evet cnm hem gec yaptım (dıkkatın ıcın tesekkurler) hem de hastaydım bısey cekmedı canım.proteın al dedıler bana ben de yogurt yıyorum ıste
maalesef sezeryan
birde bizde kanuyuşmazlığı vardı ve 20 haftada kan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı
doktorlar çok korkuttu bizi
allaha şükür kızım sağlıklı bir şekiide doğdu
birde yeşil çay içsem bir zararı olur mu ki
yoksa meyve çayları mı içsem
kahve hastalığım var benim ondan kurtulmak istiyorum o yüzden çaylara yönelicam
tesekkur ederım ebrucum cok sağol,benı motıve edıyorsun,simdi kendime geldım yuzum guldu
Ne demek canım. İlk zamanlardaki menülerine göre şuan ki menülerin çok ama çok güzel. Cuma günü eminim ki tartıda güzel bir sonuç alacaksın.
denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yeşil çay içme sakın. Humana nın bir çayı var süt artıran ondan iç. Adını şimdi hatırlayamıyorum. Günde 3 fincan içebiliyorsun. Hem enerji verir sana hem sütünü artırır. Kahve içme sakın sütten çocuğuna geçer. Sezaryen olduğun için zaten her sporu yapamazsın şuan. Sen spor olarak sadece yürü. Bebeğin sadece seni mi emiyor, yoksa ek mama veriyor musun?
Benim yazdığımı aynen kopyaladın mı? Ayrıca her yaptığında deneme yazmana gerek yok. Önceki mesajlarının altında da çıkar zaten olursa.
Nihayet bütün geçmişi bitirdim ve omuzlarımdan kocaman bir yük kalktı. Bugün iş yeri çok ama çok yoğundu. Netbook u açamadım bile. Yarın yine bir sürü iş beni bekliyor. Evde yapmam gereken de bir sürü iş var. Şimdilik kaçıyorum. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Mümkün olduğunca bu saatlerde uyuyor olun ki yağlarınız yansın gece boyunca.Yarın görüşmek üzere
canım geçmiş olsun
evet proteine yüklen biraz yoksa ayağı kalkamassın
aman iyileş de diyete devam edersin sonra
Tatlım sen okula gidince kızına mama yerine kendi sütünü sağıp bıraksan olmaz mı? Zaten 6 aydan sonra ek gıdalara geçeceksin o zaman daha çok rahat edersin. Ama ilk altı ay mutlaka anne sütü vermeye çalış. Yine şanslısın ki branş öğretmenisin. Sınıf öğretmenleri süt iznini kullanamıyormuş. Yarım gün gidiyorlarmış ya. MEB deki uygulama bir tuhaf gibi. Sonuçta bütün öğretmenler o şekilde çalışıyor ve onlar süt izni kullanmamış oluyorlar. Sanki hakları yeniliyor gibi geldi.tamam onu alayım olmassa
sadece beni emiyor
kilo alımı iyi allaha şükü
2 ayda 3kilo 100 gr aldı
okula başlayınca korkuyorum emmeyi bırakıcak diye
bakalım inşallah bırakmaz gerçi 8 de gidip 1 de gelicam
1 kere bırakıcaz artık bakalım nasıl halletcaz olmazsa gün içinde bir kere mama veririz diyorum
ben ilk kızımı da 2,5 yıl emzirdim
Ne demek canım benim inşallah seninde sağlıklı bir şekilde kilo verdiğini görebilirim. Bu benim için büyük bir mutluluk.iyi geceler ebrucum
arkadaşım bana çok yardımcı oluyosun
çok teşekür ederim
ebru teşekür ederim canım oldu yanlış yere kopyalamışım
bilerek az yemiyorum canim yesil cay flnda iciyorum yazmayi unutmusum.basla sende cnm gercekten iyi geliyo ama baya zorluyo bacaklarimdaki kaslarim cok titriyo yaparkenNormalde ben çok hızlı okurum ama merak ettim şimdi dakikada kaç kelime okuyorum diye. Nasıl hesaplıyoruz? Bu konuda biraz bilgi verirsen sevinirim canım. Çünkü okumayı çok seven bir insanım. Ayrıca sınavlarda bu hızlı okuyup kolay anlamak çok işe yarıyor.
Çok fazla ekmek yiyorsun Hanife' cim. Ekmekleri azalt lütfen yoksa yerinde sayarsın kilo veremezsin. Unutma artık listedesin. Bunun için menülerine daha da çok özen göstermen gerekli.
Öykü' cüm sende farkındasın ama biliyorsun az yemekle kilo verilmiyor. Ayrıca senin kilon fazla olduğu için daha doyurucu beslenmen lazım. Menülerine özen göster lütfen ve suyu çoğalt. Çok az olmuş. Siz spuat diye diye bana da yaptıracaksınızYakında bende denerim.
bende gormek istemiyorum bide psikolojik olarak bu hafta kotuyum kilomuda etkiliyorum boleOyyy kuzumun okulu başlamış.Hayırlı olsun canım. Sanırım bu sene çok dersin yok. Bana bir ders programı yaz bakalım. Hangi günler burdasın hangi günler değilsin bileyim
Sana yakında tümden ekmeği yasaklayacağım. Kaçtır ekmek yeme az ye diyoruz. Oooooo dinleyen kim. Canım özellikle akşam ekmek yemeeeeeeeeee
Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Bol bol yeşilçay ve su iç canım. İyi gelir ödeme.
Bu menü hiç olmamış Zeynep' cim. Çok az yemişsin. Daha doyurucu ve sağlıklı menüler oluşturman gerekiyor senin. Mesela ıspanak yemeğini ölçüsüz bir tabak(orta boy) yiyebilirsin. Yanına 5 tane köfte ve orta boy bir kase yoğurt. Kahvaltında her gün mutlaka haşlanmış yumurta ve peynir olsun. Bol bol proteinle beslen ki sütünde besleyici olsun çocuğa yarasın. Meyveni de sabah ve öğle arasında ye. Akşamda eğer çok acıkırsan süt ya da yoğurt ye. Meyveyi akşamdan sonrasına bırakma.
Öykü menülerin çok az suyun çok az. Senin kilonda birisi böyle yememeli.Menüde zararlı bişey yok ama miktar az olunca vücut kıtlığa girdiğini sanıp depo yapabilir. Bu nedenle kilo vermek yerine alabilirsin bile.
haklisin ebrucum suyu cogaltmam lazim
Geçmiş olsun canım. Cumadan önce tartına pil al istersen. İnşallah en kısa zamanda iyice hastalanmadan atlatırsın.
Bak az önce yukarda ne yazmıştım. İnşallah dediğim gibi değildir de ödemin vardır. Birde hergün tartılırsan eğer moralin böyle bozulur. Sadece cumadan cumaya tartıl lütfen. Ve listede olduğunu unutma. Cuma kesinlikle + kilo istemiyorum hiç kimseden.
Valla Ayşenur hiç üşenmedim bütün geçmişi okudum ve yeniden cevapladım. Kötü KK nolcak.Ama kazanan ben oldum Hemen kendime kocaman bir aferin veriyorum.
Naptın canım yaaa 21 tane hamsi çok değil mi? :44:Gerçi bir orta boy büyük balığa denk olabilir ama bilemedim.
Sorma yaaa çok kötü oldu maç çok üzüldüm
Bence planını anlat tabii anlatılabilecek bişeyse. Elifsu yu sana bırakmak istiyorum de inşallah hayır demez.Hayır derse de yakın bir arkadaşın varsa eğer ona bırakabilirsin.
Seda o sabah ki muz olmuş mu hiç? Hastasın süte sesimiz çıkmaz ama muz yemeseydin keşke iyi olurdu.
Menün hala çok az.
Öğle çok hafif olmuş. Ama akşamla kahvaltının arası çok uzun değil. Dengelemişsin. Afiyet olsun canım.
Oooooooooo Hanife naptın sen? Bu tatlının mutlaka bir cezası olması lazım. Lütfen cezanı bir yere not al. Her gün yaptıktan sonra rapor vereceksin. 5 gün günde 250 tane mekik çekmeni istiyorum.Umarım cuma günü + çıkmazsın. Yoksa cezam çok ama çok daha büyük olur.
Tebrik ederim Venüs' cüm. Süper olmuş sporun.
Bugün ki menün çok daha güzel canım. Afiyet olsun. Yürüyüşünde öyle. Suyu çok güzel içmişsin. Sütün nasıl bu arada? Birde doğumunu sormuştum? Normal doğum mu yaptın, sezaryen mi?
Menün çok güzel olmuş canım. Akşamın geç olmuş onun haricinde her şey güzel.
Bence onlar seni kıskanmışlar
Aralarında perşembe cuma görmedim. Buda beni sevindirdi. Cumaları mutlaka gelirim ama gelemezsem eğer gözüm arkada kalmaz.
bir iki tane egzersiz seçtim squata ek olarak onları da yapacağım.ayyy çok iyi olur canım
bende niyetlendim bu squata
önden yürüyüş arkadan da squat yaparım artık
Canım konuştun mu? Ne yapmayı planlıyorsun?Kizlar dogum gununde kocama bir supriz yapmak istiyorum ama elifsuyu babannesine birakmam gerekiyor nasil soyluyecegim bilmiyorum ...anne elifsu sende kalabilirmi diyemiyorum neden bu kadar zorlandigimada zaten anlam veremiyorum
Hoşgeldin.okudum.anladım.
O gün dışarıdaydım kaptancığım yemek olayını unutmuşum muhabbete dalıp eve de çok geç gelince yemedim artık.Süt dilimi dediğin sanırım şu kinderin süt dilimi, üzerine mısır çorbası ve pilav. Ayrıca gece şeftali. Tatlım sen kilo vermeye mi çalışıyorsun almaya mı? Yenisin biliyoruz ama yenilerin arasında karşılaştığım en kötü menü bu. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol. Böyle menüler görmek istemiyorum.
Fıstıklar haricinde çok güzel bir menü. Su ve sporda oldukça güzel. Tebrikler canım. Çok iyi gidiyorsun.
Hadi yaaaaa Ayşenur söyleyecekmiş benim aklıma gelen sözü ama neyse gece gece ağzımızı bozmayalımAyy ne kötü olmuştur sizi birlikte görünce
Nasılda biliyor yaaa kendini Allahtan bana yakın değilsin yoksa kesin dayağı yemiştin. Böyle menü mü olur. Eğer cuma hedefe ulaşama bak gör sana neler yapıyorum.Ben gelemiyorum diye mi bu kadar dağıttınız.
Geç kaldım biraz konuya. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Nasıl bir karar verdin canım?
Ayy kuzum yaaaa inşallah düzelmişsindir artık.
Tatlım şuan senin için en uygun spor yürümek. Bu arada doğumun normal miydi? Diğer sporları sonraya bırak. Şuan sadece yürü. Ama abartma çünkü emziriyorsun unutma.
Aman boşver sen onları Burcum. Ayrıca sen böyle tatlısın gayet.valla zeynebim çok kalabalıktı kuzenler filan baya yemişim kalabalıkta zaten ananem beni hasta zannetmiş bi anda kilo verince kuzenler filan olmadı bu kız şişmanken daha tatlıydı filan diolar sinir ettiler bu akşam beni
Ben hala derslerin başladığına inanmıyorum.sağol kaptancım hemen ders programımı yazıyorum pazartesi salı çarşamba dersim var bu tekk ders bide pazartesi salı stajdayım çarşamba dersim var en geç 2 de biter staj 8-16 bide kpss kursu başlarsa cumartesi pazar sabah yokum
Hamsiler çok büyük değildi. Zaten yanında salata dışında bir şey yemedim.Valla Ayşenur hiç üşenmedim bütün geçmişi okudum ve yeniden cevapladım. Kötü KK nolcak.Ama kazanan ben oldum Hemen kendime kocaman bir aferin veriyorum.
Naptın canım yaaa 21 tane hamsi çok değil mi? :44:Gerçi bir orta boy büyük balığa denk olabilir ama bilemedim.
Sorma yaaa çok kötü oldu maç çok üzüldüm
Bence planını anlat tabii anlatılabilecek bişeyse. Elifsu yu sana bırakmak istiyorum de inşallah hayır demez.Hayır derse de yakın bir arkadaşın varsa eğer ona bırakabilirsin.
Seda o sabah ki muz olmuş mu hiç? Hastasın süte sesimiz çıkmaz ama muz yemeseydin keşke iyi olurdu.
Menün hala çok az.
Öğle çok hafif olmuş. Ama akşamla kahvaltının arası çok uzun değil. Dengelemişsin. Afiyet olsun canım.
Oooooooooo Hanife naptın sen? Bu tatlının mutlaka bir cezası olması lazım. Lütfen cezanı bir yere not al. Her gün yaptıktan sonra rapor vereceksin. 5 gün günde 250 tane mekik çekmeni istiyorum.Umarım cuma günü + çıkmazsın. Yoksa cezam çok ama çok daha büyük olur.
Tebrik ederim Venüs' cüm. Süper olmuş sporun.
Bugün ki menün çok daha güzel canım. Afiyet olsun. Yürüyüşünde öyle. Suyu çok güzel içmişsin. Sütün nasıl bu arada? Birde doğumunu sormuştum? Normal doğum mu yaptın, sezaryen mi?
Menün çok güzel olmuş canım. Akşamın geç olmuş onun haricinde her şey güzel.
Bence onlar seni kıskanmışlar
Aralarında perşembe cuma görmedim. Buda beni sevindirdi. Cumaları mutlaka gelirim ama gelemezsem eğer gözüm arkada kalmaz.
Günaydın.Günaydın kızlar. Cuma yaklaşıyor. Artık daha çok dikkat. Burcu'nun yayınladığı hedef kilolara dikkat.
GünaydınGunaydin 13.takimin çıtır hatunlari :)))
Günaydın, afiyet olsun.günaydınlar herkeseeeeeeee
kahvaltımı ettim geldim
Dünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
domates
1 bardak çay
ara:
1 dilim ananas
Öğle:
ıspanak yemeği
yoğurt
1 bardak çay>>> normalde çayı şekersiz içerim ama bu çayı içerken bir tane küp şekeri yedim.
Akşam:
2 el ayası kadar tavuk göğüs
salata
su 2lt
spor yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?