Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabaaaaaaaaaaa ev hanımı olmak zor iş hatunlar.anca işim bitti lakin şimdi de oğlumu uyutacağım ama önce gelip neler yedğimi yazayım
sabah az kahvaltı
ara sütlü tatlı az
öğle 1 kase mantar çorbası
ara 1 girisini
akşam 1 kase mantar çorbası ve pırasa
ayrıca gün içinde 3 fincan yeşil çay 1 fincan ıhlamur ve taze sıkılmış meyve suyuuuu (aşkım sıkıyor saolsun)

Canım, çok güzel bir haber. Gururlanmışsındır opuyorumnanaktan Hep böyle devam etsin kızın :)

Aşkitocum, salatan süper.

Kızlar, bugün yoğun bir gündü. Okula gittim, sanıyorum ki dersten sonra eve geleceğim. Ama bu yıl okuttuğumuz kitapla ilgili bir seminere katılacağımı unutmuşum. Şikayetim yok, güzel bir seminerdi. Akşam 18.30 gibi bitti, eşimle buluştuk, bi şeyler yiyip eve geldik. Anca işte..
Size yediklerimi yazayım: Kendimle gurur duydum. Öğleye doğru 1 pk etiform, 1 bardak diyet süt. Öğlen bir kase mercimek çorbası, salata ve 1 dilim ekmek. Akşam da 1 lahmacun, 2 küçük kanat.
Suyumu da içtim ama 1,5 litre.
Şimdi de yatacağım. Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar.

baharcım sitede sorun var sanırım bendede sayfalar geç açılıyo bazende hata veriyo ama başka siteleri açıyor.
bu arada çok az yemişsin ne güzel
bugün akşam yemeğinde balık var demiştim ekmek yemedim ama balıktan sonra buzlukta kalan tek max dondurmayı yedim ikindidede pikolata yemiştim reglim yaklaştığı için sanırım sürekli tatlı yemek istiyorum,şimdide ıhlamur içiyorum.

hilmişim salatayı unuttum çok güzel görünüyor yarın yapayım bende canım çekti.yoksa kısırmı yapsamm acılı acılı offff hamilemiyim nee :))
nachtigall canım seninde menün güzel olmuş tebrik ederim.

ben bu cuma sanirim kilo alacagim (((((
tutamiyorum kendimi,,

yazdiklarimi yedim,
esim sois istedi . yagda pismis tavuk sosis,
cok severimm
yemeyim die..
hemen yarim tabak patates salatasi 1 dilim kepekli ekmek ve 2 kepekli bisküvi yedim..
siseyimde yiyecek yer kalmasin dedim..

ama 1 bucuk sosis yedim yhaa ..

kahroluyorum simdi

benimde regl dönemimde tatlıdan başka bişey görmez gözüm canım sanırım tüm bayanların da öyledir reglin bitince telafi edersin artık diğer yediklerine de dikkat edersen heralde bi dondurma bi pikolata da kilo yapmaz di mi yerimseniben

sende hafif atlatmışsın canım inşallah her günümüz böyle olur

canım patates salatan harika görünüyordu oysaki sosis neymiş yanında cokacimcoook
olan olmuş artık yarın yolları aşındırırsın heralde yakmak için yerimseniben

Canim dondunuz demekki,ne guzel.Hadi hadi hamile olursan biliyorsun ben cok mutlu olurum.Damlami isterim ben hehehhee

bugun cikolatayi yedikten sonra butun gun tek bir paket form biskuvi yedim ve yesil cay ictim,aksam sebzeli pilav yedim ,4 corba kasigi yogurt.yuruyusumu yaptim,umarim cikolatadan bisey kalmadi.

ay dosbam masallah ne kadar cok misafirin geliyor insanin seveninin cok olmasi güzel de diyetteyken zor oluyordur
gercekten cok ilginc bir yöntemmis dene bakalim
adcığım yok yanılmıyosun ama herkes yapıyosa ben niye yapamıyorum dedim evet yapacam bu sefer
yaparsin canim niye yapamayasin hadi bakalim dönüsün muhtesem olsun
aman canim dikkat et bolbol meyve ye
canim afiyet olsun bugün bende gec geldim isten
üzülme canim sen gecen hafta da iki kere kacamak yaptin ama cuma 1.5 kiloydu sanirim verdin sen verirsin bu arada salatan cok güzel görünüyordu
bugun cikolatayi yedikten sonra butun gun tek bir paket form biskuvi yedim ve yesil cay ictim,aksam sebzeli pilav yedim ,4 corba kasigi yogurt.yuruyusumu yaptim,umarim cikolatadan bisey kalmadi.
afiyet olsun canim kalmamistir herhalde

ben ne yedim bugün
normal hergünkü gibi kahvaltimi yaptim
1 elma 1 litre su
1 fincan kahve
öglen
2 kasik patlican yemegi
1 litre su
aksam sadece meyve yedim isten cok gec geldim o saatten sonra da birsey yemedim
yarim litre su
acibiber bahar dosba nasilsiniz citirlar

baharcim,karamanli tesekkurler.
Karamanli bugun cok iyi atlatmissin.boyle devam edebilirsen cuma gunu cok iyi sonuc alirsin

valla adım geçmese çıtır lafını üzerime alınmazdım kaydirigubbakcemile3 ne yazık ki hala çıtır olamadım buna ağlıyor olmam lazım hatta ağlıyorum işteeeee mafoldumben
sen nasılsın canım?

baharcim,karamanli tesekkurler.
Karamanli bugun cok iyi atlatmissin.boyle devam edebilirsen cuma gunu cok iyi sonuc alirsin
cok sagol canim insallah iyi bir sonuc görürüm

oy kuzum kiyamam sana bu bir motivasyon yöntemi sen kendini citir hissedeceksin ki öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…