Gunayddııınnn kızlaaarr
Yepyeni bir haftayla yepyeni bir karar ve kararlılıkla geldim aranızaaa:) bugun 67 kilo ile baslıyorum tekrar, içimde kelebekler ucusuyor, 1 ay sonra kasım ayına 63 kilo ile girecek olmanın sevincini yasıyorum:))
Suan yoldayım okula gidiyorum, yolu yarıladım sayılır
Kızlar bugun yemekhanede hep yememem gerek seyler var
Pirinc pilavı
Etli mantrlı patates yemeği
Kavun
Ne yapayım, yemeyeyim fimi? Yanımda gındık ve gun kurusu getirmiştim , onları yiyeyim, aksam 6,30-7 gibi aksam yemeğimi yerim
Çok kötü bir menü olmuş. Sende farkındasın. Bu arada kızlar hiç kimse Nur' un menüsüne yorum yapmamış. Dikkatimi çekti. Neden acaba? Bugün senden daha iyi bir menü bekliyorum canım haberin olsun.
Senin şimdilik yapman gereken en önemli spor yürüyüş canım. Bölgesel şuan için sana uygun değil. Önce kilo vermeye başla. Arkasından yavaş yavaş başlarsın bölgesel hareketlere. Kardio senin için daha önemli. Zaten zayıfladıkça o fazla olan bölgelerinde azalacak. Hedefe yaklaştıkça bölgesel sporu artırırsın.
Hımmm güzel fikir bende deneyeyim. Hatta tarifini yazsana buraya.
Yuh artık Burcu.Nasıl bir benzetme o öyle. Allah korusun Duymayayım bi daha böyle benzetmeler. O zaman sen akşam eve gelirken bir iki durak önce in yürü. En mantıklısı o.
Hadi bakalım Tuba. Sen bayağı almışın. Ben şuan 64,4 kiloyum. Eeee sonuç olarak yarışı ben kazanmış oldum. Yaşasınnnnnnnn
Bence yeme. Sadece patates yemeğinin mantarlarını ve etini yiyebilirsin. Kavundan da bi miktar yesen sorun olmaz. Ama pilav yeme. Öğle ile akşam arasıda ara öğün yap. Ayran içebilirsin bulması kolay olur.
Sanırım şimdilik gelen giden olmayacak Zeynep' ten başka. Bende kaçıyorum. Yine uğramaya çalışırım ama lütfen boş bırakmayın takımı. Emin olun burdan ayrı kaldığınızda en büyük zararı kendinize veriyorsunuz. Bunun en büyük örneklerinden bitanesi Tuba ve Nur. Gerçekten kilo vermek istiyorsanız aklınızın bir köşesinde sürekli burası olsun ve mümkün olduğunca buralarda olun. Öpüyorum hepinizi
Kızlar bende bugün çok güzel bir haftaya başladım. Dün demiştim akşam. Yarın sabah yürüyeceğim diye. Allaha şükür alarm bile çalmadan uyandım. Hemen giydim eşofmanlarımı çıktım dışarı. Evde herkes uyuyordu. Tam 35 dk tempolu yürüdüm. Eve gelip duşumu aldım. Çok iyi hissediyorum şuan kendimi. Bakalım böyle ne kadar devam edebileceğim. Madem akşamları yürüyemiyorum bari sabahları yürüyeyim.
Evet sercecik bu aksam cok guzel menuler gorucex, gormeliyiz:)
Ya patatesli yemege baktım da patateslerini ayırınca cok bişe kalmıyordu, agırlık patatesteydi yani:) yemedim bende..
Bu arada ben okıldan cıktım, yolum daha uzun baya...
Yeni arkasalara tanıtayım ben kendimi
Tuba , yas 26 , şehir istanbul , cocuk 2 tane
Kilo 67 (75 idi) , boy 169
:)
okuyo musun canım yoksa öğretmen felan mısın
bende kendimi tanıtayım adım hanife 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum( o yüzden gündüzleri burda değilim sabahtan 2 ye kadar dershanedeyim ) inşallah 2014 yazındada evli mutlu olucam
kizlar bulgur pilavi veya bulgurlu yemekler kilo vermek isteyenlerin uzak durmasi gereken yiyeceklerden midir?
Mrb bende tanıtim kendimi adım öykü 20 yaşındayım evli öğrenci ve bir yaşında oğlum var oğlumdan kalan 20 kiloyu vermeye çalışıyorum
patates pirinç bunlar insülin direncini yükselttigi için vücut yağ depoluyo oyüzden yemesen daha iyi
okuyo musun canım yoksa öğretmen felan mısın
bende kendimi tanıtayım adım hanife 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum( o yüzden gündüzleri burda değilim sabahtan 2 ye kadar dershanedeyim ) inşallah 2014 yazındada evli mutlu olucam
Çok kötü bir menü olmuş. Sende farkındasın. Bu arada kızlar hiç kimse Nur' un menüsüne yorum yapmamış. Dikkatimi çekti. Neden acaba? Bugün senden daha iyi bir menü bekliyorum canım haberin olsun.
Senin şimdilik yapman gereken en önemli spor yürüyüş canım. Bölgesel şuan için sana uygun değil. Önce kilo vermeye başla. Arkasından yavaş yavaş başlarsın bölgesel hareketlere. Kardio senin için daha önemli. Zaten zayıfladıkça o fazla olan bölgelerinde azalacak. Hedefe yaklaştıkça bölgesel sporu artırırsın.
Hımmm güzel fikir bende deneyeyim. Hatta tarifini yazsana buraya.
Yuh artık Burcu.Nasıl bir benzetme o öyle. Allah korusun Duymayayım bi daha böyle benzetmeler. O zaman sen akşam eve gelirken bir iki durak önce in yürü. En mantıklısı o.
Hadi bakalım Tuba. Sen bayağı almışın. Ben şuan 64,4 kiloyum. Eeee sonuç olarak yarışı ben kazanmış oldum. Yaşasınnnnnnnn
Bence yeme. Sadece patates yemeğinin mantarlarını ve etini yiyebilirsin. Kavundan da bi miktar yesen sorun olmaz. Ama pilav yeme. Öğle ile akşam arasıda ara öğün yap. Ayran içebilirsin bulması kolay olur.
kizlar bulgur pilavi veya bulgurlu yemekler kilo vermek isteyenlerin uzak durmasi gereken yiyeceklerden midir?
Merhaba kizlar nasilsiniz
Hoş geldin Sevgi' cim. Göremiyorum seni takımda. Uzak kalmak sana da yaramayacak dikkat et lütfen.Hafta sonu rejimim icin iyi gecmedi sabah tartida arti 500 gordum insallh cumaya kadar gider ....
Biz seni bırakmıyoruz da sen bizi bırakıp gidiyorsunVaalla ebrucum cok dogru soyluyorsun, burdan ayrı kalmak motivasyonunu dusuruyor insanın.. Şimdi inşallah tekrar baslıyorum:) bırakmayın beni nolur:)
Bulgurun hiç bir sakıncası yok canım. Öykü senin mesajını sen Öykü' nün mesajını yanlış anlamışsın. Bulguru sadece cumaya yakın günlerde yememen lazım. Çünkü şişlik yapıyor ve bu da kilonun fazla görünmesine neden oluyor. Ama bulgur pirinçten daha yararlı bir besin.kizlar bulgur pilavi veya bulgurlu yemekler kilo vermek isteyenlerin uzak durmasi gereken yiyeceklerden midir?
Hoş geldin Sevgi' cim. Göremiyorum seni takımda. Uzak kalmak sana da yaramayacak dikkat et lütfen.
Biz seni bırakmıyoruz da sen bizi bırakıp gidiyorsun
Bulgurun hiç bir sakıncası yok canım. Öykü senin mesajını sen Öykü' nün mesajını yanlış anlamışsın. Bulguru sadece cumaya yakın günlerde yememen lazım. Çünkü şişlik yapıyor ve bu da kilonun fazla görünmesine neden oluyor. Ama bulgur pirinçten daha yararlı bir besin.
Aranıza hoşgeldimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?