Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olsun nereus iyiyiz sen de hiç uğramıyordun. Ad bugün seni anmıştı lapa diyetinden bahsederken. Biz eskiler olduğumuz yerde sayıyoruz hele ben bıraktığın gibiyim :)))
senin nasıl gidiyor hayat?
kız nereus geldin madem artık gidemezsin ona göre hımm sonra çok fena olur benden söyelemesi
hoşgeldin güzelim nasılsın? umarım nişanlınla durumlar iyidir.
genelde herkes iyi, nactigall ve acıbiber kilo almış ama her hafta verilecek diye bir şey yok tabi bazen verilir bazen alınır :)))
sen ne yaptın 2 kilo vermek için, bize anlatacaktın.
guzelimmm nasılsın?? nasıl oldun??
nişanlın nasıl ?? umarım düzeldiniz... olur arada tadı tuzu :))
lapa diyeti ve ben akannehir
ciddi çok komikti yaa
senmi yerinde sayıyon kız çok güzel kilo vermişin
ben öyle icik yapmaya gelmiştim ya kaydirigubbakcemile3
Bende iyiyim hemde çok iyiyim.Ben bu hafta az ve çok sık yedim.2 kere kaçamağım oldu,onuda sporla telefi ettim.Yarından itibaren 1 saat koşuya çıkıyorum.Bayrama kadar sağlıklı bir şekilde 5 kilo hedefime ulaşmama lazım.Suyu çok içiyorum.Özel yağtığım bir diyet listesi yoktu zaten.Benim en büyük avantajım çok su içiyorum birde spor yapmaya çalışıyorum.
iyiyim canım.Nişanlımla düzelir gbi olduk.Yüz yüze gelince konuşmayı tercih ettik.Telefonda normal konuşuyoruz.Sorunumuz yüz yüze konuşcaz.
melisciğim 5 kişide olsak yapalım bu hediye olayın gerçi çift rakam gerekli ama olsun
evet işe yaramış canım 2 kilo bir hafta için harika gerşekten.
Daha vermem lazım.2 aylık hamile gibi göbeğim vardı o gitti:teytey:.Şimdi basenden vermem lazım.
nişanlılık dönemi biraz zordur biz eşimle nişanlıyken çok kavga ettik aileler işin içine giriyor ya bir anda insan şaşkına dönüyor sonra herey rayına oturuyor.
Evet bizde aileler yüzünden çok kavga etmiştik.Akıllnadık ama artık o konuda sorun yaşamıyoruz .Kavga edipte birbirimize zarar verdiğimizi anladık.
Evet bizde aileler yüzünden çok kavga etmiştik.Akıllnadık ama artık o konuda sorun yaşamıyoruz .Kavga edipte birbirimize zarar verdiğimizi anladık.
nereussss cadıııı nasılsın...
ayyy insan bi uğrar dimi ama :)) şudombikler napıo diye??
senin kilon ne durumda hayat nasıl gidio??
neden komik olsun sen tuzlu lapa (daha doğrusu pilav) diyeti yaptığın zamanlar biz sana çok güveniyorduk :))
ben mi kilo vermişim :1no2:
almadığına verdiğine çok sevindim
kilo alınca motivasyonumuz daha çabuk bozuluyor
olsun canım güzel kilo vermişsin tebrikler.
ricaederim hayatım ne demek. bhr cım çok ihmalciyiz malesef. dr gitmek için illa hastalığın dürtmesini bekliyoruz malesef.
bu arada herkese günaydın.
ben bugün tartılamadım.ayrıca midemdeki ve karnımdaki şişlik hala inmedi. canım sıkkın bişey yapasım gelmiyor açıkçası. arasıra gaz sancılarım var.hamile gibiyim. bugün başka gelemem herhalde.meliscim beni aynı geçersin. bu arada dün akşam annem geldi.eşime sinir oldum.nefret ediyorum bu hayattan.
üzgünüm kızlar ama mutlu değilim. gerçekten mutlu değilim.ömrümün sonuna kadarda olamıcam sanırım. herkese iyi günler.