- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 29
evet cnm belkide ondan rahatsızlandım:26:canım çatlaklar kilo alıp vermede olur bendede var göbek kısımlarımda ve diz arkalarımda ama toparlamaya başladıistediğin kiloya gelince çatlağın çok olcak ve o zaman işte sporun babasını yapman gerekecek
bencede toparlanmalıyız
makarna salatası yağsız bile olsa olmamış cnm
evet küçülüyor birkaç beden.göğüs yağdan oluştuğu için.
Eki Görüntüle 980306
baksana resmen yağdan.
ahahaeziyetini biz çekiyoruz ama.
yok cnm bazıları büyük gögüs sever
tartıda gördüğüm rakam eksildikçe benim iştahım kapanıyorrrrr ehehehhe sevindirik mutlu bişi oldum ben yaa:))) hafta sonu cozutunca tartılmayacaktım da 3. haftanın hatrına tartılım dedim de eehhehehe yaa mutlu bişi oldum ben kızlarr yüzüme en kocamanından bi gülümseme yerleşti
kızlar bu gün 3 haftam bitti ve toplamda tam tamına 10kg verdim ama her hafta bi önceknin yarısı kadar verdim
Hanımlar günaydınnnn ben öyle bir cumartesi geçirdim kiiiii acilen toparlanmam lazım nefret ediyrum bu halimden hemen gaza gelip cozutuyorumcumaya kadar spor cezası verdim kendime 4 gün üst üste yürüyüş bsiklet ve ip atlama Allah beni kahretmesin offff poffff bu gün diyetisyene mail atacam bana menü yazması için.bu hafta için hedefim 88.
kızlar bu gün 3 haftam bitti ve toplamda tam tamına 10kg verdim ama her hafta bi önceknin yarısı kadar verdim
tartıda gördüğüm rakam eksildikçe benim iştahım kapanıyorrrrr ehehehhe sevindirik mutlu bişi oldum ben yaa:))) hafta sonu cozutunca tartılmayacaktım da 3. haftanın hatrına tartılım dedim de eehhehehe yaa mutlu bişi oldum ben kızlarr yüzüme en kocamanından bi gülümseme yerleşti
bazen kendimi çenemin altında dambıl taşıyor gibi hissediyorum
Hanımlar günaydınnnn ben öyle bir cumartesi geçirdim kiiiii acilen toparlanmam lazım nefret ediyrum bu halimden hemen gaza gelip cozutuyorumcumaya kadar spor cezası verdim kendime 4 gün üst üste yürüyüş bsiklet ve ip atlama Allah beni kahretmesin offff poffff bu gün diyetisyene mail atacam bana menü yazması için.bu hafta için hedefim 88.
Selam kızlarbugün sıkıcam kendimi. dünkü fiyaskodan sonra tartılmak istemiyordum ama merakıma yenik düştüm ve tartıya yansımış. ama ben üstesinden gelirim bu işin. haftasonu hedeflediğim kiloya alnımın akıyla ulaşıcam inşallah.
insallah cnm.cok mu artıdasın?:44:
valla pis gaza geldik olmadı hiç demekki cuma rehavetinden kurtulmamız gerekiyormuş.Nasıl bir ceza istersin tatlım mekik olabiler mi:?Aynen cnm yaa.. Ne oldu birden bire anlamadim ya
Banada ceza verin kizlarrr.
Hergun yuruyus yapiyorum aslında.
çok iyi gidiyosun canım bence de ulaşacaksın.Selam kızlarbugün sıkıcam kendimi. dünkü fiyaskodan sonra tartılmak istemiyordum ama merakıma yenik düştüm ve tartıya yansımış. ama ben üstesinden gelirim bu işin. haftasonu hedeflediğim kiloya alnımın akıyla ulaşıcam inşallah.
benimkiler doğal masa işlevi görüyor.yatağa uzandığım zaman notebook umu onlara yaslıyorum rahat ediyorum. ahaha. ya küçüldüklerini fark ediyorum ama biliyor musun? ben kilo verince göğüslerim direk etkileniyor ve küçülüyor.
tebrik ederim.İnşallah tartıda hedefini gördüğünde de böyle gülümsersin.
benim de pazar günüm rezalet geçti.bende cumaya kadar cezaya çarptırdım kendimi.
çok iyi gidiyosun canım bence de ulaşacaksın.
kendini cezalandırmak hahahaha biz bu işi de beceririz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?