• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhba hastayım birazcık acayip bir yorgunluk vardı 2 gün de erkenden uyudum öyleki melisin uyku saatine kadar bile aralarda uyumuşum. Burun tıkanıklığım ve akıntım var biraz ateş falan yok, aslında pazardan beri hafif burun tıkanıklığı vardı da bilmem nezle gibi. Bakalım nasıl ilerleyecek, kızımdan korkuyorum bugün birkaç kere hapşırdım evde maske de yoktu. Çevremde hasta kimse de yoktu nedir anlamadım şu malum grip değildir umarım, ama onda çok ciddi ateş oluyor. Eşim pazar nöbetçiydi özelde olmaısna rağmen 240 hasta bakmış normalde pazarları 40 falan bakardı. Geçen haftada devlette acildeydi 2 doktor 1000 kişiye bakmışlar durum çok kötü yani hem doktorlar hem de hastalar için. En çok da şeye kızıyor %70inde birşey yoktu diyor gelip orda kapıp 2 gün sonra hasta olarak geliyorlar diyor, kimseye test yapmak istemiyorum diyor çünkü şüphelenip yaptıklarının hepsi pozitif çıkmış sonra yapmayı bırakmış, aileler perişan oluypr ağlıyorlar 1 saat susturamıyorsun diyor mormalde ilgilenirim çok ama dışarıda 5 saattir bekleyen insanlar var diyor. O kadar felaket tellallığı yaptılarki (ihalesiz aldıkları aşıları satmak için) medyaya da fırsat sürekli ölen haberi veriyor çoğunun kronik rahatsızlığı var hem normal gripten de her yıl birsürü insan ölüyor, neyse biri beni durdursun. çevremde olanlar var en yakın kardeşim işte 3 günde atlattı bağışıklık sistemi ile ilgili diğer hastalıklar gibi buna inanır bunu söylerim. Allah herkese yardım etsin.
Geçmiş olsun meliscim bol bol c vitamini al.....Medya biraz abarttığı için ibsanlarımızda korkuyorlar.Hastanelerde içler acısı durumda.Benim geçen gün çok şiddetli baş ağrım oldu,ağrı kesici içtiğim halde geçmedi.Doktora gittim.O hastahane ne kadar kalabalık anlatamam sana.....Herkesin korkusuda h1n1 oldum mu acaba?Allah herkese şifa versin.
selam fıstıklarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınız şekerler?
ebn de evden yeni gelebildim..eşimin dükkandayım şu an..sabahtan beri evdeydim 2 gündür usta var evimizde..iç kapılarımı boyatıyorum..aman en zor işmiş yaa...elimse elektirik süpürgesiyle gezziyorum..ama sonuç güzel olucakk inşşhihoyyyt
MELİS cim canım çok geçmiş olsun..biz sağlık personeli birinci derece risk altındayız..benim de en son nöbetim o kadar kötü geçtiki...normal hasta sayımızın 3 katıydı..çok kötü ortalık ve ben de aşı olmadım..bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalışıyorum ..bol bol ballı limonlu su içelim arkadaşlar öok faydalı..
meliscim bu arada ne zaman uygun olursa o zamn yazarsın cnm beni listeye..ben paylaşımdayım..
bu arada eve internet aldık kızlar bu akşam kullanabilicem..bundan sonra ben de akşamları yazabilciem sizlere ve diyalogum kopmamış olucak:1hug:
Ballı limonlu su bilgisi için teşekkür ederim canım.Bende yapayım onu.Biri yanımda hasta olmasın hemen ertesi gün bende hasta oluyorum.
benimki de pişmann aşkitooo..daha önce den kk yüzünden tavuk tencere yakmışlıgım varrkaydirigubbakcemile3ama dırdırıma dayanamadım garibim aldı yine internetŞeniz
Ay sormayın ya,bende kk dan dolayı işlerimi çok geç saatlere kadar bitirebiliyorum.Artık işimi bitirmeden oturmuyorum ama.
boşver canım sebebini bilmiyorum ama erkekler düşünmeden hareket ediyorlar canını sıkma herkesin yaşadığı şeyler bunlar bizde de oluyo :utangac:

Aslında beni anladığını söylüyor ama çok sinirli olduğundan bağırıyor.Madem anlıyorsun biye bağırıp,sinirleniyorsun demi?Neyse canım...

Aslında beni anladığını söylüyor ama çok sinirli olduğundan bağırıyor.Madem anlıyorsun biye bağırıp,sinirleniyorsun demi?Neyse canım...

hatasını anlayacaktır takılma canım uzun süren ilişkilerde her ii tarafta da çok rahat tutumlar olabiliyor yani belki bağırdığı için kırılacağını düşünememiştir hele birde sinirliyse pek bulaşmamak gerekiyo kaydirigubbakcemile5

sağol melankolim ben iyiyim hayatım sen nasılsın.bende geçmişi okuyordum.bhr az önce burdaydı ama kaçmış uyanık.belkide buralardadır aman duymasın. kaydirigubbakcemile3

baharcım saçların için yer elması ye canım... eskilerin tabiridir... ben yerim ve kısacık saçlarım bi kışta belime yaklaşır :)) saçların canlanır...
tabii b12 için sanırım et yemen lazım??

baharcım saçların için yer elması ye canım... eskilerin tabiridir... ben yerim ve kısacık saçlarım bi kışta belime yaklaşır :)) saçların canlanır...
tabii b12 için sanırım et yemen lazım??

hiç duymamıştım bunu denemek lazım canım yerimseniben
et çok fazla sevmiyorum dosbacım sevdiğim çeşidi de hep kızartma kebap ve kavurma tarzı olanlar onları da yersem kilo vermem hayal olur mafoldumben

hiç duymamıştım bunu denemek lazım canım yerimseniben
et çok fazla sevmiyorum dosbacım sevdiğim çeşidi de hep kızartma kebap ve kavurma tarzı olanlar onları da yersem kilo vermem hayal olur mafoldumben

bende et sevmem hemde kebap kavurmada sevmem ama kıymalı sebze yemekleri yapıyorum hem hafif hem et yemiş oluyorum

selam fıstıklarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınız şekerler?
ebn de evden yeni gelebildim..eşimin dükkandayım şu an..sabahtan beri evdeydim 2 gündür usta var evimizde..iç kapılarımı boyatıyorum..aman en zor işmiş yaa...elimse elektirik süpürgesiyle gezziyorum..ama sonuç güzel olucakk inşşhihoyyyt
bu arada eve internet aldık kızlar bu akşam kullanabilicem..bundan sonra ben de
valla ben kendi adıma iyiyim canım inşallah sende iyisindir. kapılarını gül güle kirlet hayatım.oh tertemiz pırıl pırıl ne güzel. netinde hayırlı olsun akşamcı gurubuna sende katıldın desene.

Çok güzel beslenmişsin canım. Afiyet olsun.
esağol hayatım.elimden geleni yapmaya çalıştım. :kedi:

Ben de yediklerimi yazayım: Öğleye doğru saat 11 gibi tavuk döner, sandviç ekmeği arası. Şimdi de 1 kase çorba.

ben bugun oglende bir parca keke yedim ama baska bir sey yemedim,ara ise 1 paket eti form,aksam balik ve salata planimda var.
kızlar sizlerede afiyet olsun.

Yaramasın di mi, haklısın. Ama bir haftadan beri ara verdiğim bisiklete gene başladım. Mutluyum. 45 dk bindim. Ohhh, gitti kaloriler.
Bu arada aşkitocum, makyaj derslerin çok güzel. Anlatman harika olmuş. Teknik önemli.
Ben de b,r süredir makyaj dersine gitmek istiyorum. Mac kozmetiği duydun mu? Kişiye özel 90 dakikalık bir ders veriyorlar. Ben göz makyajı bilmiyorum, gölgelendirme bana yakışır mı, yakışırsa nasıl yapılır, bir fikrim yok. Biraz pahalı ama gideyim diyorum. Sen ne düşünüyorsun? İyi bir fikir mi?.
canım mac kozmetiğin ürünlerini burda tanıdığım bir bayan kullanıyordu çok pahalı ama çok kaliteli ürünleri var bildiğim kadarıyla.eğer gidersen şayet, gözaltı morlukları için kapatıcıları var ama aynı zamanda tedavi ediyor bunuda o bayan söylemişti.onunda morluk sorunu olan bir arkadaşı kullanmış ve geçmiş. sana zahmet fiyatını sorarsan sevinirim. Almanya da da pahalıydı şimdi nedir fiyatları bilmiyorum gerçi 2 sene evvel araştırmıştım.

ben bugün neler yedim sabah bir degisiklik yaptim aksam oglum gözleme istedi ona yaptim ama aksam kendim yemedim kendime hayret ettim ama
sabah cok kücük bir parca ondan yedim
1litre su ictim 1 elma
öglen 1 tane tavuk köfte yedim yaninda salata
1litr su
aksam
1 kepce ezo gelin corba aslinda canim istemiyordu ama mecbur yedim ilac icin
1 litr su yatasiya kadar
fazla degil 10 dakika kadar bisiklet sürdüm
alkisalkisalkis

o yüzden eve gidince ye demiştim canım akşam yemeği yenmeyince insan açlıktan uyuyamıyo ve dooooğğğğruuuu mutfağaaaa delikafadulden
tutmam lazım kendimi bhr cım sporda yapmıyorum oksa veremiyorum. yarın aktara gidip iştah kapatıcı bişeyler bakıcam yada bilen varmı kızlar.
yanlış anlaşılmak istemiyorum bu konuda ve kesinlikle polemiğe girmek gibide bir niyetim yok herkezin görüşüne saygım var ama yaşantım ve düşüncelerim gereği böyle konularda biraz hassasım...
yanlış anlaşılmadın hayatım.burda hepimiz arkadaşız,düşüncelerini fikrini tabiki belirteceksin.
bende noeli değil yılbaşını kutladığımı ve bunda bir sakınca olmadığını düşünüyorum.
ki şöyle düşünürsen biz zaten burda bi kutlama yapmıyoruz.birbirimize hatıra olsun diye hediyeler alacağız ve bunun zamanı olarakta yeni yılı seçiyoruz. sanırım bir yanlış yok. opuyorumnanaktan

Merhaba bayanlar nasılsınız?Benim birz canım sıkkın kavga ettik nişanlımla.Offf valla şu erkekeleri anlamak çok zor...Bugün yediklerim sabah klasik kahvaltı,arada 1 mandalin,elma öğlen 1 parça börek 2 bardak ayran.Akşamlık sinirden hiçbişey yiyesim yok.Sabah 1 saat spor yaptım.
olur böyle şeyler aşıklar arasında,sarılın birbirinize barışın bakiim. kaydirigubbakcemile

dosba ve güzelimde gelmiş hoşgeldiniz kızlar.melankoli ne diyorlar haberde anlamadım hayatım.
bu b12 vitaminini petek dinçöz söylerdi et yemiyormuşta oyüzden çok unutkanmış b12 vitamini azmış. bi doktor da çıkıp b12 vitaminini kekin içine katılan yumurtadan bile alabilirsiniz diye söylemişti. ama saç dökülmesi yapıyormu onu bilmiyorum.

acıbiberi unuttum öldürcek beni. gulüm sende hoşgeldin. kızlar bende azcık yaprak dökümüne bakayım buralarda olurum sanırım.

Back