melis canım gecikince yardım edeyim dedim ama(
tam beceremedim(
melisciğim eğer 61 çıktıysan kilo vermişsin bence yazmalısın aynı geçme
dosbacığım bu ara boşum o yüzden yardım edeyim dedim başkanıma o annesiylek ızıyla bizim yerimizede vakit geçirsin bizim özlemimizide hafifletir biraz
emirelcim baban için geçmişolsun hayatım.
meliscim tekrardan. Allah kavuştursun diyeyim hayatım.
bu arada herkese günaydın.
ben bugün tartılamadım.ayrıca midemdeki ve karnımdaki şişlik hala inmedi. canım sıkkın bişey yapasım gelmiyor açıkçası. arasıra gaz sancılarım var.hamile gibiyim. bugün başka gelemem herhalde.meliscim beni aynı geçersin. bu arada dün akşam annem geldi.eşime sinir oldum.nefret ediyorum bu hayattan.
üzgünüm kızlar ama mutlu değilim. gerçekten mutlu değilim.ömrümün sonuna kadarda olamıcam sanırım. herkese iyi günler.
canım annemi nasıl özledim( bayramda gitmeyi düşünmüyoruz ( ilk defa ayrı bayram geçireceğim
bu arada herkese günaydın.
ben bugün tartılamadım.ayrıca midemdeki ve karnımdaki şişlik hala inmedi. canım sıkkın bişey yapasım gelmiyor açıkçası. arasıra gaz sancılarım var.hamile gibiyim. bugün başka gelemem herhalde.meliscim beni aynı geçersin. bu arada dün akşam annem geldi.eşime sinir oldum.nefret ediyorum bu hayattan.
üzgünüm kızlar ama mutlu değilim. gerçekten mutlu değilim.ömrümün sonuna kadarda olamıcam sanırım. herkese iyi günler.
dosbacım sen de şanslısın yine annene çok sık gidiyorsun, anneleri uzak olanların işi zor, çok büyük destekler çünkü. Biz hemen hemen hergün görüşüyoruz günde 4-5 kere de telle konuşuyoruzdur uzak olsa ne yapardım bilmem. Tabi bu da biralışkanlık.
kilom 66,4 :1shok:
insallah tartim bana bir oyun oynamiyordur :lepi:
ve yarin sabah yine görürürüm bu kiloyuu :dance::dance::teytey:
hoş geldin nereusum
evet dosbacım çok haklısın yurt d ışında olanların işi çok zor.
nereusum gelmiş hoşgeldin nasılsın tatlım
ferdacim beni cekilis listesinden cikarirmisin bebisim.. büyük cekilise katilacagim .. insallah darilmazsiniz.
melisciğim herkesin kilosu tamam galiba bana ihtiyacın yok ise çıkacam tatlım nereus sakın biyerler kaçma artık buralarda takıl emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?