Kizlar ben serceye 3 ana 2 ara ogun cezasi veermek istiyorum.cunku genelde 1 -2 ogun besleniyordu.sizce uygunmu.kizlar..)
Alsimi ozlemcim sende hic spor spor yapmiyorsun..1 saat yuruyus.)),
teşekkür ederim.yok mu başka ceza kızlar? ama kaç kişi verecek bi düzenlense ya. funda ya da burcu ayarlayabilir misiniz? nurla bana paylaştırın kilo verenleri.
Sinirlerim bozuldu ya başladığımdan beri 1 kg. ın altında kilo vermeyen birisi olarak artıda çıktım.bu haftaki hedefim 71.2. hiç bu kadar hırs yapmamıştım. 2 kg vericem inşallah.
canım zaten liste çok az ben herkesin nura ve sana ortak bi ceza vermesini istedim ben nura ayrıyetten ceza verdim yeşilçay olarak yani 4 kişi 2 inize ceza verecek cnlar
Huu kizlar aclik sekerim 112 cikmis normalmi?
Gittigim doktor bugun yok Internettn baktim sonuclara cnm.Max 110 diyo.
Gittigim doktor bugun yok Internettn baktim sonuclara cnm.Max 110 diyo.
7-8 ay once saglik ocaginda 110 cikmisti.
:-/ bilemedim seker hastasi adayiyim yani.
Doktorda tuhaf geldi bana.
Insulin direncinden bahsettim,daha once doktor boyle boyle demisti dedim anlamadi.
Bisey cikmazsa diyetisyene yollarim dedi.
O diyetisyenlerde fotokopi verip yollio.
Merhaba arkadaşlar beni de takımınıza çeğırdığınız için teşekkürler :) seve seve katılırım aranıza :)
Kizlar ben serceye 3 ana 2 ara ogun cezasi veermek istiyorum.cunku genelde 1 -2 ogun besleniyordu.sizce uygunmu.kizlar..)
Alsimi ozlemcim sende hic spor spor yapmiyorsun..1 saat yuruyus.)),
nurcum listeyi paylaştım artık bu eksi haftaya düzeltme yapamam
canım zaten liste çok az ben herkesin nura ve sana ortak bi ceza vermesini istedim ben nura ayrıyetten ceza verdim yeşilçay olarak yani 4 kişi 2 inize ceza verecek cnlar
işe yarıyor mu bu ben duymamıştım bunu bende deniyeyim bunu
Merhaba.Benim adım Hilal. 30 yaşındayım doktorum. 6 Şubatta 84.7kg ile diyetisyene giderek diyete başladım.Şu anda kilom 79.2. boyum 1.62. hedef kilom 60kg. Diyet yaparken zorlanacağımı düşünmüyorum da beni tek zorlayan spor yapmakdiyetisyenim her gün 30dk yürüyüş yap dedi ama yapmamak için her zaman bir bahane buluyorum ne yazık ki
Ben dah takıma dahil olmadım sanırım ama yine de yazayım.
Geçen hafta: 73,6
Bu hafta :71,6
Fark :2
Oran :2,7 ama doğrumu hesapladım bu oranı bilmiyorum.
Merhaba.Benim adım Hilal. 30 yaşındayım doktorum. 6 Şubatta 84.7kg ile diyetisyene giderek diyete başladım.Şu anda kilom 79.2. boyum 1.62. hedef kilom 60kg. Diyet yaparken zorlanacağımı düşünmüyorum da beni tek zorlayan spor yapmakdiyetisyenim her gün 30dk yürüyüş yap dedi ama yapmamak için her zaman bir bahane buluyorum ne yazık ki
Ayy öyle cok yemis olmazmiyim ya :O
Haftaya ozaman süper eskiyle gelcem insallah :)
Yesilcay ve bir ceza daha :) hafi bakalim gelsin cezalarim
Ben yüksek diye biliyorum. Canim sende direkt bisey bulunamasa bile gizli seker testi yaptir mutlaka. Sö le oluyor.
Ac karina kan aliolat ve sna sekerli bir suruo iciriyorlar. Birkac saat sonra zekrar kan aliyorlar tekrar iciosun öyle biseydi. Banada yapmislardi ailede seker hastasi var diye.
Ihmalnetme seker hastaligi ihmale gelnez diger organlarida bozar. Bu isin üzerine gir
Mutlaka seni ciddiye alacal bir doktora git
bennnn teyze olduuummmmmmmmmm
Mümkünse ben tekrar bildirim yapmak istiyorum. Karin ahrisiyla wcye ciktim söylemesi ayip
Sindi 66.0kg mim
Yani 500gr artidayim
Halen sisim
Rsk ederim cnm mutlaka yapicam ben iyi dgl die birakmistim yesil cayi
Tekrar baslicam.
Halen sisim ya inan ellerim hatta bacaklarim yüzüm bile öyle. Insallah yesil cay iyi gelecek. Tsk ederim öneri ve vezan icin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?