tekrar hoşgeldin cnm açık havada yürüyüş yapamıyorsan walk at home leslie snsone deneyebilrsin hem zevkli hemde bi şekilde ev içinde oldugu için zaman ayırabiliyorsun
hadi bakalım nurcum bomba bekliyorum haftaya senden
canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
canım deneme süreniz var 3 hafta eger paylaşımın bol olursa alınıyorsun takıma bide takıma ne zaman gırdın ben senin boyunu kilonu ve hedef kilonu almamışımda bi yazar mısın ama çok güzel kilo vermişsin tebrikler
tebrikler. Allah analı babalı büyütsün.
2.717.... çıkıyor. virgülden sonraki 2 basamağı alacaksın. 3. basamak 5 ve yukarısı ise yuvarlayacaksın. seninki 7 bu yüzden oran 2.72
hilalcim hoşgeldin.Ben funda 28 yaşındayım.1.5 yıllık evliyim çocugum yok henüz.kamu da bilgisayar mühendisiyim. 1.73 boyunda bugun itibariyle 89.1 kilomla iri yarı bir bayanım:)4 kasım da diyete başladım 102.6 ile bu aralar 89 lardan kurtulmaya çalışıyorum.Spor bende de işkence ama burda mis gibi cezalar oluor ve motivasyonu arttırıyor kesinlikle başarıya ulaşacaksın bol şans şimdiden.tekrardan hoşgeldin
acemilik işte. Haftaya o şekil yaparım.
Ahhh yeşil çay troit hastalarındaki ödemi mi atıyorr... Ahh şansa bakın yaa. Ben hayatımda 1 kez yeşil çay içtim ve kendimden geçmişim. Neden bilmiyorum bütün kan değerlerimi alt üst etmiş. Üstelik hamile kalmak istediğim içinde ödem attırıcı bitki çayları içmiyorum. Bende troit hastasıyım. Ama bitki çayları hakkatten fark ettiriyor. Diyet yapan herkese bende öneririm.
Hiç normal değil cnm. Eğer tatlı tüketmiyorsan farklı bir sorun olabilir. İyice araştır bence.
Hayırlı olsun cnm. Teyze olmak muhteşem bişey ben 2 kere tattım. Çok güzel..
tekrar hoşgeldin cnm açık havada yürüyüş yapamıyorsan walk at home leslie snsone deneyebilrsin hem zevkli hemde bi şekilde ev içinde oldugu için zaman ayırabiliyorsun
Hoşbulduk :) Yok benim için dışarıda yürümek evde yürümekten çok daha iyi. o programı biliyorum annem geçen sene bir ara bana zorla yaptırıyordu :) evlenince anne baskısı olmayınca bıraktım :)
bennnn teyze olduuummmmmmmmmm
Hoşgeldin canım,benim adım özlem 25 yaşındayım bekarım şuan çalışmıyorum.72 kilodayken buraya başladım bugün itibariyle 61.1 kiloyum :)) eminim ki sende çok çok güzel kilolar verip hedefine ulaşıcaksın.
ay dediğim yanlış anlaşılmasın canım nurda ve bende hipotiroidi var ve vücut ödem topluyo o nedenle yeşilçay öneriyorum canım senin için istinai bi durum folik asit eksikliğin varsa yeşilçayda bunu daha çok düşürür ve bünyende zayıflama yani bayılmalar olabilir cnm
Yok cnm niçin yalnış anlayayım. Sen kötü birşey demedin ki. Üstelik eğer dediğin gibi folik asit eksiliğinden oluyorsa bu, benim acilen folik asit takviyesi yapmam lazım zira hamile kalmak için folik asit lazım vucuda. Bak bişey daha öğrendim. Belkide bundan dolayı geç hamile kalabiliyorum ben. Valla saol bunu bilmem iyi oldu. Hemen başlıyayım.
Hoşbulduk :) Yok benim için dışarıda yürümek evde yürümekten çok daha iyi. o programı biliyorum annem geçen sene bir ara bana zorla yaptırıyordu :) evlenince anne baskısı olmayınca bıraktım :)
canım doktor söylemedi mi yaaa ben bile biliyorum hamilelik düşününce folik asit takviyesi almak gerektiğini hamileyken alınamıyomuş zaten
Dünkü listemi yazayım,
9
2 ince dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
2 domates
11
1 bardak ayran
1 elma
14
5 yk pırasa (susuz)
yarım kase çorba
2 ince dilim tam buğday ekmeği
16
1 bardak ayran
1 elma
19
4 tost makinesinde pişmiş köfte
yarım kase çorba
1 ince dilim tam buğday ekmeği
21
1 kase az şekerli ve bulgurlu sütlaç
3 lt su
160 kalorilik 28 dakikalık yürüyüş. Makinam 28. dakikada arza yaptı da
Yok cnm niçin yalnış anlayayım. Sen kötü birşey demedin ki. Üstelik eğer dediğin gibi folik asit eksiliğinden oluyorsa bu, benim acilen folik asit takviyesi yapmam lazım zira hamile kalmak için folik asit lazım vucuda. Bak bişey daha öğrendim. Belkide bundan dolayı geç hamile kalabiliyorum ben. Valla saol bunu bilmem iyi oldu. Hemen başlıyayım.
Hoş geldin cnm. Bende yeniyim burada. 34 yaşındayım. Evliyim. Daha 1 hafta oldu başlayalı. Diyetisyen eşliğinde bu hafta 2 kilo verdim. İnşallah güzel kilolar veririz.
Cnm nekadar surede vermistin?Hoşgeldin canım,benim adım özlem 25 yaşındayım bekarım şuan çalışmıyorum.72 kilodayken buraya başladım bugün itibariyle 61.1 kiloyum :)) eminim ki sende çok çok güzel kilolar verip hedefine ulaşıcaksın.
Merhaba arkadaşlar beni de takımınıza çeğırdığınız için teşekkürler :) seve seve katılırım aranıza :)
Hosgeldin cnm.terikler guzel kilo vermissin.Merhaba.Benim adım Hilal. 30 yaşındayım doktorum. 6 Şubatta 84.7kg ile diyetisyene giderek diyete başladım.Şu anda kilom 79.2. boyum 1.62. hedef kilom 60kg. Diyet yaparken zorlanacağımı düşünmüyorum da beni tek zorlayan spor yapmakdiyetisyenim her gün 30dk yürüyüş yap dedi ama yapmamak için her zaman bir bahane buluyorum ne yazık ki
Hosgeldin cnm.terikler guzel kilo vermissin.
Bende onceden takimda guzel kilolar vermistim.ama geri aldim.
2 ay once tekrar basladim.83.1 ile bu hafta 80.3.
80nin altina inemedim biturlu.;(
akşam ne yemek yapsam karar veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?