Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin güzelim nasılsın? umarım nişanlınla durumlar iyidir.
genelde herkes iyi, nactigall ve acıbiber kilo almış ama her hafta verilecek diye bir şey yok tabi bazen verilir bazen alınır :)))
sen ne yaptın 2 kilo vermek için, bize anlatacaktın.

ne olsun nereus iyiyiz sen de hiç uğramıyordun. Ad bugün seni anmıştı lapa diyetinden bahsederken. Biz eskiler olduğumuz yerde sayıyoruz hele ben bıraktığın gibiyim :)))
senin nasıl gidiyor hayat?

lapa diyeti ve ben akannehir
ciddi çok komikti yaa
senmi yerinde sayıyon kız çok güzel kilo vermişin

kız nereus geldin madem artık gidemezsin ona göre hımm sonra çok fena olur benden söyelemesi

ben öyle icik yapmaya gelmiştim ya kaydirigubbakcemile3

Bende iyiyim hemde çok iyiyim.Ben bu hafta az ve çok sık yedim.2 kere kaçamağım oldu,onuda sporla telefi ettim.Yarından itibaren 1 saat koşuya çıkıyorum.Bayrama kadar sağlıklı bir şekilde 5 kilo hedefime ulaşmama lazım.Suyu çok içiyorum.Özel yağtığım bir diyet listesi yoktu zaten.Benim en büyük avantajım çok su içiyorum birde spor yapmaya çalışıyorum.

Kızlar yanlış yazdığım kelimelerden dolayı hepinizden özür dilerim.Klavyemi hızlandırmaya çalışıyorum,arada yanlış yazabiliyorum çok hızlı yazdığım için.

nereussss cadıııı nasılsın...
ayyy insan bi uğrar dimi ama :)) şudombikler napıo diye??
senin kilon ne durumda hayat nasıl gidio??

guzelimmm nasılsın?? nasıl oldun??
nişanlın nasıl ?? umarım düzeldiniz... olur arada tadı tuzu :))

guzelimmm nasılsın?? nasıl oldun??
nişanlın nasıl ?? umarım düzeldiniz... olur arada tadı tuzu :))

iyiyim canım.Nişanlımla düzelir gbi olduk.Yüz yüze gelince konuşmayı tercih ettik.Telefonda normal konuşuyoruz.Sorunumuz yüz yüze konuşcaz.

lapa diyeti ve ben akannehir
ciddi çok komikti yaa
senmi yerinde sayıyon kız çok güzel kilo vermişin

ben öyle icik yapmaya gelmiştim ya kaydirigubbakcemile3

neden komik olsun sen tuzlu lapa (daha doğrusu pilav) diyeti yaptığın zamanlar biz sana çok güveniyorduk :))
ben mi kilo vermişim :1no2:

evet işe yaramış canım 2 kilo bir hafta için harika gerşekten.

iyiyim canım.Nişanlımla düzelir gbi olduk.Yüz yüze gelince konuşmayı tercih ettik.Telefonda normal konuşuyoruz.Sorunumuz yüz yüze konuşcaz.

nişanlılık dönemi biraz zordur biz eşimle nişanlıyken çok kavga ettik aileler işin içine giriyor ya bir anda insan şaşkına dönüyor sonra herey rayına oturuyor.

melisciğim 5 kişide olsak yapalım bu hediye olayın gerçi çift rakam gerekli ama olsun

olur canım tam liste kesinleşsin konuşuruz ne yapalım diye.

nereussss cadıııı nasılsın...
ayyy insan bi uğrar dimi ama :)) şudombikler napıo diye??
senin kilon ne durumda hayat nasıl gidio??

merhaba canım geç oldu kuusurar bakma bitnem
iyiyim canımcım sen nasılsın hayat güzel gibi şimdilik
dombik değil çıtır olmuşunuz hepiniz ben kilomu bilmiyorum yaklaşık 1 aydır tartılmıyorum korkuyorum

neden komik olsun sen tuzlu lapa (daha doğrusu pilav) diyeti yaptığın zamanlar biz sana çok güveniyorduk :))
ben mi kilo vermişim :1no2:

valla epey vermişin ben en son seni 64 olarak biliyordum doğrumu biliyorum CADIARZU

en son 64 biliyorsan vermişsimdir ama ben uzun zamandır aynı kiloda takıldım kaldım 59 60 arası ama melzeyitle atağa geçiyorz p.tesinden itibaren kimse tutamaz bizi :))

almadığına verdiğine çok sevindim
kilo alınca motivasyonumuz daha çabuk bozuluyor

canım mutlaka ki almışımdır ama verdiklerimi almışımdır bence iki gün daha dikkat etseydim fakedilir bi kilo farkı olacaktı ben haftada sadece 1 gün tartılıyordum ama artık hergün çıkıcam valla kaydirigubbakcemile3

olsun canım güzel kilo vermişsin tebrikler.

yok canım yaa ama iki gün epey yedim geçen haftadan fazla çıkmadığıma seviniyorum sadece mafoldumben

ricaederim hayatım ne demek. bhr cım çok ihmalciyiz malesef. dr gitmek için illa hastalığın dürtmesini bekliyoruz malesef.

haklısın canım dün etleri götürdüm valla kaydirigubbakcemile3

sıkma canını hayatım biraz gamsız olmak lazım bu hayatta biraz da bencil öyle insanlar mutluluğu yakalıyolar sanırım umarım bir gün gamsız olmayı öğreniriz bizde :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…