kızlar selam ben geldim stajdan geçen hafta demiştim her salı film izlicez diye bugün akıl oyunlarını izledik muhteşemdi 3. izleyişim ama her seferinde hayran kalıyorum neyse sabah stajda hastalarla terapilere katıldık aslında günlük yaşadığmız şeylerle nası başettiğimizi anladım yani ne kadar güçlü olduğumuzu anladım çünkü hepsi günlük sorunlarla başedemeyip hasta olmuş insanlar biraz konuştuk neler çıkıyo anlattıkça insan değerini daha iyi anlıyor öle böle geçti işte akşam yokem 10 a kadar filan halamlara yemeğe gidicez valla bugün sabah çok güzeldi öğlen dürüm döner yedim batırdım yani niye yedim neden yedim bilmiyorum ama hocam bugün geldi 1.5 senedir stajımıza çıkmıyordu senin adın burcuydu demi ne kadar zayıflamışsın benm kadar kalmışsın dedi kendisi ufak tefek miyon tipli mutlu oldum ama 4 gündür aşırı halsizlik uyku hali ellerim ayaklarım buz gibi ve normal bi insandan daha fazla üşüyorum bunun 2 nedeni olabilir ya kansızlık yada hipotiroidi perşembe sabah randevu aldım doktora gitcem bana kansızlık gibi geliyor bakalım nolcak