selam kzılar ben bugün nöbetçiyim
ögle menüm 6 kaşık nohut yemeği ve 4 kaşık pilavdı..akşam da aynı olur.
ve 1 saat önce3 mandalina yedim..3 çok biliyorum ama c vit almam gerek..risk grubundayım(
ben geldim şekerler :))) ay bugün başıma gelenler akşam 17:30 da evdeydim ,sabah kurs öğleden sonrada sohbete gittim,eve gelmek için çarşıdaydım haftasonu ereğliye geçerim dedim ablama ve abimin yanına atm'den para çekecektim ki sağı baktım çantam yok soluma baktım yine yol ellerim dolu olduğu içi,n çantamın yokluğunu hiç hissetmemişim paltomun cebinde param var ALLAH'tan telefonumda elimde ama çantam yok :bbo: hemen sohbet yaptığım eve ulaştım orda unutmuşum nerdeyse bir saat karanlıkta ve soğukta çantamı bekledim ...gecikmeden dolayı ablama geçemedim çünkü çok geç olmuş oluyodu öle bir gündü işte bende vardır bir hayır dedim :))
bugün yediklerimi yazayım kızlar
sabah(öğlenle birleşik oldu) 2 dilim kepek ekmeği bir domates 1 k.k kadar beyaz peynir 1 tane ızgara köfte
ara 1 tane elma 1 çay bardağı süt
2.ara 1 tane mandalina 1 çay bardağı süt
akşam 2-3 yemek kaşığı patates yemeği 2 kaşık pilav 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim de ekmek
bu saatten sonrada başka bişey yemem k-flakes ya da nesfit almayı düşünüyorum artık sabah kahvatısı yapasım gelmiyo bıktım her gün aynı şeyleri yemekten :1no2:
akşam körili tavuk az fırında patatesle salata yedim
afiyet olsun canım ekmek yokmuş sanırım hafif olmuş
benimde sabha kahvaltılarım hep problem oluyo erken uyanamıyorum aslında erken uyanıyorum işe giderken ama o vakit sadece üstüme başıma ayırdığım vakit oluyo kahvaltıda kalıyo,yıllardır hep böyleyim aslında düzgün bir kahvaltı yapsam çok daha doğru beslenmiş oluyo olacağım...:1shok:
afiyet olsun canım
öğlen köfte varmış bu ara biraz et yemeye gayret göster
çok hafif olmuş
o yüzden bu aralar yemekleri kıymalı yapaya özen göstericem canım ama kardeşim de sebzenin içinde kıymayı seçiyo kime göre yemek yapacağımı şaşırdım valla
canım evde yemeği sen mi yapıyorsun
sen biraz fazlaca ablalık görevini üstlenmişsin
hem de nasıl canım evdeki yemekleri hep ben yaparım zaten kız kardeşim de memlekete gitti uzun zamandır yok temizlik bulaşık yemek hepsi benden soruluyo kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?