Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam da söylediğini yemişsen süper olmuş bugün :)

offf yaaa ne zor kilo verip ne kolay alıyoruz. Hatamnı biliyorsun canım dikkat et cumaya kadar verirsin yine. Sadece diyet yoğurt mu :sinifsinif:

bence onlar gündüz yiyip akşam yemiyorlardır biz görmüyoruz yani. Bir arkadaşım kaçırdı ağzından ayyy 1 kilo almışım halbuki akşam sadece sebze yiyorum diye gündüz ne bulsa yiyor bu arada.

canım iyiyim sorma benim de dün 170 kişiydi, sanırım 120 kişi de perşembe var nasıl okuyacağım inan bilmiyorum ( sen bitirmişsin.
sadece makarnaysa bir şey olmaz canım üzme kendini ama sos varsa ya da yanında birşeyler sorun olabilir.

melzeyitim bu yazını yemeden önce okusaydım ama sen dedinki çorba ye mutlaka :kedi:
ne yedim yazayım: 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kızarmış çavdar ekmek biraz salata 1 tane yoğurtlu kabak dolma
şimdi yarım kase nar yedim günü kapatıyorum.

bence birşey olmaz ben de öğlen yedim güzeldi :)

tatlı kaptanımhihoyyytdünden beri çok iyiyim cumaya kadar hafifiliycem cnm..

iyi gidiyorsa süper tatlım hadi bakalım opuyorumnanaktan

dosbacım neyi yanlış anlamışsın ki bu hafta iyi kap bari tüyolaarı haftaya vedalaşacaksınız ya. Üzülme bugünden itibaren dikkat edip toparlarsın yeniden.

canım çok işyiyim derece yapmaya niyetliydim iyi gidiyorum 2 gündür hiç kaçamak yapmadım ama dün regl oldum şişim biraz iner belki cumaya bakalım göreceğiz. Olmadı haftaya yaparım artık :kedi:
çok iyi senin ama dikkat hayatım hiç et falan yememişsin kansız kalma. Gerçi diğer günler yiyorsdsundur bugün mü böyle oldu?

merhaba ben geldimmmm geçmişi okumadım bu akşam piyaz yedim ama biraz kaçırdım galibaakannehir

sadece piyazmı? piyazın çoğundan birşey olurmu şişirir galibaCADIARZU

canim patates yemegi etliydi

afferim baharıma alkisalkisalkis

ahh karamanlı gidecek dimi??
bayram gelio irademden korkuyorum (

hiç korkma canım sen ne sınavlar verdin.

evet canım günde 3 değişime az bile almışsın sırnaşık şey olsun verirsin 400 gr nedirki.

dosbikim olsun cnm fazla almamissin :)
bhrcim bend eiradeni tebrik ederim bravo cnm..

verdiginiz detsek ve moral icin tsk ederim.
bugünü sadece 1 meyve yogurduyla bitirdim ( 150 kcal)
yarin allah kerim.

sadece bir yoğutmu bütün gün? ayakta durabiliyorsa helal sana askitom.

anladım canım neyseki 400 gramla kurtarmışsın onu da zaten telafi edersin bu hafta diyetisyenin anlattığı şekilde uygulayarak kaydirigubbakcemile5

baharcım iradeni tebrik ederim canım a.s.

teşekkür ederim canım kafama ancak dank ediyo işte ver al ver al olmuyo yılbaşına az kaldı ben 70 olmak istiyodum ama 75 e bile razıyım mafoldumben

dosbikim olsun cnm fazla almamissin :)
bhrcim bend eiradeni tebrik ederim bravo cnm..

verdiginiz detsek ve moral icin tsk ederim.
bugünü sadece 1 meyve yogurduyla bitirdim ( 150 kcal)
yarin allah kerim.

saol tatlım sen de üzülme kaçamak yapmazsın cumaya kadar hallolur aramızda spor konusunda en azimli sensin :teselli:

akşam da söylediğini yemişsen süper olmuş bugün :)

evet canım söylediğim gibi bitirdim ekmek yemeyi düşünmüyodum ancak ilerleyen saatlerde acıkırım diye ekmekle birlikte yedim ve üzerine bol bol ılık su içtim yerimseniben

aaallllkıışşşş.baharcım şimdi fotolarına baktım çok hoş görünüyorsun.boyun kaç canı msenin?

kızlar bugün spor konusu geçmişti bunu birkaç yerden ben de duymuştum diyet yaparken değil diyet bitip zayıfladıktan sonra spor öneriyorlarmış bazı diyetisyenler.
Ben de kendi fikrimi söyliyim bence bu biraz yapılan spora bağlı bir dönem aletli yapmıştım bıraktıktan 1 ay sonra falan vücudum iğrenç oldu. Ama nivea body yaptım biliyorsunuz bıraktıktan sonra hiçbir şey olmadı sıkılık devam etti bunlar benim tecrübelerim tabiii otoriteler daha iyi bilir.

nerden bulcam şu niveayı yaaaaa

afferim baharıma alkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnn annemin doğum gününe kadar sıfır kaçamak olursa bir dilim pastayı hakederim di mi o da tam ayın 20 sinde yani cumaya geliyo iyi ki perşembe değil kaydirigubbakcemile3

eşim karşımda çay içip köme (cevizli sucuk da derler) yiyor ama reddeettim hafifim mutluyum.

ayyy bu çevremizdekiler sanki irade imtihanı yapıyolar ama biz düşmeyelim bu tatlı tuzaklarına zemuszemus

afiyet olsun baharım su demişken ben de alayım bugün 1 ltde kaldım yatana kadar 2 yapayım şunu.

canım cidden su insanı çok tok tutuyo ihmal etmeyelim suyumuzu

aaallllkıışşşş.baharcım şimdi fotolarına baktım çok hoş görünüyorsun.boyun kaç canı msenin?

saol canım benim boyum 156 mirmirmirmir

canım ben açıkcası spor olmadan kilo verileceğini sanmıyorum öyle olsa bizim takımca şu an iğne ipliğe dönmemiz lazımdı diğer insanların yarısı kadar yiyoruz neden yerimizde sayıyoruz öyleyse bi insan yediğinin fazlasını yakarsa kilo vermeye başlar eee hareketsiz nasıl kalori yakar ki insan vücudun yaktığı kalori yeterli olmuyo ki şu an hala uğraşıyoruz belki onlar spor derken dediğin gibi ağırlık tarzı sporları kastetmişlerdir ama yürüyüş mesela diyetle bir bütün bunu hangi diyetisyene gittiysem aynısını söyledi bana

acıbiberim ben de içemiyordum 1.5 bitti bugün uzun zamandır ilk defa eski usul pet şişeleri alalım.
iyiyim sen nasılsın?

bak ben 1.5 litrelik pet şişelerden aldım canım onu dolduruyorum yarıya kadar soğuk diğer yarıya kadar da sıcak su ılık bi şekilde içiyorum ve zoraki içiyomuş gibi olmuyorum en iyisi pet şişelerle içmek canım bardak hesabı mı yapıcaz bi de kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…