Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlıcım bizim bi venüsümüz var başka bi takma isim bulsan :52: bu arada o akrabanın saçını başını yolmak isterim yani pis terbiyesiz ahlaksz tüüü ona tüüüü yazıklar olsun ona :47::47:

o zaman kedi de diyebilirsiniz :)

zaten allahından buldu o terbiyesiz. 8 ay sürdü evlilikleri. zaten bu sebepten de hakkımda birşey okumasını ve öğrenmesini istemiyorum çünkü boşanmalarının sebebi olarak kocasının beni unutamamasını anlatıyor akrabalar arasında özellikle. muhattap olmakta istemiyorum onunla benimle ilgili koz geçmesini de istemiyorum eline.

zaten allahından buldu o terbiyesiz. 8 ay sürdü evlilikleri. zaten bu sebepten de hakkımda birşey okumasını ve öğrenmesini istemiyorum çünkü boşanmalarının sebebi olarak kocasının beni unutamamasını anlatıyor akrabalar arasında özellikle. muhattap olmakta istemiyorum onunla benimle ilgili koz geçmesini de istemiyorum eline.

tamam o zaman sana kedi diyoruz. ayy bide evlendiler haaa böle insanları ellerimle öldürmek istiyorum ya Allah belalarını versin ya nası iştir bu aynı şey benm bi arkadaşımın ablasının başına gelmişti işte yuva yıkanın yuvası olmuyor Allah'ım sen koru bizi böle insanlardan çok geçmiş olsn canım yine nişanlyken olmuş ya evlenseydin herşeye güzelinden bak biz kiloları ve pco yu yenizez tamam mı onlara inat :kkk::kkk:

tamam o zaman sana kedi diyoruz. ayy bide evlendiler haaa böle insanları ellerimle öldürmek istiyorum ya Allah belalarını versin ya nası iştir bu aynı şey benm bi arkadaşımın ablasının başına gelmişti işte yuva yıkanın yuvası olmuyor Allah'ım sen koru bizi böle insanlardan çok geçmiş olsn canım yine nişanlyken olmuş ya evlenseydin herşeye güzelinden bak biz kiloları ve pco yu yenizez tamam mı onlara inat :kkk::kkk:

teşekkür ederim. ben zaten artık çok sorun etmiyorum o nişanı atalı 7 sene geçti onlar boşanalıda 4 sene oluyor ama akraba olunca görüşmesen bile haberi geliyor mutlaka.

diğer kuzenlerimden öğrendim bu sitede olduğunu da.

kimseye inat için değilde kendim için vermek istiyorum aslında

sanki hala o 21 yaşımdaki vücudum varmış gibi hissediyorum sadece üzerimden çıkaramadığım devasa bir tulum var üzerimde:50:

tekrar hoşbulduk, tanıştığımıza çok memnun oldum. moralim 0'ın altındaydı moral oldunuz teşekkür ederim.

incelik edip ismimi öğrenmek istemişsiniz ancak sitede kimliğimi öğrenmesini istemediğim bir kişi (açıkçası eski nişanlımı ayartıp onunla evlenen hatun -ki akrabam olur- bu sitede ve ben özellikle onun şuan yaşadığım kilo vb. sorunları öğrenmesini istemiyorum) olduğundan sizden bana kısaca Venüs demenizi rica edeceğim. Umarım bu durumu yadırgamaz yada samimiyetsizlik olarak algılamazsınız.

kurallarla ilgili olarak öğrenmek istediğim bir şey var

1. maddedeki şu son bildirim saati sabah 11:30 mu yoksa akşam 11:30 mu ?

cevaba gelince "okudum, anladım ve devam etmek istiyorum."

memnun oldum Ayşenur ayrıca gördüğüm kadarıyla sıkı bir Doctor Who hayranısın benim gibi. favori doktorun hangisi

şahsen ben 10. doktor David Tennant hayranıyım.:52:

yaş, medeni durum ve iş konularında çok benziyoruz :)

bende 4 yıllık evliyim. 18-21 yaş arasında yerel olarak mankenlik ve fotomodellik yapardım (tabi ozaman kilo sorunum yoktu). sonra birgün bu hain hastalık yakama yapıştı ve yavaş yavaş bu hale geldim.

3 yıl önce 70 kilo idim ve diyetisyen eşliğinde üstelik spor yaparak(hemde spor salonunda) nasıl olduysa 2 yılda 5'erden 10 kilo aldım.

son 1 yılda ise tam 10 kilo aldım.

bu sene başka bir sebeple gittiğim psikiyatr ise gerçek teşhisi koydu. içimdeki sosyal boşluğu abur cubur ile doldurma yoluna gitmişim ve bu artık bağımlılık derecesine gelmiş.

ancak yaşadığım şehirde yeniyim ve kültür şoku yaşıyorum. haliyle çok ama çok yalnızım. üstelik bekarken arkadaş olduğum herkes evlenince kendi hayat derdine düştü. bu yüzden onları suçlayamam. çünkü evlilik gerçekten kolay bir şey değil ama onlar evlenip yeni bir sosyal çevre kazandıkları halde ben onlar kadar şanslı olamadım malesef.

eşimle çok farklı kültürlerden geliyoruz ve ailesinde pekte hoşlanılmayan biriyim (neyse amacım burayı bir derdim var topiğine çevirmek değil bunun için özür dilerim).

özet olarak; yalnızım, 1. derece obezim, umutsuz denebilecek motivasyondayım ve gerçekten kilo verme konusunda disipline edilmeye ihtiyacım var.

Canım Burcu söylemiş zaten ama takma başka bir isim alabilir misin? Hatta daha sıcak bir ortamımız olması için kullandığımız takma isimlerin de normal insan ismi olmasını tercih ediyoruz. :34:

Derdini sıkıntını da konuşuruz canım konuşmak istersen paylaşabilirsin bizimle.

Doctor Who'ya gelirsek tabi favorim 10. doktor, Davidciğim :34: Gerçekten iyi bir aktör. Duyguları çok iyi yansıtıyor. Güçlü, sinirli olması gereken sahnelerde adeta bir dev oluyor. Ama şirin olması gerektiğinde dünyanın en şirin adamı, şaşkın olması gerektiğinde de en şaşkını oluyor. Beş saat bu konudan bahsedebilirim şimdi sussam daha iyi olacak sanırım :1: Kısacası 23 kasımı dört gözle bekliyorum. :34:
Kendimi tanıtırken doctor who'ya da girecektim ilk başta ama kendimi frenlemiştim. Senin de sevmene çok sevindim. :16:A bir de siteye kayıt olurken nickname'imi heyecanla yazarken yanlış yazmışım belki farketmişsindir. VasthaNerada yazmışım VashtaNerada olacaktı o. River'ı ilk gördüğümüz bölümden aldım. :34: Tamam evet abartıyorum galiba biraz. :1:

teşekkür ederim. ben zaten artık çok sorun etmiyorum o nişanı atalı 7 sene geçti onlar boşanalıda 4 sene oluyor ama akraba olunca görüşmesen bile haberi geliyor mutlaka.

diğer kuzenlerimden öğrendim bu sitede olduğunu da.

kimseye inat için değilde kendim için vermek istiyorum aslında

sanki hala o 21 yaşımdaki vücudum varmış gibi hissediyorum sadece üzerimden çıkaramadığım devasa bir tulum var üzerimde:50:

Burcunun tüm söylediklerine katılıyorum canım. Ve evet üstündekini tulum olarak düşün ama çıkartamadığın değil. Çıkartacaksın onu. :34:
Ay bir de isim konusunda kediye karar vermişsin. Kedileri de çok severim hatta kedim var :16:

Selam kızlar, geçmiş ne kadar çooook birikmiş!! İkiye bolup cevaplayacağımmm :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakim ?
Gecen hafta kilom 84.2
Bu hafta 83.4

kızlar günaydın
geçen hafta : 95.9
bu hafta: 93.4
yuppi giden 2.4 kg süperrrrrrrr

Gunaydin citirlarrrrrr

Baslangic 89
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 76.9
Fark 1.9 kg

Gecen haftalarda gram gram verdiklerimin acisi bu hafta cikti....

Eveet geldik kilo bildirimime. Biliyorsunuz ki hedefim için vermem gereken min miktar 900 grdı. Açıkçası aşırı umutsuzdum. O miktarı vermem için spor yapmalıydım. Tabi spor olayını pek oturtamadım. Ama mümkün olduğunca her yere yürüyerek gitmeye çalışmıştım. İşe yaramış sanırım. Ay ben böyle anlatınca çok vermişim gibi oldu. Yok o kadar değil. Ama hedefime ulaştım. 900 gr gitti kızlar.

Aslında biraz üçkağıda kaçmış olabilirim Anlatıyorum. Sabah umutsuz umutsuz tartıya çıktığım sırada en olası şeyin 400 gr vermek olduğunu düşünüyordum. Bir de baktım ki 800 gr. Gözlerime inanamadım kızlar. Farkettim ki %80i sağlamaya 100 gr kalmış. Ne yapmalıyım dedim. Sonra biraz oyalandım ve tuvalete çıktım. Hoşçakal 100 gram. vee Puff! 68.2 kızlar.

Geçen haftaki kilo: 69.1
Bu haftaki kilo: 68.2
Fark: 900 gr
yüzde: %1.3

Kiar kilom 65.5 600gr gitmis dikkat etdigim halde bu kadar gitmis
sanirim ilk hafta birden verdim yaa biraz kilo vermem yavasladi..

Sıkı durun kızlar bildirim yapıyorum. Tartı bugün beni çok mutlu etti. Kilom azalmasına rağmen çok iyi bir sonuç aldım bugün.

Geçen hafta: 65.9 kg

Bu Hafta : 64.9 kg

Fark : 1 kilo

ya kızlar tartıda bu rakamı gorunce sasırdım emın olmak için iki defa tartıldım bende inanamıyorum ama kılom:

baslangıc kılom: 79.2
gecen hafta: 76.3
bu hafta:74.3
inanın bende su an cok saskınım ama sevınıyorumda

Hepiniz süpersiniz, harikasınız, tebriklerr :46::46::46::46::46:

Tebrik ederim Seda'cım hastalıktan sonra güzel bir sonuç. Ama çok yavaş gidiyorsun farkındasın dimi?

Farkındayım ebrucum ama moralim bozuk değil bu konuda.. Tek eksiğimin spor olduğunu biliyorum. Başlayacağım inşallah. Daha tam iyileşemedim, ciğerlerim çok fena sigara içenler gibi öksürüyorumm, sesim düzelmedi, baş ağrısı da geçmedi.

Belki istesem şu anda yapabilirim ama kendimi iyi hissettiğimde başlayacağımm, vücudum çok yorgun

hepinize merhaba

nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum ama

şuan 95 kiloyum

ilk hedefim 90

son hedefim 55-60

boyum 1.73

yolum uzun ve motivasyonum hiiiiiç yok

bu gün yaptıklarım;

sabah kalkamadım 11:30 da kalktım ancak

kalkar kalkmaz 9'lu çay içtim

1 saat 40 dakika hafif tempo yürüdüm (saat tutmadım)

şimdi başlangıç seviye ebru şallı platesimi yapıp

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates
2 küçük dilim keçi peyniri
1 fincan 9'lu çay içeceğim

umarım başarırım.

Hoşgeldin canım seda ben. Başaracağına eminim ben yeterki sen de kendinden emin ol!!

mrb kizlar13. Takimdan öykü ben.
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani :(

evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz

Öldüm gülmekten mesajlarınızaa ne güzel yazmışsınızz

tekrar hoşbulduk, tanıştığımıza çok memnun oldum. moralim 0'ın altındaydı moral oldunuz teşekkür ederim.

incelik edip ismimi öğrenmek istemişsiniz ancak sitede kimliğimi öğrenmesini istemediğim bir kişi (açıkçası eski nişanlımı ayartıp onunla evlenen hatun -ki akrabam olur- bu sitede ve ben özellikle onun şuan yaşadığım kilo vb. sorunları öğrenmesini istemiyorum) olduğundan sizden bana kısaca Venüs demenizi rica edeceğim. Umarım bu durumu yadırgamaz yada samimiyetsizlik olarak algılamazsınız.

memnun oldum Ayşenur ayrıca gördüğüm kadarıyla sıkı bir Doctor Who hayranısın benim gibi. favori doktorun hangisi

şahsen ben 10. doktor David Tennant hayranıyım.

bende 4 yıllık evliyim. 18-21 yaş arasında yerel olarak mankenlik ve fotomodellik yapardım (tabi ozaman kilo sorunum yoktu). sonra birgün bu hain hastalık yakama yapıştı ve yavaş yavaş bu hale geldim.

3 yıl önce 70 kilo idim ve diyetisyen eşliğinde üstelik spor yaparak(hemde spor salonunda) nasıl olduysa 2 yılda 5'erden 10 kilo aldım.

bu sene başka bir sebeple gittiğim psikiyatr ise gerçek teşhisi koydu. içimdeki sosyal boşluğu abur cubur ile doldurma yoluna gitmişim ve bu artık bağımlılık derecesine gelmiş.

ancak yaşadığım şehirde yeniyim ve kültür şoku yaşıyorum. haliyle çok ama çok yalnızım. üstelik bekarken arkadaş olduğum herkes evlenince kendi hayat derdine düştü. bu yüzden onları suçlayamam. çünkü evlilik gerçekten kolay bir şey değil ama onlar evlenip yeni bir sosyal çevre kazandıkları halde ben onlar kadar şanslı olamadım malesef.

eşimle çok farklı kültürlerden geliyoruz ve ailesinde pekte hoşlanılmayan biriyim (neyse amacım burayı bir derdim var topiğine çevirmek değil bunun için özür dilerim).

özet olarak; yalnızım, 1. derece obezim, umutsuz denebilecek motivasyondayım ve gerçekten kilo verme konusunda disipline edilmeye ihtiyacım var.

Venus kadını ve venus kedisi. Venüsler çoğaldı takımda :)

Ben de önceden zayıf olanlardanım. Yavas yavas 5 senede 55-57'lerden 70'lere çıktım. Uzun süre beni rahatsız etmemişti kilo almak, mutluydum.. Sonra giydiğim hiçbirşey yakışmamaya başladı..

Son bir senede ise evliliğinde etkisiyle 10 kilodan fazla aldım. Artık yakışmamasından tut bedenime uygun kıyafet bulamamaya başlamıştım. İnşallah eski günlerime döneceğim ben de. Kesinlikle olmayacak bir şey değil sadece iradene gerçekten hakim olman gerekiyor. Yemezsek ölmeyeceğimiz hiç bir şey yok aslında

Son düzenleme:
sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kızarmış tam bugday
domates salatalık biber

ara(15:30)
1 sade türk kahvesi
5 kavrulamamış fındık

akşam(18:15)
1 kase mercimek çorba
salata
1 tabak etli kuru fasulye

3 litre su
1 saat leslie
8 dk basen eg.
8 dk bacak eg.
100 mekik
:42::42:

turkbayragi.gif
CUMA zayıflama[/URL] YARIŞMASI 327.ETAP SONUÇLARI
turkbayragi.gif

( 13 -20 Eylül )

BİREYSEL DERECELER
1.ayeyıldız ( %2,62) 13.Takım:46:
2.
iris (%2,47) 12.Takım:46:
3.elifimsuyum( %2,41)13.Takım:46:

TAKIM DERECELERİ
:nazar:1.13.TAKIM
:nazar:2.14.TAKIM
:nazar:3.8.TAKIM

tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum ayşegülü ayrıca kutluyorum fakat bireyselde 3. olan arkadaşımızda bi sıkıntı var benm gördüğüme göre zeynebin olması lazımdı
:26:

şahsen ben 10. doktor David Tennant hayranıyım.:52:

kedıcım, yasadıklarına uzuldum.hastalıgını arastırdım sımdı daha da uzuldum.ben emınım kı burada hep beraber bunun ustesınden gelecegız.senın de dısıplıne olmak ıstemen zaten bu ısı kafana koyduguna, kararının kat'i olduguna ısaret. ıyı kı geldın hosgeldın.hıcbıseyı kafana takma.burası,bu bırlık beraberlık,kaptanımız ebru ve yardımcısı burcu nun buyuk desteklerıyle ve de dıger tum arkadaslarımızın yoldaslıgıyla her sey yoluna gırecek cnm

turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

( 13 -20 Eylül )

BİREYSEL DERECELER
2.

TAKIM DERECELERİ

tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum ayşegülü ayrıca kutluyorum fakat bireyselde 3. olan arkadaşımızda bi sıkıntı var benm gördüğüme göre zeynebin olması lazımdı
:46:arkadaslar tebrık edıyorum supersınız :46:

turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

( 13 -20 Eylül )

BİREYSEL DERECELER
2.

TAKIM DERECELERİ

Ayy çok sevindimmm. Derece çıkarmamıza da çok sevindimmm:46::46::46:

sabahtan beri çıldıyorum ayşenur yaaa gözüme takılıyo valla :9:
MAkarna krizine girmek üzereyim Burcu. Zaten bugün tam anlamıyla bana karşıydı galiba evren. Etrafım kekler börekler ve patates salatasıyla çevriliydi. Az önce dayanamayıp patates salatasıyla keki kokladım. :37:
sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kızarmış tam bugday
domates salatalık biber

ara(15:30)
1 sade türk kahvesi
5 kavrulamamış fındık

akşam(18:15)
1 kase mercimek çorba
salata
1 tabak etli kuru fasulye

3 litre su
1 saat leslie
8 dk basen eg.
8 dk bacak eg.
100 mekik
:42::42:
:46::46:Çok güzel olmuş Burcum.
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

( 13 -20 Eylül )

BİREYSEL DERECELER
2.

TAKIM DERECELERİ

Çok güzel bir hafta çıkarttık. Tebrikler bize. :46:Dereceye giren arkadaşları ve dereceye girmesini beklediğimiz Zeynebi de ayrıca tebrik ediyorum.
hahaha :1::1:ya ben de bunu yazcaktım kac gundur .duygularıma tercuman oldun cnm:1:

sorma.bı de her defasında farklı sos ceşıtlerıyle:1:
yazıklar olsun kk diyorum :27: neyse vicdanım rahat etmedi en büyük kk :kkk:

Büyük ihtimal Burcu' cum takım olarak çok güzel bir sonuç elde ettik. Süperiz 13. takım olarak.

Ayy kıyamam ne sandıydın tabii ki zor olacak :9:Sen bide beni gör. İki çocuklu çalışan bir anneyim şuan felaket durumdayım. :9:Yetişemiyorum hiç bişeye. Ufaklık 5 aylık oldu. Diğeri okula başladı. Birisinin ağlamaları diğerinin dersleri. Geçen hafta çalışmaya başladım. Tırlatacağım yakında:27: Ama allaha şükür çok mutluyum herşeye rağmen :16:Önemli olanda o zaten.

Hayir olamaz diye ciglik atmak istedim yazdiklarini okuyunca ama eglenceli degil mi bir yandan da kuzum. Allah mutlulugunu ve agzinin tadini hic ama hic bozmasin masallah:nazar:
Bende garip haller icindeyim ama gecicektir diye umut ediyorum :) onun disinda hersey guzel Kerem cok ilgili bi es ve bolcada suprizli resim yuklicem albume bakarsin musait oldugunda
Her iki prenseside kocaman opuyorum olurda Istanbul a yolun duserse her zaman bekliyorum :)

Eski 13. Takim mezunu olarak hepinizi tebrik ediyorum kizlar supersiniz 13.takim hep boyleydi enerjisine cok inaniyorum subat ayinda 57 kiloyla mezun oldum su an 54.8 kiloyla koruyorum formumu cok mutluyum bu yuzden tanidigim tanimadigim her birinize bol motivasyonlu gunler diliyorum pes etmeyin hepinize sevgiler :)

Back