Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hilmişim salatayı unuttum çok güzel görünüyor yarın yapayım bende canım çekti.yoksa kısırmı yapsamm acılı acılı offff hamilemiyim nee :))
nachtigall canım seninde menün güzel olmuş tebrik ederim.

Teşekkür ederim canım. Darısı önümüzdeki günlere...

ben bu cuma sanirim kilo alacagim :((((((
tutamiyorum kendimi,,

yazdiklarimi yedim,
esim sois istedi . yagda pismis tavuk sosis,
cok severimm
yemeyim die..
hemen yarim tabak patates salatasi 1 dilim kepekli ekmek ve 2 kepekli bisküvi yedim..
siseyimde yiyecek yer kalmasin dedim..

ama 1 bucuk sosis yedim yhaa ..

kahroluyorum simdi :(

Canımın içi, diyetisyenim 1 tavuk sosisisn 1 parça peynire eşdeğer olduğunu söylemişti. Yağda kızartmamış olsaydın büyük bir zararı olmazdı.
Bugün koşacasın artık, mecbur naniknanik

benimde regl dönemimde tatlıdan başka bişey görmez gözüm canım sanırım tüm bayanların da öyledir reglin bitince telafi edersin artık diğer yediklerine de dikkat edersen heralde bi dondurma bi pikolata da kilo yapmaz di mi yerimsenibensende hafif atlatmışsın canım inşallah her günümüz böyle olur

Regl demeyin bana, bu aralar bir asabiyet ki sormayın...
Canım, darısı bugüne inşallah...

Kızlar, kahvaltı aynı. Bugün de kaçamak yapmamayı planlıyorum. Hepinize güzel günler:1hug:

kızlar kızımın okulundan geliyorum öğretmeni kızımdan çok memnun inşallah hep böyle gider (amin)
aramı yapıyorum şuan 4 adet kayısılı form bisküvi 1tane süt (meyveli) yarım elma
sütü ayran içemedim öğlen unutmuşum onun yerine içiyorum birazdan yeşil çayımıda içerim
amin. maşallah prensese. öyle gider artık hayatım Allah ın izniyle.başarılı biçocuk o.
bu arada o kayısılı bisküvi benim midemi bulandıyordu yemeği bıraktım.
kızlar midem bulandı ya sürekli yedim hepsi karıştı öğlene kadar aç kal öğleden sonra sürekli ye iyimiş bu böyle akşama 1 kase çorba salata pilav 4 kaşık sebze yemeği var ama sebze ne yapacam ya 2 yemek kaşığı pilav yada makarna diyor 1 ince dilimde ekmek
arada 2 porsiyon meyve 1 çaybardağı leblebi yarım yağlı 1 bardak süt ya ben bunları nasıl yiyecem ıyyyyy şimdiden miğde fesatı geçirecem
bu diyet aynı sarı kırmızı diyetine benziyor gibi. ondada sürekli bişeyler yeniliyordu.hatta fazla geliyor diye ben yarısını yerdim,öylede doyardım.1.7 kg vermiştim. sende öyle yap istersen,ara öğünlerinin yarısını ye hayatım. dahada güzel kilo verirsin.

güzel görünüyor eline sağlık. bizde yeseydik iyiydi ama sen bizim yerimizede yersin artık.

ii akşamlar kızlar
öğleden sonra misafirim vardı biraz kaçırdım :((
yarın tartı günüm içim sıkılıo
akşamda ölçülü gitmedim :(( nooldu bana anlamadım :((
eee sıkırken sıkarken böle olur işte :((haftasonu kendime ödül vermeliydim şimdi pişmanım :((
aşkito salatan güzel görünüyor canım afiyet olsun
aç koşu bandını hayatım 2 saat yürü anında yakarsın,neçün dert ediyonkii. :teselli:

selam kızlar pc deki sorun yüzünden bilgisayarım da acayip yavaşladı 5 uğraşıyorum bi siteyi amak için bazen takılıp kalıyo yazamıyorum da yarın inşallah halledicez bakalım sorunu bugün yediklerimi yazayım:
sabah(biliosunuz geç kalkıyorum o yüzden öğle saatlerinde oluyo kahvaltım) canım bişey yemek istemedi önce 2 fincan ıhlamur içtim bi 15 dk onrada 1 tane elmayla birlikte yarım bardak süt içtim
2 saat sonra yağsız ve kepek ekmeğiyle yapılmış bi tost
akşamda 1 kepçe çorba 2-3 kaşık yoğurtlu kabak bugünlük bu kadar dün yediğim alman pastasını telafi edebilmişimdir umarım :utangac:
az yemişsin ne güzel hayatım. telafi etmişsindir inşallah.

merhabaaaaaaaaaaa ev hanımı olmak zor iş hatunlar.anca işim bitti lakin şimdi de oğlumu uyutacağım ama önce gelip neler yedğimi yazayım
sabah az kahvaltı
ara sütlü tatlı az
öğle 1 kase mantar çorbası
ara 1 girisini
akşam 1 kase mantar çorbası ve pırasa
ayrıca gün içinde 3 fincan yeşil çay 1 fincan ıhlamur ve taze sıkılmış meyve suyuuuu (aşkım sıkıyor saolsun)
alkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar melisten haberi olan varmı sesi çıkmıyor acaba hastamı

bende merak ettim müsait olunca ararım.o gelmezse tabii.

günaydın kızlar bugün erkenciyim 9 da kalktım keşke her gün böyle olsa birazdan arkadaşım gelecek inşallah hallederiz şu pc nin sorununu akşama kadar giremeyebilirim hatta format yiycek pc bakalım belki akşama bile giremem giremezsem eğer bu sebeptendir bilin canlarıım yerimseniben

Regl demeyin bana, bu aralar bir asabiyet ki sormayın...
Canım, darısı bugüne inşallah...

Kızlar, kahvaltı aynı. Bugün de kaçamak yapmamayı planlıyorum. Hepinize güzel günler:1hug:

hadi bakalım canım kaçamaksız bir gün diliyorum sana

günaydın arkadaşlar melisten haberi olan varmı sesi çıkmıyor acaba hastamı

melzeyitcim bildiğim kadarıyla pazartesi ve salı dersleri oluyor eve gelincede yorgunluktan ve minik cadı yüzünden giremiyordur inşallah başka bir sorun yoktur..

herkese günaydın
bugün kahvaltıda 1 yumurta,bi parça peynir,iki zeytin,bi dilim uno yedim
arada iki kepekli bisküvi
şimdilik bu kadar.

geldim geldimmmm.
dün gelemedim aynen baharın tahmin ettiği gibi oldu vize haftası derslerimiz yok ama dün dersimin sınavı vardı 3.30da sınavın bitip işten çıkmam 5 oldu eve gelmem 7 trafiğe kaldım çünkü, eşim nöbetçiydi kızımı annem almıştı oraya gittim ve oradan giremiyorum biliyorsunuz babam hep bilg. başında :(
tüm geçmişi okudum ama aklımda çok bir şey kalmadı.
melzeyitim ben de iyi gidiyorum canım. ama listenin tamamını yiyemiyorum çok geliyor bana.
dün sabah: 1 dilim ekmek 2 dilim peynir domates yeşilçay
ara maalesef yapamadım
öğlen: 3 köfte domates biberli sandviç
arada 3 diyet bisküvi
akşam (annemlerdeydim çok seçme şansım olmadı): 1 köfte 2 dilim patates 2 yk pilav bol salata
arada 1 elma

şimdi neler yemedim yazayım kızlar benimle gurur duyun annem tavuk göğsü yapmış üzerine çikolata ve fıstık rendelemiş çok güzel görünüyordu tadına bile bakmadım güzelimin usulü bir lokma yiyince bende de devamı geliyor. kek vardı yemedim.

bu sabah da: 1 dilim ekmek 4 zeytin, domates salatalık ve maydonoz, 2 dilim peynir, limonlu rezene çayı
arada 1 mandalina
öğlen yemeğimiş birazdan yiyeceğim.

ben ne yedim bugün karstan gelmiş çeil peyniri yedim çok lezzetliydi ama çok az yedim
4 zeytin 1.5 dilim ekmek
domates salatalık ve maydanoz yedim
arada
1 mandalina 1 adet kayısılı form bisküvi
öğlen
4 kaşık çorba
mantarlı tavuk sote 2 kaşık pilav salata yoğurt 100 gr
ve üzgünüm birtane kemal paşa tatlısı
işte 3 dilim ekmek yemem gerekiyordu çorba ve pilavla ekmeği yememiş oldum

melisciğim bugün iyiydi öğlen yemeğinde şeçme şansım olmadı ama yinede iyi idi bende herşeyi yiyemiyorum ama lütfen aralara ve suyuna dikkat et her yemek öncesi 2 bardak su atlamamaya çalış olurmu
akşam mutlaka çorba içmemiz gerekiyormuş çorba ve salata yeterli demiş en azından çorbanı iç hım birde havuç ve kırmızı lahana yasak işte en kötüsü en çok sevdiğim iki malzeme salatada

ben ne yedim bugün karstan gelmiş çeil peyniri yedim çok lezzetliydi ama çok az yedim
4 zeytin 1.5 dilim ekmek
domates salatalık ve maydanoz yedim
arada
1 mandalina 1 adet kayısılı form bisküvi
öğlen
4 kaşık çorba
mantarlı tavuk sote 2 kaşık pilav salata yoğurt 100 gr
ve üzgünüm birtane kemal paşa tatlısı
işte 3 dilim ekmek yemem gerekiyordu çorba ve pilavla ekmeği yememiş oldum

süper bence çok iyi gidiyorsun.

melisciğim bugün iyiydi öğlen yemeğinde şeçme şansım olmadı ama yinede iyi idi bende herşeyi yiyemiyorum ama lütfen aralara ve suyuna dikkat et her yemek öncesi 2 bardak su atlamamaya çalış olurmu
akşam mutlaka çorba içmemiz gerekiyormuş çorba ve salata yeterli demiş en azından çorbanı iç hım birde havuç ve kırmızı lahana yasak işte en kötüsü en çok sevdiğim iki malzeme salatada

bugün çorbam var tarhana kesin içeceğim.ben çok aramam havuşcu ama lahanaya bayılırım.
suyuma dikkat etmem lazım dediğin gibi dün ilk gün hazırlıksızdım aralar için ama bugün daha iyiyim :))
canım kızlar yemeğe bekliyor yarım saat sürmez gelirim yeniden.

melisciğim afiyet olsun bende şimdi acıktım sizce 68 kalori ara için çokmu bu üzm den yapılan içi cevizli bişey varya bizde corcik deniliyor ondan yiyecemde

banada çok gelmedi ama ne bileyim ceviz varya içinde tereddüt ettim bu arada grip oldum resmen a tipi grip şuan geçirilen bütün gripler a tipiymiş çocuk olursa aman düşünmesi bile kötü maskelerimi aldım evde onunla gezecem cuma günü zatüre aşısı yaptıralım diyorum arkasınada a tipi grip aşısı ben kendi adıma kesin kararımı verdim kızıma ve kendimize yaptıracağız ilerleyen dönem de yani havanın daha çok soğuması ile birlikte ölümlerin ve salgının çok daha fazla artacağı söyleniyor

merhaba kızlar a.s.
hoşgeldin ferdacım
geçmiş olsun melzeyit.bende kızıma yaptırmayı düşünüyorum bu şekilde hergün stres altında yaşamaktansa yaptırır rahatlarım.dediğin gibi salgın soğukla birlikte artacaktır ve mutlaka hasta olacağız bizde,kimse kendini karantinaya alamaz sonuçta.aşı meseleside abartıldı bence normal grip aşısı içinde başta neler söylenmişti ama şimdi herkes yaptırıyor.

kahvaltıyı yazmıştım
öğlen yarım kase çorba,bi baget ızgara,bi dilim uno ve salata
arada iki erik yedim eşim almış dün değişik bi erik irice yusyuvarlak biraz sert ama çok tatlı.pikolata yemekten iyidir sanırım.

banada çok gelmedi ama ne bileyim ceviz varya içinde tereddüt ettim bu arada grip oldum resmen a tipi grip şuan geçirilen bütün gripler a tipiymiş çocuk olursa aman düşünmesi bile kötü maskelerimi aldım evde onunla gezecem cuma günü zatüre aşısı yaptıralım diyorum arkasınada a tipi grip aşısı ben kendi adıma kesin kararımı verdim kızıma ve kendimize yaptıracağız ilerleyen dönem de yani havanın daha çok soğuması ile birlikte ölümlerin ve salgının çok daha fazla artacağı söyleniyor

olsun canım ceviz veriyorlar bazı diyetlerde.
Grip mi oldun çok geçmiş olsun canım evet çok haklısın bu virüs soğuk havada çoğalıyormuş yani daha da artacak salgın.

Back