Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kzılar ben bugün nöbetçiyim
ögle menüm 6 kaşık nohut yemeği ve 4 kaşık pilavdı..akşam da aynı olur.
ve 1 saat önce3 mandalina yedim..3 çok biliyorum ama c vit almam gerek..risk grubundayım(

herşeyin başı sağlık canım özellikle meyve sebzeyi çok tüketmek gerekiyo bu salgında

bir ben kilo almışım nasıl yani yaaa..nasıl yapabildim bunu yaa.hemen atağa geçiyorum kızlar.inş verecm bu kiloları ben...bir ileri 2 ger ama hatamı anladım doğumdan sonra 71 kiloydum 10 kilo verdim eski kıyafetlerimin içine girebilmem ve herksin zayıflamışsın demesiyle yelkenleri suya indiriverdim herhalde.aslında çok kaçamakta yapmadım ama regl dönemim yakın o yüzden mi şiştim acaba? ay sinir oldum kendimeeee

aksam karnibahar yemegi ve yaninda kizarmis ekmek.

yarin evde olmicam. yarin diyet askida.
anladimki haftasonu kendime izin vermeyince hafta ici cozutuyorum.

pazar yine diyete devam insallah.

acibiberim sana güveniyorum canim bu hafta en az 1 bucuk kilo verrrrrrrrrrrrrr:teytey:

ben geldim şekerler :))) ay bugün başıma gelenler akşam 17:30 da evdeydim ,sabah kurs öğleden sonrada sohbete gittim,eve gelmek için çarşıdaydım haftasonu ereğliye geçerim dedim ablama ve abimin yanına atm'den para çekecektim ki sağı baktım çantam yok soluma baktım yine yol ellerim dolu olduğu içi,n çantamın yokluğunu hiç hissetmemişim paltomun cebinde param var ALLAH'tan telefonumda elimde ama çantam yok :bbo: hemen sohbet yaptığım eve ulaştım orda unutmuşum nerdeyse bir saat karanlıkta ve soğukta çantamı bekledim ...gecikmeden dolayı ablama geçemedim çünkü çok geç olmuş oluyodu öle bir gündü işte bende vardır bir hayır dedim :))

bugün yediklerimi yazayım kızlar
sabah(öğlenle birleşik oldu) 2 dilim kepek ekmeği bir domates 1 k.k kadar beyaz peynir 1 tane ızgara köfte
ara 1 tane elma 1 çay bardağı süt
2.ara 1 tane mandalina 1 çay bardağı süt
akşam 2-3 yemek kaşığı patates yemeği 2 kaşık pilav 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim de ekmek
bu saatten sonrada başka bişey yemem k-flakes ya da nesfit almayı düşünüyorum artık sabah kahvatısı yapasım gelmiyo bıktım her gün aynı şeyleri yemekten :1no2:

benimde sabha kahvaltılarım hep problem oluyo erken uyanamıyorum aslında erken uyanıyorum işe giderken ama o vakit sadece üstüme başıma ayırdığım vakit oluyo kahvaltıda kalıyo,yıllardır hep böyleyim aslında düzgün bir kahvaltı yapsam çok daha doğru beslenmiş oluyo olacağım...:1shok:

geçmiş olsun canım çok hafif atlatmışsın ama sonunda tebessüm ettim :))

afiyet olsun canım
öğlen köfte varmış bu ara biraz et yemeye gayret göster
çok hafif olmuş

ben de öyleyim canım bugün mesela saat 9.30 da kalktım ama kahvalı yaptığımda 11.30 u geçiyodu hemen iştahım olmuyo kalkar kalkmaz zaten klasik kahvaltıdan da bıkkınlık geldi delikafadulden

afiyet olsun canım
öğlen köfte varmış bu ara biraz et yemeye gayret göster
çok hafif olmuş

o yüzden bu aralar yemekleri kıymalı yapaya özen göstericem canım ama kardeşim de sebzenin içinde kıymayı seçiyo kime göre yemek yapacağımı şaşırdım valla

o yüzden bu aralar yemekleri kıymalı yapaya özen göstericem canım ama kardeşim de sebzenin içinde kıymayı seçiyo kime göre yemek yapacağımı şaşırdım valla

canım evde yemeği sen mi yapıyorsun
sen biraz fazlaca ablalık görevini üstlenmişsin

canım evde yemeği sen mi yapıyorsun
sen biraz fazlaca ablalık görevini üstlenmişsin

hem de nasıl canım evdeki yemekleri hep ben yaparım zaten kız kardeşim de memlekete gitti uzun zamandır yok temizlik bulaşık yemek hepsi benden soruluyo kafamçokkarıştı

iyi aksimlar herkese,bu gunlerde hep misafirlerim geliyor,cocuk,ev,hazirlamak derken fazla ugramiyorum buralari lutfen beni affedin.Bugun misafirlerim vardi,her an baska misafirim de gelecek,yarin icin de bekliyorum.Bu kadar misafir ve yemekten icinde olunca bu rejimi nasil tutacam bilmiyorum.

hem de nasıl canım evdeki yemekleri hep ben yaparım zaten kız kardeşim de memlekete gitti uzun zamandır yok temizlik bulaşık yemek hepsi benden soruluyo kafamçokkarıştı

Canim benim olsun tatlim,kiziken ev islerine alisik isen evlenince kendi evin olunca ev islerinden hic sikilmazsin sorda gelmez.Mumkuse evinde hersey yapmayi ogrenirsen evlilik hayati zor gelmez senin icin.kaydirigubbakcemile2:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…