- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Geçmiş olsun meliscim bol bol c vitamini al.....Medya biraz abarttığı için ibsanlarımızda korkuyorlar.Hastanelerde içler acısı durumda.Benim geçen gün çok şiddetli baş ağrım oldu,ağrı kesici içtiğim halde geçmedi.Doktora gittim.O hastahane ne kadar kalabalık anlatamam sana.....Herkesin korkusuda h1n1 oldum mu acaba?Allah herkese şifa versin.kızlar merhba hastayım birazcık acayip bir yorgunluk vardı 2 gün de erkenden uyudum öyleki melisin uyku saatine kadar bile aralarda uyumuşum. Burun tıkanıklığım ve akıntım var biraz ateş falan yok, aslında pazardan beri hafif burun tıkanıklığı vardı da bilmem nezle gibi. Bakalım nasıl ilerleyecek, kızımdan korkuyorum bugün birkaç kere hapşırdım evde maske de yoktu. Çevremde hasta kimse de yoktu nedir anlamadım şu malum grip değildir umarım, ama onda çok ciddi ateş oluyor. Eşim pazar nöbetçiydi özelde olmaısna rağmen 240 hasta bakmış normalde pazarları 40 falan bakardı. Geçen haftada devlette acildeydi 2 doktor 1000 kişiye bakmışlar durum çok kötü yani hem doktorlar hem de hastalar için. En çok da şeye kızıyor %70inde birşey yoktu diyor gelip orda kapıp 2 gün sonra hasta olarak geliyorlar diyor, kimseye test yapmak istemiyorum diyor çünkü şüphelenip yaptıklarının hepsi pozitif çıkmış sonra yapmayı bırakmış, aileler perişan oluypr ağlıyorlar 1 saat susturamıyorsun diyor mormalde ilgilenirim çok ama dışarıda 5 saattir bekleyen insanlar var diyor. O kadar felaket tellallığı yaptılarki (ihalesiz aldıkları aşıları satmak için) medyaya da fırsat sürekli ölen haberi veriyor çoğunun kronik rahatsızlığı var hem normal gripten de her yıl birsürü insan ölüyor, neyse biri beni durdursun. çevremde olanlar var en yakın kardeşim işte 3 günde atlattı bağışıklık sistemi ile ilgili diğer hastalıklar gibi buna inanır bunu söylerim. Allah herkese yardım etsin.
Ballı limonlu su bilgisi için teşekkür ederim canım.Bende yapayım onu.Biri yanımda hasta olmasın hemen ertesi gün bende hasta oluyorum.selam fıstıklarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınız şekerler?
ebn de evden yeni gelebildim..eşimin dükkandayım şu an..sabahtan beri evdeydim 2 gündür usta var evimizde..iç kapılarımı boyatıyorum..aman en zor işmiş yaa...elimse elektirik süpürgesiyle gezziyorum..ama sonuç güzel olucakk inşşhihoyyyt
MELİS cim canım çok geçmiş olsun..biz sağlık personeli birinci derece risk altındayız..benim de en son nöbetim o kadar kötü geçtiki...normal hasta sayımızın 3 katıydı..çok kötü ortalık ve ben de aşı olmadım..bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalışıyorum ..bol bol ballı limonlu su içelim arkadaşlar öok faydalı..
meliscim bu arada ne zaman uygun olursa o zamn yazarsın cnm beni listeye..ben paylaşımdayım..
bu arada eve internet aldık kızlar bu akşam kullanabilicem..bundan sonra ben de akşamları yazabilciem sizlere ve diyalogum kopmamış olucak:1hug:
Ay sormayın ya,bende kk dan dolayı işlerimi çok geç saatlere kadar bitirebiliyorum.Artık işimi bitirmeden oturmuyorum ama.benimki de pişmann aşkitooo..daha önce den kk yüzünden tavuk tencere yakmışlıgım varrkaydirigubbakcemile3ama dırdırıma dayanamadım garibim aldı yine internetŞeniz
boşver canım sebebini bilmiyorum ama erkekler düşünmeden hareket ediyorlar canını sıkma herkesin yaşadığı şeyler bunlar bizde de oluyo![]()
Aslında beni anladığını söylüyor ama çok sinirli olduğundan bağırıyor.Madem anlıyorsun biye bağırıp,sinirleniyorsun demi?Neyse canım...