burcucum bişey sorucam öğlen yemeği yerine leblebi yesem bişey olur mu ? yada leblebiyi genel olarak önerir misin ?
canım beyaz leblebiyi öneriyorlar ama ara öğün olarak onun yerine bi kutu süt iç daha faydalı yada küçük yoğurtlardan al ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcucum bişey sorucam öğlen yemeği yerine leblebi yesem bişey olur mu ? yada leblebiyi genel olarak önerir misin ?
kızlar selam ben geldim stajdan geçen hafta demiştim her salı film izlicez diye bugün akıl oyunlarını izledik muhteşemdi 3. izleyişim ama her seferinde hayran kalıyorum neyse sabah stajda hastalarla terapilere katıldık aslında günlük yaşadığmız şeylerle nası başettiğimizi anladım yani ne kadar güçlü olduğumuzu anladım çünkü hepsi günlük sorunlarla başedemeyip hasta olmuş insanlar biraz konuştuk neler çıkıyo anlattıkça insan değerini daha iyi anlıyor öle böle geçti işte akşam yokem 10 a kadar filan halamlara yemeğe gidicez valla bugün sabah çok güzeldi öğlen dürüm döner yedim batırdım yani niye yedim neden yedim bilmiyorum ama hocam bugün geldi 1.5 senedir stajımıza çıkmıyordu senin adın burcuydu demi ne kadar zayıflamışsın benm kadar kalmışsın dedi kendisi ufak tefek miyon tipli mutlu oldum ama 4 gündür aşırı halsizlik uyku hali ellerim ayaklarım buz gibi ve normal bi insandan daha fazla üşüyorum bunun 2 nedeni olabilir ya kansızlık yada hipotiroidi perşembe sabah randevu aldım doktora gitcem bana kansızlık gibi geliyor bakalım nolcak
Kızlar şimdi çıkmam lazım. Erkek kardeşime yemeğe davetliyiz. Uğramaya çalışırım ordan ama gelemezsem merak etmeyin. Burcu' cum anlaşılan bugün çok güzel geçmiş ama dürüm olmamış. Bir ara anlatsana hastalarla yaşadıklarını merak ettim? Nasıl günlük sorunlarla başa çıkamıyorlar mesela? Şimdilik kaçıyorum kocaman öpüyorum hepinizi![]()
Bugun yediklerim :
Sabah : 2 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 badak yesilcay
Ogle : yok
Aksam 15.30 ( dershanede yemim diye aksami erken yedim )
1 kase mercimek corbasi
Salata
Yogurt
3 kasik fasulye yemegi
1 dilim ekmek
Su 2.5 litre
2 bardak yesilcay
spor yok ( bu ara des calisiyorum ama cuma gunu basliyorum spora . Haftayada zaten spor salonunda basliyorum spora.
Bide kizlar benim gobegim cok sis bu ara niye acaba
baya sis ve tartidada 1 kilo fazla gozukuyorum![]()
arkadaslar bende de halsızlık bas donmesı var 2 gundur,bugun hat safhasına cıktı,tansıyonum normalde hep dusuktur (9 a 6dır hep) bugun bı cıkıyo bı ınıyo anlatamam.hep uzandım.gozlerımı acamadım.cıkınca rahatsız oluyorum.vucut ısım da yuksek gıbı.normalde 35.6 faladır.bugun 36.2 oldu.burcucum ben de mı randevu alsam acaba ne dersın cnm? 2 gune regl olmayı beklıyorum.
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates-biber
Ara: 6 çiğ badem
Öğle:
Börülce yemeği
1 dilim ekmek
Ara: 1 şeftali
Akşam:
Börülce yemeği
Bir de az önce 3 kapari tanesi yedim
Su: 1.5 lt
Bir de ne kadar olduğunu bilmediğim dağ çayı, ıhlamur, yeşil çay içtim 1 litre olmuştur herhalde![]()
evet farkındayım ama sabah gıdıp aksam 8,5 ta gelıyorum yemek cay derken gıremıyorum esımle ılgılenmek ıstıyorumm ama gırecegım elımden geldıgınce
canım okuyabildiğin kadar oku derim nerelerdesin ihmal ettin burayı![]()
iyiyiz canım sen nasılsın![]()
bende ıyıyım cnm iş guc işte bayrama yakın oldugumuz için yogunlasıyoruz![]()
ayyy cannım ne güzel en azından sıkıcı bir staj dönemin olmaz
onlarla konuşursun onlar da mutlu olurlar çok inan
ben çok üzülüyorum hastaneye gidince
eve gelince rabbim sana ne kadar şükretsek az diyorum
normal rahatsızlık olsun psikolojik olsun
sağlıklı olmak ne kadar güzel yaaa
benim eşime dediğim bir laf vardır her zaman
o biraz para kaybetsin yada arabaya bir şey olsun çok üzülür
bende ona derim ki
hayatta parayla olacak işler için hiç üzülmem
bu arada afiyet olsun
halanlarda kaçamak yapmayasın
öğlen biraz ayar kaçmış zaten
bu arada öğretmenin dediğiyle ne kadar mutlu olmuşsundur
afiyet olsun ebrucum
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım
acaba düzenli yemiyomusun ki
tansiyonun oynuyo
afiyet olsun canım
kapari ne hiç duymadım
canım beyaz leblebiyi öneriyorlar ama ara öğün olarak onun yerine bi kutu süt iç daha faydalı yada küçük yoğurtlardan al ye
Geçmiş olsun canım ihmal etme bence en kısa zamanda doktora git çünkü uzun sürdü hastalığın. Birde fazla dinleme kendini. İnsan kendini dinleyince daha kötü oluyor.arkadaslar bende de halsızlık bas donmesı var 2 gundur,bugun hat safhasına cıktı,tansıyonum normalde hep dusuktur (9 a 6dır hep) bugun bı cıkıyo bı ınıyo anlatamam.hep uzandım.gozlerımı acamadım.cıkınca rahatsız oluyorum.vucut ısım da yuksek gıbı.normalde 35.6 faladır.bugun 36.2 oldu.burcucum ben de mı randevu alsam acaba ne dersın cnm? 2 gune regl olmayı beklıyorum.
Olmaz maalesef canım Burcu söylemiş zaten. Bu hafta her durumda listeye girmen gerekiyor. Ve ben kesinlikle listede artı kilo istemiyorum. Olumsuz düşünme daha cumaya iki gün var. EN AZ - 100 İSTİYORUM haberin olsun.Kaptan ve burcu ben bu hafta listede olmasam olur mu bende garip bi şişkinlik var ve cidden çok kötü kilom 56 iken 57 gözüküyor![]()
Geçmiş olsun canım umarım düzelirsin en kası zamanda.Kızlar kusura bakmayın bugün ancak gelebildim. Dün okumuştum yazılanları ama hiç halim yoktu cevap veremedim. Pazar akşamından beri sadece yatıyorum. Soğuk aldığımdan bahsetmiştim sanırım. Hala halsizim ama en azından ateşim falan yok artık.Bugünün geçmişini birazdan okuyacağım.
Kapari ne herkes sormuş zatenKahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates-biber
Ara: 6 çiğ badem
Öğle:
Börülce yemeği
1 dilim ekmek
Ara: 1 şeftali
Akşam:
Börülce yemeği
Bir de az önce 3 kapari tanesi yedim
Su: 1.5 lt
Bir de ne kadar olduğunu bilmediğim dağ çayı, ıhlamur, yeşil çay içtim 1 litre olmuştur herhalde![]()
burcucum bişey sorucam öğlen yemeği yerine leblebi yesem bişey olur mu ? yada leblebiyi genel olarak önerir misin ?[/QUOTE ]Leblebi yemende bir sakınca yok canım. Ama Burcu daha mantıklısını söylemiş. Süt ya da yoğurt daha sağlıklı.
üzücü durumlar bunlar zeynepcim Rabbim hepimizden razı olsun
çok üzüldüm bayanın durumuna
aslında biz bayanların en büyük hatası
onu da yapalım bunu da yapalım derken
kendimize vakit ayırmıyoruz
ve bir noktadan sonra patlıyoruz
aslında zamanında her rahatsızlığımızı belirtsek
sorunlar büyümeden hallolur
tabi bütün bayanlar böyle değil ama
en az yarısı da böyle
menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 yumurta
1 kk peynir
ara:türk kahvesi
öğle
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
salata ve 1 dilim ekmek
ara:1 kk peynir(çok acıktım ve başım döndü)
akşam:
1 tabak kuru fasulye
1 kase cacık
1 dilim ekmek
ara:1 bardak süt
3,5 litre su
bugün spor yapamadım
kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum
kayınvalidemin çok beli ağırıyor
alt kat üst kat dokurken inanın hiç vaktim kalmadı
yemeğini işlerini ben yapıyorum iki gündür
aynen canım istekleri zamanında dile getirmek gerekiyormuş onu anladık bugün![]()
canım menün çok güzel![]()
teşekür ederim burcucum
ama bir reglim başlasaydı sanki biraz daha göbeğim küçülür gibi geliyor
doğumlardan önce bende sıfır göbek vardı
kalçam ben bildiğim bileli vardır zaten
ama göbekten en çok rahatsız oluyorum
şöyle 7leri bir görsem mutluluktan uçarım herhalde
Acele etme canım hepsi zamanla gidecek. Daha çok yolun başındasın. Menülerin çok güzel inşallah en kısa zamanda hedefe ulaşacaksın emin ol eskisinden de iyi olacaksın.
ya bılmıyorum,olabılır,salgın var.ama benım uzun surdu.olmadı gıdıcem doktora.geçmiş olsun canım havalardan mı ki acaba bendede bir karın ağrısıdır gidiyor reglde oldum üstelik![]()
bana havalardan gibi geliyo bu isteksizlik şişlik ama akşam gerçekten çok erken olmuş ve şu an metabolizman sıfır hiç yağ yakmıyo depoluyo bu nedenle tartıda fazla çıkıyo olabilirsin
canım birincisi 35.6 biraz düşük yani saba filan normal ama gün içinde 36 dan düşük olmaması lazım bence havalardan ama yinede kontrolde fayda var
ya burcucum hep boyle benm,o sebeple bırazcık atesım cıksa hemen hıssedıyorum ve olcuyorum.ben bı doktora gıtmelıyım
canım öyle bi ihtimal yok + olsan bile listeye girceksin ve + olursa ki inş. olmaz seni izne ayırcaz o kiloyu verince geri gireceksin hatta üstüne biraz daha verecek şekilde
geçmiş olsun canım havalar çok soğudu birden sabah dişlerim birbirne vuruyor bi ince hırka giyiyorum bi kalın daha alışverişe çıkmadım kazagım filan yok zun kollu mevsimlik filan hırka giyiyorum ince uzun kollu kalın giyiyorum evde artık polar giyiyorum ayagıma çorap patik düşün donuyorum
kapari nedir menü güzel canım![]()
ayyy cannım ne güzel en azından sıkıcı bir staj dönemin olmaz
onlarla konuşursun onlar da mutlu olurlar çok inan
ben çok üzülüyorum hastaneye gidince
eve gelince rabbim sana ne kadar şükretsek az diyorum
normal rahatsızlık olsun psikolojik olsun
sağlıklı olmak ne kadar güzel yaaa
benim eşime dediğim bir laf vardır her zaman
o biraz para kaybetsin yada arabaya bir şey olsun çok üzülür
bende ona derim ki
hayatta parayla olacak işler için hiç üzülmem
bu arada afiyet olsun
halanlarda kaçamak yapmayasın
öğlen biraz ayar kaçmış zaten
bu arada öğretmenin dediğiyle ne kadar mutlu olmuşsundur
afiyet olsun ebrucum
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım
acaba düzenli yemiyomusun ki
tansiyonun oynuyo
tesekkur ederm.duzenlı yedıgımı dusunuyorum.ıkı gundur boyleyım.umarım yarın olmaz.olursa kesın dr a gıdıcem
afiyet olsun canım
kapari ne hiç duymadım
Geçmiş olsun canım ihmal etme bence en kısa zamanda doktora git çünkü uzun sürdü hastalığın. Birde fazla dinleme kendini. İnsan kendini dinleyince daha kötü oluyor.
evet ebrucum baya uzun surdu,sanırım dırenclı bı vırus kaptım.yok dınlemıyorum kendımı.sadece her gun tansıyonuma bakmak zorundayım.dr dusuk tansıyonlsun bellı sınırın altına dustun mu sıkıntı dedı,aynı sevıyedeyse sorun yok dedı.o sebeple hep olcmek zorundayım.hep 9 a 6 yım.bıraz cıktı mı boyle gözümü acamıyorum,yatıyor dınlenıyorum.tesekkr ederm cnm
Olmaz maalesef canım Burcu söylemiş zaten. Bu hafta her durumda listeye girmen gerekiyor. Ve ben kesinlikle listede artı kilo istemiyorum. Olumsuz düşünme daha cumaya iki gün var. EN AZ - 100 İSTİYORUM haberin olsun.
Geçmiş olsun canım umarım düzelirsin en kası zamanda.
Kapari ne herkes sormuş zaten
burcucum bişey sorucam öğlen yemeği yerine leblebi yesem bişey olur mu ? yada leblebiyi genel olarak önerir misin ?[/QUOTE ]Leblebi yemende bir sakınca yok canım. Ama Burcu daha mantıklısını söylemiş. Süt ya da yoğurt daha sağlıklı.
Sen kendine inanıyor ve güveniyorsun yaa önemli olan bu. Gör bak sen zayıflayınca nasıl şok olacak. O zamanda sen onunla dalga geçersin. Kızlar çok iyi allaha şükür sorun yok. Ama ben yeni yeni bişey farkediyorum acaip nazar değiyor bana. Çok zayıfladığımı söylüyor herkes. Böyle iyisin daha fazla verme diyorlar. 2-3 gündür kendimi kötü hissediyorum % 90 nazar oldum. Kızlar benim için felak nas okuyun lütfen çünkü ben reglden dolayı okuyamıyorum. Siz okuyup üfleyin o bana gelir.ayyy inşallah ebrucum
inan menüleri bozucam diye hiçbir daveti kabul etmiyorum
şöyle bir 7-8 kilo vereyim gaza geleyim ondan sonra giderim en azından daha iradeli olurum
birde eşime 2kilo 400 gram vermişim diyorum
o da bana bir öğün yemesem veririm ben onu deyip dalga geçiyo benimle
ona da ispat edeyim kendimi
sonra gezmelere başlıycam
senden ne haber
kızlar nasıl
Biz anladık canım sen merak etmeartık nasıl bı alıntı yaptıysambu ne ya
kusura bakmayın kızlar,karıstırmısım yazıları bırbırıne
![]()
Sen kendine inanıyor ve güveniyorsun yaa önemli olan bu. Gör bak sen zayıflayınca nasıl şok olacak. O zamanda sen onunla dalga geçersin. Kızlar çok iyi allaha şükür sorun yok. Ama ben yeni yeni bişey farkediyorum acaip nazar değiyor bana. Çok zayıfladığımı söylüyor herkes. Böyle iyisin daha fazla verme diyorlar. 2-3 gündür kendimi kötü hissediyorum % 90 nazar oldum. Kızlar benim için felak nas okuyun lütfen çünkü ben reglden dolayı okuyamıyorum. Siz okuyup üfleyin o bana gelir.
Biz anladık canım sen merak etme
Sen kendine inanıyor ve güveniyorsun yaa önemli olan bu. Gör bak sen zayıflayınca nasıl şok olacak. O zamanda sen onunla dalga geçersin. Kızlar çok iyi allaha şükür sorun yok. Ama ben yeni yeni bişey farkediyorum acaip nazar değiyor bana. Çok zayıfladığımı söylüyor herkes. Böyle iyisin daha fazla verme diyorlar. 2-3 gündür kendimi kötü hissediyorum % 90 nazar oldum. Kızlar benim için felak nas okuyun lütfen çünkü ben reglden dolayı okuyamıyorum. Siz okuyup üfleyin o bana gelir.
Biz anladık canım sen merak etme