canım bak hep aynı şeyi yapıyorsun akşam öğününü atlıyorsun ve bu metabolizmanı yavaşlatıyo ve seni zayıflatrmıyor aksine şişiriyor anladın mı atlıcaksan öğleyi atla meyve filan geçiştir çnkü şu an kan şekerin yerlerde ve metabolizman yavaşlıyor
Tesekkur ederimm canim, galiba ogrenmeye.basladim..
Buarada daha cok az kilo vermis olmama ragmen,.icine giremedim siyah bir kotum vardi
Artik oluyor ve bu beni cok mutlu ettii
dershaneden aç döndüğüm için böyle oluyor
dershanede öğle yerine ne yiyim ? hergün sandviç istemiyorumkraker vs de yemiyorum mecbur kalmadıkça .
sade soda felan içsem olur mu kalori değeri düşük ve tok tutuyor sanki :26:
birde burcucum kahve içicem ders çalışırken şekersiz oda metabolizmayı hızlandırıyormuş yani durmuyormuş doğru mu ?
afıyet olsun cnm menun cok guzelMenum
sabah
domates
peynir
7 zeytin
salatalik
10 t. Biber
ogle
Bi tbk kabak yemegi
bir tabk salata
aksam
az köfte
su yatana kadar 2 lt olur
spor
50 dk yuruyus= 5612 adim
süpersın burcucum 1 saat 27 dk wuwwcanım çok gzel olmuş menün benimde şimdiye kadar 1 saat 27 dk yürüyüş 10098 adım atmışım
tebrıklerTesekkur ederimm canim, galiba ogrenmeye.basladim..
Buarada daha cok az kilo vermis olmama ragmen,.icine giremedim siyah bir kotum vardi
Artik oluyor ve bu beni cok mutlu ettii
kızlar selam ancak gelebildim
kayınvalidem hastaydı
sabahtan doktora götürdüm
sonra da yemek falan yaptım
ancak işim bitti
öldüm bu gün
sıkışlaşmışsındır canım
canım dün sana mı dedim tam hatırlayamadım ama sabah normal kahvaltını yapıyorsan sana yoğurt yemeni yada süt içmeni söylemiştim
canım günde 3 bardaktan fazla içme yinede sonuçta kafein
kızlar menümü yazayım
sabah
2 dilim salçalı ekmek
1 kk peynir
ara:nescafe
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase taze fasulye
1 tane közlenmiş biber
1 kase yoğurt
ara:1 türk kahvesi
akşam
2 parça tavuk
bol salata
2 lt su
Canim sen kahvenin faydasini goruyo musun ?
Yanlış anlamadıysam listeye girmek istemiyorsun. Peki mezuniyet hakkında ne düşünüyorsun? İstersen mezun olabilirsin.
banada herkes yanı şeyi söylüyo ebrucum işte daha fazla verme çirkin oluyorsun yüzün kaşık kadar kalmış filan bide şmdi gözlerim filanda mor ya o nedenle şimdilik izinde devam edeyim biraz metabolizmamı rahat bırakayım diyorum tabi kilo alacak şekilde değil eğer vermeye başlarsam 55 e kadar devam etmek istiyorum
Kızlar lütfen biraz daha fazla zaman ayıralım takıma. Ben buralarda olmayınca takım iyice tembelleşiyor. Kimse uğramıyor. Yarın bir gün ben mezun olduğumda nasıl olacak burası merak ediyorum.Merhaba kizlar dun hic gelemedim bi kac gundurde menulerimi paylasamiyorum cok yogunum...aksam 9.30 ololunca yastikla aramda kalan 1 santimlik alanda uyuyakaliyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.Menum
sabah
domates
peynir
7 zeytin
salatalik
10 t. Biber
ogle
Bi tbk kabak yemegi
bir tabk salata
aksam
az köfte
su yatana kadar 2 lt olur
spor
50 dk yuruyus= 5612 adim
Güzel yürümüşsün Burcu bende dün 8000 ne yakın yürüdüm.canım çok gzel olmuş menün benimde şimdiye kadar 1 saat 27 dk yürüyüş 10098 adım atmışım
Kizlar selam, ben eskisehurdeyim dun gece saat 12de geldim. Egitim 1saat once bitti, misafirhanede internete giremedim oyuzden telefona paket aldim. Bu hafta peek aktif olamadim, ozur dilerim hepinizden. Yarin aksam evde olacagim ama saat 9gibi.
Gunaydin kizlar nnailsiniz
Herkese günaydınnnnn...
Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Telefondam giriyorum ben hala, gecmise bakamadim. Ogleden sonra istanbula dogru yola cikiyorum kismetse
Günaydınlar efeeeemGünaydın KızlarBugün günaydın diyen kaçmış beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?