Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hoş geldin..kızlar selam ancak geldim okuldan
yemek yedim
şimdi de kızımı doyurayım
gelicam
Arkadasina üzüldüm. .Rabbim yardımcıları olsun..Merhaba kizlar iki gundur yoktum msglari okumam 1 dk aldi
Arkadasim var corluda kardesim kadar sevdigim ailesini ziyaret etmek istedik 2 gundur burdayim teyze neler yapmis neler valla cok sartli gelmistim zaafdan da degil sirf kadincagizin ginlu kalmasin die cok buyuk kacamaklar yaptim2 ay sonra ilk defa moralim cok bozukmaddi durumlari cok kotu o yoklukta biseyler yapmis gelecegiz die gercekten kiyamadimpoaca yedim corek yedim yandim ben yandim +cikarsam vicdan azabindan kahrolurum zaten bu hafta cok kotuyduk.istanbula gececegiz simdi bu bi kac gun toparlamaya calisacam disarda yiyecegiz mecbur ama hamur isinden uzak duracam.insallah bil gezme de olursa eritirim die umut ediyorum.hepinizi optum gelmeye calisacam tekrar.
Geçmiş olsun ..kolay gelsin Ebru.Slm kızlar. Merak etmeyin diye yazıyorum. Geçmişe bakamadım ama son mesajlara göre durum oldukça vahim galiba. Hafta sonu çok yoğundum. Misafirlerimi uğurladım. Benim minik yine hasta. Grip olmuş burnu akıp duruyor. Bugün iş yeri de çok yoğun. Akşama gelmeye çalışırım.
Evet yeniyıl sonrası düzelir.selam kızlar tkım çok durgun bır an önce bı çözüm bulmamız lazımm :44:
Canım belliki sinav stresinden boyle oluyor ..Birakma kendini. ..Gunaydın kızlar
ben moralman hiç iyi değilim, heyecanımı hevesimi kaybediyorum, sınav donemi kendime dur diyemeyince olmuyor artık diyorum. Esime de dedim, o da beni yureklendiriyor sınavların gecince yaparsın, kısın vucut su toplar filan diye.. Artık ödülüm olan laptop için bile, ümitsizlikle "ben zaten laaptop sevmem " diye dalga gecmeye basladım.. Sınavlar beni bozuyor bu haftasonu cok kotu gecti.
ne yapıcam
Gecmis olsun..gunaydın kızlar nasılsınız ben cokk kotuyum :2: bu grıpmi benden ayrılmıyor benmı grıbı bırakmıyorum bılemedım bogazım falan cok kaşınıyor
dun hiç gıremedım kızlar k bakmayın bı gecmışe bakıyım dedım hatta okuyamam bayagı sayfa olmuştur dıye dusundum ama hiç mesaj yok neredeyse neler oluyor bıze arkadaslar
Cok zayif bir menü. .pasta var ..misafir varmış gerçiKızlar menümü paylaşayım :)
Kahvaltı ;1kk peynır ,çay ,zeytin ,
Öğle ;1kepçe çorba ,1dilim ekmek ..
Akşam 1kepçe çorba 1dilim pasta :)
3mil yürücem birazdan ..10 bardakta su içtim canlar ..pastayı misafir yalnız yemesin diye ..yedim ;(
Iyi atlatmissin..tebrikler.B'nde bozmadım cnm sadece yaptığım tatlıdan yedim bi parça okadar yani kadın diyoki ;doğru de diyetmi yapıon ,B'nde tabi
Söylemedim ..yok cnm istemiyor falan geçiştirdim ..atlattım sayılır yani
Sadece çorba yedim ..çaylarda belki bişeyler yerim diye. ... Bu milattır bnm için a dostlar
canım misafir gelince çok zor
bize de geldi şimdi gittiler
ama katletmedim
gunaydın kızlar nasılsınız ben cokk kotuyum :2: bu grıpmi benden ayrılmıyor benmı grıbı bırakmıyorum bılemedım bogazım falan cok kaşınıyor
dun hiç gıremedım kızlar k bakmayın bı gecmışe bakıyım dedım hatta okuyamam bayagı sayfa olmuştur dıye dusundum ama hiç mesaj yok neredeyse neler oluyor bıze arkadaslar
Gunaydın kızlar
ben moralman hiç iyi değilim, heyecanımı hevesimi kaybediyorum, sınav donemi kendime dur diyemeyince olmuyor artık diyorum. Esime de dedim, o da beni yureklendiriyor sınavların gecince yaparsın, kısın vucut su toplar filan diye.. Artık ödülüm olan laptop için bile, ümitsizlikle "ben zaten laaptop sevmem " diye dalga gecmeye basladım.. Sınavlar beni bozuyor bu haftasonu cok kotu gecti.
ne yapıcam
Slm kızlar. Merak etmeyin diye yazıyorum. Geçmişe bakamadım ama son mesajlara göre durum oldukça vahim galiba. Hafta sonu çok yoğundum. Misafirlerimi uğurladım. Benim minik yine hasta. Grip olmuş burnu akıp duruyor. Bugün iş yeri de çok yoğun. Akşama gelmeye çalışırım.
Merhaba kizlar iki gundur yoktum msglari okumam 1 dk aldi
Arkadasim var corluda kardesim kadar sevdigim ailesini ziyaret etmek istedik 2 gundur burdayim teyze neler yapmis neler valla cok sartli gelmistim zaafdan da degil sirf kadincagizin ginlu kalmasin die cok buyuk kacamaklar yaptim2 ay sonra ilk defa moralim cok bozukmaddi durumlari cok kotu o yoklukta biseyler yapmis gelecegiz die gercekten kiyamadimpoaca yedim corek yedim yandim ben yandim +cikarsam vicdan azabindan kahrolurum zaten bu hafta cok kotuyduk.istanbula gececegiz simdi bu bi kac gun toparlamaya calisacam disarda yiyecegiz mecbur ama hamur isinden uzak duracam.insallah bil gezme de olursa eritirim die umut ediyorum.hepinizi optum gelmeye calisacam tekrar.
Dünkü menü
sabah 07:30
1 yumurta
4 kasik musli
öğle 12:30
Omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt
ara 15:00
1adet portakal
aksam 18:15
4 kaşık nohut
2 kaşık bulgur pilavı
az Havuçlu salata
2 kaşık yoğurt
su 2 lt
spor yok..
kızlar dün akşamdan beri strese girdim
üniversiteden beri görüşmediğim arkadaşım 15 tatilde bana gelecek kalmaya
kız en son beni 36 bedende bıraktı şimdi 46 bedenim
utanıyorum kendimden o hala 36 beden
ahhh ahhhh acilen 1 ay içinde 5-6 kilo vermeliyim en azından
Gunaydın kızlar
ne yapıcam
gunaydın kızlar nasılsınız ben cokk kotuyum :2: bu grıpmi benden ayrılmıyor benmı grıbı bırakmıyorum bılemedım bogazım falan cok kaşınıyor
selam kızlar tkım çok durgun bır an önce bı çözüm bulmamız lazımm :44:
Slm kızlar. Merak etmeyin diye yazıyorum. Geçmişe bakamadım ama son mesajlara göre durum oldukça vahim galiba. Hafta sonu çok yoğundum. Misafirlerimi uğurladım. Benim minik yine hasta. Grip olmuş burnu akıp duruyor. Bugün iş yeri de çok yoğun. Akşama gelmeye çalışırım.
Merhaba kizlar iki gundur yoktum msglari okumam 1 dk aldi
Tunaydin...nasılsınız nasıl gidiyor? Hafta sonu moralmen kötüydü m..
Dünkü menü
sabah 07:30
1 yumurta
4 kasik musli
öğle 12:30
Omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt
1adet portakal
aksam 18:15
4 kaşık nohut
2 kaşık bulgur pilavı
az Havuçlu salata
2 kaşık yoğurt
su 2 lt
spor yok..
Menü
sabah 07:35
1 yumurta
1dilim krem peynirli ekmek
ara 10:45
1fincan sütlü nescafe
öğle 13:00
3 kasik bezelye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 portakal
5 fındık
1 kaşık Musli
aksam 18:00
4kasik nohut
2 kaşık yoğurt
bol yeşil salata
Su 2.5 lt
spor 10886 adım ..
Cnm menün gerçekten güzel olmuş ..sana dikkat ediyorum dirayetlisin ..3kaşık 4kaşık falan ,ne güzel ..birde adımlarını nasılsayıyorsun ??ben evde 2mil Yada 3mil yapıyorum ..kaç adım oluyor İnan bilmiyorum ..
Bugun o dirayetten eser kalmayabilir..Doğum günüm ve pastamdan yiyeceğim. .:)
Adım sayar alabilirsin.yada telefonun benim telfn gibi androidli ise program indirebilirsin.2 tane adimsayar programı indirdim...cok isime yarıyor lar..:)