• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksimlar herkese,bu gunlerde hep misafirlerim geliyor,cocuk,ev,hazirlamak derken fazla ugramiyorum buralari lutfen beni affedin.Bugun misafirlerim vardi,her an baska misafirim de gelecek,yarin icin de bekliyorum.Bu kadar misafir ve yemekten icinde olunca bu rejimi nasil tutacam bilmiyorum.

canım allah kolaylık versin bende yarın pazar günü misafirler gelecek onlar için pasta brek tarzı bişeyler yapmayı düşünüyorum bakalım ben nasıl dayanıcam delikafadulden

Canim benim olsun tatlim,kiziken ev islerine alisik isen evlenince kendi evin olunca ev islerinden hic sikilmazsin sorda gelmez.Mumkuse evinde hersey yapmayi ogrenirsen evlilik hayati zor gelmez senin icin.kaydirigubbakcemile2:hulya:

fazlasıyla alıştım merak etme canım hatta bıktım bile diyebilirim kaydirigubbakcemile3 hele bi evleneyim de azcık eşim yapsın di mi (hayal mi kuruyorum yoksa var mı böyle erkekler :roflol:)

nachtingal canım sana maşallah demiştim ama sanırım nazar değdi bu hafta daha ii olacağına eminim

Sağol canım. Toparlayacağım.

eveeeet ben de kilo mu yazayım
bu hafta 65leri tekrar gördüm ya... uzun bi süre memlekete gitmem :olmaz: çünkü en son 65i gördüğümde annemin yanındadın kaç hafta oldu geri bu kiloya dönebilmem
veee 65.5 hihoyyyt 1.100 verdim :sm_cool:

Tebrikler canımm

gunaydin arkadaslar,Dun aksam tartildim sok gecirdim kilom kac cikti biliyormusunuz 74.200 GR.bU SABAH TARTILDIM KILOM 70.800GR BU NASIL BIR TARTI YA.acaba bu normal tarti mi alsam ama o nasil olur gramlari nasil gorcez?

Aksam katilmadim haber geldi bugun icin misafirlerim gelcek,oglumun sut annesi ve kerdesi geliyorlar.Evim baya daginikti biraz temizledim.Gunduz giremeyecegim,aksam gecmisi okurumsizinle olurum.

Canım, güvendiğin bir ecanede tartıl, belki de 70 doğru kilondur.

bu arada herkese günaydın.
ben bugün tartılamadım.ayrıca midemdeki ve karnımdaki şişlik hala inmedi. canım sıkkın bişey yapasım gelmiyor açıkçası. arasıra gaz sancılarım var.hamile gibiyim. bugün başka gelemem herhalde.meliscim beni aynı geçersin. bu arada dün akşam annem geldi.eşime sinir oldum.nefret ediyorum bu hayattan.
üzgünüm kızlar ama mutlu değilim. gerçekten mutlu değilim.ömrümün sonuna kadarda olamıcam sanırım. herkese iyi günler.

Arkadaşım benim, öyle lütfen düşünme. Tabi ki mutlu olacaksın. Ne güzel bir oğluşun var, sağlıklısın. Erkekler böyle yapıyorlar, eşlerini üzüyorlar. İnanıyorum ki pişman olmuştur.

rüyamda birimiz kilo almisti :)) bakiyorumda nachtigallmis :roflol:

güzelce kalaylamistim seni :)) azicik caba göster diye :))
simdi kalaylamicam ama kalaylamis kadar oldum sanirim :roflol:

Kalaylandım, parladım. Ama anlayamadığım şu: kıyafetlerde bir fark yok. Umarım egl öncesi şişkinliktir.

hoşgeldin güzelim nasılsın? umarım nişanlınla durumlar iyidir.
genelde herkes iyi, nactigall ve acıbiber kilo almış ama her hafta verilecek diye bir şey yok tabi bazen verilir bazen alınır :)))
sen ne yaptın 2 kilo vermek için, bize anlatacaktın.

Gümbür gümbür aldım şekerim

melisciğim 5 kişide olsak yapalım bu hediye olayın gerçi çift rakam gerekli ama olsun

Yapalım yapalım...
Büyük çekiliş nedir?

bir ben kilo almışım nasıl yani yaaa..nasıl yapabildim bunu yaa.hemen atağa geçiyorum kızlar.inş verecm bu kiloları ben...bir ileri 2 ger ama hatamı anladım doğumdan sonra 71 kiloydum 10 kilo verdim eski kıyafetlerimin içine girebilmem ve herksin zayıflamışsın demesiyle yelkenleri suya indiriverdim herhalde.aslında çok kaçamakta yapmadım ama regl dönemim yakın o yüzden mi şiştim acaba? ay sinir oldum kendimeeee

Canım ya, ben de insanlar zayıflamışsın dediğinde yelkenleri suya indiriyorum.

akşam körili tavuk az fırında patatesle salata yedim

Afiyet olsun canım. Körili tavuğa bayılırım.

Kızlar, öğlen döner yedim. Şimdi de bir mandalina. Belki iki olur.
45 dk bisiklete bindim.

iyi aksamlar kizlae geldim ama kimsecikler yok 1 saat step yaptim geldim
öglen
haslama patates yedim
1 bardak cay
toplam 2.5 litre su aralarda elma
1 saat step

evettt 1.yiz yşne derecedeyiz güzelim sen de bireyselde birincisin hayatım bir arkadaşla 1.liği paylaşmışsın ama o yeni üye ve sen gibi 65den 63e düşmüş :))) deneyimlerini paylaşıma yazman lazım :))) bunu söylemeyi çok sevşiyorum. Bu senin 2. birinciliğin değilmi tecrübelisin bu konuda. Yaaaa ben de bir kere yaşamak istiyorum bu duyguyu, diğer takımlar şu ara durgunken tam zamanı aslında kızlar dereceleri toplayalım.
kallistecim teşekkürler :))

kızlar yine annemlerdeyiz dışarıda yemek yedşk hem öğlen hem akşam akşam da öğlen de iyiydi çok kaçırmadım hiç şiş hissetmiyorum kendimş öğlen köfte akşam balık yedim hep de kızım yarısını yedi. Babama lazım sanırım bilgisayar her an çıkabilirim.

nactigall ve baharı görüyorum nasılsınız kızlar ayyy bu klavye deli etti beni 8 inch laptop harf yerleri çok yakın yanlış harfkere basıyorum.

nactigall ve baharı görüyorum nasılsınız kızlar ayyy bu klavye deli etti beni 8 inch laptop harf yerleri çok yakın yanlış harfkere basıyorum.

Şekerim, burada görünüp aslında burada değildim. Herhalde çıkmayı unuttum. hihihihi
Ben de bir kez 1. olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilmek isterim.:1hug:

Güzelim, seni tebrik ediyorum:sm_cool:

evet nacigallim yaaa anlaşalım aramızda her hafta birimiz birinci olalım, bu hafta bana destek olun hepiniz önce ben 1. olayım nerdeyse 1 yıldır burdayım.

evet nacigallim yaaa anlaşalım aramızda her hafta birimiz birinci olalım, bu hafta bana destek olun hepiniz önce ben 1. olayım nerdeyse 1 yıldır burdayım.
Bu hafta sana çalışalım o zaman şekerim. Tek handikapın annende kalıyor olman. Diyet başkalarının yanında olmuyor. Okul çıkışında eve geldiğim zaman daha az saçmalıyorum.
Hayatım, bu hafta sen birinci olacaksın, hazır ol alkisalkisalkis

bende 1.olmak istiyorum ama kaptanım bu hafta sana yoğunlaşalım ne dersin... ??
bence yapmadığın bişey yap :)) spor yap :))
ayyy diyene bak :))

Günaydın kızlar,
Gününüz güneşli, rejiminiz bol olsun.
Kahvaltı standart. 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve ve 1 yumurta (cumartesi şerefine)
Öğleye doğru 1 pk etiform yerim. Öğlen için okula sandviç götürüyorum. Uno light sand. ekmeği (içi çıkarılmış) İçinde peynir var. Yanına ayran koydum. Öğleden sonra da 2 mandalina yerim herhalde.

adcığım sen kilo verdinmi şeker bide kafama ne takıldı
senin boyun kaç çünkü çok zayıfladın 54 kilosun vallahi merak ettim boyunda çok kısa değil fotoğrafların da öyle görünüyor
bu hafta veremedim hatta aldım diye tartıya çıkmadım. boyum 1.55 hayatım.yada 1.56 ikisinin biri.resimde bulunduğum yer çatıkatı ya orda sanırım uzun göründüm.

aman be güzelim arkekleri anlamak çok z<or hiç kafana takma annenle güzel günler geçir hiç bir erkek için üzme kendini küfret içinden çığlıklar at içinden yak dünyayı rahatla ama kendini üzme sonra annende üzülür anneler hislidir anlarlar özelden msnmi gönderiyorum ekle beni
valla sadece çok sinirlendim hayatım.başka bişy değil.üzülmüyorum arık onun yaptıklarını sinirleniyorum hemde çook. annem sağolsun bişey yokmuş gibi davrandı.yormadı beni.
sağol hayatım özledim şimdiden :gitme:
arkadaşımın neden canı sıklmış bu erkekler böyle çoğu zaman düşüncesiz ve kaba olabiliyorlar. Canını sıkma canım senin canını sıkan şeyleri annen farketmemiştir bile. Şu an regl öncesisisn herhalde canının sıkkınlığı da şişkinliğin de ondandır, geçsin neşen yerine gelir tatlım. Biz seni çok seviyoruz.
benim eşim biraz fazla abarttı bu düşüncesizlik işini. ne yapalım artık katlanıcaz yapcak bişey yok malesef.ama öğretmek için çaba sarfediyorum yada alışmak için inanın.

sanırım biz evliliklerden yada insanaradan çok şey beliyoruz :(( erkekler bizi bizde onları anlamıyoruz
senin istediğin sadece saygı ama krşındaki bazen bi haber oluyor....
unutma sen de bi annesin hem de bi erkeğin annesi... senmutlu olmazsan o da mutlu olamaz ve bunun için senin çoook güçlü olman lazım
bazı şeyleri yerine oturtmadan biri başlıyor ve yine biri başlıyor. üstüste birikinced zıvanadan çıkıyorum malesef. haklısın hayatım.

melisciğim 5 kişide olsak yapalım bu hediye olayın gerçi çift rakam gerekli ama olsun
ben varım arkadaşım.
sıkma canını hayatım biraz gamsız olmak lazım bu hayatta biraz da bencil öyle insanlar mutluluğu yakalıyolar sanırım umarım bir gün gamsız olmayı öğreniriz bizde :Saruboceq:
aslında bencil olmayı biliyorum ama yapamıyorum.sanırım yapamamda.artık çok geç baharcım.

ben geldim şekerler :))) ay bugün başıma gelenler akşam 17:30 da evdeydim ,sabah kurs öğleden sonrada sohbete gittim,eve gelmek için çarşıdaydım haftasonu ereğliye geçerim dedim ablama ve abimin yanına atm'den para çekecektim ki sağı baktım çantam yok soluma baktım yine yol ellerim dolu olduğu içi,n çantamın yokluğunu hiç hissetmemişim paltomun cebinde param var ALLAH'tan telefonumda elimde ama çantam yok :bbo: hemen sohbet yaptığım eve ulaştım orda unutmuşum nerdeyse bir saat karanlıkta ve soğukta çantamı bekledim ...gecikmeden dolayı ablama geçemedim çünkü çok geç olmuş oluyodu öle bir gündü işte bende vardır bir hayır dedim :))
geçmişolsun hayatım evet vardır her işte bir hayır.

Fıstıklar 1. olmuşsunuz tebrik ederim ... hepinizi öperim ..kaçarım...
bende tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. güzelim seni 2 kere tebrik ediyorum.

Arkadaşım benim, öyle lütfen düşünme. Tabi ki mutlu olacaksın. Ne güzel bir oğluşun var, sağlıklısın. Erkekler böyle yapıyorlar, eşlerini üzüyorlar. İnanıyorum ki pişman olmuştur.
insan sinirlenince herşeyi söylüyor.geçti hayatım sağol.şimdi daha iyiyim. o pişmanlık duyuyor ama oda bana kızıyor. ne kadar kızsamda bağırsamda onu seviyorum. :kedi:

bende 1.olmak istiyorum ama kaptanım bu hafta sana yoğunlaşalım ne dersin... ??
bence yapmadığın bişey yap :)) spor yap :))
ayyy diyene bak :))
dosbacım koşu bandını bana göndersene hayatım. paslanmaktan kurtarayım garibimi. lülülülülülü

Günaydın kızlar,
Gününüz güneşli, rejiminiz bol olsun.
Kahvaltı standart. 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve ve 1 yumurta (cumartesi şerefine)
Öğleye doğru 1 pk etiform yerim. Öğlen için okula sandviç götürüyorum. Uno light sand. ekmeği (içi çıkarılmış) İçinde peynir var. Yanına ayran koydum. Öğleden sonra da 2 mandalina yerim herhalde.
sanada günaydın hayatım sağol. tüm takıma günaydın. şu sandiviçlere bende bakayım iyi gibi görünüyor.
a.s.

bitanem haydi herhafta birimiz birinci olsun tatsın bu duyguyu.bende 6 aydır burdayım ve artık 50 lili kiloları görmek istiyorum

merhaba kızlar nasılsınız ben sanırım kardeşimden kaptım hastalığı boğazım acıyo öksürüyorum bi de ama onun dışında herşey normal görünüyo gribe pek benzetemedim halsizlik falan da yok elimde mendille de dolaşmıyorum ama baştan tedbirimi almam lazım zaten kahvaltıdan sonra hemen soğuk algınlığı için bi ilaç içtim bol bol da meyve yerim gün içinde yataklara düşmeyim de :gitme:

merhaba kızlar nasılsınız ben sanırım kardeşimden kaptım hastalığı boğazım acıyo öksürüyorum bi de ama onun dışında herşey normal görünüyo gribe pek benzetemedim halsizlik falan da yok elimde mendille de dolaşmıyorum ama baştan tedbirimi almam lazım zaten kahvaltıdan sonra hemen soğuk algınlığı için bi ilaç içtim bol bol da meyve yerim gün içinde yataklara düşmeyim de :gitme:

aman canım dikkat et kendine meyveni sebzeni bol tüket ama en önemlisi bol bol dinlen

Back