Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah bırsey yemedım bugun işe gec gıttım artık orda yerım dıye dusundum bıde uyumak ıstedım :9:

öğlen: (12:30)
yarım porsıyon kofte
piraz pilav
salata
ayran

ara: sekersız cay

aksamda bırsey yemedım ınanın kızlar mıdem kuculmus sanırım bır elmayla bıle doyuyorum

bugunku menum cok az mı desem sacmamı desem bılemıyorum hatalıyım bılıyorum :50:

sabah bırsey yemedım bugun işe gec gıttım artık orda yerım dıye dusundum bıde uyumak ıstedım :9:

yarım porsıyon kofte
piraz pilav
salata
ayran

aksamda bırsey yemedım ınanın kızlar mıdem kuculmus sanırım bır elmayla bıle doyuyorum

bugunku menum cok az mı desem sacmamı desem bılemıyorum hatalıyım bılıyorum :50:

eeee biraz sağlıksız desek daha yeri böle olursa metabolizman yavaşlar ve bu haftaki gördüğünü bi daha göremezsin :47:

işte sorun orda bu gün biraz koşturma vardı ve ben bunları öğünler halinde değilde tek tek yeme gibi bir durum yaşadım.

yani bu gün öğün olarak tüketebildiğim pek birşey olmadı

saat 19:00da kıymalı yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim mesela öncesi hep tek tek (sadece bunun saatine bakma fırsatım oldu)

saat 19:00 dan bu yana sadece 2 adet mandalina ve 1 bardak çay içtim

sanırım yarın öğün olarak tüketme ve kaydetme şansım olacak
Tatlım saat 15:00 ten sonra mümkün olduğunca meyve tüketmemeye çalış. Meyveler bize çok masum gibi görünse de asıl tehlike onlarda. Belli bir saatten sonra tüketilen meyvelerin şekerleri direkt olarak depo ediliyor.

cok tesekkur ederım :16::16: ebrucum iyikı gelmısım bu guruba :16::16: bu arada ha nur ha gul ne fark eder boylesıde guzel benım içinn :9:
Olur mu canım bence doğrusu söylenmeli. :34:

Kizlar gecmisi okudum biraz once bireyselde kendimi ucuncu gordum cok sevindim sonrada fisssss diye sondum yanlis hesaplanmis :-)

yarım porsıyon kofte
piraz pilav
salata
ayran

Çok sağlıksız bir menü. Lütfen bir daha böyle menü olmasın. :20:

Hoş geldin tatlım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sağlıkları yerinde olsun da kız erkek farketmiyor bence. Zaten 16. haftadan öncede pek yapılmıyor cinsiyet tahmini. Ara ara bekliyoruz seni özletme kendini. :16:

Hoş geldin kedicik:9: Ben Ebru takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesiyim. Konya' da yaşıyorum. Çalışıyorum. Aslında isim paylaşmamanızın hiç hoş karşılamıyorum. Keşke Ayşe Fatma deseydin bizde sana öyle hitap etseydik. Bu Venüsler tuhaf oluyor biraz :9: Eğer gerçekten zayıflamayı istiyorsan çok doğru bir yerdesin ama pes etmemen lazım. İnşallah senide zayıf bir şekilde mezun ederiz takımdan.

Burcu' cum evde yap kahvaltını canım. Alışkanlığın yoksa bile alıştır kendini. Öğle yemeğini de yanında götür. Kapalı bile olsa psikiyatri mutlaka hemşirelerin odası vardır. Yani kahvaltıyı yanında götürsen bile yiyecek yer bulursun merak etme. Bide Kediciğin boyu 173 doğal olarak da hedef kilosunun öncelikle 60 olması lazım. Sen notunu 60 olarak al lütfen.

Yap yap çok yap haftaya vermen gereken 1,3 kg var.

Geçmiş olsun canım ama unutma iyileşmekte senin elinde zayıflamakta. Zayıfladığın zaman hastalığında düzelecek biliyorsun dimi. Burayı artık ailen gibi gör. Çünkü biz bir takım değil aileyiz.

Hem de nasıl yolarım :9:Bak hemen tanımış beni :16:

Allah iyiliğini versin emi :9:

Bireyselde ilk üçte hep biz olsaydık daha iyi olurdu:9:

Hadi bakalım biran önce koy fotoğrafları merak ettim. Allah sizi de bir ömür mutlu etsin inşallah. Senin de yolun Konya ya düşerse eğer mutlaka beklerim. :16:

Şu akşam ki ekmeklerin olmasa süper bir menü olacak. Ekmek yerine şehriye çorbasının tamamını yeseydin yaaaa

Menün çok güzel olmuş canım ama o akşam ki şeftaliyi gün içinde ye akşama acıkırsan eğer bir kase yoğurt yiyebilirsin ya da bir bardak süt içebilirsin.

Menün karışık olmuş canım. Öğlen çok hafif akşamda çorbanın bir kasesinin yerine bir tabak kuru fasulye yeseydin yaaaa.

tamam canım
bundan sonra meyveleri sabahtaki arama atayım

yarım porsıyon kofte
piraz pilav
salata
ayran

canım bu çok az bence
halsiz olursun

canım yemekten sonra çay yeşilçay filan tüket çok acıkırsan yoğurt yada salatalık ye

süt,meyve,bisküvi v.b şeyler yeme bunlar akşam yemeğinden sonra kan şekerini yükselterek depolanmayı artıran yiyecekler

ben belirtmeyi unutmuşum (siyah çay sevmediğimden olsa gerek) akşam yemeği olarak saatine bakabildiğim yemekten sonra içtiğim çay şu 9'lu çaydan :1:

Tatlım saat 15:00 ten sonra mümkün olduğunca meyve tüketmemeye çalış. Meyveler bize çok masum gibi görünse de asıl tehlike onlarda. Belli bir saatten sonra tüketilen meyvelerin şekerleri direkt olarak depo ediliyor.

bunu bilmiyordum peki saat 15:00den sonra ara öğün olarak ne tüketmeliyim?

birde beyaz leblebi öneriyorlardı ara öğün olarak 1 avuç kadar hem tok tutuyormuş hem az kalorili hem de lif zenginiymiş

kızlar bu günkü menüm

kahvaltı; 1 yumurtadan kıymalı yumurta 3 y.kaşığı kadar
5 zeytin 1 kk beyaz peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
1 kuru kayısı

ara; 6 7 tane hünnap

öğlenİ 5 kaşık fasulye
3 kaşık yoğurt
3 tane biber çeyrak dilim ekmek

ara az karışık çerez

akşam 1.5 kepçe tarhana çorbası
5 kaşık fasulye 1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek

1 lt. su yatana kadar 1.5 olur

CUMA zayıflama[/URL] YARIŞMASI 327.ETAP SONUÇLARI
( 13 -20 Eylül )

BİREYSEL DERECELER
1.ayeyıldız ( %2,62) 13.Takım
2.iris (%2,47) 12.Takım
3.elifimsuyum( %2,41)13.Takım

TAKIM DERECELERİ
1.13.TAKIM
2.14.TAKIM
3.8.TAKIM

kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ederim:46::46:

ben belirtmeyi unutmuşum (siyah çay sevmediğimden olsa gerek) akşam yemeği olarak saatine bakabildiğim yemekten sonra içtiğim çay şu 9'lu çaydan :1:

bunu bilmiyordum peki saat 15:00den sonra ara öğün olarak ne tüketmeliyim?

birde beyaz leblebi öneriyorlardı ara öğün olarak 1 avuç kadar hem tok tutuyormuş hem az kalorili hem de lif zenginiymiş
Leblebi ve yoğurt tüketebilirsin canım. Ben leblebi yiyorum ara öğünlerde. Çokta işe yarıyor hem su içirtiyor bol bol.

kızlar bu günkü menüm

domates salatalık
1 dilim ekmek
1 kuru kayısı

ara; 6 7 tane hünnap

öğlenİ 5 kaşık fasulye
3 kaşık yoğurt

ara az karışık çerez

salata
1 dilim ekmek

Hünnap ne? Çerez olmamış. Diyette çerez yenmez. Ve suyun çok ama çok az olmuş.

kızlar bu günkü menüm

domates salatalık
1 dilim ekmek
1 kuru kayısı

ara; 6 7 tane hünnap

öğlenİ 5 kaşık fasulye
3 kaşık yoğurt

ara az karışık çerez

salata
1 dilim ekmek

hünnap bi meyveymiş bayada yararlıymış nasıl biişi ki acaba canım akşam ekmeği yemesen bide suyu artırsan güzel olcak cnm

kızlar bu günkü menüm

domates salatalık
1 dilim ekmek
1 kuru kayısı

ara; 6 7 tane hünnap

öğlenİ 5 kaşık fasulye
3 kaşık yoğurt

ara az karışık çerez

salata
1 dilim ekmek

canım afiyet olsun
ama akşam biraz fazla geldi bana
birde su çok az suyu bence artırman lazım

kızlar menümü yazayım

sabah:
1 dilim ekmek
yarım domates
1 kk peynir
1 yumurta 3 zeytin

öğle

1 kase çorba
salata ve yoğurt
1 dilim ekmek

ara
2 kaşık aşure

akşam
2 parça tavuk
salata 1 dilim ekmek

ara
1 şeftali yiyecem

3 lt su

canım bence de akşam ki şeftaliyi kahvaltı ve öğlen yameğinin arasında yiyebilirsin ama güzel bir menü :46::46:

Kahvaltı:
2 bardak çay
2 kk peynir
1 dilim ekmek
domates
3 zeytin

Ara:
2 fincan yaseminli yeşilçay limonla (hazırlardan değil ayrı ayrı karıştırıp demledim)

Öğle:
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

Ara:
1 mandalina

Akşam:
2 kase sebze çorbası
1 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara:
Salatalık(lar) >>>henüz yemedim bu planım

Su: 2 lt >>> tamamlayacağım

Spor: Leslie 3 mile
50 squat
Spor kısmı da yapılacaklar arasında

canım akşam ki 2 kase çorbanın birini öğlen yiyebilirdin öğlen biraz hafif olmuş..
aslında öğlen biraz daha iyi akşam hafif yemek gerekiyor ama bazen bizim evde de yemek falan olmuyor mecburen öğlen hafif akşam daha fazla yiyiyorum.. tebrik ederim sporun da harika:46::46:

kızlar menümü yazayım

sabah:
1 dilim ekmek
yarım domates
1 kk peynir
1 yumurta 3 zeytin

öğle

1 kase çorba
salata ve yoğurt
1 dilim ekmek

ara
2 kaşık aşure

akşam
2 parça tavuk
salata 1 dilim ekmek

ara
1 şeftali yiyecem

3 lt su

canım bence de akşam ki şeftaliyi kahvaltı ve öğlen yameğinin arasında yiyebilirsin ama güzel bir menü :46::46:

haklısınız bundan sonra akşam meyve yok
bende beyaz leblebi alayım
oyalasın beni araöğünlerde

canım afiyet olsun
ama akşam biraz fazla geldi bana
birde su çok az suyu bence artırman lazım

evet aslında akşam ekmek yemeseydim iyiydi.. bu aralar suyu azalttım biraz farkındayım o yüzden kendime 1 damacana su ayırdım:1::1: yani şu iki litrelik cam olanlardan ama bu gün bitiremedim onu çay çok içtim bu gün ondan olabilir.. kaç gündür fasulye bitmek bilmedi o yüzden yedim eşimde diyete başladı yemekleri yarım ölçü yapsam iyi olucak yoksa kaç gün aynı yemeği yiyoruz:9::9:

Back