- Emoji Skoru
- 96
- Puanlar
- 363
hanifecim ne güzel kilo vermişsin çok kısa sürede
darısı bizim başımıza
spor salonunda daha çok hangi sporu yapıyodun merak ettim
plates falan mı yoksa alet mi ağırlıklı
benimde canım 3 ay sonra biri 6 olucak
iki numara da daha 3 aylık mini minnacık
kızım anaokuluna gidiyor
senin kızın başladı mı okula
Tesekkur ederim canim. ben haftada 2 gun devletin salonuna gittim fitness yaptim
Evet 45 dk video var onu yapiyorum yarin da dans egitim yerinde yapicam grup seklinde daha zevkli olur hosuma giderse devam ederim:)
Benimkilerde 30 dk :)
[ı][sıze=3]kızlar bu takım niye boş bu kadar sonra kaçamaklar oluyor kilo
alımları oluyor günlük mesaj miktarını düzenleyip bi çözüm bulmamız lazım
performans düşüklüğüne neden oluyor nerdesinizzzzz[/sıze][/ı]
Canim ben test cozuyodum malum sinava giricem elimden geldigince girmeye calisiyorum
canım bu benım kıs cayım.soguk algınlıgına ıyı gelır.tum kıs ıcersem hasta olmuyorumbı de ıcındekı her bıtkının ayrı ayrı ıyı geldıgı seyler var tabı
Hiim bende deniyim bunu sagol canim tarif icin
spor cok gzl canim
evet kendimi zayif hayal ederek tutmaya calistim. aslinda iradem kuvvetli degildir ben basardiysam herkes basarir.
bu sabah halen tulumba tatlilari vardi. birde kim yemisse masada birakmis tatli tabagini icim gitti hemen kaldirdim onu oradan.
göz önünde olunca daha cok zorlaniyor insan.
dün acayip kötüydü gercekten mis gibi yemek kokuyordu bisürü cesit gözünü önünde zor durdum.
nefsimle baya cebellestim. iyikide yememisim dünden bugüne klo verdim-
canim böregi degilde fasulyeyi yiyebilirdin aslinda ama corbada güzel secim olmus.
disarida yemek yersen misal döner yiyebilirsin ama ekmeksiz ve sossuz hani box icinde varsa.
hosgeldin canim kendini tanitmadin sanirim göremedim.
ben nur 22 yasindayim. bikac aydir bu takimdayim, izinliydim halen öyleyim. eski kiloma gelince tekrar gircem takima.
takimdan uzak durdugumda kilo aldim ve hergün burada bulunmak diyetim icin cok önemli yoksa sürekli kacamak yaparim. iyi ettin gelmekle
insallah canim.
evet lahmacunda vardi icine salata koyup yiyordular kokusu beni benden aldi
baban asciysa annenin isi iyide seninki zor
Ayy annemde babamda asci bende asci olmak istiyodum babam izin vrrmedi gecen gunduzun olmaz dedi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)