Ay ben nasıl bakılır bilmiyorum ki Burcu gelmiş şimdi halleder o hemenKızlar bakarmisiniz listemize.cok zamanim yok işe donucem
Olmasın canım benim, kaçamak ne sabah ne akşam yoookbu saate kadar hıc kacamak yookkk olleyyyy yatana kadarda olmaz umarım..
.. demıycem olmıycakkkk
Bu hafta kaçamaksız geçerse süper bir şekilde düzelir canım
Kaçamaksız bir hafta geçirirse kesin gider canım:13:Ay insallah ya, bu hafta 700 gr gitse en az...
hihihiBüyüksün abla:)))) bayıldım buna
Kızlar bakarmisiniz listemize.cok zamanim yok işe donucem
Ooh süper. Ben suluk kullanıyorum canım tıkamadan, hızlıca su içebiliyorum böylece sen de deneyebilirsinohhh evımı supurdum toz aldım yemegımı yedım..
bu hafta gunde 3 lt su ıcıcem bundan sonra cunku az kılo vermemın sebebı bu da olabılır :26:
Ooh süper. Ben suluk kullanıyorum canım tıkamadan, hızlıca su içebiliyorum böylece sen de deneyebilirsin
Ben her yemekten, her ara öğünden önce yarım litre içiyorum. Gün sonunda 3 litre oluyor canım şişe de çok mantıklı. Ama suluk gibi pitet vs. bir şey olunca çok rahat ve hızlı içiliyor canım tavsiye ederimbende soyle yaptım canım 1 lt su sısesıni sabah öglen aksam içme zorunlulugu koydum kendıme bide boyle denıyım olucak mı :26: ama senın fıkırde guzel olmasa bunu denerımahhh su ah
Listeniz doğru canım. Tebrik ederim kilo veren herkesi
kızlar herkese selam
gelinimize söylemiştim haber versin diye
saolsun vermiş
hastaneden bugün çıktık
allaha şükür
kızımın kan değerleri çok düşük olduğu için yatırmışlardı
hemoglobinimiz 12 ye geldi çok şükür
yattığımızda 8 di
birde bizde kan uyuşmazlığı olduğu için hemoglobini çok önemsiyorlar doktorlar
ben platesımı yapıp donucem gerı:118:
Canim ne zmandir yapiyosun fayda goruyomusun? Kilo vermene yardimci oluyor mu?
Ne kadar soru sordum ya:)
Niye kimse cevap vermiyor ;(
Kaptanımızın cevap vermesi gerekiyor sanırım :44:Kızlar gruba katılma şansımız varmı ?bnde katılmak istiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?