Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar gunaydın.ne o kımsecıkler yok bugun buralarda.hımm bugun cumartesı.kacamak yapmak yokkkk:1:
ben kahvaltı ıcın bıraz gec kaldım.yarım saat oldu kalkalı.bugun dune gore kendımı bıraz daha ıyı hıssedıyorum.esıme ve kendıme kahvaltı hazırlayabılecek kadar.patates kızarttım ona.soz bı tane bıle yemıcem:1:
zaten kac gundur yatıyorum hareket falan da yok.bugun kosu olmasa da belkı yarım saat yurumeyı deneyeceğim.esım henuz ıyılesmedın ,halsızsın dıyor.neyse bakcam artık.ya alışmısım ya ,vıcdan yapıyorum

arkadaslar gunaydın.ne o kımsecıkler yok bugun buralarda.hımm bugun cumartesı.kacamak yapmak yokkkk:1:
ben kahvaltı ıcın bıraz gec kaldım.yarım saat oldu kalkalı.bugun dune gore kendımı bıraz daha ıyı hıssedıyorum.esıme ve kendıme kahvaltı hazırlayabılecek kadar.patates kızarttım ona.soz bı tane bıle yemıcem:1:
zaten kac gundur yatıyorum hareket falan da yok.bugun kosu olmasa da belkı yarım saat yurumeyı deneyeceğim.esım henuz ıyılesmedın ,halsızsın dıyor.neyse bakcam artık.ya alışmısım ya ,vıcdan yapıyorum

Günaydın canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. :16:

Oooo hadi bakalım iyi eğlenceler sana. :16:Gencay cumartesi çalışmıyor mu?

normalde gencay sadece haftaiçi kaptancım ama haftasonnu mesai ye kalıyo ayda birde gece vardiyası oluyor bu hafta gece vardiyasındaydı o nedenle bugün izinli:51:

Kızlar simdi bisey sorcam ama gulmeyin :D

Hani hero baby mama var ya meyvelerin cekilmis hali felan o kilo yapar mi ki acaba tadini cok merak ediyorum :D

bebek mamalari cok guzel oluyoda ozelliklede bebe biskuvisi bayiliyorum ona ya ama sanirim oda kilo yapiyo :((

Hani hero baby mama var ya meyvelerin cekilmis hali felan o kilo yapar mi ki acaba tadini cok merak ediyorum :D

bebek mamalari cok guzel oluyoda ozelliklede bebe biskuvisi bayiliyorum ona ya ama sanirim oda kilo yapiyo :((

kilo yapıp yapmadığını bilmiyorum ama ben yemiştim onlardan. :1: İlk yediğimde hiç hoşuma gitmemişti tadı. Bir gün yeniden yiyesim geldi ve hoşuma gitti.Belki çeşidindendir bilmiyorum ama artık hoşuma gidiyor tatları. Takıma katıldığımdan beri yemiyorum ama mayıs ayında epey yemiştim. :52:

Benim de merak ettiğim bebek çorbaları. :56:

kilo yapıp yapmadığını bilmiyorum ama ben yemiştim onlardan. :1: İlk yediğimde hiç hoşuma gitmemişti tadı. Bir gün yeniden yiyesim geldi ve hoşuma gitti.Belki çeşidindendir bilmiyorum ama artık hoşuma gidiyor tatları. Takıma katıldığımdan beri yemiyorum ama mayıs ayında epey yemiştim. :52:

Benim de merak ettiğim bebek çorbaları. :56:

Ayyy gorunusu cok guzel ama dimiii :D
Ayy kaptancim gorsede cevap verse soruma kilo yapmaz zarari yok derse denicem begenirsem dershanede ogle arasinda yerim :D

Oyle bisey mi var ayyy bebek olsam keske :D

Kızlllaaar haftaya pazar sevdicegimle yıldönümümüz var ne yapsam karar veremedim sizde bi fikir verir misiniz banaaa :)

Aklimdakini soylim ben
bende kalp seklinde bi kutu var icine kucuk notlar , tanistigimizdan bu yana ona karsi hissettiklerimi anlatan bi mektup, parfum ( istedigi daha dogrusu benim cok istedigim bi parfumu alicam )
Oyuncak esek yada ayi ( kücuklerinden espri anlaminda yada bi saat mi alsam bunun yerine ? )

Butcem az saatide zaten pahali bisey alamam siyahiler varya onlarin saati saglam oluyomus onlardan mi alsam acaba ?

Baska napabilirim kizlar. Yildonumumuzde cok para harcayamam cunku 19 ekimdede dogum gunu var asil parayi o zaman harcicam ?

deme öyle kuzum zararın neresinden dönersen kardır :31:

sarıl bize ayşenurrrr :29:
Haklısın canım. Sabır...

Teşekkür ederim canım benim.
tekrar hoşbulduk, tanıştığımıza çok memnun oldum. moralim 0'ın altındaydı moral oldunuz teşekkür ederim.

incelik edip ismimi öğrenmek istemişsiniz ancak sitede kimliğimi öğrenmesini istemediğim bir kişi (açıkçası eski nişanlımı ayartıp onunla evlenen hatun -ki akrabam olur- bu sitede ve ben özellikle onun şuan yaşadığım kilo vb. sorunları öğrenmesini istemiyorum) olduğundan sizden bana kısaca Venüs demenizi rica edeceğim. Umarım bu durumu yadırgamaz yada samimiyetsizlik olarak algılamazsınız.
O akrabanı bir ara dövelim kız :27:
Valla beni hep böle sevicekseniz afise olurum hep ama ebrum sonra beni yolarrrr :))hepinizi kocaman optum iyiki varsiniz
Hihih kıyamadık napalım :16:
tatlıcım bizim bi venüsümüz var başka bi takma isim bulsan :52: bu arada o akrabanın saçını başını yolmak isterim yani pis terbiyesiz ahlaksz tüüü ona tüüüü yazıklar olsun ona :47::47:
Hihihihi evet Venüs ben oliyom
o zaman kedi de diyebilirsiniz :)

zaten allahından buldu o terbiyesiz. 8 ay sürdü evlilikleri. zaten bu sebepten de hakkımda birşey okumasını ve öğrenmesini istemiyorum çünkü boşanmalarının sebebi olarak kocasının beni unutamamasını anlatıyor akrabalar arasında özellikle. muhattap olmakta istemiyorum onunla benimle ilgili koz geçmesini de istemiyorum eline.
Oh olmuş
Kizlar aranizda instagram kullanan varmi
Ben kullanıyordum ama şuan kullanmıyorum. Application ile ilgili bir şey soracaksan sorabilirsin canım.

BİREYSEL DERECELER
1.ayeyıldız ( %2,62) 13.Takım:46:
2.
cerenberen16(%2,51) 13.Takım:46:
3.iris( %2,47)8.Takım:46:

TAKIM DERECELERİ
:nazar:1.13.TAKIM
:nazar:2.14.TAKIM
:nazar:3.8.TAKIM

evet kızlar ilk 2 derece bizden tebrikler ayşenur ve zeynep hep böledevam edin
:46::46:
Of çık mikemmeliz yaaa

Tadı okadar güzel değil onların yaaa :D
Kızlllaaar haftaya pazar sevdicegimle yıldönümümüz var ne yapsam karar veremedim sizde bi fikir verir misiniz banaaa :)

Aklimdakini soylim ben
bende kalp seklinde bi kutu var icine kucuk notlar , tanistigimizdan bu yana ona karsi hissettiklerimi anlatan bi mektup, parfum ( istedigi daha dogrusu benim cok istedigim bi parfumu alicam )
Oyuncak esek yada ayi ( kücuklerinden espri anlaminda yada bi saat mi alsam bunun yerine ? )

Butcem az saatide zaten pahali bisey alamam siyahiler varya onlarin saati saglam oluyomus onlardan mi alsam acaba ?

Baska napabilirim kizlar. Yildonumumuzde cok para harcayamam cunku 19 ekimdede dogum gunu var asil parayi o zaman harcicam ?
Bence güzel ve elegan görünümlü bir saat süper olur

Tadı okadar güzel değil onların yaaa :D

Bence güzel ve elegan görünümlü bir saat süper olur

hadi ya ben araştırdım kilo aldırıyomuş zaten :19:

ayy köşe başındaki siyahilere gideyim pazartesi bakayımda güzel bulursam alayım hemen onlar cidden kaliteli satıyolar heralde ya :1:

kuzenim bi saat aldı 4 sen önce arada takar ama hala sağlam duruyor yani .

sizcede onlardan mı alim yoksa hiç mi almim saat ?

Ayyy gorunusu cok guzel ama dimiii :D
Ayy kaptancim gorsede cevap verse soruma kilo yapmaz zarari yok derse denicem begenirsem dershanede ogle arasinda yerim :D

Oyle bisey mi var ayyy bebek olsam keske :D
Tok tutmaz ama kuzum onlar en azından öyle olduğunu düşünüyorum :1:

Aklimdakini soylim ben

Saat esek ya da ayıya göre daha iyi bir seçim olur canım. Başka bir şey alacak olsan şunu sormak lazım nasıl biri? Neleri sever?

ayy köşe başındaki siyahilere gideyim pazartesi bakayımda güzel bulursam alayım hemen onlar cidden kaliteli satıyolar heralde ya :1:

Kuzenin belki saati kullanmamıştır. :1: Saat almazsan esek, ayı haricinde ne almayı düşünüyorsun? Aklında bir şey var mı?

Canım bence saat al ama oradan alma. Collezone, LTB vs. mağazalarda 25-30 liraya saatler var.

günaydın kızlar ben yine yokum bugün gencayla olcam her zaman ki gibi akşama gelirim :54:

hadi bakalım gez sen sevdiceğinle
akşama görüşürüz
bende iki kızımla gezdim bu gün
çocuklara bayramlık bakmaya gittik
ama çok birşey bulamadım
herşey çok pahalı
canım sıkıldı

Back