Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar merhaba benım bugun yedıklerım su sekılde:
sabah 10.00 bır kase bol lımonlu sehrıye corbası
ara 12.15 bır adet muz
oğlen 14.30 bır kase bol lımonlu sehrıye corbası,ceyrek dılım kepek ekmek
ara 2 tane havuc
aksam 18.00 bır kase nanelı yogurt
arkadaslar ne olur bısey demeyın cok hastayım bılıorsunuz yatıyorum sadece corba yapabıldım kendıme bugun.zaten hıc bır sey yıyesım gelmedı zorla yedım denebılır
su yatana kadar 2.5 olur.

Son düzenleme:
Ben de televizyondaki bir makarnadan bahsediyosunuz sandım. Sayfanın sağı solu makardaymışş

ay evet hiç farketmemişim ne güldüm kendi kendime
yapılır mı bu bize yaa haksızlık bu yiyen var yiyemeyen var

Dikkat et canım kendine. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Bol bol ıhlamur iç demiştim ben sana. Çok iyi geliyor emin ol. Kısa zamanda ayağa kaldırıyor. Menünün yanlış olan kısımlarını biliyorsun ben sadece muza kızdım. Muz yerine c vitamini yüksek olan bir meyve yiyebilirdin. Ben şehriye çorbasına hasta çorbası derim zaten çok iyi gelir hastayken.

hünnap bi meyveymiş bayada yararlıymış nasıl biişi ki acaba canım akşam ekmeği yemesen bide suyu artırsan güzel olcak cnm

bir çeşit iğde üstelik suda 10 daika haşlanıp suyu içildiğinde ödem de attırıyor

bu kürü yengeme prof. vermiş insülin direncini kırması ve ödem atması için

ama bu kürün 2 haftadan çok yapılmaması gerekiyormuş

canım geçmiş olsun aslında az yemişsin ama hastasın madem .. ama en azından muz yemeseydin kızlar beni de uyardı diyet yaparken karpu ve muz yenmiyormuş.. ben de hatırlatayım dedim.. sanırım bağırsakları yavaşlattığı için.. tekrar geçmiş olsun canım kendine iyi bak

canım geçmiş olsun aslında az yemişsin ama hastasın madem .. ama en azından muz yemeseydin kızlar beni de uyardı diyet yaparken karpuz ve muz yenmiyormuş.. ben de hatırlatayım dedim.. sanırım bağırsakları yavaşlattığı için.. tekrar geçmiş olsun canım kendine iyi bak

hünnap bi meyveymiş bayada yararlıymış nasıl biişi ki acaba canım akşam ekmeği yemesen bide suyu artırsan güzel olcak cnm

tamam inşallah yarın su içmeye özellikle dikkat edicem.. hünnapı pazardan aldım hoş bir meyve faydalarını bilmiyorum ama kilo yapıcak bir şeye benzemiyor..

tamam inşallah yarın su içmeye özellikle dikkat edicem.. hünnapı pazardan aldım hoş bir meyve faydalarını bilmiyorum ama kilo yapıcak bir şeye benzemiyor..

hünnap bir çeşit iğde

üstelik suda 10 daika haşlanıp suyu içildiğinde ödem de attırıyor

bu kürü yengeme prof. vermiş insülin direncini kırması ve ödem atması için

ama bu kürün 2 haftadan çok yapılmaması gerekiyormuş

evet dogru soyluyorsun ebrucum.yarın mandalın falan aldırayım barı pazardan.tesekkurler

evet cnm oyle.ama yarın aldırıcam pazardan mandalın fln.tesekkur ederım

günaydın kızlar ben yine yokum bugün gencayla olcam her zaman ki gibi akşama gelirim

Sabah
peynir
iki yumurta
salatalik
yesil cay
ogle
tarhana corbasi
bi kase yogurt
Aksam
Soslu tavuk yemegi
2lt su
msj sayisi kime atilicak bilmiyorum oyuzden buraya yaziyorum 7
Afiyet olsun canım.

olabilirdi canım ama yemek yoktu

tamam küstüm bu sefer yemice ekmek
Anladım canım.

kızlar iyiki bu gruba katılmısım cok mutluyum kılo verınce insanın kendıne guvenı daha cok artıyor hele bıde ticker hazırlamaktan buyuk bır zevk alıyorum super bır duygu :))
Ben de ticker düzenlemeden keyif alıyorum. Köpeciğim yürüyor ya nasıl mutlu oluyorum

Öğleyin yemek hazırlamaya vaktim yoktu kaptan. Ya haşlanmış patates yiyecektim ya da yoğurt ben de yoğurtla elma yedim. Akşam yemeği geç saate kalmasaydı aslında tek kase çorba da yeterdi. Kuru fasulye konusunda şüphelerim var kaptan. En azından akşam yemek için. Neyse artık bugün öğle yemeğim olur o.

Kızlar zaten söylemişler kediciğim. Düzenli öğünler haline getirip yediklerini bu şekilde paylaşırsan daha iyi olur.

cok tesekkur ederım ebrucum iyikı gelmısım bu guruba bu arada ha nur ha gul ne fark eder boylesıde guzel benım içinn
Sevgili adaşım lütfen yapma Ayşenur bizim adımız. Bozmayalım bunu.

Az karışık çerez derken ne kadar az? Bir de çerez derken içinde ne var kuzum? 4-5 tane çiğ badem yemek uygun olabilirken soslu fıstık mesela hiç uygun değil.
Bunu ben söyleyecektim geç kalmışım.

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…