamışsın ne yapman gerekiyomuş peki koruma programında canım :uhm:

kızlar bugün kendimle gurur duydum gerçekten çünkü koca bir tabak fıstıklı kadayıfı geri çevirdim payıma düşeni kardeşime verdim sadece bir çatal tadımlık aldımmm sositososito
menümü yazmıştım sadece eklenti olarak akşam 2 dilim kepek ekmeği yedim daha sonradan acıkmamak için 3 litre suyumu ve 2 fincan yeşil çayımı da tamamladım birazdan yürüyeceğim en az bi 25-30 dk :lepi:

baharcım listemde büssürü şey var mesela mantı
1 tabak mantı=2 dilim ekmek +2 tatlı kaşığı yağ diyelim
şimdi mantı yediysen ogün ki normal diyet menünden ekmeği ve yağı çıkarıyorsun
vee bu değişimi haftada 3 idi şimdi 5 defa uygulayabiliyorsun
ben değişim yaparken sabah kahvaltıdan 1 dilim ekmeği çıkarıyordum salatalarımdaki yağları da çıkarıyordum o gün istediğim değişimi yapıyordum
ve hafada 5 defa böle yaptım
ama meğer günlük değişim hakkım ekmeğin tamamını çıkarsam bile sadece 1 defa imiş ben günde 3 değişm bile yaptım hahaha :roflol: :roflol: :roflol: tabii sonuç 400gr almışım
ama diyetisyenimle çok güldük çok ii dedi iyiki 1 kilo almadın diyo
yani ben anlamak istediğim şekilde değiştirmişim

dosbikim olsun cnm fazla almamissin :)
bhrcim bend eiradeni tebrik ederim bravo cnm..

verdiginiz detsek ve moral icin tsk ederim.
bugünü sadece 1 meyve yogurduyla bitirdim ( 150 kcal)
yarin allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…