Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aydami verdin cnm bu 5 kiloyu diyetisyen esliginde?
Evet canım bugün tam 1 ay oldu. 5,5 kilo verdim :)
kızlar sizce ton balığı nasıl? yani ben arada bir öğle yemeklerinde yemeyi düşünüyorum küçük boylarından. diyet için zararı var mıdır? :44:
Bugün sordum canım diyetisyene. Öncelik taze balıklarda. Ama yaz geldiği için giderek seçenek azalıyor. O yüzden ton balığı da olur dedi. Şu en küçük kutulardan alıp ton balıklı salata yapıp yiyebilirsin sorun yok dedi :)
evet 80 gramlık oluyor sanırım küçükler. zaten her gün yemeyi düşünmüyorum. haftada 1 bilemedin 2 kere. çok teşekkür ederim sorduğun için.![]()
Masallah canim cok gzl sonuc
Evet canım bugün tam 1 ay oldu. 5,5 kilo verdim :)
Evet bu ay iyiydi :) Ama spor ya da yürüyüş yapmazsan önümüzdeki haftalarda bu kadar rahat kilo veremezsin dedi :/ Artık düzenli yürüyüşe başlayıp bu ay da 5 kilo vermeyi hedefliyorum :)
arkadaşlar merhaba.ben de burada sizlerle diyete başlamak istiyorum ama daha siteyi bile kullanmayi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Evet bu ay iyiydi :) Ama spor ya da yürüyüş yapmazsan önümüzdeki haftalarda bu kadar rahat kilo veremezsin dedi :/ Artık düzenli yürüyüşe başlayıp bu ay da 5 kilo vermeyi hedefliyorum :)
Kızlar yarın cuma, sizlere güzel bir sonuç vereceğim eğer bu günü de iyi atlatırsam.Sizde durumlar nasıl?
Aynen cnm benimde öylee
Ama reglim cok yakin yani tam aksine veremeyecekde olabilirim ama aslinda bugün baya eksideyim![]()
Yarın ilk 3 e girmeliyiz.![]()
Cnm ben salona giderken 1saat kadar önce yeseniz yeter demişlerdi