Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyy kızlar nooluyo bana (
akşam yemeğim hafifti ama bu seferde ekmeği kaçırdım
birden iştahım açıldı ( cumaya kadar toparlamam lazım zaten perşembe günü temizlik var belki biraz enerji sarfederim

canim sabah tartildigimda 68.4 düm bakalim cumaya ne olur
inş yüzün cumaya kocaman şekilde gülerr...
birden iştahım açıldı ( cumaya kadar toparlamam lazım zaten perşembe günü temizlik var belki biraz enerji sarfederim

ay benimde iştahım çok fazla bugünlerde yaaalmaz:

merhaba kızlar...
bugün ikindide 3 kepekli bisküvi
akşam bi porsiyon yoğurtlu ıspanak,ve 4 kaşık kadarda çok az yağlı ev makarnası
yemekten sonra bi fincan nescafe 55 kalorilik çikolata

of dosbikim benimde istahim cok acik.
yine dayanamayip limonlu kek yedim sicak sicak

tamam belki cok yemedim bugün

1 meyveli yogurt

yarim tas tarhana

ve 1 bucuk dilim kek

ama ben kendimi artik gücsüz hissediyorum.. birde hastalanir gibi oldum.
vücudumun hic direnci kalmadi.
acaba 1-2 hafta listeden ciksam mi?
yada cikmasam ama sadece kilo almamaya dikkat etsem.
cünkü gercekten cok yoruldumm(
bu akil verin nolur.

iyi aksimlar,herkese
budun yazmadim,pek de saglikli yemedim bugun
sabah canim bisey istemedi ekmek,salca ve peynir yedim
oglende salam ekmek ve ayran
ikindi yarim armut
aksam balik,ekmek ve yesil salata

Askito eger kendini cok yorgun hisediyorsan diyetini biraz hafifletebilirsin.Mesela gunde bir tatli yiyebilirsin.gunun erken saatlerde yersen aksama kadar kalorisini yakmis olursun.Diyet yaparken psiiholoji cok onemli.

askito sen cok zor diyet yapiyordun,bbu kadar gun dayandigin buyuk bir basari.eger cok yoruldugusan kendine bir gun ver,cani ne cektigise istedin miktarda ye gorceksinki sonraki gun diyet yapmak icin kendini hazir hissedeceksin.Zaten kilon da cok iyi ben o kiloya geleyim baska bisey istemem.

canim sabah tartildigimda 68.4 düm bakalim cumaya ne olur

şimdiden süper canım daha cumaya 3 gün var

canım en azından yemeği kaçırmamışsın bi yerden telafi etmişsin sıkma canını

aşkitocum sen zaten çok güzel kilo vermişsin istersen bi süre bu kilonu koru ondan sonra kendini hazır hissettiğinde devam edersin böylece almamış da olursun zaten fıstık gibi hatunsun şekerim yerimseniben

iyi aksimlar,herkese
ikindi yarim armut

canım valla balık yiyosunuz ya size imreniyorum ben yiyemiyorum ve belki de bi çok zaman o yüzden halsiz hissediyorum kendimi :gitme:

saolun canlarim benim .. iyiki varsiniz.
halsizdim bugün .. esimde cok kiziyor bana. eridin gittin diyor.
halbuki ben kendimi cok sisman hissediyorum.
aslinda 4 gün mola vermistim.. ama biraz abartmistim diyete baslamadan ne bulursam hüp migdeye.. sanki kitlik yasanacakmis gibi :)

spor yapacak gücümde kalmadi ..
iyice negatif enerji verdim sizede k.bakmayin.

iyigeceler kızlar a.s.

hilmiş sen ne ara 68 oldun kuu bide 66 dan bahsediyosun gıcık bana yaklaştın iyice haa:dilcikar:.
şaka biyana tebrik ederim canikom alkisalkisalkisuzun süredir diyetle uğraşıyosun bayada bi yol katettin ama bence hiç ara vermeden devam et hedefine ulaşana kadar.zaten full diyet yapmıyosunki arada bozuyosun.şimdi ara vereyim derken verdiğin kiloları alıverirsin.çünkü kilo almak çok kolay seninde bünyen müsait.halsizliğin bugünkü menünden kaynaklanıyodur çünkü çok az yemişsin.

canim cok kilo verdin bide bugün cok az yemissin vucüdun cok kuvvetsiz kaldi gerekli vitaminleri alamadin belkide bence biraz kendini dinlendir
inş yüzün cumaya kocaman şekilde gülerr...

ay benimde iştahım çok fazla bugünlerde yaaalmaz:
insallah canim ya hepmizin yüzü güler
merhaba kızlar...
cok guzel canim

insllah baharcim ya sen nasilsin ne kadar verdin

karamanli tskler cnm.

aysegülüm öyle mi düsünüyorsun bebisim.. zaten simdilik listeden cikmayi düsünmüyorum bakalim zaman ne gösterecek ..
öptüm hepinizi.

buna inanmıyorum taa 2 sayfa önceden alıntı yapıp herkese cevap yazdım yarım saatten fazla sürdü ve gitti hepsi offff yani gücüm bitti uyukum var kusura bakmayın. Askitocum en çok sana ve dosbaya yazmıştım. Özet geçeyim.
kızlar hedeflerinize az kaldı çok zor yollardan geldiniz buralara, kendinizi bir bırakırsanız gelir kilocuklar hoppp diye. aman dikkat dosbacım sen hatanı öğrendin diyetisyeninden. Askitocum sen de çok ağır diyetler yapıyorsun bugün akşam akadar açtın adeta akşam saldırman çok normal bence kendine bu kadar eziyet etme her hafta kilo verilecek değil bazı hafta sabit olursun yada alabilirsin önemli olan istikrarı bpzmamak. Kendine 1000-1200 kalorilik diyet seç d,yet bölmünden istersen biraz da öyle devam et mesela haftada 2 gün kendine off verip akşam 4den önce olmak kaydıyla hafif bir tatlı yada kek yiyebilirsin. Daha az yorulur vücudun.

karamanlım sen de belki 67leri görürsün cumaya kadar kaydirigubbakcemile5
baharım hiç mi balık sevmiyorsun belki sevdiğin bir tane bulursun ben de çok sevmem ama mesela levreğe bayılırım.
acıbiber iyiyiz işte cadı kızım delirtti beni bu gece 1 kere uyanıyordu uzun süredir gündüz uyukusunu 1e düşürdüğümden beri yani. Bu gece çıldırdı uyandı uyumak bilmedi 1 saat uyanık kaldı şimdi de dizlerimde uyuyor yatağına bırakınca çıldırmış gibi bağırıyor yeni dişmi geliyor anlamadım. Çalışmam gereken şeyler var ne akşam ne şimdi izin vermedi kızımla çalışma mücadelesi veriyorum adeta.

Bi kere benim de başıma böyle bi şey gelmişti canım. Sıkma canını. Diyetin sonlarına doğru insanın sabrı da tükeniyor ama bazen olur böyle şeyler.

merhaba ben geldimmmm geçmişi okumadım bu akşam piyaz yedim ama biraz kaçırdım galibaakannehir

Bugüne dikkat artık canım.

Baharcığım, tebrik ediyorum seni.

canım iyiyim sorma benim de dün 170 kişiydi, sanırım 120 kişi de perşembe var nasıl okuyacağım inan bilmiyorum ( sen bitirmişsin.
30 tane kaldı şekerim. Ama elim varmıyor :)

eşim karşımda çay içip köme (cevizli sucuk da derler) yiyor ama reddeettim hafifim mutluyum.

Olacağız hepimiz çıtırrr

merhaba kızlar...

Ben de bugün makarna yedim ama bir tabak ve patlıcan sosluyduklava: Krema da vardı.

Aşkitocumm, bence çıkma gruptan. Hergün yediklerini burada yaz. Bazen böyle oluyor. Dediğin gibi, sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyor insan. Geçtiğimiz iki hafta öyleydim. Daha sonra tekrar düzene giriliyor.
Bu arada resimlerine bakarak kesinlikle kilolu olmadığını söyleyebilirim. Boyun kaç?

iyi aksimlar,herkese
ikindi yarim armut

Biraz sağlıksız beslenmişsin ama çok değil. Ekmeğin boyutu neydi?

Kızlar, misafir antep fıstığı getirmiş. 7 tane yedim. Yemekte de 2 kaşık pilav, yarım kase çorba ve 1 schnitsel yedimklava:

Şimdi de klasik kahvaltı yani 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, kahve artı 1 yumurta.
Bugün bana kaçamak yok!! (umuyorum)

off ben hiç başlamadım yeni asistanken nasıl hoşuma giderdi okumak hocalar hep bana versin isterdim ama genelde bizde herkes kendi kağıdını kendi okur. şimdi eziyet geliyor, zor sınavdı aslında zor değil ama sözel bölümler sayısal olunca karışık geliyor, bir kız (derse çok devamlı tanıyorum) oturdu ağladı hocam biliyrum ama karıştırdım diye biraz tüyo vermeye çalıştım, ne yapacağımı şaşırdım.
azıcık fazlalıklatr olmuş yemeğinde ama bugün telafi edersin artık.

kızlar günaydın bu arada,
hafta sonu regl şişkinliğinin de etkisiyle 63.3 ü görüdm bi d pazartesi yeni listeye başlıyorum diye sakınmadan yedim annemlerdeydim de biliyorsunuz. dün de 62l,i kilolardaydım
sanırım şişim de indi bugün 61.1 çıktım cumaya kadar bakalım ne olacak (geçen hafta 61.6 idim)alkisalkisalkis
kaçamak yapmayın kızlar 2 gündür hiç yapmadım bugün mutluyum.

eşim karşımda çay içip köme (cevizli sucuk da derler) yiyor ama reddeettim hafifim mutluyum.

acıbiberim ben de içemiyordum 1.5 bitti bugün uzun zamandır ilk defa eski usul pet şişeleri alalım.
iyiyim sen nasılsın?

ne kadar su o kdar kilo ona göre

aman canım topla kendini şuan almassan uzun bir süre almazsın

melisciğin söylediklerin kesinlikle doğruda bu saatte ayakta ne işin var onu anlamadım sende bence kendine biraz dikkat et uykusuzluk vücudun en büyük düşmanı

evet kaçamak yapmayın benimde bugün tartıda yüzüm güldü şekerler aldığım 3 kilodan geriye 2 kilo kaldı bu hafta inşallh 1 kilosunu daha veririsem rahatlayacam melisciğim galiba bu sefer işe yarayacak

günaydın kızlar. herkesler iyidir umarım. bende idareediyorum çok şükür. bu sabah geç uyandık.işe apar topar yetiştim.kahvaltı etmedim,şimdi grissini yiyip çay içiyorum. dünkü yediklerimide yazyım.
öğlen bir tabakta az pilav,az izmir köfte,1kepçe çorba ve 1 tabak salata.
akşam çok az yaklaşık 3 kaşık falan karnıbahar.
çay içerken kayınvalidenin yaptığı muzlu pastanın yarısının biraz azı %40 falan.1 ad poğaça yedim.
2lt suyumu içtim.uzun zamandan sonra ilk defa 2 lt su içtim.bugün hedefim 3 lt. innşşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…