Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kizlar nasilsiniz benim bugünkahvaltiyla öglen yemegi karisti
kahvaltida
2 dilim tam tahilli ekmek
gerisi ayni
aksama balik var
2.5 litr su
biraz yürüyüs yaparim
ama daha önce ev isi yapacam
bahjarcik gecmis olsun aman kendine dikkat et bu aralar sik hastalaniyorsun

selam kızlar nasılsınız
gelemedim bu sabah ( misafirim var akşama ev felaketti :)) evi toparladım hazırlıklarımı yaptım ufak tefek işlerim kaldı şimdi onları toparlar giyinirim artık
sabah klasik kahvaltı
öğlen sadece 1 bardak süt
ama akşam sanırım biraz bişeylerden yerim
hem koruma programıma göre de yemem lazım :))
yarın akşamda arkadaşlarımıza yemeğe gidiyoruz balık varmış:)) hafif atlatırım artık

canım inan şu yaşıma kadar bu kadar hasta olduğumu ben de hatırlamıyorum evde oturmak insana yaramıyor sanırım işleyen demir pas tutmaz derler ya çalışırken yada öğrenciyken iyiymişim şimdi çürüdüm evde otur otur kaydirigubbakcemile3

Baharcim cok gecmis olsun canim.Benim de birkac gundur hep isafirlerim oluyor,inanin cok cok yorgunum,neyse bugunkuler de gelsin yarin misafirim olmayacak oglene kadar hic kalmiyacagim.
Bugun kahvaltim 1 elma,3 zeytin,
oglen 1 parca kek
aksam manti var az yemegi calisacam.Bi de ben kendim icin mantiyi ayri hazirliyorum sos falan koymuyorum tek yogurt,biraz yogurtlu makarna gibi oluyor ama ne yapalim.

Baharcım, boğazının ağrısı artmadan vitamin depolamaya başla canım. Geçmiş olsun.

bitanem haydi herhafta birimiz birinci olsun tatsın bu duyguyu.bende 6 aydır burdayım ve artık 50 lili kiloları görmek istiyorum

Sıraya sokalım birincilik listesini. Ona göre her hafta bir kişiye yükleniriz kaydirigubbakcemile5

Misafir ağırlamak zor canım ya. Kahvaltın iyiymiş, mantıyı da az yersen güzel olur hihoyyythihoyyyt

Dün misafir ağırlama günüymüş. Günlük yeme planın güzelmiş.

Afiyet olsun canım.

Esimle de anlastik artik haftada iki kez yuruyuse gidecez,umarim yapabiliriz.

Çok güzel bir anlaşmaymış. Umarım rutine oturtursunuz yerimseniben

Kızlar, şimdi yediklerimden bahsedeyim: kahvaltıyı biliyorsunuz. Öğleye doğru 1 pk çubuk kraker, öğlen uno sandviç. Çok az poaça. Akşama da balık var.

Okuldaki kurs yarım saat erken bitti. Domuz gribi ilaçlamacıları gelmiş.
Yarın bütün gün tatilim. Çok mutluyummmm

saol fikriyecim sen de gayet hafif beslenmişsin mantıyı zaten fazla kalorili yapan tereyağı sosu onu eklemezsen çok da ağır olacağını sanmıyorum yerimseniben

Baharcım, boğazının ağrısı artmadan vitamin depolamaya başla canım. Geçmiş olsun.

öyle yapıyorum canım katı şeyler yerken biraz acıyo boğazım o yüzden yumuşak meyveleri tercih ediyorum

günaydin kizlar kimsecikleryok nerdesiniz kizlar pazar oldugu belli olmus valla kimsecikler ugramamis
kahvalti ya ptim az önce
aksama patlican yemegi var
2.5 litre su

günaydııınnn
evet çok geç oldu
sabah çok erken kahvaltı yaptım
şimdi de canım bişey istemiyor
dün hafif atlattım sayılır
bu akşamda biz arkadaşa yemeğe gidiyoruz bakalım nasıl atlatacağım??

aaaaaaaaa kimsecikler yok.kahvaltıda klasik kahvalTı yeşil çay ekmek yok onun yerine az evde yapılmış gözleme yağsız ve 1 tane sigara böreği
ara süt
öğle meyve

merhaba fıstıklar a.s.
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ve bol bol kilolar verilmiştir :)

ben maalesef bi hafta boyunca yedim niye yedin demeyin inanın öyle bi ortam varki orda havasından suyundanmıdır sürekli insan yemek istiyor kayınvalidem sağolsun çok çeşitli ve güzel yemekler yaptı bende yedim hele sabahları dağ manzaralı balkonda süzme yoğurt,tereyağ bal sıcak çay ve iştahla yiyen 3 kişi gelde 1 dilim kepek ekmeği ye. daha tartılmadım ama kesin aldım biliyorum.hemen bugün başladım tekrar hemde tam gaz inşallah.
sabah 1 dilim kepek ekmeği domates,az peynir,az kaşar,bi zeytin,bi lokma reçel.
arada bi küçük avuç fındık.

canım yaşları büyük artık öğrenmiyorlar bazı şeyleri ancak birazcık törpüleneliyorlar o kadar sen sık sık bu davranışlarından ne kadar kırıldığını söyle yapacak bir şey yok başka seviyormuşsun da :asigim:
anneler anneler ne çok şeyi görmezden geliyorlar hakları nası ödenir bilmem

bitanem haydi herhafta birimiz birinci olsun tatsın bu duyguyu.bende 6 aydır burdayım ve artık 50 lili kiloları görmek istiyorum

evet bence de öyle yapalım sırayla.

canım benim dikkat et kendie. Umarın daha iyisindir.

afiyet olsun canım.

misafirin çok oluyor tatlım iyi azimlisin.

makarna niyetine yiyorsundur artık canım ne yapalım zayıflayana kadar makarnaya mantı diyeceğiz.

Esimle de anlastik artik haftada iki kez yuruyuse gidecez,umarim yapabiliriz.

inşallah karar vermek uygulamanın yarısıdır güzel olur sonrahaftada üçe dörde çıkatrırsınız.

bu hafta ben olayım olur mu bana yüklenin :)))
çok abattmamışsın canım yediklerin güzel. Ohhhh ilaçlama sana yaramış :)

günaydin kizlar kimsecikleryok nerdesiniz kizlar pazar oldugu belli olmus valla kimsecikler ugramamis
kahvalti ya ptim az önce
aksama patlican yemegi var
2.5 litre su

ben annemlerdeydim :kedi: eşim geldi yorgun uyudu bende b,ir nakayım dedim kimsecikler yok gerçekten.

bu akşamı da hafif atlatırsın sana güveniyoruz.

aaaaaaaaa kimsecikler yok.kahvaltıda klasik kahvalTı yeşil çay ekmek yok onun yerine az evde yapılmış gözleme yağsız ve 1 tane sigara böreği
ara süt
öğle meyve

afiyet olsun.

hoşgeldin canım göümüz yollarda kaldı. afiyet olsun her zaman mı gidiyorsun.

mrb arkadaşlar baktım kimseler yok sanırım pazar olduğu için ben saatlerdir bi arkadaşımla birlikte bilgisayarla uğraşıyorum msn hata veriyo sebebi de belli değil üstelik salı günü tekrar uğraşıcaz formatla ancak hallolacak gibi..hastalığa gelince çok şükür iyice kapmadan dikkat ettim çok az öksürük dışında gayet iyiyim iki gündür elimden ıhlamur eksik olmuyo kaydirigubbakcemile3

Kızlar, bugün burası biraz tenhaymış :))) Pazar ya.
Kızlar ben dün yaramazlık yaptım. Akşam balık yiyeceğiz dedim ya. Dışardaydık. Salata daistedik. Bir zeytinyağı geldi. Görmeliydiniz. Rengi zeytin rengi, tadı harika, kokusu süper. Ekmek bandım, yedim.
Bu sabah standart kahvaltı yaptım. Öğlen 1 börek, arada da 3 tane etiform.
Akşam da çorba yaptım, yanına belki hindi kalça kuşbaşı yerim 3-5 tane.

arada bi fincan nescafe bi pikolata

akşam 3 ızgara köfte ,salata,1,5 dilim uno

ilerleyen saatlerdede meyve yer yatarım.

aysegülümm hosgeldin bebegimmm..
tatil güzel gecmise benziyorr
duruyuda gördüm ama yorum yazmaya firsatim olmadi cok tatli masallah..essek gözlüm benim.

3 gündür cozuttum.. mc donadslar pizzalar falan..

yarin tam gaz devam insallah..

her hafta en az 500 gram alip 1 kilo veriyorum DD salagim ben yhaa
ama bu cozutma günlerine ihtiyacim olyuor moral acisindan. cünkü 24 kilo oldu.
ve inan cok zor bir sürec.. 1 yildir hep diyet mevzusu.
allah yolumuzdan döndürmesin :)

etrafimdaki herkes yeter artik bu kadar diyor. ama ben kendimi rahat hissetmiyorum henüz.
haala orami burami saklamaya ugrasiyorum.
bütün fazlaliklardan kurtulmam lazimmmmmmm

canım afiyet olsun 24 kilo çookkk iyi ve bunu haketmişsin..ama sen yinede dikkat et kendine...zaten kilo verdikten sonra da dikkat etmemiz lazım çünkü birde bunları korumak var bebelerimmmm

Canım, taktir ediyorum seni. 24 kilo vermek güçlü irade ister. Resimlerinde kilolu görünmüyorsun kesinlikle, ama içinin rahat etmesi için tam gaz devam. Çözüteceksin ki ileride patlama olmasın.
Harika gidiyorsun, devam...

Merhba arkadaşlar nasılsınız?Geçmişi okumadan önce yediklerimi yazyım.Sabahla öğlen birbirine karıştı sabah 1 kase çorba,klasik kahvaltı yarım dilim ekmekle.ikindiye doğru 3 tuzlu kurabiye 1 yudum kola,2 bardak şekersiz çay.Arada 1 elma,1 limon,1 mandalin.Akşam 3 bardak ayran,1 tavuk şinitzel,yarım dilim kepekli ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…