cerenberen16 ve evamaria hosgeldiniz, ben nur eski üyelerdenim.
22 yasimdayim, okuyorum, suan 74,9kg mim, gruba basladigimda sanirim 81 kiloydum yanlis hatirlamiyorsam.
en son gruptan izine ciktigimda 72,1kg dim.
bu grup bana cok sey katti, güzel sohbetlerimiz oldu, en önemlisi herkes karsisindakini düsünerek özenle menüler hakkinda elestiriler yapildi. bazen elestiriler biraz daha baskiciydi ama bu karsimizdaki insanlarin bizi ne kadar ciddiye aldigi ile alakali, en cokda bunu seviyorum bu grupta herkes cok samimi.
kimse kacamak yapmamaya calisiyor ama yaptigindada acik acik belirtiyor ve telkin ediliyorki birdaha yapmasin.
benimde kacamagim olmustu ve bu kacamaklarin son bulmasida arkadaslarimin sayesinde olmustu.
cok uzun yazdim ya![]()
merhaba canım benim adım da zeynep
33 yaşındayım
doğum iznindeyim
3 aylık bebeğim var
kizlar spor icin bugün 4. günüm.
dün hamlamakdan zor oturup kalktim ve yürüdüm ona ragmen spor yaptim.
spordan kastim, bacak,popo ve bir tane karin egzersizleri arti pedal cevirme ve su siseleri ile kol kaslarini calistirma.
dizlerim ve popomun agrisi cok fazlaydi dün. yürükende sanki dizlerim gevsemis gibi hissettim bandlari zedeledim diye cok korktum.
aslinda cok yüklenmedim ama cok fena agriyordu, bugün halen biraz agiriyor.
bu derece hamlamamnormalmidir sizce, nerede yanlis yaptim bilmiyorum.
detayli sekilde yazayim 3 gün yaptiklarimi
1.gün 55dk. normal tepo yürüyüs, 5 dakika kosu
2.gün 1,5saat pedal cevirme (kücük bisiklet tarzi); ebru salliyla pilateste bi kac karin ve bacak hareketi, 50 squat
3. gün 70dk. pedal cevirme; 55 squat, su siseleri ile kol calisma
bugün yine squat yapacagim, eger gezmeye cikmazsak yine pedal cevirecegimen 1saat civari
belki bir kac pilates hareketi yapabilirim, özellikle karin hareketi bana cok gerekli
süper spor canım
tebriklerrrrrrrr