Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:46:arkadaslar tebrık edıyorum supersınız :46:
cok tesekkur ederım cnm :16:
BİREYSEL DERECELER
1.ayeyıldız ( %2,62) 13.Takım:46:
2.
cerenberen16(%2,51) 13.Takım:46:
3.iris( %2,47)8.Takım:46:

1. olduguma inanamadım kızlar olleeyyyy :46::46:
TAKIM DERECELERİ
:nazar:1.13.TAKIM
:nazar:2.14.TAKIM
:nazar:3.8.TAKIM

evet kızlar ilk 2 derece bizden tebrikler ayşenur ve zeynep hep böledevam edin
:46::46:
inş. ep boyle gıder cok mutluyumm :46:

Sabah
peynir
iki yumurta
salatalik
yesil cay
ogle
tarhana corbasi
bi kase yogurt
Aksam
Soslu tavuk yemegi
2lt su
msj sayisi kime atilicak bilmiyorum oyuzden buraya yaziyorum 7
cnm menun cok guzel :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun yediklerim :

Sabah : peynirli yumurta yaptim 2 tane yunurtaydi
1 dilim kepek ekmegi
Yesil cay

Ogle : yarim elma yarim armut ve mandalina yedim
( koy armutuydu armut )

Aksam : 2 kepce ( arpa sehriye corbasi sadece suyunu aldi sehriyeyi almadim.)

Salata
2 dilim kepek ekmegi

yogurt

afiyet olsun canım

Kahvaltı:
2 bardak çay
2 kk peynir
1 dilim ekmek
domates
3 zeytin

Ara:
2 fincan yaseminli yeşilçay limonla (hazırlardan değil ayrı ayrı karıştırıp demledim)

Öğle:
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

Ara:
1 mandalina

Akşam:
2 kase sebze çorbası
1 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara:
Salatalık(lar) >>>henüz yemedim bu planım :1:

Su: 2 lt >>> tamamlayacağım

Spor: Leslie 3 mile
50 squat
Spor kısmı da yapılacaklar arasında :27:

afiyet olsun canım

Ben de televizyondaki bir makarnadan bahsediyosunuz sandım. Sayfanın sağı solu makardaymışş:1::1:

Sana da tebrikler canımm :46::46:

teşekür ederim canım

Sabah
peynir
iki yumurta
salatalik
yesil cay
ogle
tarhana corbasi
bi kase yogurt
Aksam
Soslu tavuk yemegi
2lt su
msj sayisi kime atilicak bilmiyorum oyuzden buraya yaziyorum 7

afiyet olsun canım
menün güzel

kızlar ya benımde canım makarna istiyooooorr su makarnalar gercekten cok kışkırtıcı ama direnıcemmm :52::52::52:

kızlar iyiki bu gruba katılmısım cok mutluyum kılo verınce insanın kendıne guvenı daha cok artıyor :kkk: :9: hele bıde ticker hazırlamaktan buyuk bır zevk alıyorum super bır duygu :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar iyiki bu gruba katılmısım cok mutluyum kılo verınce insanın kendıne guvenı daha cok artıyor :kkk: :9: hele bıde ticker hazırlamaktan buyuk bır zevk alıyorum super bır duygu :))

ayşenurcum şimdi bireyselde birinci olduğun için hikaye paylaşman lazım bunuda paylaşım alanında yapıyorsun yokssa takım ceza alıyor :52:

selam kızlaaarrr, nabersiniz? bugün cuma, sonuçlar nasıl bakalım?

bizde her şey yolunda allaha şükür , 15. haftanın içindeyiz. :49::49::49: doktorumuz %70 erkek dedi ama kaptırma kendini hemen dedi.. haftaya ctesi yine doktora gidicez, heralde kesinleşir artık...

bu arada bayağı kilo vermiştim ama şimdi almaya başladım.. 69,5 kiloyum :)

hepinizi öpüyoruuumm.. hızlı hızlı ama sağlıklı zayıflamalar size.. :54::54:
Hoş geldin tatlım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sağlıkları yerinde olsun da kız erkek farketmiyor bence. Zaten 16. haftadan öncede pek yapılmıyor cinsiyet tahmini. Ara ara bekliyoruz seni özletme kendini. :16:

hepinize merhaba

nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum ama

şuan 95 kiloyum

ilk hedefim 90

son hedefim 55-60

boyum 1.73

yolum uzun ve motivasyonum hiiiiiç yok

bu gün yaptıklarım;

sabah kalkamadım :44:11:30 da kalktım ancak

kalkar kalkmaz 9'lu çay içtim

1 saat 40 dakika hafif tempo yürüdüm (saat tutmadım)

şimdi başlangıç seviye ebru şallı platesimi yapıp

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates
2 küçük dilim keçi peyniri
1 fincan 9'lu çay içeceğim

umarım başarırım.
Hoş geldin kedicik:9: Ben Ebru takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesiyim. Konya' da yaşıyorum. Çalışıyorum. Aslında isim paylaşmamanızın hiç hoş karşılamıyorum. Keşke Ayşe Fatma deseydin bizde sana öyle hitap etseydik. Bu Venüsler tuhaf oluyor biraz :9: Eğer gerçekten zayıflamayı istiyorsan çok doğru bir yerdesin ama pes etmemen lazım. İnşallah senide zayıf bir şekilde mezun ederiz takımdan.

kaptan sabah kahvaltı yapma alışkanlığım hiç yok napcam bilmiyorum sabah için nesfit demiştim bende ama staja kapalı psikiyatriye düştüm ve bu çok zor olcak o nedenle sabah torta devam öğle yemeğinide halletcem bi şekilde :50:

ayy canım hayırlı olsun o zaman :16:

kaydediyorum canım
Burcu' cum evde yap kahvaltını canım. Alışkanlığın yoksa bile alıştır kendini. Öğle yemeğini de yanında götür. Kapalı bile olsa psikiyatri mutlaka hemşirelerin odası vardır. Yani kahvaltıyı yanında götürsen bile yiyecek yer bulursun merak etme. Bide Kediciğin boyu 173 doğal olarak da hedef kilosunun öncelikle 60 olması lazım. Sen notunu 60 olarak al lütfen.

1 saat leslie yaptım kızlar :46::46::8::8:
Yap yap çok yap haftaya vermen gereken 1,3 kg var.

tekrar hoşbulduk, tanıştığımıza çok memnun oldum. moralim 0'ın altındaydı moral oldunuz teşekkür ederim.

incelik edip ismimi öğrenmek istemişsiniz ancak sitede kimliğimi öğrenmesini istemediğim bir kişi (açıkçası eski nişanlımı ayartıp onunla evlenen hatun -ki akrabam olur- bu sitede ve ben özellikle onun şuan yaşadığım kilo vb. sorunları öğrenmesini istemiyorum) olduğundan sizden bana kısaca Venüs demenizi rica edeceğim. Umarım bu durumu yadırgamaz yada samimiyetsizlik olarak algılamazsınız.

kurallarla ilgili olarak öğrenmek istediğim bir şey var

1. maddedeki şu son bildirim saati sabah 11:30 mu yoksa akşam 11:30 mu ?

cevaba gelince "okudum, anladım ve devam etmek istiyorum."

memnun oldum Ayşenur ayrıca gördüğüm kadarıyla sıkı bir Doctor Who hayranısın benim gibi. favori doktorun hangisi

şahsen ben 10. doktor David Tennant hayranıyım.:52:

yaş, medeni durum ve iş konularında çok benziyoruz :)

bende 4 yıllık evliyim. 18-21 yaş arasında yerel olarak mankenlik ve fotomodellik yapardım (tabi ozaman kilo sorunum yoktu). sonra birgün bu hain hastalık yakama yapıştı ve yavaş yavaş bu hale geldim.

3 yıl önce 70 kilo idim ve diyetisyen eşliğinde üstelik spor yaparak(hemde spor salonunda) nasıl olduysa 2 yılda 5'erden 10 kilo aldım.

son 1 yılda ise tam 10 kilo aldım.

bu sene başka bir sebeple gittiğim psikiyatr ise gerçek teşhisi koydu. içimdeki sosyal boşluğu abur cubur ile doldurma yoluna gitmişim ve bu artık bağımlılık derecesine gelmiş.

ancak yaşadığım şehirde yeniyim ve kültür şoku yaşıyorum. haliyle çok ama çok yalnızım. üstelik bekarken arkadaş olduğum herkes evlenince kendi hayat derdine düştü. bu yüzden onları suçlayamam. çünkü evlilik gerçekten kolay bir şey değil ama onlar evlenip yeni bir sosyal çevre kazandıkları halde ben onlar kadar şanslı olamadım malesef.

eşimle çok farklı kültürlerden geliyoruz ve ailesinde pekte hoşlanılmayan biriyim (neyse amacım burayı bir derdim var topiğine çevirmek değil bunun için özür dilerim).

özet olarak; yalnızım, 1. derece obezim, umutsuz denebilecek motivasyondayım ve gerçekten kilo verme konusunda disipline edilmeye ihtiyacım var.
Geçmiş olsun canım ama unutma iyileşmekte senin elinde zayıflamakta. Zayıfladığın zaman hastalığında düzelecek biliyorsun dimi. Burayı artık ailen gibi gör. Çünkü biz bir takım değil aileyiz.

Valla beni hep böle sevicekseniz afise olurum hep ama ebrum sonra beni yolarrrr :))hepinizi kocaman optum iyiki varsiniz
Hem de nasıl yolarım :9:Bak hemen tanımış beni :16:

Kızlar çok alakasız olacak ama şu kenarda çıkan reklamlarda makarna reklamı var ya sinir etti beni o :27:
Allah iyiliğini versin emi :9:

turkbayragi.gif
CUMA zayıflama[/URL] YARIŞMASI 327.ETAP SONUÇLARI
turkbayragi.gif

( 13 -20 Eylül )

BİREYSEL DERECELER
1.ayeyıldız ( %2,62) 13.Takım:46:
2.
iris (%2,47) 12.Takım:46:
3.elifimsuyum( %2,41)13.Takım:46:

TAKIM DERECELERİ
:nazar:1.13.TAKIM
:nazar:2.14.TAKIM
:nazar:3.8.TAKIM

tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum ayşegülü ayrıca kutluyorum fakat bireyselde 3. olan arkadaşımızda bi sıkıntı var benm gördüğüme göre zeynebin olması lazımdı
:26:
Bireyselde ilk üçte hep biz olsaydık daha iyi olurdu:9:

Hayir olamaz diye ciglik atmak istedim yazdiklarini okuyunca ama eglenceli degil mi bir yandan da kuzum. Allah mutlulugunu ve agzinin tadini hic ama hic bozmasin masallah:nazar:
Bende garip haller icindeyim ama gecicektir diye umut ediyorum :) onun disinda hersey guzel Kerem cok ilgili bi es ve bolcada suprizli resim yuklicem albume bakarsin musait oldugunda
Her iki prenseside kocaman opuyorum olurda Istanbul a yolun duserse her zaman bekliyorum :)
Hadi bakalım biran önce koy fotoğrafları merak ettim. Allah sizi de bir ömür mutlu etsin inşallah. Senin de yolun Konya ya düşerse eğer mutlaka beklerim. :16:

Bugun yediklerim :

Sabah : peynirli yumurta yaptim 2 tane yunurtaydi
1 dilim kepek ekmegi
Yesil cay

Ogle : yarim elma yarim armut ve mandalina yedim
( koy armutuydu armut )

Aksam : 2 kepce ( arpa sehriye corbasi sadece suyunu aldi sehriyeyi almadim.)

Salata
2 dilim kepek ekmegi

yogurt
Şu akşam ki ekmeklerin olmasa süper bir menü olacak. Ekmek yerine şehriye çorbasının tamamını yeseydin yaaaa

kızlar menümü yazayım

sabah:
1 dilim ekmek
yarım domates
1 kk peynir
1 yumurta 3 zeytin

öğle

1 kase çorba
salata ve yoğurt
1 dilim ekmek

ara
2 kaşık aşure

akşam
2 parça tavuk
salata 1 dilim ekmek

ara
1 şeftali yiyecem

3 lt su
Menün çok güzel olmuş canım ama o akşam ki şeftaliyi gün içinde ye akşama acıkırsan eğer bir kase yoğurt yiyebilirsin ya da bir bardak süt içebilirsin.

Kahvaltı:
2 bardak çay
2 kk peynir
1 dilim ekmek
domates
3 zeytin

Ara:
2 fincan yaseminli yeşilçay limonla (hazırlardan değil ayrı ayrı karıştırıp demledim)

Öğle:
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

Ara:
1 mandalina

Akşam:
2 kase sebze çorbası
1 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara:
Salatalık(lar) >>>henüz yemedim bu planım :1:

Su: 2 lt >>> tamamlayacağım

Spor: Leslie 3 mile
50 squat
Spor kısmı da yapılacaklar arasında :27:
Menün karışık olmuş canım. Öğlen çok hafif akşamda çorbanın bir kasesinin yerine bir tabak kuru fasulye yeseydin yaaaa.

eh bu saatten sonra birşey yenmez artık bende ilk gün yediklerimi paylaşayım

bu gün çeşitli olaylar yüzünden öğün kavramı olmadı benim için sanki (tuhaf bir gündü)

gün boyu yediklerim şöyle;

9'lu çay toplam 4 bardak

toplam 3 dilim kepek ekmeği

1 kibrit kutusu büyüklüğünde keçi peyniri

3 orta boy elma

2 yumurta, 50 gr. kıyma ve bir minik soğan ile yapılmış kıymalı yumurta

500 ml yarım yağlı süt

1 kase marul salatası bol limonlu

2 adet mandalina

1 avuç yer fıstığı

3 litre su

egzersiz planımda şöyle;

1 saat 40 dk hafif tempo yürüyüş

başlangıç seviyesi plates (ebru şallı 2008 olanı yaptım)

ilk gün için nasıl bilmiyorum. fikri olan?

Hoş geldin tatlım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sağlıkları yerinde olsun da kız erkek farketmiyor bence. Zaten 16. haftadan öncede pek yapılmıyor cinsiyet tahmini. Ara ara bekliyoruz seni özletme kendini. :16:

Hoş geldin kedicik:9: Ben Ebru takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesiyim. Konya' da yaşıyorum. Çalışıyorum. Aslında isim paylaşmamanızın hiç hoş karşılamıyorum. Keşke Ayşe Fatma deseydin bizde sana öyle hitap etseydik. Bu Venüsler tuhaf oluyor biraz :9: Eğer gerçekten zayıflamayı istiyorsan çok doğru bir yerdesin ama pes etmemen lazım. İnşallah senide zayıf bir şekilde mezun ederiz takımdan.

Burcu' cum evde yap kahvaltını canım. Alışkanlığın yoksa bile alıştır kendini. Öğle yemeğini de yanında götür. Kapalı bile olsa psikiyatri mutlaka hemşirelerin odası vardır. Yani kahvaltıyı yanında götürsen bile yiyecek yer bulursun merak etme. Bide Kediciğin boyu 173 doğal olarak da hedef kilosunun öncelikle 60 olması lazım. Sen notunu 60 olarak al lütfen.

Yap yap çok yap haftaya vermen gereken 1,3 kg var.

Geçmiş olsun canım ama unutma iyileşmekte senin elinde zayıflamakta. Zayıfladığın zaman hastalığında düzelecek biliyorsun dimi. Burayı artık ailen gibi gör. Çünkü biz bir takım değil aileyiz.

Hem de nasıl yolarım :9:Bak hemen tanımış beni :16:

Allah iyiliğini versin emi :9:

Bireyselde ilk üçte hep biz olsaydık daha iyi olurdu:9:

Hadi bakalım biran önce koy fotoğrafları merak ettim. Allah sizi de bir ömür mutlu etsin inşallah. Senin de yolun Konya ya düşerse eğer mutlaka beklerim. :16:

Şu akşam ki ekmeklerin olmasa süper bir menü olacak. Ekmek yerine şehriye çorbasının tamamını yeseydin yaaaa

Menün çok güzel olmuş canım ama o akşam ki şeftaliyi gün içinde ye akşama acıkırsan eğer bir kase yoğurt yiyebilirsin ya da bir bardak süt içebilirsin.

Menün karışık olmuş canım. Öğlen çok hafif akşamda çorbanın bir kasesinin yerine bir tabak kuru fasulye yeseydin yaaaa.

60 olarak aldım ebrucum zaten. bu hafta bi gidiyim bakıyımda ortam nasıl ona göre artık bi ayar çekerim kışın zor oluyor yilkbaharda en azından bahçede filan yiyoruz :50:

bu gün çeşitli olaylar yüzünden öğün kavramı olmadı benim için sanki (tuhaf bir gündü)

9'lu çay toplam 4 bardak

3 orta boy elma

500 ml yarım yağlı süt

2 adet mandalina

1 avuç yer fıstığı

3 litre su

egzersiz planımda şöyle;

anım bizim paylaştığımız şekilde öğün öğün paylaşırsan daha güzel olur saatli filan

Benim kafada gitti. İsimleri hiç karıştırmazken sana Ayşenur yerine Ayşegül demişim :9:Bu arada maşallahın var çok kısa bir zamanda 5 kilo verdin bile. :nazar:

9'lu çay toplam 4 bardak

3 orta boy elma

500 ml yarım yağlı süt

2 adet mandalina

1 avuç yer fıstığı

3 litre su

egzersiz planımda şöyle;

Menünü bu şekilde yorumlayamayız canım. Yarın bir deftere yediklerini saatli olarak not alırsın ve akşam toplu şekilde öğün öğün yanlarında saatlerini belirterek yazarsın. O zaman daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz senin için. Şuan menüde tek dikkatimi çeken tam 5 porsiyon meyve yemiş olman. Meyvenin çoğu zararlı.

60 olarak aldım ebrucum zaten. bu hafta bi gidiyim bakıyımda ortam nasıl ona göre artık bi ayar çekerim kışın zor oluyor yilkbaharda en azından bahçede filan yiyoruz :50:

anım bizim paylaştığımız şekilde öğün öğün paylaşırsan daha güzel olur saatli filan
Yanlış söylemişim canım. 60 değil de 63 olarak al. Uçtu bugün benim kafa. :17:

Benim kafada gitti. İsimleri hiç karıştırmazken sana Ayşenur yerine Ayşegül demişim :9:Bu arada maşallahın var çok kısa bir zamanda 5 kilo verdin bile. :nazar:

Menünü bu şekilde yorumlayamayız canım. Yarın bir deftere yediklerini saatli olarak not alırsın ve akşam toplu şekilde öğün öğün yanlarında saatlerini belirterek yazarsın. O zaman daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz senin için. Şuan menüde tek dikkatimi çeken tam 5 porsiyon meyve yemiş olman. Meyvenin çoğu zararlı.

Yanlış söylemişim canım. 60 değil de 63 olarak al. Uçtu bugün benim kafa. :17:

timam kaptanımmmmm :52:

işte sorun orda bu gün biraz koşturma vardı ve ben bunları öğünler halinde değilde tek tek yeme gibi bir durum yaşadım.

yani bu gün öğün olarak tüketebildiğim pek birşey olmadı

saat 19:00da kıymalı yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim mesela öncesi hep tek tek (sadece bunun saatine bakma fırsatım oldu)

saat 19:00 dan bu yana sadece 2 adet mandalina ve 1 bardak çay içtim

sanırım yarın öğün olarak tüketme ve kaydetme şansım olacak

cok tesekkur ederım :16::16: ebrucum iyikı gelmısım bu guruba :16::16: bu arada ha nur ha gul ne fark eder boylesıde guzel benım içinn :9:

işte sorun orda bu gün biraz koşturma vardı ve ben bunları öğünler halinde değilde tek tek yeme gibi bir durum yaşadım.

yani bu gün öğün olarak tüketebildiğim pek birşey olmadı

saat 19:00da kıymalı yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim mesela öncesi hep tek tek (sadece bunun saatine bakma fırsatım oldu)

saat 19:00 dan bu yana sadece 2 adet mandalina ve 1 bardak çay içtim

sanırım yarın öğün olarak tüketme ve kaydetme şansım olacak

canım yemekten sonra çay yeşilçay filan tüket çok acıkırsan yoğurt yada salatalık ye

süt,meyve,bisküvi v.b şeyler yeme bunlar akşam yemeğinden sonra kan şekerini yükselterek depolanmayı artıran yiyecekler

Back