Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bugün neler yedim sabah bir degisiklik yaptim aksam oglum gözleme istedi ona yaptim ama aksam kendim yemedim kendime hayret ettim ama
sabah cok kücük bir parca ondan yedim
1litre su ictim 1 elma
öglen 1 tane tavuk köfte yedim yaninda salata
1litr su
aksam
1 kepce ezo gelin corba aslinda canim istemiyordu ama mecbur yedim ilac icin
1 litr su yatasiya kadar
fazla degil 10 dakika kadar bisiklet sürdüm

keşke senin okulun özel olsaydı size bişey öğretmemişler deyip duruyor 1000 rakamını soruyor gösteriyorum kabul etmiyorrrrrrr immmmdaaaaaaaaattttt yaaaaaaaa

melyezit canim asagida görünüyorsun nasilsin
nactigal ve bahar sizler nasilsiniz

Karamanlıcım, sanırım daha iyiyim. Bugün bisiklete bile bindim. Mutluyum. Sanırım bir haftalık kaçamak dönemim bitiyor yavaş yavaş.
sen anslsın canım?

karamanlım sorma kızla boğuşuyorum

Yerim ben onuu. İnatlaşır bi de şimdi. Ben daha iyi biliyorum diye inat ediyor mudelikafadulden

canım çok az yemişsinnnnnnn

canım sorma giitsin çıldırtıyor beni ama bu kız hep böyleydi karakteri çocuğun malesef baba tarafına çekmiş halaları babannesi ve malesef eşim çok bilmiştirler buda onlara çekmiş hiç ütevazilik yok kızda anlamadım gitti (bu anlattığım kız benim cadoloz oluyor bu aradadelikafaduldendelikafadulden)

Bir arkadaş yeni nesil çocuklar için annelerinden ilkokul mezunu doğuyor bunlar demişti. Vallahi öyle. İleride düzelir :teselli:

aşkitocum ne oldu sana nazar değmiş hakkaten üstelik pişman da değilsin kaydirigubbakcemile3 neyse cumaya 2 gün kala artık verirsin 2 günde yediklerini olan olmuş güzelim

sorma canım ben de hastaneye gidemiyorum o yüzden oysaki vitamin eksikliğim var belki de bu aralar saçlarımın dökülme sebebi vitamin eksikliğindendir vitamin takviye etmeye giderken hastalık kapmaya korkuyorum :gitme: senin eşin doktordu b12 vitamini eksikliği saç dökülmesi yapar mıymış benim için bi öğrenirmisin canımmmm :kedi: :1hug:

canım bu arada geçmiş olsun benim kardeşimde hasta ama domuz gribi olduğunu sanmıyorum onunki tamamen ihmalkarlık zaten onunda ateşi yok sadece kuru kuru öksürüyo düşün normalde rapor almak için bin tane laf edersin doktora ama adam 4 gün yatak istirahati verdi direk okula gitmemesi için salgın ne durumlara geldi nasıl korkuluyo bu da bir örnek

ayy bu hüplet gümleti kim koydu buraya hiç hoşuma gitmedi :sinifsinif: hele iskender mafoldumben

ben koydummmmmm kaydirigubbakcemile3 (not:benim de hiç hoşuma gitmedi ama cı gerçekler canım napimdelikafadulden)

oyyyy kıyamam minik cadıya senağlama çocuk işte nerden bilsin hasta olmaması için uzaklaştırıldığını hep ilgi bekliyolar yavrucaklar
4 gün 4 kilo olmasın da canım aman dikkat çünkü anneleri biliyoruz sen bitirdikçe doldururlar tabağını yine de sen hemen toparlanmaya bak çok da sıkı rejim yapma atlatana kadar yerimseniben

ben de bugün dışardaydım ve dediğin gibi metro da otobüslerde aynen o durumda etrafta maskeli insan görünce bi tuhaf oluyorum gerçekten çok abartıldı herkes korku içinde yaşıyo umarım en kısa süreçte sona erer de bu salgın bi rahat nefes alırız kar yağarsa mikrobun yayılması bi nebze de olsun azalır heralde..

o yüzden eve gidince ye demiştim canım akşam yemeği yenmeyince insan açlıktan uyuyamıyo ve dooooğğğğruuuu mutfağaaaa delikafadulden

netin hayırlı olsun canım bundan sonra daha sık muhabbet edebiliriz genelde akşamları müsait olup takılıyo herkes :1hug:

canım çankaya kısmının elektrik sorunu acaba ne zaman çözülür bilmem ben 10 ay çalıştım öveçlerde bir türlü bitmek bilmemişti yol çalışmaları tabi her günki elektik kesintileri de üstelik tam işin yoğun olduğu saatte bi gidiyodu bekle allah bekle artık alışmıştık ve 5 dakika da bir yaptıklarımızı kaydederek çalışıyoduk kaydirigubbakcemile3

yanlış anlaşılmak istemiyorum bu konuda ve kesinlikle polemiğe girmek gibide bir niyetim yok herkezin görüşüne saygım var ama yaşantım ve düşüncelerim gereği böyle konularda biraz hassasım...

Merhaba bayanlar nasılsınız?Benim birz canım sıkkın kavga ettik nişanlımla.Offf valla şu erkekeleri anlamak çok zor...Bugün yediklerim sabah klasik kahvaltı,arada 1 mandalin,elma öğlen 1 parça börek 2 bardak ayran.Akşamlık sinirden hiçbişey yiyesim yok.Sabah 1 saat spor yaptım.

bugün neler yaptığıma gelince siz şimdiden sopaları çıkarın bence
sabah kahvaltı yapmadan çıktım erkenden arkadaşımla işlerimizi bitirdikten sonra öğlenleyin 1 kaşarlı simit 1 tane de normal simit 2 çay(ikişer şekerli) ondan sonra otururken bir de sıcak çikolata gezdik dolaştık baya yürüdük alışveriş merkezlerine girdik tabi ben vitrinlere baktıkca kendime kızdım yediklerim için ama olan olmuştu klava: arkadaşım için alışveriş yaptık birer limonata içtim sonra baya yorulmuştuk çünkü ondan sonrada eve geldim 3-4 yemek kaşığı kıymalı patates yine aynı oranda makarna benimkisi biraz "battı balık yan gider" hesabı oldu hem de cumaya bu kadar az vakit kalmışken yarın tüm gün meyve yoğurt ve sütle idare etmeye çalışıcam :gitme:

geçmiş olsun emirelde hasta hahah domuz gribi oldum yaşasın dedikçe anneme afakanlar basıyorkafamçokkarıştı

emirele de geçmiş olsun canım. Biraz önce haberlede enfeksiyon uzmanı bir doktor şu anki tüm gripler h1n1 virüsü sebeplidir diyor kimisinde ateş ve diğerleri, kimisinde sadece öksürük, kimisinde sadece nezle olabilir diyor. CADIARZU

Geçmiş olsun ve afiyet olsun canım. Madem annendesin, tadımı çıkar. Mutfak işi yok kaydirigubbakcemile3

yok yarın gişdiyoruz anneme teşekkürler tatlım. Sana da afiyet olsun.

canim cok gecmis olsun aman kendine dikkat et sevgilikaptanim

çok teşekkürler canım.

evet olabilir tabi zaten ismini yılbaşı koyduk bence de yılbaşı bayram farketmez bilmem fikirlere açığım.

keşke senin okulun özel olsaydı size bişey öğretmemişler deyip duruyor 1000 rakamını soruyor gösteriyorum kabul etmiyorrrrrrr immmmdaaaaaaaaattttt yaaaaaaaa

tam bir cadıııı inanmıyorum.

evet canım saç dökülmesi yaparmış.
teşekkür ederim canım. Kardeşine de geçmiş olsun. Doktor dediki kimisi sadece kuru öksürük olarak geçirirmiş ama hepsinin alytında h1n1 virüsü varmış ondan belki vermiştir istirahati belki o kolay atltmıştır virüsü ama başkasına bulaştırırsa kötü atlatır.
annemle bnasıl başedeceğimi bilmiyorum belki akşamları imdatttt diye evime kaçarım :)))
kar konusunda hem fikirim salgını dizginler belki.

yanlış anlaşılmak istemiyorum bu konuda ve kesinlikle polemiğe girmek gibide bir niyetim yok herkezin görüşüne saygım var ama yaşantım ve düşüncelerim gereği böyle konularda biraz hassasım...

yanlış anlaşılmadın hayatım. Polemik de yok biz iyi geçinen bir takımız ve zayıflamak amaçlı buradayız elbet fikir ayrılıkları olur insanlık gereği. Hassas olmana gerek yok tatlım hepimiz aynı fikirdeyiz zaten.

boşver canım sebebini bilmiyorum ama erkekler düşünmeden hareket ediyorlar canını sıkma herkesin yaşadığı şeyler bunlar bizde de oluyo

desene saç dökülmemi önlemem imkansız doktora gitmeden bugün o kadar bakım yağı falan aldım vitamin takviyesi yapmadan canlanmayacak heralde bugün saçlarımı da kestirdim üstelik daha kolay bakım yaparım canlanır diye çünkü baya uzamıştı yıkayıp kurutmak bile sorun oluyodu :gitme:
bu arada h1n1 virüsü bana da geçmiş desene bende arada bir öksürüyorum ama ne halsizlik ne ateş ne de burun akıntısı falan yok allah şifasını versin herkese ne diim zaten bi programda dinlediğim doktor şubat ayına kadar herkese bulaşmış olacak demişti arkadaşlar hepimiz dikkatli olalım diyet yapıyoruz diye kısıtlama yapmayalım herşeyi, bol bol meyve sebze tüketelim suyumuzu da içelim dermansız düşmeyelim aman haaa lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…