Ben de televizyondaki bir makarnadan bahsediyosunuz sandım. Sayfanın sağı solu makardaymışş
arkadaslar merhaba benım bugun yedıklerım su sekılde:
sabah 10.00 bır kase bol lımonlu sehrıye corbası
ara 12.15 bır adet muz
oğlen 14.30 bır kase bol lımonlu sehrıye corbası,ceyrek dılım kepek ekmek
ara 2 tane havuc
aksam 18.00 bır kase nanelı yogurt
arkadaslar ne olur bısey demeyın cok hastayım bılıorsunuz yatıyorum sadece corba yapabıldım kendıme bugun.zaten hıc bır sey yıyesım gelmedı zorla yedım denebılır
su yatana kadar 2.5 olur.
hünnap bi meyveymiş bayada yararlıymış nasıl biişi ki acaba canım akşam ekmeği yemesen bide suyu artırsan güzel olcak cnm
canım geçmiş olsun aslında az yemişsin ama hastasın madem .. ama en azından muz yemeseydin kızlar beni de uyardı diyet yaparken karpu ve muz yenmiyormuş.. ben de hatırlatayım dedim.. sanırım bağırsakları yavaşlattığı için.. tekrar geçmiş olsun canım kendine iyi bakarkadaslar merhaba benım bugun yedıklerım su sekılde:
ara 12.15 bır adet muz
ara 2 tane havuc
arkadaslar ne olur bısey demeyın cok hastayım bılıorsunuz yatıyorum sadece corba yapabıldım kendıme bugun.zaten hıc bır sey yıyesım gelmedı zorla yedım denebılır
canım geçmiş olsun aslında az yemişsin ama hastasın madem .. ama en azından muz yemeseydin kızlar beni de uyardı diyet yaparken karpuz ve muz yenmiyormuş.. ben de hatırlatayım dedim.. sanırım bağırsakları yavaşlattığı için.. tekrar geçmiş olsun canım kendine iyi bakarkadaslar merhaba benım bugun yedıklerım su sekılde:
ara 12.15 bır adet muz
ara 2 tane havuc
hünnap bi meyveymiş bayada yararlıymış nasıl biişi ki acaba canım akşam ekmeği yemesen bide suyu artırsan güzel olcak cnm
tamam inşallah yarın su içmeye özellikle dikkat edicem.. hünnapı pazardan aldım hoş bir meyve faydalarını bilmiyorum ama kilo yapıcak bir şeye benzemiyor..
Dikkat et canım kendine. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Bol bol ıhlamur iç demiştim ben sana. Çok iyi geliyor emin ol. Kısa zamanda ayağa kaldırıyor. Menünün yanlış olan kısımlarını biliyorsun ben sadece muza kızdım. Muz yerine c vitamini yüksek olan bir meyve yiyebilirdin. Ben şehriye çorbasına hasta çorbası derim zaten çok iyi gelir hastayken.
canım geçmiş olsun aslında az yemişsin ama hastasın madem .. ama en azından muz yemeseydin kızlar beni de uyardı diyet yaparken karpu ve muz yenmiyormuş.. ben de hatırlatayım dedim.. sanırım bağırsakları yavaşlattığı için.. tekrar geçmiş olsun canım kendine iyi bak
Günaydın canım. Bizde sizi tebrik ederiz ikinci oldunuz. Ama bu hafta gerçekten hakettik birinciliği çünkü verilen kilolar çok güzel.Kızlar günaydın
1. olmuşsunuz . Hepinizi tebrik ediyorum.
Gunaydin kizlar uykusuz bir gun daha beni bekliyo malesef
Kızlar günaydın
1. olmuşsunuz . Hepinizi tebrik ediyorum.
Afiyet olsun canım.Sabah
peynir
iki yumurta
salatalik
yesil cay
ogle
tarhana corbasi
bi kase yogurt
Aksam
Soslu tavuk yemegi
2lt su
msj sayisi kime atilicak bilmiyorum oyuzden buraya yaziyorum 7
Anladım canım.olabilirdi canım ama yemek yoktu
tamam küstüm bu sefer yemice ekmek
Ben de ticker düzenlemeden keyif alıyorum. Köpeciğim yürüyor ya nasıl mutlu oluyorumkızlar iyiki bu gruba katılmısım cok mutluyum kılo verınce insanın kendıne guvenı daha cok artıyorhele bıde ticker hazırlamaktan buyuk bır zevk alıyorum super bır duygu :))
Öğleyin yemek hazırlamaya vaktim yoktu kaptan. Ya haşlanmış patates yiyecektim ya da yoğurt ben de yoğurtla elma yedim. Akşam yemeği geç saate kalmasaydı aslında tek kase çorba da yeterdi. Kuru fasulye konusunda şüphelerim var kaptan. En azından akşam yemek için. Neyse artık bugün öğle yemeğim olur o.Hoş geldin tatlım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sağlıkları yerinde olsun da kız erkek farketmiyor bence. Zaten 16. haftadan öncede pek yapılmıyor cinsiyet tahmini. Ara ara bekliyoruz seni özletme kendini.
Hoş geldin kedicikBen Ebru takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesiyim. Konya' da yaşıyorum. Çalışıyorum. Aslında isim paylaşmamanızın hiç hoş karşılamıyorum. Keşke Ayşe Fatma deseydin bizde sana öyle hitap etseydik. Bu Venüsler tuhaf oluyor biraz Eğer gerçekten zayıflamayı istiyorsan çok doğru bir yerdesin ama pes etmemen lazım. İnşallah senide zayıf bir şekilde mezun ederiz takımdan.
Burcu' cum evde yap kahvaltını canım. Alışkanlığın yoksa bile alıştır kendini. Öğle yemeğini de yanında götür. Kapalı bile olsa psikiyatri mutlaka hemşirelerin odası vardır. Yani kahvaltıyı yanında götürsen bile yiyecek yer bulursun merak etme. Bide Kediciğin boyu 173 doğal olarak da hedef kilosunun öncelikle 60 olması lazım. Sen notunu 60 olarak al lütfen.
Yap yap çok yap haftaya vermen gereken 1,3 kg var.
Geçmiş olsun canım ama unutma iyileşmekte senin elinde zayıflamakta. Zayıfladığın zaman hastalığında düzelecek biliyorsun dimi. Burayı artık ailen gibi gör. Çünkü biz bir takım değil aileyiz.
Hem de nasıl yolarımBak hemen tanımış beni
Allah iyiliğini versin emi
Bireyselde ilk üçte hep biz olsaydık daha iyi olurdu
Hadi bakalım biran önce koy fotoğrafları merak ettim. Allah sizi de bir ömür mutlu etsin inşallah. Senin de yolun Konya ya düşerse eğer mutlaka beklerim.
Şu akşam ki ekmeklerin olmasa süper bir menü olacak. Ekmek yerine şehriye çorbasının tamamını yeseydin yaaaa
Menün çok güzel olmuş canım ama o akşam ki şeftaliyi gün içinde ye akşama acıkırsan eğer bir kase yoğurt yiyebilirsin ya da bir bardak süt içebilirsin.
Menün karışık olmuş canım. Öğlen çok hafif akşamda çorbanın bir kasesinin yerine bir tabak kuru fasulye yeseydin yaaaa.
Kızlar zaten söylemişler kediciğim. Düzenli öğünler haline getirip yediklerini bu şekilde paylaşırsan daha iyi olur.eh bu saatten sonra birşey yenmez artık bende ilk gün yediklerimi paylaşayım
bu gün çeşitli olaylar yüzünden öğün kavramı olmadı benim için sanki (tuhaf bir gündü)
gün boyu yediklerim şöyle;
9'lu çay toplam 4 bardak
toplam 3 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğünde keçi peyniri
3 orta boy elma
2 yumurta, 50 gr. kıyma ve bir minik soğan ile yapılmış kıymalı yumurta
500 ml yarım yağlı süt
1 kase marul salatası bol limonlu
2 adet mandalina
1 avuç yer fıstığı
3 litre su
egzersiz planımda şöyle;
1 saat 40 dk hafif tempo yürüyüş
başlangıç seviyesi plates (ebru şallı 2008 olanı yaptım)
ilk gün için nasıl bilmiyorum. fikri olan?
Sevgili adaşım lütfen yapma Ayşenur bizim adımız. Bozmayalım bunu.cok tesekkur ederımebrucum iyikı gelmısım bu guruba bu arada ha nur ha gul ne fark eder boylesıde guzel benım içinn
sabah bırsey yemedım bugun işe gec gıttım artık orda yerım dıye dusundum bıde uyumak ıstedım
öğlen: (12:30)
yarım porsıyon kofte
piraz pilav
salata
ayran
ara: sekersız cay
aksamda bırsey yemedım ınanın kızlar mıdem kuculmus sanırım bır elmayla bıle doyuyorum
bugunku menum cok az mı desem sacmamı desem bılemıyorum hatalıyım bılıyorum
Az karışık çerez derken ne kadar az? Bir de çerez derken içinde ne var kuzum? 4-5 tane çiğ badem yemek uygun olabilirken soslu fıstık mesela hiç uygun değil.kızlar bu günkü menüm
kahvaltı; 1 yumurtadan kıymalı yumurta 3 y.kaşığı kadar
5 zeytin 1 kk beyaz peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
1 kuru kayısı
ara; 6 7 tane hünnap
öğlenİ 5 kaşık fasulye
3 kaşık yoğurt
3 tane biber çeyrak dilim ekmek
ara az karışık çerez
akşam 1.5 kepçe tarhana çorbası
5 kaşık fasulye 1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek
1 lt. su yatana kadar 1.5 olur
Bunu ben söyleyecektim geç kalmışım.#dıren aysenur
Geçmiş olsun canım.arkadaslar merhaba benım bugun yedıklerım su sekılde:
ara 12.15 bır adet muz
ara 2 tane havuc
günaydın kızlar ben yine yokum bugün gencayla olcam her zaman ki gibi akşama gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?