Evet dün ilk kez kontrole gittim diyetisyene..Ama önceki ölçümlerimi götürmeyi unutmuşum.Yağım 28 kilo idi. 27,7 olmuş. Ben dedim hatırlıyorum 28 idi. O da mümkün değil bir hafta da 300 gr yağdan gitmiş olamaz dedi. Ama eve geldim baktım 28 imiş. Çok sevindim. Ancak aç gitmem gerekiyordu ben ara öğünü yiyip gittim. 1.400 gr vermiş görünüyordum. Sabah evde tartıldığımda 2 kilo vermiş görünüyordum dedim. tok olduğundan böyle çıkmıştır dedi.
Listeyi çok değiştirmedi. Haftada 2 gün 1 öğün 5 yk kurubaklagil 2 günde balık yazdı. Birde sütlacı kaptım tek bir tane ama olsun çok sevinçliyim...
Kizlar bugun hastaneye gittim.dedim boyle boyle..
Birde daha once doktor insulin direnci demisti,bebis emiyo diye ilac vermedi dedik.
doktorda ne inslin azligi mi,insulin direnci falan dedi anlamadi:44:
Anormal bisey demisiz gibi saskin saskin bakti.
Neyse yarin verdigi tahlilleri yaptircam ac olmak lazim.
Bisey cikmazsa diyetisyene yollarim dedi.
Evet canım anlıyorum seni ...ama artık vermişsin ne güzel 😊 yüzün çöküyorsa verme daha fazla basenlerin de sıkılaşmış ne güzel 38 e girmen çok iyi
Slm kızlar. Gelemiyorum benim minik bebişin ateşi yüksek yine. Öğleden beri onunla uğraşıyorum. Şimdi evdeyiz ama akşam 8 de doktor randevumuz var çıkacağız birazdan. Sizde ne var ne yok? Umarım kimse kaçamak yapmıyordur. Ben bile bu şekilde bugün tartıda 62.9 u gördüm. Cuma günü 65 ti kilom. Yani cumadan beri tam 2.1 kg gitmiş görünüyor. Tabii ki bunun büyük kısmı ödemdi ama yine de sonuç bence mükemmel.
Slm kızlar. Gelemiyorum benim minik bebişin ateşi yüksek yine. Öğleden beri onunla uğraşıyorum. Şimdi evdeyiz ama akşam 8 de doktor randevumuz var çıkacağız birazdan. Sizde ne var ne yok? Umarım kimse kaçamak yapmıyordur. Ben bile bu şekilde bugün tartıda 62.9 u gördüm. Cuma günü 65 ti kilom. Yani cumadan beri tam 2.1 kg gitmiş görünüyor. Tabii ki bunun büyük kısmı ödemdi ama yine de sonuç bence mükemmel.
Bende sasirdim kizlar
Fundacim gecmis olsun cnm kolun nasil oldu?
Sercecim iyi ettin imkan buldukca yuru boyle.
bugün çok güzel olmuş
benim canım çok tatlı istiyor yarım bardak süte tarçın karıştırdım içiyorum şuan umarım tatlı isteğimi yok eder
işe yarıyor mu bu ben duymamıştım bunu bende deniyeyim bunu
Sabah 7:30
Ac karna 1 bardak su
1.5 dilim kızarmış tam buğday
Biraz krem peynir 3 zeytin domates ve yeşil çay
Ara 11:00
1 kutu süt
(Arkadaşım kakao soslu kek getirmiş ama yemedim hu huuu😀
Öğlen 12:30
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna üzerinde az tavuk eti
Ara 16:30
2 mandalina
1 elma
1 ceviz
1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay
Akşam 18:30
1,5 dilim ekmek
2 domates
3 küçük parça tavuk
Çay
Birazdan sarımsaklı zencefil çayı içicem
Bol su içiyorum
bugün ki menüler çok güzelBugün menüm
11
1kase nesfit ve süt
13
1tabak isoanak yemegi
1kase yogurt
Arada 2 tane kivi
17:30
1avuc badem
18
1tabaga yakin isoanak yemegi
1kase yogurt
1dilim ekmek
Suyu daha icmem lazim.
1.5saat yürüdüm bugün yürüyüs alanimdan aonra badem almaya gittim dahada cok yürümüs oldum :)
Insallah yarin en azindan sabit ciksam sevinicem.
Kizlar bugun hastaneye gittim.dedim boyle boyle..
Birde daha once doktor insulin direnci demisti,bebis emiyo diye ilac vermedi dedik.
doktorda ne inslin azligi mi,insulin direnci falan dedi anlamadi:44:
Anormal bisey demisiz gibi saskin saskin bakti.
Neyse yarin verdigi tahlilleri yaptircam ac olmak lazim.
Bisey cikmazsa diyetisyene yollarim dedi.
Sabah (9:45)
Sahanda yumurta
Yarım yk çemen
1 bardak çay
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 siyah zeytin
Öğle (13:00)
1 taneden az yarımdan fazla etli pide
2.5 küçük bardak ayran
Boool salata
16:00
1 bardak limonata
18:15
1 Türk kahvesi
Akşam (20:00)
Kızarmış hellim peyniri
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2.5 litreye yakın su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?