Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet cnm hem gec yaptım (dıkkatın ıcın tesekkurler) hem de hastaydım bısey cekmedı canım.proteın al dedıler bana ben de yogurt yıyorum ıste

canım geçmiş olsun
evet proteine yüklen biraz yoksa ayağı kalkamassın
aman iyileş de diyete devam edersin sonra

Yeşil çay içme sakın. Humana nın bir çayı var süt artıran ondan iç. Adını şimdi hatırlayamıyorum. Günde 3 fincan içebiliyorsun. Hem enerji verir sana hem sütünü artırır. Kahve içme sakın sütten çocuğuna geçer. Sezaryen olduğun için zaten her sporu yapamazsın şuan. Sen spor olarak sadece yürü. Bebeğin sadece seni mi emiyor, yoksa ek mama veriyor musun?

tesekkur ederım ebrucum cok sağol,benı motıve edıyorsun,simdi kendime geldım yuzum guldu

Ne demek canım. İlk zamanlardaki menülerine göre şuan ki menülerin çok ama çok güzel. Cuma günü eminim ki tartıda güzel bir sonuç alacaksın.

Nihayet bütün geçmişi bitirdim ve omuzlarımdan kocaman bir yük kalktı. Bugün iş yeri çok ama çok yoğundu. Netbook u açamadım bile. Yarın yine bir sürü iş beni bekliyor. Evde yapmam gereken de bir sürü iş var. Şimdilik kaçıyorum. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Mümkün olduğunca bu saatlerde uyuyor olun ki yağlarınız yansın gece boyunca. Yarın görüşmek üzere

Ne demek canım. İlk zamanlardaki menülerine göre şuan ki menülerin çok ama çok güzel. Cuma günü eminim ki tartıda güzel bir sonuç alacaksın.

ınsallah ebrucum ya aslında bı gonderımde de yazdım kendımı hafıf hıssedıyorum,cumayı ıple cekıyorum
senn buradakı herkeste emegın cok

tamam onu alayım olmassa
sadece beni emiyor
kilo alımı iyi allaha şükü
2 ayda 3kilo 100 gr aldı
okula başlayınca korkuyorum emmeyi bırakıcak diye
bakalım inşallah bırakmaz gerçi 8 de gidip 1 de gelicam
1 kere bırakıcaz artık bakalım nasıl halletcaz olmazsa gün içinde bir kere mama veririz diyorum
ben ilk kızımı da 2,5 yıl emzirdim

iyi geceler ebrucum
arkadaşım bana çok yardımcı oluyosun
çok teşekür ederim

Tatlım sen okula gidince kızına mama yerine kendi sütünü sağıp bıraksan olmaz mı? Zaten 6 aydan sonra ek gıdalara geçeceksin o zaman daha çok rahat edersin. Ama ilk altı ay mutlaka anne sütü vermeye çalış. Yine şanslısın ki branş öğretmenisin. Sınıf öğretmenleri süt iznini kullanamıyormuş. Yarım gün gidiyorlarmış ya. MEB deki uygulama bir tuhaf gibi. Sonuçta bütün öğretmenler o şekilde çalışıyor ve onlar süt izni kullanmamış oluyorlar. Sanki hakları yeniliyor gibi geldi.

iyi geceler ebrucum
arkadaşım bana çok yardımcı oluyosun
çok teşekür ederim
Ne demek canım benim inşallah seninde sağlıklı bir şekilde kilo verdiğini görebilirim. Bu benim için büyük bir mutluluk.

ebru teşekür ederim canım oldu yanlış yere kopyalamışım

Olduğuna çok sevindim.

Günaydın kızlar. Cuma yaklaşıyor. Artık daha çok dikkat. Burcu'nun yayınladığı hedef kilolara dikkat.

bilerek az yemiyorum canim yesil cay flnda iciyorum yazmayi unutmusum.basla sende cnm gercekten iyi geliyo ama baya zorluyo bacaklarimdaki kaslarim cok titriyo yaparken

bende gormek istemiyorum bide psikolojik olarak bu hafta kotuyum kilomuda etkiliyorum bole

ayyy çok iyi olur canım
bende niyetlendim bu squata
önden yürüyüş arkadan da squat yaparım artık
bir iki tane egzersiz seçtim squata ek olarak onları da yapacağım.

Kizlar dogum gununde kocama bir supriz yapmak istiyorum ama elifsuyu babannesine birakmam gerekiyor nasil soyluyecegim bilmiyorum ...anne elifsu sende kalabilirmi diyemiyorum neden bu kadar zorlandigimada zaten anlam veremiyorum
Canım konuştun mu? Ne yapmayı planlıyorsun?

okudum.anladım.
Hoşgeldin. Ben aysenur. 21 yaşındayım., öğrenciyim. Biraz da çalışır gibiyim. Ama ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum. Belki haftaya son olur.
O gün dışarıdaydım kaptancığım yemek olayını unutmuşum muhabbete dalıp eve de çok geç gelince yemedim artık.
Aman boşver sen onları Burcum. Ayrıca sen böyle tatlısın gayet.
Ben hala derslerin başladığına inanmıyorum. Benim perş cuma dersim var. Aslında pzt de var ama ona devam zorunluluğum yok gitmeyeceğim.
Hamsiler çok büyük değildi. Zaten yanında salata dışında bir şey yemedim.

Günaydın kızlar. Cuma yaklaşıyor. Artık daha çok dikkat. Burcu'nun yayınladığı hedef kilolara dikkat.
Günaydın. Dayanamadım tartıldım bu sabah. evet vermişim ama daha hedefe var. iki günde de hedefe ulaşamam gibi

Gunaydin 13.takimin çıtır hatunlari :)))
Günaydın
günaydınlar herkeseeeeeeee
kahvaltımı ettim geldim
Günaydın, afiyet olsun.

Dünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
domates
1 bardak çay

ara:
1 dilim ananas

Öğle:

ıspanak yemeği
yoğurt

1 bardak çay>>> normalde çayı şekersiz içerim ama bu çayı içerken bir tane küp şekeri yedim.

Akşam:
2 el ayası kadar tavuk göğüs
salata

su 2lt
spor yok :26:

canım menün güzel olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…