tekrar hoşbulduk, tanıştığımıza çok memnun oldum. moralim 0'ın altındaydı moral oldunuz teşekkür ederim.
incelik edip ismimi öğrenmek istemişsiniz ancak sitede kimliğimi öğrenmesini istemediğim bir kişi (açıkçası eski nişanlımı ayartıp onunla evlenen hatun -ki akrabam olur- bu sitede ve ben özellikle onun şuan yaşadığım kilo vb. sorunları öğrenmesini istemiyorum) olduğundan sizden bana kısaca Venüs demenizi rica edeceğim. Umarım bu durumu yadırgamaz yada samimiyetsizlik olarak algılamazsınız.
kurallarla ilgili olarak öğrenmek istediğim bir şey var
1. maddedeki şu son bildirim saati sabah 11:30 mu yoksa akşam 11:30 mu ?
cevaba gelince
"okudum, anladım ve devam etmek istiyorum."
memnun oldum Ayşenur ayrıca gördüğüm kadarıyla sıkı bir Doctor Who hayranısın benim gibi. favori doktorun hangisi
şahsen ben 10. doktor David Tennant hayranıyım.
yaş, medeni durum ve iş konularında çok benziyoruz :)
bende 4 yıllık evliyim. 18-21 yaş arasında yerel olarak mankenlik ve fotomodellik yapardım (tabi ozaman kilo sorunum yoktu). sonra birgün bu hain hastalık yakama yapıştı ve yavaş yavaş bu hale geldim.
3 yıl önce 70 kilo idim ve diyetisyen eşliğinde üstelik spor yaparak(hemde spor salonunda) nasıl olduysa 2 yılda 5'erden 10 kilo aldım.
son 1 yılda ise tam 10 kilo aldım.
bu sene başka bir sebeple gittiğim psikiyatr ise gerçek teşhisi koydu. içimdeki sosyal boşluğu abur cubur ile doldurma yoluna gitmişim ve bu artık bağımlılık derecesine gelmiş.
ancak yaşadığım şehirde yeniyim ve kültür şoku yaşıyorum. haliyle çok ama çok yalnızım. üstelik bekarken arkadaş olduğum herkes evlenince kendi hayat derdine düştü. bu yüzden onları suçlayamam. çünkü evlilik gerçekten kolay bir şey değil ama onlar evlenip yeni bir sosyal çevre kazandıkları halde ben onlar kadar şanslı olamadım malesef.
eşimle çok farklı kültürlerden geliyoruz ve ailesinde pekte hoşlanılmayan biriyim (neyse amacım burayı bir derdim var topiğine çevirmek değil bunun için özür dilerim).
özet olarak; yalnızım, 1. derece obezim, umutsuz denebilecek motivasyondayım ve gerçekten kilo verme konusunda disipline edilmeye ihtiyacım var.